Şimdi Ara

ALCATEL OT-995 ROOT, ROM, TWEAK (ANA KONU - RESİMLİ) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.487
Cevap
21
Favori
136.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: newbie1

quote:

Orijinalden alıntı: pcheveslisi

quote:

Orijinalden alıntı: newbie1

Benim anlatımımdaki 2 numaralı kısmı pas geçip 3 den başlayarak yapacaksınız. Tabii başta anlatılan yüklemeleri yaparak.
    Ses kısma ve güç düğmesiyle açılışta bootloader kısmına girer.

herşey çok güzel gidiyor pc telefonu görüyor ama hani bootloader diyip enter leyince telefon yeniden başlıyor ama yazıda kalıyor

Ses kısma ve güç düğmesiyle açıp direk
    fastboot boot recovery.img yazın cwm yi yükleyip kendisi açar.

ok cwm ye girmeyi başardım ama indirdiğim orjinal türkçe rom arşivini direkt zip olarak sd karta atıyorum yüklüyorum install aborted diyor yani yükleyemiyor bi yanlışlıkmı yapıyorum?

EDİT: arkadaşlar lütfen biri CWM ile backup alıp internete yükleyebilirmi kendi telefonuma yükleyeceğim bu ramazan ayında hayır duamı eksik etmem teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcheveslisi -- 8 Ağustos 2012; 15:07:55 >

• Arkadaşlar root işlemini tekrar yapsam sakıncası varmı birde ilk çıkan uyarı neyin nesi ??? os2.0 upgrade diyordu ?
  • @pcheveslisi

Benim backup dosyasını sdcardda clockworkmod-backup klasörünün altına açmanız lazım. Sonra da cwm ile boot edip backup-restore kısmından yükleyeceksiniz.
    Bizim cwm ile aldığımız backup romlar, zip şekinde yüklenebilir değil. Zipli olması sadece romları mediafire'a upload edebilmek için.
    Eğer o klasörü telefondan oluşturamıyorsanız herhangi kart okuyuculu pc ile yapabilirsiniz ya da başka bir android telefonda.
    ( Hayır duanıza hayır demem )

@rasit019

root işlemini tekrardan yapabilirsiniz ama olacağını sanmıyorum. Bir zararı yok, umarım olur.
    mediafire'a şuan rootlu fota update edilmiş bir backup yüklüyorum. cwm ile onu yüklerseniz sıfır fakat rootlu bir telefonunuz olur. Rootlanmış telefonun garanti dışı kaldığını hatırlatırım.
    Edit: Backup geldihttp://www.mediafire.com/?itl0z20t6yau1zc

@erden72

one-touch-upgrade-q-1-9-8-setup programını pc ye kurun o driverları otomatik yüklüyor, denemenizi tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newbie1 -- 8 Ağustos 2012; 16:58:22 >

• telefonu yeni aldım. bazı sorularım var.

telefon ile görüşme yaparken ekran kararıyor görüşmeyi sonlandıramıyorum. tuş kilidi açıyorum.

bazen tuş kilidinden sonra telefon dönmüyor, kitleniyor. pili çıkarıp tekrar açıyorum ancak.

root,rom vb. hiç uğraşmayacağım(anlamıyorum)

stabil kullanmam için nelere dikkat etmem gerekir?

menüde bir programdan geri dönünce ana ekrana dönüyor, menüye dönmesi gerekmez mi?
  • ne yaptıysam telefon eski haline dönmedi açılmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcheveslisi -- 8 Ağustos 2012; 22:41:27 >
  • Tekrar Rootladım bu sefer oldu su dosyasını güncelledim screenshoot programı vardı düzgün çalışmıyordu roottan sonra izin isteği ile çekti ekran resmini.....
  • arkadaslar titanium backupda programlari dondurma ozellgi var ama parali versionda olhyormus fullunu yukleyebilirmuisniz yada baska hangi programla freeze edebilirm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rasit019

arkadaslar titanium backupda programlari dondurma ozellgi var ama parali versionda olhyormus fullunu yukleyebilirmuisniz yada baska hangi programla freeze edebilirm

rom toolbox u yükle istediğini yaparsın.full sürümler içinse black marketi kullan.root eden arkadaşlar rom toolbox programı herşey için size yeter
  • wifi üzerinden güncelleme yaptım. 2.3.6 update 2 dosyasını indirdi ( 43 mb ) daha sonra yükledim. radyo geldi. + telefon daha hızlandı sanki
  • quote:

Orijinalden alıntı: narec

wifi üzerinden güncelleme yaptım. 2.3.6 update 2 dosyasını indirdi ( 43 mb ) daha sonra yükledim. radyo geldi. + telefon daha hızlandı sanki

Evet hızlanıyor

• igo, ndrive vb navigasyon programları kurabiliyor muyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: narec

igo, ndrive vb navigasyon programları kurabiliyor muyuz?

evet.

• quote:

Orijinalden alıntı: AliAytaçBey

quote:

arkadaslar titanium backupda programlari dondurma ozellgi var ama parali versionda olhyormus fullunu yukleyebilirmuisniz yada baska hangi programla freeze edebilirm

rom toolbox u yükle istediğini yaparsın.full sürümler içinse black marketi kullan.root eden arkadaşlar rom toolbox programı herşey için size yeter

freeze edemiyorum halen pro version istiyor

• Arkadaşlar benim bu derdime çare olacak kimse yokmu? telefonu açıyorum dil seçme ekranında onlarca uyarı geliyor ve öylece kalıyor CWM açıyorum rom restore ediyorum gene aynı ???????
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AliAytaçBey

quote:

freeze edemiyorum halen pro version istiyor

hangı programla denıyorsun?tıtanıum backup lamı ?

• ikisi ilede denedim programlari freeze edebilmek icinn pro versio istiyor

• Arkadaşlar merhaba, bende dün 2.el olarak aldım cihazı. dün baya kurcaladım herhangi bir reset/kapanma olayı yoktu. ancak bugun sabah yolda gelirken cebimde kendiliğinden kapanmış. root gibi konularla hiç uğraşmadım daha, sadece 3g açıktı sabahtan telefonda.

önceden bir arkadaş bu sorunu yaşamış galiba, şuanda arada da olsa böyle bir sorun yaşayan var mı acaba? kendi kendine arada kapanma/reset atma gibi?
  • quote:

ikisi ilede denedim programlari freeze edebilmek icinn pro versio istiyor

tamam ındır black marketten

• root tolllbox lite ve titanium backup ile freeze edemiyorum hic bir programi.

• telefonumu servise yolladım :( umarım sorun çıkmaz kimse build.prop dosyasıyla oynamasın benden söylemesi
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.