Şimdi Ara

ALCATEL OT-995 ROOT, ROM, TWEAK (ANA KONU - RESİMLİ) (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.487
Cevap
21
Favori
136.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • c.tesi iş günlerine dahil artık..sadece pazar sayılmıyor...

bu arada koruyucu siparişi veren arkadaş keşke önce forumda söyleseydin.bende ankaradayım bir kaç tanede ben alabilirdim :(

pil yerine şarj üniteleri var.o daha mantıklı diye düşünüyorum.normal pilin 3 katı gücünde.şahsen öyle bir şey alacam ben.
  • http://foxaza.com/item/Portable-Battery-MK-4200-mAh-orange--1337955453-11154

bu aleti bilen kullanan varmı?seyyar şarj kiti olarak sagda solda şarj bitince bu alet tam olarak işimizi görürmü?ne dersiniz?
    yedek batarya yerine bu tip bir alet sanırım hepimizin işine fazlasıyla yarar gibi..
  • merhaba arkadaşlar ics için foruma girdim baktım daha bir haber yok sanırım buarada ekran koruyucu hakkında okuduklarım gerçekten hoşuma gitti bende istanbulda oturuyorum tahtakalede ekran jiletini için az dolaşmadım bulamayınca uydurduk bitane kestik yapıştırdık geçen haftada telefonu elimden düşürdüm yerde çakıllıydı mini usb yüzeyine dikey bi şekilde düşünce aleminyum içeri göçtü 2 tane vuruk izi oldu bağrıma bir iğne saplandı :/ :) arkadaşın verdiği linkten şu ekran jiletinini bende şipariş edeyim buarada teşekkürler.. kılıf için artık çok geç :D şu ics çıksa artık... :((((
  • telefonum geldi benimde sservisten.son sürümü yüklemişler benim yüklemeyi başaramadığımı ancak 5 gündür kullanıyorum kesinlikle sarj süresinde sıkıntı var bu son sürümde.düzelen noktalar olmuş tepkime hızı,kulaklıkla konusurken üst tuşa basınca eskiden görüşme sonlanıyordu şimdi sonlanmıyor sadece ekranı kiltliyor,fotoğraf makinesinde deklanşörü kapatma falan gelmiş ancak dediğim gibi sarj bariz şekilde etkilenmiş.umarım ics ile çözülür. bu arada biz ics die beklerken başka telefonlara 4.1 jb geldiki fena uçuruyor aletleri.neyse zaten ne kadar ekmek o kadar köfte. 600 tl ye mis gibi telefon ics ilede bişiler düzelir umarım.gelmezsede hayırlısı :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: gazellewish

telefonum geldi benimde sservisten.son sürümü yüklemişler benim yüklemeyi başaramadığımı ancak 5 gündür kullanıyorum kesinlikle sarj süresinde sıkıntı var bu son sürümde.düzelen noktalar olmuş tepkime hızı,kulaklıkla konusurken üst tuşa basınca eskiden görüşme sonlanıyordu şimdi sonlanmıyor sadece ekranı kiltliyor,fotoğraf makinesinde deklanşörü kapatma falan gelmiş ancak dediğim gibi sarj bariz şekilde etkilenmiş.umarım ics ile çözülür. bu arada biz ics die beklerken başka telefonlara 4.1 jb geldiki fena uçuruyor aletleri.neyse zaten ne kadar ekmek o kadar köfte. 600 tl ye mis gibi telefon ics ilede bişiler düzelir umarım.gelmezsede hayırlısı :))

ben buraya yazmistim.son surumu yukledikten sonra sarj surem en az 12 saat kisalmisti.sonra bataryayi cikarttim taktim calisan hizmetlerden birkac program kapattim kendi kendime cozum aradim ve duzeldi.simdi eskisinden daha iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: AliAytaçBey

quote:

