Şimdi Ara

Alanya Plajları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
12.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Hiç gitmediğimden, hem kendim (yüzme bilmem) hem de küçük oğlum için Alanya'da denizi sığ ve kum olan plajlar hangileri acaba? Nette Doğu Plajı diye bir yer var ama bilmiyorum.
    Bir de o plaj etrafında olan birkaç otel yazabilir misiniz?

• En uygunun İncekum plajı.İncekum otelleri diye ( Avsallar ile Yeşilköy beldeleri arasındadır) aratırsanız bulursunuz uygun bir otel.
  • klopatraa plajı en uygun yer.........dünyanın 4. güzel plajıymış yanlış hatırlamıyorasam...
  • Alanyada sığ plaj bulamazsınız, Kleopatrada falan yazın hergün 1-2 ölüm olur, merkezde belediye veya halk plajı denen bir yer var orası oldukça sığ 50 m gitsen bile boyuna geliyor, insan denizde yürümekten yoruluyor. Önünde dalgakıran olduğu için böyle ama denizin dalgalı olduğu günlerde biraz pis oluyor deniz sakinken temiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GreatWhite

Alanyada sığ plaj bulamazsınız, Kleopatrada falan yazın hergün 1-2 ölüm olur, merkezde belediye veya halk plajı denen bir yer var orası oldukça sığ 50 m gitsen bile boyuna geliyor, insan denizde yürümekten yoruluyor. Önünde dalgakıran olduğu için böyle ama denizin dalgalı olduğu günlerde biraz pis oluyor deniz sakinken temiz.

nasıl hergün 1-2 ölüm olur ya. 2 dk mantıklı konuş arkadaşım. bildiğim tek ölüm geçen sene oldu. bi çocuk dalgalar arttığı için denize girilmez dendiği halde denize girdiği için boğuldu. başka da bilmiyorum. nasıl her gün 1-2 ölüm olur.. bilip bilmeden sallanmasın lütfen.. ayrıca sığ temiz plaj için incekum olabilir. o senin dediğin belediye arkası yerden 150 metre kadar batıya doğru gidilirse deniz daha iyidir. ve öğretmen evinin karşısındaki yerler..

• İnsan her bilgiye ulaşamaz, her şey haberlerede çıkmaz.

Memlekete yakın olduğu için her sene Alanyaya gideriz, Akdenizin plajlarını sevmediğim içinde genelde otelin havuzunda kalırız ama geçen sene kleopataraya gidelim dedik ordaki bir cankurtaranla konuştum verdiği bilgi bu. Biz saat 4 gibi geldik hafif rüzgarlı olmasına rağmen sabahtan beri 5-6 boğulma vakası var 2 si ölümle sonuçlandı dedi, hergün enaz 3-4 kere ambulans gelir 1-2'side gider dedi. Denizin ortasında tepecikler var, adam bakıyor 50 m ilerde biri elini beline koymuş duruyor, sığ zannedip kendini denize atıyor, yüzmede bilmiyorsa bize iş çıkıyor dedi.
  • İncekum iyidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: GreatWhite

İnsan her bilgiye ulaşamaz, her şey haberlerede çıkmaz.

Memlekete yakın olduğu için her sene Alanyaya gideriz, Akdenizin plajlarını sevmediğim içinde genelde otelin havuzunda kalırız ama geçen sene kleopataraya gidelim dedik ordaki bir cankurtaranla konuştum verdiği bilgi bu. Biz saat 4 gibi geldik hafif rüzgarlı olmasına rağmen sabahtan beri 5-6 boğulma vakası var 2 si ölümle sonuçlandı dedi, hergün enaz 3-4 kere ambulans gelir 1-2'side gider dedi. Denizin ortasında tepecikler var, adam bakıyor 50 m ilerde biri elini beline koymuş duruyor, sığ zannedip kendini denize atıyor, yüzmede bilmiyorsa bize iş çıkıyor dedi.

ben alanyalıyım ve alanyada yaşıyorum.. olan her olayı biliyoruz zaten biz geçen yaz 1kişi öldü. o da çocuktu ve türktü.. abartmış o cankurtaran.. damlataş taşıma kum olduğundan bi anda derinleşir evet ama o belli oluyor zaten ilk girerken..

• alin birtane böyle bir mayo sorun çözülsün nerden isterseniz ordan denize girin boğulmanız imkansıza yakınhttp://www.minivizyon.com/batmayan-mayo/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.