Şimdi Ara

Alarko CARRIER XPOWER GOLD Kullananlar ? (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
431
Cevap
8
Favori
77.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ustalar, benim klimanın montaj yapılırken ısıtma yapacağını düşünmemişler mi? İlk defa klima kullandığımdan ben mi bilmiyorum? Yazın sonuna doğru soğutma amaçlı kullandık. Kış başlamadan da merkezi kaloriferler yanmadığından bir kaç defa ısıtma olarak kullandım. Tahliye hortumu soğutma kısmında var. Isıtıcı olarak açtığımda, balkonda sonradan farkettiğimde diğer tahliye kısmından akıyordu. Her taraf batmış. İyi bir küfür bastım tabi. Yoksa onun öyle mi durması lazım? Isıtma olarak tekrar açınca ona göre bir tedbir alayım. Dış ünitenin altında bir tahliye kısmı var ve öylece boşta duruyor. Oraya hortum eklemek lazım galiba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heavyrocker -- 22 Mart 2013; 21:14:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: heavyrocker

Ustalar, benim klimanın montaj yapılırken ısıtma yapacağını düşünmemişler mi? İlk defa klima kullandığımdan ben mi bilmiyorum? Yazın sonuna doğru soğutma amaçlı kullandık. Kış başlamadan da merkezi kaloriferler yanmadığından bir kaç defa ısıtma olarak kullandım. Tahliye hortumu soğutma kısmında var. Isıtıcı olarak açtığımda, balkonda sonradan farkettiğimde diğer tahliye kısmından akıyordu. Her taraf batmış. İyi bir küfür bastım tabi. Yoksa onun öyle mi durması lazım? Isıtma olarak tekrar açınca ona göre bir tedbir alayım. Dış ünitenin altında bir tahliye kısmı var ve öylece boşta duruyor. Oraya hortum eklemek lazım galiba?

İç üniteden çıkan tahliyeyi uygunsuz yere bırakmışlar yani..
    Çağırın servisi düzeltsinler.
    Normalde iç ve dış ünitenin tahliyelerini Y ile birleştirip müsait bir yere yönlendirmeleri gerekirdi.

• muratcan1981

Klimanız defrost dışında da anormal ses yapıyorsa servis çağırıp baktırın.
    Servisin ilgisiz-kötü olduğunu görürseniz Alarko merkezi arayıp bildirin, gerekiyorsa başka servis de yollanabilir.
    Tel. numaraları internet sitesinde vardır.

http://www.alarko-carrier.com.tr/AC_icerik.asp?ID=AC53
  • quote:

Orijinalden alıntı: kocausta*

quote:

Orijinalden alıntı: heavyrocker

Ustalar, benim klimanın montaj yapılırken ısıtma yapacağını düşünmemişler mi? İlk defa klima kullandığımdan ben mi bilmiyorum? Yazın sonuna doğru soğutma amaçlı kullandık. Kış başlamadan da merkezi kaloriferler yanmadığından bir kaç defa ısıtma olarak kullandım. Tahliye hortumu soğutma kısmında var. Isıtıcı olarak açtığımda, balkonda sonradan farkettiğimde diğer tahliye kısmından akıyordu. Her taraf batmış. İyi bir küfür bastım tabi. Yoksa onun öyle mi durması lazım? Isıtma olarak tekrar açınca ona göre bir tedbir alayım. Dış ünitenin altında bir tahliye kısmı var ve öylece boşta duruyor. Oraya hortum eklemek lazım galiba?

İç üniteden çıkan tahliyeyi uygunsuz yere bırakmışlar yani..
    Çağırın servisi düzeltsinler.
    Normalde iç ve dış ünitenin tahliyelerini Y ile birleştirip müsait bir yere yönlendirmeleri gerekirdi.

İç üniteden gelentahliye uygun yerde de, dış ünitede tahliye borusu birleşmemiş dwediğiniz şekilde. Unuttular mı ne yaptılar?Ben birleştirsem sorun çıkar mı? Garanti dışı müdehale filan deyip?

