Şimdi Ara

ALCATEL OT-995 ROOT, ROM, TWEAK (ANA KONU - RESİMLİ) (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.487
Cevap
21
Favori
136.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: suwar

2.5.7 güncellemesi sonrası giden uygulamalar, telefon rehberinden (backup almamıştım) sonra 3g ile internete bağlanamama sorunu da yaşıyorum. daha doğrusu aplikasyonlar ile internete giremiyor ama dolphin ile girebiliyor. hangi ayarı nasıl değiştirmem gerekir?

hattin nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi Günler Arkadaşlar :) Bende alcatel ot-995 Almayı Düşünüyorum Ama izmir Teknosa mağazalarında Yok :( Bide Hemen Bugün almayı düşünmüyorum Annem kasımın 7 sinde söz verdi ama kasımın 7 sine kadar gelmez diye düşünüyorum Başka biyer varmı bildiğiniz ? Lütfen yardımcı olursanız Sevinirim şimdiden hepinize teşekkürler :)
  • Günaydın arkadaşlar;

Teknoasist'in 20 işgünü içerisinde servisten gelmeyen telefonlar için para iadesi değişim vb bir uygulaması var. Benim cihaz dün itibarı ile 16 işgünü olmuş, gidip sordum görevli bilgisayardan bakıp söyledi. Bu işgünü hesabında cumartesiler dahil mi?

20 günde gelmezse ne yapacağımı bilemiyorum telefonun aynısından bulmak da sorun, para iadersi alsam yerine alabilecek aynı f/p oranında bir telefon da yok. Canım sıkıldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: AliAytaçBey

quote:

2.5.7 güncellemesi sonrası giden uygulamalar, telefon rehberinden (backup almamıştım) sonra 3g ile internete bağlanamama sorunu da yaşıyorum. daha doğrusu aplikasyonlar ile internete giremiyor ama dolphin ile girebiliyor. hangi ayarı nasıl değiştirmem gerekir?

hattin nedir?

avea
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaDRuLe

quote:

bir kac sayfa geride ayni sorunu v616 ile yasadigimi okuyabilirsin. internet ayarlari ile ugrasa ugrasa duzeltmistim. vodafone kullaniyorum. bahsettigin sorun sanirim 3g simgesi var ama interneti bir tek browserdan aciyor ve o simge yesile donmuyor di mi? ayarlari ile az ugras duzelecektir

evet aynı sorun. ayarları neye çevirmem gerekiğini bulamadım gitti

• sorunu çözebildim. erişim noktası adı wap'a dönmüş onu internet olarak değiştirdim ve sorun çözüldü.
  • quote:

sorunu çözebildim. erişim noktası adı wap'a dönmüş onu internet olarak değiştirdim ve sorun çözüldü.

benimde avea aynisi banada oluyor cozumu soylicektim sen bulmussun zaten.

• quote:

quote:

sorunu çözebildim. erişim noktası adı wap'a dönmüş onu internet olarak değiştirdim ve sorun çözüldü.

Abiler Bana bi yardımcı olurmusunuz ben bu telefonu nerden temin edebilirim teknosa mağazlarında yok (İzmir)
  • dun bu konu icin hususi teknosaya gittim. maltepe carrefourdaki teknosanin muduruyle konustum.alcatel ile aralarindaki anlasma bitmis.alcatelde zaten cihazin dagitimini kesmis.heralde o_t 997 ile yola devam edecekler.

