Şimdi Ara

Alarko CARRIER XPOWER GOLD Kullananlar ? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
431
Cevap
8
Favori
77.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: darkwolf33

tamam o zaman peki ne kadar bi kaba ne kadar su koyuyorsunuz

Basit bir çorba kasesi kadar kaba yaklaşık 500 yada 750 ml kadar, faydası oldugunu söylüyorlar sizde kendiniz test ederseniz daha dogru olur, ben hiç anlamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mat35 -- 13 Ağustos 2012; 21:29:29 >
  • teşekkürler deneyeceğim.
  • quote:

Arkadaşlar klima montajı için bugün geldiler nihayet.Klimayı takan servis oldukça ilgiliydi.Montaj esnasında oluşan tozu vs pisliği kendileri temizlediler.Vakum olayını da yaptılar.Elektrik montajını da yaptılar.Klima borusunu ise çok iyi şekilde gözü rahatsız etmeyecek şekilde dışını kapattılar.Montaj işlemi yaklaşık 2 saat sürdü.Servis geç gelmesini işindeki titizlikle telafi etti yani.Şimdi ise klimayı kullanıyoruz.Çok güzel soğutuyor.Ve klima çok sade ve şık.Ve de fanı 1.seviyede çalıştırınca oldukça sessiz.Hatta ses yok gibi.Fan kademeleri yükseldikçe ses de çok az artıyor.Dış ünitenin bile çok az sesi var.Ancak klimanın yeni olmasından kaynaklandığını düşündüğüm bir koku var ancak geçer heralde.Klimayı kullandıktan sonra aile bireylerinde hafif bir baş ağrısı oluştu,ve biraz havayı kuruttu galiba boğazım biraz tıkanır gibi oluyor bende anlayamadım :D Klimayı genel olarak performansı ve görünümü olarak tavsiye ederim

Bende bir hafta kadar önce 35 lik olanından taktırdım. Servis konusunda yaşadıklarımız bire bir aynı. Ama bizde koku yada diğer sorun olmadı. Bulunduğumuz şehirlerin iklim farklılığından olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mat35
    Ben carrier kötü demedimki nerden çıkardınız, genel yanıt verdim.
    Nem cihazına ise ben bir şey diyemem kişiye göre değişir, ben odama gerekirse bir kaba su koyuyorum, ama tek oturdugum için %90 koymuyorumda, nem veren cihazların sagı solu kireç yaptıgını gördükçe alasım gelmedi.

O zaman yazın bolbol klimanın damıtılmış suyundan depolasak iyi olacak :) Kışın bu cihazlarda kullanılır hem kireçte yapmaz herhalde :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bazdaran

quote:

Arkadaşlar klima montajı için bugün geldiler nihayet.Klimayı takan servis oldukça ilgiliydi.Montaj esnasında oluşan tozu vs pisliği kendileri temizlediler.Vakum olayını da yaptılar.Elektrik montajını da yaptılar.Klima borusunu ise çok iyi şekilde gözü rahatsız etmeyecek şekilde dışını kapattılar.Montaj işlemi yaklaşık 2 saat sürdü.Servis geç gelmesini işindeki titizlikle telafi etti yani.Şimdi ise klimayı kullanıyoruz.Çok güzel soğutuyor.Ve klima çok sade ve şık.Ve de fanı 1.seviyede çalıştırınca oldukça sessiz.Hatta ses yok gibi.Fan kademeleri yükseldikçe ses de çok az artıyor.Dış ünitenin bile çok az sesi var.Ancak klimanın yeni olmasından kaynaklandığını düşündüğüm bir koku var ancak geçer heralde.Klimayı kullandıktan sonra aile bireylerinde hafif bir baş ağrısı oluştu,ve biraz havayı kuruttu galiba boğazım biraz tıkanır gibi oluyor bende anlayamadım :D Klimayı genel olarak performansı ve görünümü olarak tavsiye ederim

Bende bir hafta kadar önce 35 lik olanından taktırdım. Servis konusunda yaşadıklarımız bire bir aynı. Ama bizde koku yada diğer sorun olmadı. Bulunduğumuz şehirlerin iklim farklılığından olabilir.

Biz 50lik olanından taktırdık o koku zaten çok az sürdü ancak işte klima her insanda aynı etkiyi yaratmıyor :) Bulunduğumuz şehirlere de bağlı olabilir ben antakyadayım ya siz?

• Aydın. Antakya ile iklimde çok fark yoktur sanırım. Ama sanırım mat35 in dediği gibi birazda kişiden kişiye değişiyor heralde.
  • Aynen kişiden kişiye değisiyor, İş yerinde hep klima tartışması olur du,biri aç derdi diğeri kapat.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar şimdi bu klimaların temizliğini nasıl yapmam lazım. Kendi kağıdında 2 haftada bir filtresini temizlememi söylüyor. Gümüş ve bakır nano filtreler içinse 6 ayda bir temizleyin diyor. Süpürün, gerekirse yıkayın diyor. Gümüş ve bakır nano filtreler 2 senede 2-3 defa değiştirin diyor. Bir de bunları senelik bakımda filan mı değiştirmek lazım? Senelik bakımda servisi mi çağırmam lazım ve ne kadar tutuyor? Teşekkürler.
  • yatak odası için 9luk alacağım sessiz arıyorum. sesi nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamingmaster

yatak odası için 9luk alacağım sessiz arıyorum. sesi nasıl?