• Yok canım, onun için sorun çıkarılmaz.
    Nalburdan uygun bir Y şeklinde ek parça alıp olması gereken şekilde suyu yönlendirebilirsiniz.
  • bu klimayı internet üzerinden alan arkadaşlar şu an en uygun hangi site acaba onuda yazabilirler mi peşin fiyatına 12 taksit yapan yada benzeri kampanya yapan site var mı bulunduğum ilde yetkili satıcı taksitle 2100 dedi internetten almak daha mantıklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: 35mst

bu klimayı internet üzerinden alan arkadaşlar şu an en uygun hangi site acaba onuda yazabilirler mi peşin fiyatına 12 taksit yapan yada benzeri kampanya yapan site var mı bulunduğum ilde yetkili satıcı taksitle 2100 dedi internetten almak daha mantıklı

http://www.akakce.com/klima/en-ucuz-alarko-carrier-53nqv035m-x-power-gold-fiyati,449070.html

Burada görünenlerden bazıları:

galeribeyaz= Arasıra bu forumda kocklima adı ile yazan arkadaşın dükkanı. Düzgün bir esnaf olarak biliyoruz.

idealesya =son bir yılda buradan internet üzerinden 7-8 alışveriş yaptık, hiç sorun yaşamadık.

Diğerlerinden ereyon ve akıllıtasarruf hakkında olumlu şeyler yazıldı.

Dükkanlar hakkında bu foruma da bakın:

http://www.akakce.com/forum/?qFCT=1

• Merhaba,

İnverter klima almaya karar verdik. Odamız için 18.000 lik yeterli ancak aşağıdaki klima fiyat açısından uygun olduğu için bunlardan birini seçmeyi düşünüyoruz. Ayrıca odada üst kata çıkan bir merdiven de var.

1- ALARKO FLAİR FLR 24 IVN İNVERTER 24.000 BTU
    http://www.alarko-store.com/urun/alarko-flair-flr-24-ivninverter-24000-btu_175.aspx?CatId=134

2- ALARKO CARRİER 53 NQV 050M 20.500 BTU İNVERTER KLİMA
    http://www.alarko-store.com/urun/alarko-carrier-53-nqv-050m-20500-btu-inverter-klima_155.aspx?CatId=300

Fiyatları hemen hemen aynı ancak teknoloji farkları var. İkincisi DC Hybrid İnverter teknolojisi kullanıyormuş. Diğeri direk DC İnverter teknolojisi ile çalışıyor.

Ne tavsiye edersiniz? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

• Neredeyse 1 yıldır 53 NQV 35 modelini kullanıyorum, fiyatı 1 gram inmemiş aksine artmış bile diyebiliriz. Performansından gayet memnunum, elktrik tüketimi çok iyi düşünenlere tavsiye ederim.
  • ALARKO CARRİER 53 NQV 050M 20.500 BTU olanı, satıcıların da tavsiyeleri ile satın aldık. Umarım iyi çıkar. Tavsiyeniz için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SEYSE

Merhaba,

İnverter klima almaya karar verdik. Odamız için 18.000 lik yeterli ancak aşağıdaki klima fiyat açısından uygun olduğu için bunlardan birini seçmeyi düşünüyoruz. Ayrıca odada üst kata çıkan bir merdiven de var.

1- ALARKO FLAİR FLR 24 IVN İNVERTER 24.000 BTU
    http://www.alarko-store.com/urun/alarko-flair-flr-24-ivninverter-24000-btu_175.aspx?CatId=134

2- ALARKO CARRİER 53 NQV 050M 20.500 BTU İNVERTER KLİMA
    http://www.alarko-store.com/urun/alarko-carrier-53-nqv-050m-20500-btu-inverter-klima_155.aspx?CatId=300

Fiyatları hemen hemen aynı ancak teknoloji farkları var. İkincisi DC Hybrid İnverter teknolojisi kullanıyormuş. Diğeri direk DC İnverter teknolojisi ile çalışıyor.

