Şimdi Ara

ALCATEL OT-995 ROOT, ROM, TWEAK (ANA KONU - RESİMLİ) (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.487
Cevap
21
Favori
136.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: newbie1

http://www.mediafire.com/?itl0z20t6yau1zc
    Bu benim telefonun rootlu ve fota update edilmiş backupı, bu dosyayı sd kartta clockworkmod/backup klasörünün altına açın cwm'nin içindeki backup restore kısmından da yükleyin yüklemeden önce de wipe data wipe cache yapın.

Telefon kardeşi olduk hocam hepiniz sağolun sonunda update oldu(:
  • quote:

Orijinalden alıntı: Falatbar

quote:

Bu benim telefonun rootlu ve fota update edilmiş backupı, bu dosyayı sd kartta clockworkmod/backup klasörünün altına açın cwm'nin içindeki backup restore kısmından da yükleyin yüklemeden önce de wipe data wipe cache yapın.

Sorunun çözüldüğüne sevindim, bence hemen bir sağlam yedek al kenarda dursun, ilerde lazım olduğunda kullanabilirsin.

• Arkadaşlar telefonu usb ile bilgisayara bağladığımda telefon sapıtıp dağılıyor.eranda bastıgım hiç bir komut doğru algılanmıyor.tamamen başka uygulamalar açılıyor ve kullanılmaz hale geliyor.usb den çıkarınca normal halini alıyor.anlıcanız telefonu bilgisayara bağlıyamıyorum.sorun sizce ne olabilir. bilgisi olan varsa ve çözüme katkısı olursa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hookman

quote:

quote:

Sorunun çözüldüğüne sevindim, bence hemen bir sağlam yedek al kenarda dursun, ilerde lazım olduğunda kullanabilirsin.

cvmden backup ile alıcam değil mi yedekii hocam?birde backup deyince yedeği nereye kaydetiyor?

• quote:

quote:

quote:

quote:

cvmden backup ile alıcam değil mi yedekii hocam?birde backup deyince yedeği nereye kaydetiyor?

Evet cvm ile backup alacaksın. Sd card bölümüne clockworkmod adında bir klasör oluşturacak. Yedek dosyası sdcard/clockworkmod/backup dizinine kopyalanıyor. Ayrıca bu dizinin içine şu link'teki orijinal fabrika yazılımını da zip'ten çıkarıp aynı klasöre ekle bulunsun, ilerki zamanda lazım olur;http://www.mediafire.com/?oohi9s48frdnfsb Yalnız dikkat et, kalıcı değil geçici recovery komutlarını kullanıp öyle yedek al, yani kalıcı recovery dosyasını cihaza yükleme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hookman -- 15 Ağustos 2012; 12:57:14 >

• arkadaşlar ben bu işlerden pek anlamam ama arkadaşda olan başka bir alcatel telefonla benimkini karşılaştırdım onun ekranı benimkinden daha net yani şu dpi dediğiniz şey galiba ikimizin telefonuda rootsuz bu neden olabilir acaba benim ekran daha cansız görünüyor ve bariz şekilde belli oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimbora

arkadaşlar ben bu işlerden pek anlamam ama arkadaşda olan başka bir alcatel telefonla benimkini karşılaştırdım onun ekranı benimkinden daha net yani şu dpi dediğiniz şey galiba ikimizin telefonuda rootsuz bu neden olabilir acaba benim ekran daha cansız görünüyor ve bariz şekilde belli oluyor

ikinizinde aydınlatma ayrları aynı mı peki, arkadaşının max. seninki ise auto veya daha düşük seviye olabilir, bunun için göz aldanmasıdır bence. Aydınlatma ayarlarını eşitleyip deneyin
  • Arkadaşlar bugün telefonu az once kosuya cıkmıstım bir düşürdüm pir düşürdüm yani.Yaklaşık 18 km hızla kosarken cebimden fırladı asfalta 15 metre kadar sürüklendi yere cat diye carptı.Her yeri cizildi ama telefon sapa saglam cok saglammıs kasası gercekten.Şimdi teleservice kapak değişimini sorucam ucuzsa yaptırıcam(:
  • Benim gibi şarjının az gittiğini düşünen arkadaşlar varsa marketten şu programı indirip bataryasını kalibre etmeyi deneyebilir.Programı kullanmadan önce dikkat etmeniz gereken iki husus var.İlk olarak tabiki telefonunuzun rootlu olması gerekiyor ikinci olarakta şarjınızın mutlaka %100 olması ve telefonun sarjda takılı halde olması gerekiyor .Bu öncelikleri sağladıktan sonra programı çalıştırıp bataryamızı kalibre edyoruz.Ardından da fişten çıkarıyoruz.Ben denedim gözle görülür bir gelişme oldu sizde isterseniz deneyebilirsiniz arkadaşlar.