Orijinalden alıntı: gazellewish

telefonum geldi benimde sservisten.son sürümü yüklemişler benim yüklemeyi başaramadığımı ancak 5 gündür kullanıyorum kesinlikle sarj süresinde sıkıntı var bu son sürümde.düzelen noktalar olmuş tepkime hızı,kulaklıkla konusurken üst tuşa basınca eskiden görüşme sonlanıyordu şimdi sonlanmıyor sadece ekranı kiltliyor,fotoğraf makinesinde deklanşörü kapatma falan gelmiş ancak dediğim gibi sarj bariz şekilde etkilenmiş.umarım ics ile çözülür. bu arada biz ics die beklerken başka telefonlara 4.1 jb geldiki fena uçuruyor aletleri.neyse zaten ne kadar ekmek o kadar köfte. 600 tl ye mis gibi telefon ics ilede bişiler düzelir umarım.gelmezsede hayırlısı :))

ben buraya yazmistim.son surumu yukledikten sonra sarj surem en az 12 saat kisalmisti.sonra bataryayi cikarttim taktim calisan hizmetlerden birkac program kapattim kendi kendime cozum aradim ve duzeldi.simdi eskisinden daha iyi.

bende aynı yöntemi uygulayayım o zaman. belki bi batarya çıkartmak gerekiyordur. çalışan uygulamalardan bir çözüm olcağını sanmıyorum durdur diyorsun sonra kendisi tekrar açıyor bir şey fark etmiyorki.

• Benim telefonun anakartı değişmiş, dolayısıyla imei de değişmiş, umarım sonradan bir sorun çıkmaz.

Battery calibration programından baktığımda pil maksimum 4150mv a kadar doluyor halbuki maksimum kapasitesi 4200mv ve en az 4190 lara kadar dolması lazım. 2.5 yıllık telefonda 4194 ü gördüm. Bakan deneyen oldu mu?

Versiyon numarasını build.prop'tan mı bakıyorsunuz 061j gibi yazanı? Tekrar rootlamadığım (ics'yi bekliyorum) için build.prop'a bakamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lunique

c.tesi iş günlerine dahil artık..sadece pazar sayılmıyor...

bu arada koruyucu siparişi veren arkadaş keşke önce forumda söyleseydin.bende ankaradayım bir kaç tanede ben alabilirdim :(

pil yerine şarj üniteleri var.o daha mantıklı diye düşünüyorum.normal pilin 3 katı gücünde.şahsen öyle bir şey alacam ben.

Hocam hele bi gelsin,ü bakayım sorunsuz gelirse sipariş yine verilir sıkınbtı yok. Atla deve değil ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: newbie1

Benim telefonun anakartı değişmiş, dolayısıyla imei de değişmiş, umarım sonradan bir sorun çıkmaz.

Battery calibration programından baktığımda pil maksimum 4150mv a kadar doluyor halbuki maksimum kapasitesi 4200mv ve en az 4190 lara kadar dolması lazım. 2.5 yıllık telefonda 4194 ü gördüm. Bakan deneyen oldu mu?

Versiyon numarasını build.prop'tan mı bakıyorsunuz 061j gibi yazanı? Tekrar rootlamadığım (ics'yi bekliyorum) için build.prop'a bakamadım.

Hocam versiyon numarası için Google Play Store'dan Android System Info diye bir program indiriyorsun. O programa girince "Build info" diye bir alt başlık sekmesi var. Oradan bakılıyor v616 mı yoksa v61j mi olduğuna.

• quote:

Benim telefonun anakartı değişmiş, dolayısıyla imei de değişmiş, umarım sonradan bir sorun çıkmaz.

sizin telefonun sorunu neydiki acaba anakart değişecek kadar?
  • @BARAnCUDA85 teşekkürler

@gazellewish otu ile upgrade ederken telefon pert oldu, jtag ile hallederler diye düşünüyordum ya olmuyor ya da bu işlem için cihazları yok, direk anakartı değiştirmişler. Sanki bataryayı da değiştirmişler, bilerek yaptıklarını sanmıyorum. Servis karmaşası içinde ne buldularsa onu takmışlar gibi ama bundan emin değilim. ( bataryanın üzerinde geri dönüşüm amblemi olan bir çıkartma var o eskiden yoktu diye hatırlıyorum ama dediğim gibi emin değilim )

otu ile upgrade edebilenler şanslı.

