Şimdi Ara

Kuşadası denizi hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
14.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kısa bir süre sonra tatile çıkmayı planlıyorum tercihlerim arasında kuşadasıda var çok eskiden gitmiştim ancak pek hatırlamıyorum denizi nasıldır memnun kalırmıyım acaba . Otele gidicem tercihlerim arasında bir de kuşadasında bulunan bir otel var acaba denizi nasıldır ne dersiniz ?

• Eskiden Kuşadası Davutlar'da babaannemin yazlığı vardı, denizi inanılmaz kötüydü; çok dalgalı ve bulanıktı. Ama genel olarak başka plajları veya tarafları nasıldır bilemem..
  • 2 yıl üstüste gittim, Kuşadası deniz için gidilecek bir yer değil arkadaşın dediği gibi bulanık genelde.
  • long beach den bahsediyorsunuz orası hep oyledır ama k.denizi, sunrise, millipark, kustur un denizleri güzeldir sahsen ben hep k.denizine gidiyorum temiz alternatif çok :D
  • valla en son 5 6 sene önce gitmiştim, tiksindiğimden dolayı bir daha uğramadım, kaldığımız otelde adını hatırlayamıyorum şimdi, geceleri lobiden denize doğru kalın borular geçiyor filan ,bir iki gün sonra öğrendik denize atıyorlarmış lağımı ,birde birisine boklardan birinin çarptığını görünce lanet ettim bir dahada gitmedim :)
  • Denize girmeyi seviyorsan bence çeşme plajlarını tercih et.Çok temiz ve güzel plajları koyları var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tatil planıni yaptım kuşadasını tercih etmedim yorumlar için teşekkurler.
  • denizi iyi degil daha iyi bi yere git fethiye marmaris fln
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.