• 3g açıkken ve kapalıyken şarjı deneyen oldumu ne kadar bir süre farkediyor? Birde önerebileceğiniz sms/net pakati var mı :)
  • telefonla ben konusmaya baslayinca telefon beklemeye geciyor ne zamanki kulagimdan alip ekran idigi yaninca duzeliyor 10 dakika karsi tarafi finliyorum sorun yok ben ne zaman konusmaya basliyorum 5 saniye sonra karsi taraf konussada duymuyorum oda beni duymuyor uyku moduna geciyor gibi davranuyor ne yapmami onerirsiniz servisemi bereyim

• quote:

Orijinalden alıntı: MugenRR

quote:

quote:

Abiler Bana bi yardımcı olurmusunuz ben bu telefonu nerden temin edebilirim teknosa mağazlarında yok (İzmir)

Hocam bu cihaz en düşük 599 liraya satıldı. Bu cihazı artık 2. el harici bulman pek mümkün görünmüyor. İlla ki sıfır cihaz istiyorsan, sana tavsiyem Hepsiburada.com'dan 679 liraya Motorola Atrix almandır. Her ne kadar bu cihazın resmi ICS güncellemesi almayacağı kesinleşse de

• quote:

Orijinalden alıntı: BARAnCUDA85

quote:

Orijinalden alıntı: MugenRR

quote:

quote:

Hocam bu cihaz en düşük 599 liraya satıldı. Bu cihazı artık 2. el harici bulman pek mümkün görünmüyor. İlla ki sıfır cihaz istiyorsan, sana tavsiyem Hepsiburada.com'dan 679 liraya Motorola Atrix almandır. Her ne kadar bu cihazın resmi ICS güncellemesi almayacağı kesinleşse de

O ürünler refurbished. Yani tamir ve onarım görmüş sıfırlanmış cihazlar. Zaten genelde internetten satılan çoğu cihaz böyle.

Bilginize.

• quote:

Orijinalden alıntı: attractiveman7

3g açıkken ve kapalıyken şarjı deneyen oldumu ne kadar bir süre farkediyor? Birde önerebileceğiniz sms/net pakati var mı :)

data kapali iken 3 gun geceleri acik sekilde gidiyor. wifi acikken.

wifi kapali data acikken, 1 gun. sadece sabahtan aksama kadar. ama yogun kullaniyorum 3g yi.

• quote:

Orijinalden alıntı: BaDRuLe

quote:

Orijinalden alıntı: attractiveman7

3g açıkken ve kapalıyken şarjı deneyen oldumu ne kadar bir süre farkediyor? Birde önerebileceğiniz sms/net pakati var mı :)

data kapali iken 3 gun geceleri acik sekilde gidiyor. wifi acikken.

wifi kapali data acikken, 1 gun. sadece sabahtan aksama kadar. ama yogun kullaniyorum 3g yi.

3g yi hic acmiyorum edge full acik ve dehset yogun kullanimda 1 gunu geciyor.3g acikken 1 gun sabahdan gece yarisini bulmuyor ayni kullanim sekliyle.

• İş günlerine cumartesi ve pazar günleri dahil değildir hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: onyxmustafa

İş günlerine cumartesi ve pazar günleri dahil değildir hocam

Teşekkürler

Biraz önce mesaj geldi telefon gelmiş akşam gidip alacağım, bir gün daha bekleseymişim düşünecek, üzülecek birşey olmayacakmış
  • gilles berka diye biri alcatel fr sayfasinda ben dahil ics ile ilgili olan butun sorularin altina ics nin kullanilabilir oldugunu fotadan veyahut otadan guncellemenin yapilabilecegini bildirmis.ota icin telefonda en son guncellemenin yapilmis olmasi gerektigini ve bu sekilde guncelleme yaparsak butun kisisel bilgilerin kaybolacagini bildirmis.hatta ota icin bir download linki bile vermis.evde olan arkadaslar deneyebilirmi ?

• link nedir

edit: sayfayı buldum adamın yorumunu da gördüm ama link göremedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi narec -- 2 Ekim 2012; 16:10:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: narec

link nedir

edit: sayfayı buldum adamın yorumunu da gördüm ama link göremedim

herkeze yazdigi yorumun icinde direk q2.5.7 setup exe. download linki var.ben telefondan goruyorum.hatta linke tikladim telefon direk indirmeye baslamak icin onay istedi iptal ettim.

• 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.