Bu arada ben ebay'den nillkin hard case almıştım yanında bir adet ekran koruyucusu da vardı, ikisi de gayet güzel çıktı. Tavsiye ederim.
    Batarya için ben de birtane düşünüyorum, 2 batarya + şarj aleti olanın gelemiyor olması kötü haber oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newbie1 -- 3 Ekim 2012; 11:06:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BARAnCUDA85

quote:

Hocam versiyon numarası için Google Play Store'dan Android System Info diye bir program indiriyorsun. O programa girince "Build info" diye bir alt başlık sekmesi var. Oradan bakılıyor v616 mı yoksa v61j mi olduğuna.

root yaptıktan sonra ulaşabileceğin buid.prob dosyasında cihazın çalışması için gerekli tüm ana ayarlar vardır, fakat diğer ülkelerdeki cihazlarda ayar ve versiyonlar çok farklı. Değişkenlik gösterenlerin bazılarını işaretledim.

• quote:

@BARAnCUDA85 teşekkürler

@gazellewish otu ile upgrade ederken telefon pert oldu, jtag ile hallederler diye düşünüyordum ya olmuyor ya da bu işlem için cihazları yok, direk anakartı değiştirmişler. Sanki bataryayı da değiştirmişler, bilerek yaptıklarını sanmıyorum. Servis karmaşası içinde ne buldularsa onu takmışlar gibi ama bundan emin değilim. ( bataryanın üzerinde geri dönüşüm amblemi olan bir çıkartma var o eskiden yoktu diye hatırlıyorum ama dediğim gibi emin değilim )

Bu arada ben ebay'den nillkin hard case almıştım yanında bir adet ekran koruyucusu da vardı, ikisi de gayet güzel çıktı. Tavsiye ederim.
    Batarya için ben de birtane düşünüyorum, 2 batarya + şarj aleti olanın gelemiyor olması kötü haber oldu.

bende otu ile upgrate edemedim servise gönderdim ama servisten gelen kağıtta sadece yazılım güncellemesi yazıyordu ana kart değişti yazmıyordu.siz nereden anladınız anakart değişimini.

• Servis kağıdında yazıyor telefonunuz değiştirilmiştir ( swap mb ) diye, ayrıca imei ve mac adresleri de değişmiş.

Telefon açılmıyordu ve pc tarafından unknown device diye tanınamıyordu. Yani telefona bootloader, recovery hiçbir şekilde erişemiyordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newbie1 -- 3 Ekim 2012; 11:52:28 >
  • quote:

Servis kağıdında yazıyor telefonunuz değiştirilmiştir ( swap mb ) diye, ayrıca imei ve mac adresleri de değişmiş.

Telefon açılmıyordu ve pc tarafından unknown device diye tanınamıyordu. Yani telefona bootloader, recovery hiçbir şekilde erişemiyordum.

aynı durum bende de vardı. telefon alcatel one touch ekranında takılı kalyordu.ancak servisten gelen kağıtta öle birşey yazmıyordu ancak tekrar kontrol edicem.merak ettim açıkcası.

edit: Kontrol ettim sizinle aynı sorunlara sahip olmama rağmen benim telefonun ne imei numarası değişmiş nede ana kartı.içi açılmamış bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gazellewish -- 3 Ekim 2012; 12:04:24 >
  • quote:

@BARAnCUDA85 teşekkürler

Evet bataryayı o adresten alamıyor olmamız üzücü, yurtdışı başka kaynaklar buldum. Lakin, bu kaynaklardan toplu alışveriş yapmamız lazım. Yani 50 adet ve üstü mesela, tabi 20-30 fln da olur ama fiyatlar 50 adet ve üstünde ancak makul hale geliyor. Bu sebeple diyorum zaten çoklu alalım diye..

