Şimdi Ara

ALCATEL OT-995 ROOT, ROM, TWEAK (ANA KONU - RESİMLİ) (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.487
Cevap
21
Favori
136.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşın verdiği 61j olan son 2.3.6 nın dokunulmamış sürümü o sürümü kurarsanız tel 0 hale geri dönerkendi uygulamaları + sizin uygulamalar gidecek tabi şöylede yapabilirsiniz suan romun yedeğini alıp buna gecin ben ics cıkınca bunu yukleyip ics e ye geciceğim ama siz ics bekleyeyim hemde son sürüm kullanayım derseniz bunu yukleyip arada fota ve ota guncellemlerine bakabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: harock

Suan yedeğime geri donuyorum unv ye gidicem iö hocam aldıgım yedege geri donuyorum gelince bakarım yalnız etrafımda wep olan wifiyi görmedi nasıl kontrol edecem fota dan :D
    ics cıkınca bunu yukler gecerim

edit :

md5 mismatch verdi off

Şu dosyayı indir (http://d-h.st/aEN )

Dosyanın içindeki 2012-07-07.14.21.04 numaralı klasörü, sd kart içindeki /clockworkmod/backup klasörü içine at.

geçici recovery talimatına göre tekrar yükle, çalışması lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: hookman

quote:

Suan yedeğime geri donuyorum unv ye gidicem iö hocam aldıgım yedege geri donuyorum gelince bakarım yalnız etrafımda wep olan wifiyi görmedi nasıl kontrol edecem fota dan :D
    ics cıkınca bunu yukler gecerim

edit :

md5 mismatch verdi off

Şu dosyayı indir (http://d-h.st/aEN )

Dosyanın içindeki 2012-07-07.14.21.04 numaralı klasörü, sd kart içindeki /clockworkmod/backup klasörü içine at.

geçici recovery talimatına göre tekrar yükle, çalışması lazım.

edit:

md5 mismatch hatasını asmak için nandroid.md5 dosyasının içini silip kaydedin yukleyin
    ben suan geri yukluyorum :)

Yedek basarıyla geri yüklendi oh bee

• adenz'in yüklemiş olduğu dosyayla şimdi deniyorum. az evvel şu an ki rom'umum backup'ını aldım. sorum şu; adenz'in dosyasıyla cihazı recover ettikten sonra, cihaz açılınca (inşallah açılır) v61j sürümüne yükselecek. Bundan sonra ben ayarlar'dan fabrika ayarlarına döndürsem (kendisi yok dedi ama örneğin adenz'in kişisel bilgileri vb. varsa) cihaz, v61j'nin fabrika ayarlarına dönecek tekrar doğru mudur? yani eski rom'a dönme ihtimali yoktur?
  • Romu kurduktan sonra wipe yapın oyle acın en bastan baslayın kurulum yardımcısıyla eski roma dönme ihtimali yok ben romu denedim sorunsuz 61j sürümü
  • quote:

Romu kurduktan sonra wipe yapın oyle acın en bastan baslayın kurulum yardımcısıyla eski roma dönme ihtimali yok ben romu denedim sorunsuz 61j sürümü

Cevabı bekleyemeden giriştim recovery işine. Bu sebeple wipe da yapmadım romu kurduktan sonra.. ROM başarıyla kuruldu, nandroid.md5 dosyasıyla hiç oynamadığım halde md5 checksum mismatch vermedi..

Şimdi cihaz açıldı, ben de fabrika ayarlarına döndürdüm cihazı.. android system info yükleyip bakacağım, v61j olmuş mu olmamış mı diye
  • Evet konudaş OT-995 sahipleri. ROM'u yüklemeyi başarmış bulunmaktayım ve v61j sürümüne yükselmiş cihaz
  • Bir kişiyle konuşurken karşı tarafın sesi gidiyor benim telefonda. Karşıdaki kişi konuşurken sorun yok ne zamanki ben konuşmaya bbaşlıyorum karşı taraf bişeyler desede bana gelmiyor ne zamanki nolouyor böyle hatmı gitti diye telefona bakıyorum hah o zaman ses tekrar geliyor. Ben konuşmaya başlayınca hoperlör kapanıyor. ama headsette büyük hoperlörde olmadı hiç böyle bişey ???? nedir bu neyin nesi servisemi yollamalıyım ? bugün belki 10 sefer başıma geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rasit019 -- 1 Ekim 2012; 18:59:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalnız daha önceki v616 sürümü varken, boşta ram oranım 130-140mb'larda iken şimdi 100 mb ve altında hep.. Hatta eskiden facebook, google+ vb. bile en üst sürüme yükseltmiyor ve bunlara uygulamaları kullanarak login olmuyordum, zira bu durumda ram kullanımları çok artıyordu. Şimdi de eskisi gibi kullanıyorum... Bakıyorum eskiye nazaran gözüme çarpan farklı bir program arka planda çalışan falan da yok.. Hatta yeni kurulum yaptığım için ram kullanımının daha az olmasını bekliyordum, fakat tersi oldu... Bu herkeste mi böyle oldu v616'da v61j'ye geçince??
  • arkadaşlar ben cwm de takılıyorum cihazı boot ediyor alcatel yazan açılış kısmında pc de waiting devices diyor kalıyor daha ileri gitmiyor cwm yüklenmiyor bilgisi olan varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BARAnCUDA85

