Şimdi Ara

ALCATEL OT-995 ROOT, ROM, TWEAK (ANA KONU - RESİMLİ) (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.487
Cevap
21
Favori
136.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar forumda yazanlar ışığında gidip iki gün önce bu telefonu teşhir ürünü de olsa aldım ve çok memnunum. Herkese teşekkürler. Ancak ufacık bir sorum var. Çalışan hizmetleri ya da antutuyu açtığımda bellek toplam 300 küsür mb gözüküyor. Normal mi? Daha önce Vodafone 945 kullanıyordum ve burası hep 512 gözüküyordu. Acaba donanımsal bir sıkıntım mı var? Kullanan arkadaşlar bigi verirse çok sevinirim. Saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: rasit019

root tolllbox lite ve titanium backup ile freeze edemiyorum hic bir programi.

Dostum burdan titanium full versiyonu indirip dener misin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mercangage -- 9 Ağustos 2012; 19:47:20 >
  • telefonumu hafta başında servisten aldım..tel çökmüştü açılmıyordu.serviste h.sonu dahil 6 günde 2 günü kargoda geçti gyet hızlı şekilde sorunu çözüp yolladılar..pil şarj olmuyordu sürekli 99 gösteriyordu.artık 100 oluyor :)
    açılmayan kitlenip kalan telefon şu an gayet güzel şekilde çalışıyor..servis not düşmüş rom root olaylarında teliniz garantiden çıkar diye.rootlu yollamıştım ama garantiden çıkmadı :) sevindim cidden :) bu yüzden şu an root yapmayacam :( aynı sorunu yaşayabilirim diye.
    tel servisteyken elden çıkartayım diye düşünürken şu an çok memnunum..hiç bir sorunum yok.nette edge ile girsem bile gayet iyi çalışıyor.foto çekimleride servisten sonra sanki daha iyi gibi oldu bende anlamadım.
    inşallah sorun yaşamam :)

teli yeni alıp güncellemeden korkan arkadaş:
    korkma wifi üzerinden güncelle.sonra storeden go launcer ı indir.bir kaç performans için program kurdunmu benim gibi memnun olursun :) benimde neticede ilk androidim.acemiligi bunda çıkartayım dedim..yedek telim 5800 ı şimdi kullanamıyorum :) dokunmatik olayı bile beni etkiledi :) ne kadar begenmeselerde bence gayet iyi bir ürün almışsın.güle güle kullan derim.

• Arkadaşlar ramin 344 mb gözükmesi normal mi? Eğer sizde 512 gözüküyorsa servise göndereceğim. Cevabınız benim için çok önemli. Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sentient

Arkadaşlar ramin 344 mb gözükmesi normal mi? Eğer sizde 512 gözüküyorsa servise göndereceğim. Cevabınız benim için çok önemli. Teşekkürler

Çalışan hizmetler 161 Mb. kullanılan 145 mb. boş
  • 344 normal geri kalanını android işletim sistemi kullanıyor.
    Bende şuan 93 kullanılan, 213 boş görünüyor.
  • Dondurduğum programların simgeleri kayboluyor tekrar titanium backuptan çalıştırıyorum ben sadece arka planda sinsice çalışan programları dondurmak istiyorum Ram arttırımı için nelerdir bunlar ?
  • quote:

Çalışan hizmetler 161 Mb. kullanılan 145 mb. boş

quote:

Orijinalden alıntı: newbie1
    344 normal geri kalanını android işletim sistemi kullanıyor.

Bilgiler için çok teşekkürler. Bir an için garantiye gönderecektim neredeyse :)

quote:

Dondurduğum programların simgeleri kayboluyor tekrar titanium backuptan çalıştırıyorum ben sadece arka planda sinsice çalışan programları dondurMak istiyorum Ram arttırımı için nelerdir bunlar ?

Advanced Task Killer programını deneyebilirsin. Ben de kalan ram miktarı 50'ye düşünce mecbur kullanmak zorunda kaldım. İyi sayılır. Herşeye rağmen custom rom bekleyeceğiz anlaşılan.

• quote:

236 mb kullanımda, 60 mb boş.

go launcher ex yükledim. onunla 148 mb kullanımda, 161 mb boş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi narec -- 10 Ağustos 2012; 14:05:58 >
  • quote:

Ben hiç 200 mb. boş gösrmedim hiçmi program çalışmıyor arka planda hiç mi programkurmadın ? Sırf ram yetmiyıor diye orjinal android launcher kullanıyorum telefon kasmasın diye.
  • Ben Go Launcher Ex'te de aynı sıkıntıyı yaşadım. Boşken sıkıntı yok ancak GoWeather gibi eklentileri yükleyince ne yapsanız hak getire. 50-60 mb boş sürekli. Bu yüzden daha önce kullandığım ve oldukça hızlı ve stabil olan Launcher 7 kurdum telefona. Go Launcher ile ilgili tüm uygulamaları da kaldırdım. Windows Mobile 7'nin şık arayüzü ve ortalama 130 mb boş ram ile artık rahatım. Tavsiye ederim.

• Şuan Holo launcher ve romtoolbox pro ile yapılmış ayarlarla kullanıyorum. Android sistemi yanlış göstermiyorsa değerler ilk resimdeki gibi.
    Romtoolbox pro doğru gösteriyorsa da ikinci resimdeki gibi. ( ikinci resmimdeki screencapture holo launcher ve romtoolbox pro'nun toplam büyüklüğü ile ilk resmi doğrulayan değerler ortaya çıkıyor fakat android sistem niye onları çalışıyormuş gibi göstermiyor anlamış değilim. )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newbie1 -- 10 Ağustos 2012; 16:27:48 >

• Cevabı buldum, menü tuşuna basınca önbellekteki işlemleri göster seçeneği çıkıyor. Orada diğer çalışan programlar var.
  • go launcher ve nemus launcher yükledim.

nemus daha az ram kullanıyor, sade ve akıcı. ancak telefonda şöyle bi sıkıntı var. bazen kendiliğinden kapanıyor, pili çıkarıp takmadıkça açamıyorum. sebebi nedir?
  • merhabalar

arkadaşlar browser performansından menmunmusunuz? hızlımıdır?
    almayı düşünüyorumda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemokka

merhabalar

almayı düşünüyorumda.

hızlıdır.biz çok memnunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemokka

merhabalar

almayı düşünüyorumda.

ben memnunum şahsen..opera kullanmıyorum.kendi tarayıcısı daha iyi hızlı çalışıyor.
  • kendi tarayicisi ilk 15 saniye bekliyr sonra kendine geliuor bu yuzden opera kullaniyorum

• Arkadaslar adw luncher ida ben onrriyim oldukca az ram kullaniyor cok stabil. Bazen % 38 lere kadar indirebiliyorum kullanilan ram miktarin

• diğer konu kapatılmış buraya yazıyorum ben bu cihazın mesaj sesini değiştiremedim değiştiren varsa bize de öğretsin
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.