Battery Calibration >>>> https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nema.batterycalibration&hl=tr

• bir defada en fazla 20 sms gönderebiliyorum. sınır aışdı diyor. bunu kaldırmak mümkün mü? veya başka program öneriniz var mı?
  • telefonumu teleservice'e gönderdim 8 gün oldu halen imei ile sorgulayamıyorum :S
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimbora

arkadaşlar ben bu işlerden pek anlamam ama arkadaşda olan başka bir alcatel telefonla benimkini karşılaştırdım onun ekranı benimkinden daha net yani şu dpi dediğiniz şey galiba ikimizin telefonuda rootsuz bu neden olabilir acaba benim ekran daha cansız görünüyor ve bariz şekilde belli oluyor

ikinizinde aydınlatma ayrları aynı mı peki, arkadaşının max. seninki ise auto veya daha düşük seviye olabilir, bunun için göz aldanmasıdır bence. Aydınlatma ayarlarını eşitleyip deneyin

hookman kardeş aydınlatma ayarlarından olmadığı çok belli benimkinin çözünürlüğü daha düşük dürüyor 3,4 kişi aynı şeyi söyledi

• Bu telefon hala alimir mi tavsiye eder misiniz hala ?

(sonunda telefon bozulmaya basladi :D )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonu elime aldigimin 3. gunu telefonun ekrani bozuldu, alt yarisinda kafes cizgiler olustu, teknosadan 1 haftalik diye birebir degisim istedim, illa servise gitmesi gerekiyomus, yarim saat atarlandim sonra tabi servise gitti, cok manyak telefondu yazik oldu.

• ndrive ve igo yukledim.gps in ilk bulusu biraz uzun oluyor ama sonrakiler gayet hizli.

telefonu kullandigim zaman cok iyi,hicbir kasma yavaslama soz konusu degil. qweerty klavyesinde cok rahat yazabiliyorum. kamerasi acik havada cok iyi. net hizi yeterli. arada bir su resetlemeleri olmasa telefona diyecek soz yok. tek sikintim bir defada en fazla 20sms gondermesi.

• Merhaba arkadaslar

Bende telefondan cok memnunum. Fakat gorusme esnasinda sesin karsiya az gitmesi gibi bir sorun var. Eski telefonum (n78) yukari dogru ters tutmama rsgmen sesim gayet iyi gidiyodu.bunda biraz uzaklastirsam insanlar sezin gelmiyor diye uyarmaya basliyor.sizdede boyle bir sorunvarmi? İllaki yanagima yapisik olucak

• Buna htc arayuzu yukleniyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: gezegenci

Bu telefon hala alimir mi tavsiye eder misiniz hala ?

gayet memnunum telden.hattasu anda telden forumu okuyorum..memnun olunmayacak bir seyi yok.soylenen yasanan problemleri yasamadim.bir program kurdum tel goctu.buda kullanici hatasi.ankaradan ist e gitmesi onarilmasi 6 gun surdu.cokta hizli yapildi yani..telde sıkıntı yok yani.su ana kadar tum sorunlar biz kullanicilardan kaynaklaniyor diyebilirim..tek sorun insanlarin on yargisi.
    arkadaslarla iftar yemegindeyken one ya markaya bak tirt tir bu diye dalga gecilen tel im galatasaray fenerbahce macini duzgun sekildekoca ekrani ile izletince gecenin en populeri oldu onyargilari kirdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: lunique

quote:

Orijinalden alıntı: gezegenci

Bu telefon hala alimir mi tavsiye eder misiniz hala ?

gayet memnunum telden.hattasu anda telden forumu okuyorum..memnun olunmayacak bir seyi yok.soylenen yasanan problemleri yasamadim.bir program kurdum tel goctu.buda kullanici hatasi.ankaradan ist e gitmesi onarilmasi 6 gun surdu.cokta hizli yapildi yani..telde sıkıntı yok yani.su ana kadar tum sorunlar biz kullanicilardan kaynaklaniyor diyebilirim..tek sorun insanlarin on yargisi.
    arkadaslarla iftar yemegindeyken one ya markaya bak tirt tir bu diye dalga gecilen tel im galatasaray fenerbahce macini duzgun sekildekoca ekrani ile izletince gecenin en populeri oldu onyargilari kirdi.

Marka takintim yok, zaten alcatel de iyidir. Yillar once babamin vardi :)

BBuna htc sense tarzi biseylr yuklenebiliyor mu ? Kendi arayuzu hic guzel degil..

• htc senseyi bilmiyorum ama ben xperia s laucher yukledim.sade ve stabil

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.