Şimdi Ara

ALCATEL OT-995 ROOT, ROM, TWEAK (ANA KONU - RESİMLİ) (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.487
Cevap
21
Favori
136.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • otadan güncelleme yapamayanlar için backup alıp yayınlarız sıkıntı olmaz yeterki çıksın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: BARAnCUDA85

İşte başka konularla bu konuyu kıyaslarken demek istediğim tam da buydu.

Bu kalıcı ve geçici recovery olayının da ne işe yaradığını çözmüş değilim. İlk mesajda bu da açıklanıyor, ama bu kalıcı-geçici recovery olayının asıl mantığı, yani bize faydası nedir? Daha açıkçası, kalıcı veya geçici olarak neyi "recover" ediyopruz? Bu ve CWM Recovery aynı şeyler midir yoksa farklı şeyler mi? Bu kalıcı/geçici recovery'yi yapmak veya CWM Recovery yapmak için cihazların root'lu oması şartı var mıdır? Sorularım fizana kadar uzar gider dostlar..

Geçici recovery demek cihazı cwm (clockworkmod'un kısaltılamsı) ya da başka bir programla recovery modda açmak ( boot etmek ) demek. pc bios ayarlarına girmeye benzer bir şey.
    Kalıcı recovery ise her seferinde recovery modda telefonun aynı programla açılması anlamına geliyor bunun için 2.3.6 versiyonunda system'den 2 dosya silmek gerekiyor ki bu işlem de root gerektirir. Geçici de root gerekli değildir.

Umarım açıklayıcı olmuştur.

• quote:

Orijinalden alıntı: newbie1

quote:

İşte başka konularla bu konuyu kıyaslarken demek istediğim tam da buydu.

Bu kalıcı ve geçici recovery olayının da ne işe yaradığını çözmüş değilim. İlk mesajda bu da açıklanıyor, ama bu kalıcı-geçici recovery olayının asıl mantığı, yani bize faydası nedir? Daha açıkçası, kalıcı veya geçici olarak neyi "recover" ediyopruz? Bu ve CWM Recovery aynı şeyler midir yoksa farklı şeyler mi? Bu kalıcı/geçici recovery'yi yapmak veya CWM Recovery yapmak için cihazların root'lu oması şartı var mıdır? Sorularım fizana kadar uzar gider dostlar..

Geçici recovery demek cihazı cwm (clockworkmod'un kısaltılamsı) ya da başka bir programla recovery modda açmak ( boot etmek ) demek. pc bios ayarlarına girmeye benzer bir şey.
    Kalıcı recovery ise her seferinde recovery modda telefonun aynı programla açılması anlamına geliyor bunun için 2.3.6 versiyonunda system'den 2 dosya silmek gerekiyor ki bu işlem de root gerektirir. Geçici de root gerekli değildir.

Umarım açıklayıcı olmuştur.

Teşekkürler

• uzun zamandır pek vakit bulamıyorum foruma katkıda bulunmaya. buda benden olsun :). bugun yapılmış taze cwm backup temiz güncelleme.

https://rapid-share.com/files/1512344996/2012-10-01.10.01.32.rar

rapid den sonraki (-) işareti kaldırmanız gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adenz -- 1 Ekim 2012; 14:46:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: adenz

uzun zamandır pek vakit bulamıyorum foruma katkıda bulunmaya. buda benden olsun :). bugun yapılmış taze cwm backup temiz güncelleme.

https://rapid-share.com/files/1512344996/2012-10-01.10.01.32.rar

rapid den sonraki (-) işareti kaldırmanız gerekiyor.

bunun icin sana cok dua edecek var.bugun biz yapacaktik sen erken davrandin.eline saglik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam bu 61j olan mı
  • evet 61 J olan
  • umarım arkadaşların işini görür. bende 2 günde bir update ediyorum malum bekliyoruz ICS 4 ü. :)
  • quote:

evet 61 J olan

Peki sizin kullanıcı bilgileriniz falan girilmişken mi backup alındı, yoksa cihaz anadan doğma pür-ü pak iken mi?
  • tamamen temiz. güncellemeden hemen sonra
  • quote:

tamamen temiz. güncellemeden hemen sonra

Teşekkürler. İnsin hemen deneyeceğim. Bunu şimdi CWM ile yapacağız doğru mudur?
  • quote:

quote:

evet cwm ile yükleyeceksiniz. Kalıcı cwm yapan arkadaşların kalıcı cwm leri büyük ihtimalle kalkacak bu yüklemeden sonra.
  • quote:

quote:

quote:

evet cwm ile yükleyeceksiniz. Kalıcı cwm yapan arkadaşların kalıcı cwm leri büyük ihtimalle kalkacak bu yüklemeden sonra.

O zaman cihazı rootlamam gerekiyor önce..
  • Arkadaşlar inen dosyayı sd kartta clockworkmod/backup a atın recovery e girin wipeleri yapın ardından backup restoreden restoreyi secin ordan bugunun tarihli attıgınız klasöru secin ve geri yuklemenin bitmesini bekleyin işlem bitince restart system demeniz yeterli bu arada ses tuslarıyla asagı yukarı kapatma tusu ise secme işini yapacaksınız geri tusu aynı

ben suan yukluyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harock -- 1 Ekim 2012; 15:38:57 >
  • CWM için root yapmaya gerek yok. harock arkadaşın dediklerini uygulayın yeterli. ilk sayfadaki geçici cwm i uygulayın.
  • Bu arada rar şeklinde atarsanız olmaz, çıkarıp klasör olarak atacaksınız.
  • Yükleme tamam cihaz acıldı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: harock

Yükleme tamam cihaz acıldı :)

hayirli olsun :) bizim is iptal oldu o zaman sen su ruslarin backup ina bakarmisin belki ics de olur :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Suan yedeğime geri donuyorum unv ye gidicem iö hocam aldıgım yedege geri donuyorum gelince bakarım yalnız etrafımda wep olan wifiyi görmedi nasıl kontrol edecem fota dan :D
    ics cıkınca bunu yukler gecerim

edit :

md5 mismatch verdi off

edit:

md5 mismatch hatasını asmak için nandroid.md5 dosyasının içini silip kaydedin yukleyin
    ben suan geri yukluyorum :)

Yedek basarıyla geri yüklendi oh bee

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harock -- 1 Ekim 2012; 16:50:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: harock

Suan yedeğime geri donuyorum unv ye gidicem iö hocam aldıgım yedege geri donuyorum gelince bakarım yalnız etrafımda wep olan wifiyi görmedi nasıl kontrol edecem fota dan :D
    ics cıkınca bunu yukler gecerim

edit :

md5 mismatch verdi off

edit:

md5 mismatch hatasını asmak için nandroid.md5 dosyasının içini silip kaydedin yukleyin
    ben suan geri yukluyorum :)

Yedek basarıyla geri yüklendi oh bee

Yani adenz'in yüklediği dosya ile recover edelim mi etmeyelim mi? Anlayamadım her zamanki gibi

• 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.