Şimdi Ara

ALCATEL OT-995 ROOT, ROM, TWEAK (ANA KONU - RESİMLİ) (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.487
Cevap
21
Favori
136.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • "çakma" güncelleme ile bütün uygulamalarım gitti (sd kartta varlar ama programlar nedense bulamıyor) bu yetmezmiş gibi telefon rehberim de gitmiş görünüyor. gmail hesabım ile eşitleme yapmamıştım. bu sorunu nasıl çözerim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: harock

id şifre atın özelden

ok attım sende yolla
  • Malesef cwm ile rus backupı yükleyemiyorum :S
  • Hocam dediğim gibi o backup u restoreden yukleyeceksiniz bende indirdim yedek alıp deneyeceğim bugün olmaz belki ama yarın denerim
  • quote:

Hocam dediğim gibi o backup u restoreden yukleyeceksiniz bende indirdim yedek alıp deneyeceğim bugün olmaz belki ama yarın denerim

hocam denedim olmuyor
  • direk son güncellemeyi kurayım dedim yüzde 70 de takıldı kaldı :S
    yarım saattir bekliyorum hala olmadı :( pc yi açık bırakıp sabaha kadar bekleyim diyorum..inşallah sorun olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lunique

direk son güncellemeyi kurayım dedim yüzde 70 de takıldı kaldı :S
    yarım saattir bekliyorum hala olmadı :( pc yi açık bırakıp sabaha kadar bekleyim diyorum..inşallah sorun olmaz.

gunaydin, sonucu bekliyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler gozlerim yasardi konu altlardanda olsa populer konular arasina girmis

• quote:

Orijinalden alıntı: suwar

"çakma" güncelleme ile bütün uygulamalarım gitti (sd kartta varlar ama programlar nedense bulamıyor) bu yetmezmiş gibi telefon rehberim de gitmiş görünüyor. gmail hesabım ile eşitleme yapmamıştım. bu sorunu nasıl çözerim?

Güncellemeyi bende yaptım hocam çakma olduğunu hiç sanmıyorum telefonda gözle görülen acayip değişiklikler var. Bir kere eskisi gibi gereksiz kasıntılar kalmadı. Performansı gerçekten arttı diyebilirim.
  • İşte 4.0.4 resimler

• Bizim cihazlar ne zaman bu hale gelecek acaba? Hala v616 ile takılıyoruz Herşeye rağmen bu konu başlığında birbirine yardım etme hevesi diğer konularda yok sanırım, kimsenin almaya cüret edemediği bir markayı aldığımız için sınırlı bir kullanıcı kitlesiyiz. Bu sebeple de yardımlaşma daha fazla ve içten oluyor kanaatindeyim
  • Bugün aytaç hocamın 61j olan sürümü backup alıp paylaşıcaz ve ics yi bekliyeceğiz :)
  • Edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harock -- 1 Ekim 2012; 11:24:16 >
  • quote:

Bugün aytaç hocamın 61j olan sürümü backup alıp paylaşıcaz ve ics yi bekliyeceğiz :)

Ben de bunu heyecanla bekliyorum. Ama yapılacakları da sade ama anlaşılır bir dille ve hiç bir şey bilmeyen birine anlatıyormuş gibi anlatabilirseniz çok faydalı. Ben bilgisayar mühendisi olduğum halde bazı konularda tıkanıp kalıyorsam daha önce hiç yapmadığım için ve cihaza da halel geleceğinden korktuğum için, eminim benim gibi bir sürü konudaşımız vardır
  • quote:

Orijinalden alıntı: BARAnCUDA85

quote:

Bugün aytaç hocamın 61j olan sürümü backup alıp paylaşıcaz ve ics yi bekliyeceğiz :)

Ben de bunu heyecanla bekliyorum. Ama yapılacakları da sade ama anlaşılır bir dille ve hiç bir şey bilmeyen birine anlatıyormuş gibi anlatabilirseniz çok faydalı. Ben bilgisayar mühendisi olduğum halde bazı konularda tıkanıp kalıyorsam daha önce hiç yapmadığım için ve cihaza da halel geleceğinden korktuğum için, eminim benim gibi bir sürü konudaşımız vardır

ben hic bilmiyorum mesela.dun gece birbucuga kadar harock hocamla benim backupu almaya calistik ve nitekim aldik :D ama olmadi 950mb boyutuyla benim backup dillere destan oldu :D bugun insallah hem temiz bir backup alip yayinlicaz hemde kalici recovery yapicaz.boylece sizin icin birkez daha cihazi guncelleyip ayni guncellemeyi 5. defa yapmanin hakli gururunu yasicam :D

• quote:

Orijinalden alıntı: AliAytaçBey

quote:

Orijinalden alıntı: BARAnCUDA85

quote:

ben hic bilmiyorum mesela.dun gece birbucuga kadar harock hocamla benim backupu almaya calistik ve nitekim aldik :D ama olmadi 950mb boyutuyla benim backup dillere destan oldu :D bugun insallah hem temiz bir backup alip yayinlicaz hemde kalici recovery yapicaz.boylece sizin icin birkez daha cihazi guncelleyip ayni guncellemeyi 5. defa yapmanin hakli gururunu yasicam :D

İşte başka konularla bu konuyu kıyaslarken demek istediğim tam da buydu.

Bu kalıcı ve geçici recovery olayının da ne işe yaradığını çözmüş değilim. İlk mesajda bu da açıklanıyor, ama bu kalıcı-geçici recovery olayının asıl mantığı, yani bize faydası nedir? Daha açıkçası, kalıcı veya geçici olarak neyi "recover" ediyopruz? Bu ve CWM Recovery aynı şeyler midir yoksa farklı şeyler mi? Bu kalıcı/geçici recovery'yi yapmak veya CWM Recovery yapmak için cihazların root'lu oması şartı var mıdır? Sorularım fizana kadar uzar gider dostlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BARAnCUDAs -- 1 Ekim 2012; 13:57:12 >

• @aliaytaçbey sizin cwm backup gerçekten çok işe yarayacak ( 5. kez de olsa şimdiden çok teşekkürler.) , zira;

Benim telefon servisten hala gelmedi.
    Otu ile güncelleme işine bir daha bulaşmak istemiyorum. Tekrar servislik olursa en az 20 gün daha beklemek gerekecek. Tekrar telefonsuz kalmak istemiyorum, çocuklar temple run diye günlerdir başımın etini yiyorlar, artık onlara ucuz tabletlerden alıp kendi telefonumu kurtaracağım.

Ics de fota değil otu ile çıkarsa yükleme yapmayı düşünmüyorum. Ne zaman cwm ve backup çıkar o zaman yüklerim.

Siz çok şanslısınız, otu ile problemsiz yüklemeyi başararak.
  • Cihazda recovery olursa olası bir acılmama durumunda recoveryden tekrar romu yuklemeniz yeterli olucak bilmem anlatabildim mi
  • goruntuler cok iyiymis yanliz icim gitti resmen gelsin artik

• 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.