Ne tavsiye edersiniz? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

İkisi arasında büyük fark var.
    Flair, Toshiba-Carrier'in dışarda yaptırdığı daha basit teknoloji ve malzeme kalitesine sahip ucuz bir maldır. Hani, "piyasada ucuz malımız da bulunsun" hesabı.
    AC XPower ise kendi Toshiba komponentleriyle ürettikleri Toshiba SKV'nin bir versiyonudur.

*Bu arada, yukarda karşılaştırdıklarınız aynı güçte aletler değil, "1. sıradaki 24'lük, 2. sıradaki 18'lik.

• AreY

Sana 25'lik değil 35'lik uygun olur, bir de buradan yazayım
  • quote:

AreY

az para vereyim dedim ama 35 lik almak lazım dimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: AreY

quote:

AreY

az para vereyim dedim ama 35 lik almak lazım dimi

uyma ona eletrik idaresiyle ortak çalışıyor 9luk al

• Teşekkürler cevap için kocausta. Dün bir tanıdığım Toshibanın 18.000 lik inverter kliması ile karşılaştırıldığında ALARKO CARRİER 53 NQV 050M in daha çok elektrik tükettiğini söyledi. İnverter klimalar arasında aynı güçte farklı tüketim olabilir mi? Yoksa bu bilimsel bir gerçekliğe dayanmayan piyasa dedikodusu mudur sizce?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SEYSE

Teşekkürler cevap için kocausta. Dün bir tanıdığım Toshibanın 18.000 lik inverter kliması ile karşılaştırıldığında ALARKO CARRİER 53 NQV 050M in daha çok elektrik tükettiğini söyledi. İnverter klimalar arasında aynı güçte farklı tüketim olabilir mi? Yoksa bu bilimsel bir gerçekliğe dayanmayan piyasa dedikodusu mudur sizce?

Tabii ki her inverter aynı tüketimi yapmaz, hatta aynı verimlilikte çalışmaz.

Ama burada söylenen şeyi de tam olarak anlayamadım.
    Hangi Toshiba ile karşılaştırma yapılmış, nasıl bir mekanda hangi şartlarda kullanılmış?

Dedikoduyu geç, bizim insanımız içinde kendisine bile yalan söyleyebilenler çoktur.
  • Arkadaşlar biz de 2 sene civarındır xpower gold 050M serisini kullanıyoruz.Kocausta sayesinde aldım, hiç de pişman değilim.
    Alacak arkadaşlar kocausta'nın her kelimesine dikkat etsin, çok değerli bilgiler vermekte.Ve bu bilgileri tarafsız bir şekilde aktaran biri en önemlisi de bu zaten.
    Tekrar teşekkürler hocam..

Herkese iyi forumlar, kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .BURAK.

Arkadaşlar biz de 2 sene civarındır xpower gold 050M serisini kullanıyoruz.Kocausta sayesinde aldım, hiç de pişman değilim.
    Alacak arkadaşlar kocausta'nın her kelimesine dikkat etsin, çok değerli bilgiler vermekte.Ve bu bilgileri tarafsız bir şekilde aktaran biri en önemlisi de bu zaten.

yav he he

iki sene öncede arçelik, dd öneriyodu

• quote:

Orijinalden alıntı: a g o r a

quote:

Orijinalden alıntı: .BURAK.

Arkadaşlar biz de 2 sene civarındır xpower gold 050M serisini kullanıyoruz.Kocausta sayesinde aldım, hiç de pişman değilim.

yav he he

iki sene öncede arçelik, dd öneriyodu

Bana bu cihazı önereli 2 sene civarında oldu ustam, yanlış hatırlıyor olablir misiniz?
    İnsanların üstüne çamur atmak kolaydır, lütfen daha titiz yaklaşalım bu konulara.

Bundan herhangi bir kazanç elde etmiyor kendisi ayrıca bazı arkadaşlara 2-3 seçenek arasında kalıyorlar.Sizin bu dediğinizi o seçeneklerden en iyisini seçerek yönlendirmiş olabilir.Sizi de bu forumda 2 sene öncesinde hiç görmedim, herneyse iyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .BURAK. -- 29 Mart 2013; 22:07:22 >

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.