• quote:

Orijinalden alıntı: BARAnCUDA85

quote:

@BARAnCUDA85 teşekkürler

Evet bataryayı o adresten alamıyor olmamız üzücü, yurtdışı başka kaynaklar buldum. Lakin, bu kaynaklardan toplu alışveriş yapmamız lazım. Yani 50 adet ve üstü mesela, tabi 20-30 fln da olur ama fiyatlar 50 adet ve üstünde ancak makul hale geliyor. Bu sebeple diyorum zaten çoklu alalım diye..

aynı kişiden ben daha önce 1 adet batarya almıştım, yaklaşık 10 gün içinde sorunsuz gelmişti. Fakat şimdi istediğimde ise chinapost artık batarya göndermeyi kabul etmediğini söyledi. Sebebi ise patlama riski vs. Aslında kendisi de bir çözüm bulmayı istiyormuş, çünkü bu şekilde batarya isteyenlerden sürekli mesaj geliyormuş, bana söylediği aynen bu şekilde.

• Arkadaşlar ben en son fotodan radyosu olan güncellemeyi yapmıştım.şimdi 2.5.7 son güncellemeyi yapmasam ics gelse bile bu güncellemeyi alamıyacakmıyım.bilgi verirseniz sevinirim .çünkü 2.5.7 güncellemeyi yapamıyorum 5 kere denedim server hatası özür dileriz dedi ve pili çıkarıp takmamı söledi.yok eger bu son güncelleme olmadanda ics güncelliyebileceksem hiç uraşmıcam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erden72

Arkadaşlar ben en son fotodan radyosu olan güncellemeyi yapmıştım.şimdi 2.5.7 son güncellemeyi yapmasam ics gelse bile bu güncellemeyi alamıyacakmıyım.bilgi verirseniz sevinirim .çünkü 2.5.7 güncellemeyi yapamıyorum 5 kere denedim server hatası özür dileriz dedi ve pili çıkarıp takmamı söledi.yok eger bu son güncelleme olmadanda ics güncelliyebileceksem hiç uraşmıcam.

guncellemen gerek.yoksa ics ye cikamazsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AliAytaçBey -- 3 Ekim 2012; 15:41:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erden72

Arkadaşlar ben en son fotodan radyosu olan güncellemeyi yapmıştım.şimdi 2.5.7 son güncellemeyi yapmasam ics gelse bile bu güncellemeyi alamıyacakmıyım.bilgi verirseniz sevinirim .çünkü 2.5.7 güncellemeyi yapamıyorum 5 kere denedim server hatası özür dileriz dedi ve pili çıkarıp takmamı söledi.yok eger bu son güncelleme olmadanda ics güncelliyebileceksem hiç uraşmıcam.

Zaten Radyosu bulunan yazılım en son versiyon yazılımdır, yani yeniden güncelleme yapmana gerek yok. 2.5.7 denilen ise ONE TOUCH Upgrade Q programıdır. Bununla wifi ile yaptığın son güncellemeyi, data kablosu ve pc aracılığıyla yaparsın. Fakat yükleyeceği yine senin kullandığın son yazılımdır (tabi ki yüklemeyi başarabilirsen çünkü program tam anlamı ile bir felaket, cihaza zarar bile verebilirsin, bence hiç kullanma), yani senin anlayacağın yapman gereken hiçbir şey yok, eğer wifi ile "update 2" yazılımını yani radyosu olan yazılımı yüklediysen, sorun yok. Arada bir cihaz üzerinden fota ile yazılım güncellemesini sorgula yeter.

• 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.