Yalnız daha önceki v616 sürümü varken, boşta ram oranım 130-140mb'larda iken şimdi 100 mb ve altında hep.. Hatta eskiden facebook, google+ vb. bile en üst sürüme yükseltmiyor ve bunlara uygulamaları kullanarak login olmuyordum, zira bu durumda ram kullanımları çok artıyordu. Şimdi de eskisi gibi kullanıyorum... Bakıyorum eskiye nazaran gözüme çarpan farklı bir program arka planda çalışan falan da yok.. Hatta yeni kurulum yaptığım için ram kullanımının daha az olmasını bekliyordum, fakat tersi oldu... Bu herkeste mi böyle oldu v616'da v61j'ye geçince??

hocam pili çıkart tak boş ram 180 lere çıkacak

• Alcatelin Fransa facebook sayfasından yaptığı açıklamayı taktim ederim:

Cher(e)s utilisateurs(trices) du ONE TOUCH 995, les dernières phases de tests sont en court et vous pourrez bientôt - 15 jours maximum - bénéficier de la MAJ 4.0 Ice Cream Sandwich !

Croyez-nous votre patience sera récompensée par cette superbe mise à jour ! ;) Et encore toutes nos excuses…

Fransızca bilmeyen konudaşlarım için google tercümesi:

ONE TOUCH 995 Sevgili (ler) kullanıcılar (matrisler), son test aşamaları kısa ve yakında olacak - 15 gün maksimum - SHIFT 4.0 Ice Cream Sandwich tadını çıkarın!

Sabrınız bu büyük güncelleme ile ödüllendirdi olacak inanıyorum! ;) Ve tekrar özürlerimizi ...

• adenz in yüklediği rom u attım telefonu ardından wipe yaptım. tertemiz oldu, tşk ederim. sıra ics de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi narec -- 1 Ekim 2012; 22:56:41 >
  • ben bu cmw olayını tam anlamadım arkadaşlar :S
    biriniz basit bir şekilde anlatabilirmi? sistemimin back up unu teldeki cloud backup programı ile yedekledim..bu progralma yedekle deyip bellek karta bütün herşeyi seçip yükledim...bunu yapınca güncelleme falan bitince geri yükle dedigimde tüm programlarım dosyalarım resimlerim tekrar yükleniyor degilmi?

basit bir şekilde bu güncelleme işini hiç yapmayan benim gibi kişiler için sade bir şekilde anlatabilirseniz memnun olurum :) bu sayede benim dışımda bir çok kişi bu işi düzgünce yapabilir :)
  • İlk sayfadaki cmw recovery adimlarini uugula. Cmw moda girince bacup i seç. Boylece telefonun yedeğini almis olursun.

• 2.5.7 güncellemesi sonrası giden uygulamalar, telefon rehberinden (backup almamıştım) sonra 3g ile internete bağlanamama sorunu da yaşıyorum. daha doğrusu aplikasyonlar ile internete giremiyor ama dolphin ile girebiliyor. hangi ayarı nasıl değiştirmem gerekir?
  • ota ile güncelleme yaptım bayağı uğraştığım düzenim programlar gitti neysede şimdi rootlayamıyorum güncelleme sonrası superoneclick çalışıyormu sizde?
  • @kuzgun54 tabikide değişen birşey yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuzgun54

ota ile güncelleme yaptım bayağı uğraştığım düzenim programlar gitti neysede şimdi rootlayamıyorum güncelleme sonrası superoneclick çalışıyormu sizde?

calisiyor.yeni root ladim

• quote:

Orijinalden alıntı: suwar

2.5.7 güncellemesi sonrası giden uygulamalar, telefon rehberinden (backup almamıştım) sonra 3g ile internete bağlanamama sorunu da yaşıyorum. daha doğrusu aplikasyonlar ile internete giremiyor ama dolphin ile girebiliyor. hangi ayarı nasıl değiştirmem gerekir?

bir kac sayfa geride ayni sorunu v616 ile yasadigimi okuyabilirsin. internet ayarlari ile ugrasa ugrasa duzeltmistim. vodafone kullaniyorum. bahsettigin sorun sanirim 3g simgesi var ama interneti bir tek browserdan aciyor ve o simge yesile donmuyor di mi? ayarlari ile az ugras duzelecektir

• 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.