Benim kullandığım modelde üstte yazdığım ayarlarda duyulmuyor nerdeyse. Bir de sleep modu filan varmış. Onu hiç kullanmadım da, çok sessiz. İçine kapanık bir kişiliği var. Alacağın daha sessiz olur tahminen de ustalar daha iyi bilir. Zaten 2-3 gündür çalıştırmıyor bizimkiler. Hava az serinledi. Pek gerek kalamdı açıkçası. Arkadaşlar bir de klima temizlik ve senelik bakım hakkında soru soru yazdım. Ustalar cevaplarsa sevinirim, teşekkürler.
  • Merhaba arkadaşlar.
    Bende 035M yani 12000 BTU olanından almayı düşünüyorum ama kullanan arkadaşlardan yardım bekliyorum. Arkadaşlar Acaba aranızda düzenli kullanan ve ne kadar yaktığını hesap yapan varmı, veya en azından günlük belirli bir saat kullanıp saatte ne kadar watt yaktığını tespit eden varmı. Aylık kullanım saati ile ne kadar ücret ödediğinizi yazabilirmisiniz. şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetemin1977

Merhaba arkadaşlar.
    Bende 035M yani 12000 BTU olanından almayı düşünüyorum ama kullanan arkadaşlardan yardım bekliyorum. Arkadaşlar Acaba aranızda düzenli kullanan ve ne kadar yaktığını hesap yapan varmı, veya en azından günlük belirli bir saat kullanıp saatte ne kadar watt yaktığını tespit eden varmı. Aylık kullanım saati ile ne kadar ücret ödediğinizi yazabilirmisiniz. şimdiden teşekkürler.

Kardeş ben üstte yazdım ne kadar kullanıp ne kadar fark geldiğini. Şu sıralar hava serin açmıyoruz. Bizimkiler serinde kalmayı pek sevmiyor. Aşırı sıcakta kullanmak için aldık daha çok.
  • şuraya bir el atar mısınız, klima seçimi için
    http://resim.donanimhaber.com/m_64377338/mpage_1/f_/key_//tm.htm#64706934
  • arkadaşlar bugün itibari ile elektrik faturası geldi gerçekten şok olduk.Biz 300-400 tl yi gözden çıkardık ancak gelen fatura bizi oldukça memnun etti gelen fatura 147,70 tl klima akşam saat 21:00 den sabah 11:00 a kadar çalışıyordu hiç abartısız ancak klimanın fan kademesi 1.düzey ve eco modunda çalışıyordu geceleri çok sıcak olduğu için çok fazla çalıştırmak zorunda kalıyorduk artı olarak normalde 90 dan aşağıya gelmiyordu faturam gerçekten klimadan çok memnun kaldığımı belirtmek istedim
  • Dükkanda kullandığım bir klima hiç bir sıkıntısı yok gayet güzel çalışıyor fatura da makul geliyor. Ewe de alacağım 1 adet sanırım idealesya en uygun ve sıkıntısız olanı. 060M için 2750 nakit diyorlar uygun mudur?
  • İyi geceler. Konuyu tekrar ısıtmak gibi bir niyetim yoktu.

Bu ürün nerede üretiliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgundem -- 19 Mart 2013; 1:00:01 >
  • Airfel AS12-0933-INV Inverter Serisi Duvar Tipi Klima 12.000 Btu - 14.000 Btu fiyat olarak 1430 TL

Alarko Carrier 53 NQV 035M X-Power Gold Duvar Tipi Split Klima 13300 - 16720 btu fiyat olarak 1850 TL

iki klima arasında kararsız kaldım öneriniz ne olabilir ? 12-13 metre karelik iki karşılıklı odam ve bir 3 metrekarelik küçük hol var aralarında 5 metrekarelik de mutfak
  • quote:

Orijinalden alıntı: sbozdag

Airfel AS12-0933-INV Inverter Serisi Duvar Tipi Klima 12.000 Btu - 14.000 Btu fiyat olarak 1430 TL

Alarko Carrier 53 NQV 035M X-Power Gold Duvar Tipi Split Klima 13300 - 16720 btu fiyat olarak 1850 TL

iki klima arasında kararsız kaldım öneriniz ne olabilir ? 12-13 metre karelik iki karşılıklı odam ve bir 3 metrekarelik küçük hol var aralarında 5 metrekarelik de mutfak

Airfel hem kaliteli hemde bu paraya bedava.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sbozdag

Airfel AS12-0933-INV Inverter Serisi Duvar Tipi Klima 12.000 Btu - 14.000 Btu fiyat olarak 1430 TL

Fiyat farkı çok büyük, verimlilik farkından aradaki bedelin karşılanması çok zor..
    Airfel almak daha mantıklı.

Alarko Carrier'in bu durumda tek avantajı kalitesi-sessizliği oluyor.
  • Tşk ederim evet ikisi arasında fiyat farkı var airfel iyi fiyat verdi

istanbulda oturuyorum sadece yazın soğutma amaçlı kullanıcam

bu başlık altında ki yorumları görünce acaba alarko daha mı iyi olur bu kullanacağım alan için soğutması 13300 diye aklımı karıştırdı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sbozdag -- 17 Mart 2013; 1:32:01 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.