Şimdi Ara

ALCATEL OT-995 ROOT, ROM, TWEAK (ANA KONU - RESİMLİ) (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.487
Cevap
21
Favori
136.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mesajlar-menü tuşu-ayarlar-zil sesi seçin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newbie1 -- 11 Ağustos 2012; 23:03:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cumuk1

diğer konu kapatılmış buraya yazıyorum ben bu cihazın mesaj sesini değiştiremedim değiştiren varsa bize de öğretsin

mesajlar menusu icinden bildirim sesleri

• Arkadaşlar cihazı wifidan update edemedim.Androidin sembolü geliyor tepesinde bir ünlem öyle kalıyor.Siz update nasıl ettiniz?Pcden etmek isteyince son sürüm yüklü diyor ama radyom yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Falatbar

Arkadaşlar cihazı wifidan update edemedim.Androidin sembolü geliyor tepesinde bir ünlem öyle kalıyor.Siz update nasıl ettiniz?Pcden etmek isteyince son sürüm yüklü diyor ama radyom yok.

cihazi root ettinmi yada 2.el mi aldin?

• quote:

Orijinalden alıntı: AliAytaçBey

quote:

Arkadaşlar cihazı wifidan update edemedim.Androidin sembolü geliyor tepesinde bir ünlem öyle kalıyor.Siz update nasıl ettiniz?Pcden etmek isteyince son sürüm yüklü diyor ama radyom yok.

yok hayır sıfır cihaz hiç root etmedim.
  • Bizim cihazdaki led bildirim ışığı tek renkli mi yoksa farklı renkler kullanılabiliyor mu, bilgisi olan var mı?
  • şarjım bitince telefon kendiliğinden kapandı. sonra fiş üzerinden şarja taktım. belirli bir süre sonra şarjda iken telefonu açmak istedim.açılış ekranı geliyor sürekli. telefonu açamıyorum. pili çıakrıp tekrar şarja taktım. şarjı tamamlandı ama hala açamıyorum. hiçbir sorun sıkıntı yokken böyle oldu, sebebi nedir acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: chemxxx

Bizim cihazdaki led bildirim ışığı tek renkli mi yoksa farklı renkler kullanılabiliyor mu, bilgisi olan var mı?

tek renk

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AliAytaçBey

quote:

yok hayır sıfır cihaz hiç root etmedim.

banada aynisi olmustu ama ben roo
    t atmistim ondan olmustu.serviste yaptirmistim guncellemeyi

• quote:

Orijinalden alıntı: narec

şarjım bitince telefon kendiliğinden kapandı. sonra fiş üzerinden şarja taktım. belirli bir süre sonra şarjda iken telefonu açmak istedim.açılış ekranı geliyor sürekli. telefonu açamıyorum. pili çıakrıp tekrar şarja taktım. şarjı tamamlandı ama hala açamıyorum. hiçbir sorun sıkıntı yokken böyle oldu, sebebi nedir acaba?

3 günlük telefon açılmıyor onetouch ekranı geliyor sürekli.
  • Wifiden update olmuyor Pcden update etmeye çalışınca en son sürüm yüklü diyor fakat radyo yok bu nasıl iş anlamadım.benimle aynı durumda olan var mı?
  • Arkadaşlar başımdan geçenleri anlatıp sizi bilgilendirmek istiyorum bu konularda

telefonu aldım ve hoparlör çızırtılı fazla çızırtılı ses veriyordu aşırı rahatısız ediciydi. nitekim servisine yolladım
    1 hafta sonra geldi yazılımsal bir sorunmuş diye bilgi aldım teknosasist görevlisinden. şu an o kulak gıcıklayan çızırtı sesi en aza inmiş sorunsuz şekilde çalışıyor yani.

ayrıca arkadaşlar radyo diyorlar bendede ilk aldığımda yoktu serviste yüklenen sürüm son sürüm büyük ihtimal radyo içinde yüklenmiş olarak geldi elime bunuda belirtmek isterim.

internet ayarları yüzünden baya uğraştım avea ile canımı sıktı sonunda sil yükle hallettim :)

mms ile gelen fotografı kaydedemedim bu konuda bilgi sahibi olan arkadaş varsa cevap verirse sevinirim :)
  • quote:

quote:

şarjım bitince telefon kendiliğinden kapandı. sonra fiş üzerinden şarja taktım. belirli bir süre sonra şarjda iken telefonu açmak istedim.açılış ekranı geliyor sürekli. telefonu açamıyorum. pili çıakrıp tekrar şarja taktım. şarjı tamamlandı ama hala açamıyorum. hiçbir sorun sıkıntı yokken böyle oldu, sebebi nedir acaba?

telefonu fabrika ayarlarına döndürdüm. ses açma ve güç düğmesine 2 defa titreyene kadar basılı tuttum. telefon kapanıp açıldı.
    güncelleme yapmak istedim ama yapmadı. önceki yaptığım güncelleme kalmış telefonda (radyo var)

çok şükür telefona geri kavuştum. bellek kartına cloud bacup programını kullanarak yedekleme yaptım. inşallah tekrar sorun çıkarmaz.

• Arkadaşlar cihaza format attım ama unroot olup olmadıgını nasıl kontrol ederim?
  • quote:

quote:

anladım ki bu telefon modifiye edilecek telefon değil benim telefon 2. günde çöktü açılmadı şimdi serviste oysaki bundan önce huawei telefonuma kök söktürüyordum :S ama yinede her bakımdan çok üstün bir telefon

• quote:

Arkadaşlar cihaza format attım ama unroot olup olmadıgını nasıl kontrol ederim?

Format atınca zaten unroot olur. Aklınızda şüphe varsa superuser uygulaması var mı yok mu kontrol edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: newbie1

quote:

Arkadaşlar cihaza format attım ama unroot olup olmadıgını nasıl kontrol ederim?

Format atınca zaten unroot olur. Aklınızda şüphe varsa superuser uygulaması var mı yok mu kontrol edin.

Malesef hocam unroot olmuyor.Superuser var ayrıca bazı programlara izin veriyor denedim root açık yani.
  • Telefon kapalıyken ses açma ve güç tuşlarına beraber basarak aç ve 15 saniye kadar basılı tut, fabrika ayarlarına döner ve unroot olur. Olmuyorsa hem şanslısın hem de şanssız
    Bütün ayarlarının-programlarının silineceğini unutma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newbie1 -- 13 Ağustos 2012; 15:29:04 >
  • tuş kilidi açmaya çalıştığımda telefon donup kalıyor. ancak pili çıkarıp açınca kendine geliyor.

bi duvara atıp parçalayacam, paramla rezil oldum, servise mi vermem gerek 3 gnlük telefonu
  • quote:

Orijinalden alıntı: newbie1

Telefon kapalıyken ses açma ve güç tuşlarına beraber basarak aç ve 15 saniye kadar basılı tut, fabrika ayarlarına döner ve unroot olur. Olmuyorsa hem şanslısın hem de şanssız
    Bütün ayarlarının-programlarının silineceğini unutma.

Hocam attım olmuyor unroot garantiye vermem lazım telefonu unroot olsa iyi olur update olmuyor bir türlü .Wifidan yapınca ünlem çıkıyor kalıyor.Pcden yapınca ya baglantı kopuyor ya da zaten güncel diyor.Birde telefona hiç root bişey yapmadan böyleydi 2 günlük telefon.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.