Şimdi Ara

Sabiha gokcen otopark onerisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba . Sabiha gokcen de 7 gun aracimizi birakacagiz tatil nedenli. Tavsiye ettigniz uygun fiyatli kapali otopark onerisi neresi var acaba arkadaslar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Havalimanının kendi kapalı otoparkı var en güvenilir yer orası. Civarda otoparklar var, arabanızı park ediyorsunuz, sizi havalimanına götürüp, getiriyorlar. Ben kendi otoparkına bırakıyorum. Hangisini uygun buluyorsanız...

• cleanton kullanıcısına yanıt

Hocam cok pahali degilmi orasi? Birde adi ne oranin hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imax1 -- 5 Eylül 2023; 20:28:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • imax1 kullanıcısına yanıt

En son 3 sene önce park ettim, fiyatlar internette vardır. Google da "Sabiha Gökçen otopark" olarak arama yapın.

• ikko İ kullanıcısına yanıt
    Burasinin havalimanina ve havalimanindan otoparaka transfer olayi nasil? Nisan sonu bende 3 gun birakmam gerekecek o yuzden arayistayim bu konuda.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ikko İ kullanıcısına yanıt
    Ustte yazdigim mesaj icin Bu konuda yardimci olabilirseniz sevinirim. Teşekkürler

• Linke tıklayınca, 15dk. da bir ring servis varmış.

Gidişte bırakırlar, dönüşte ararsınız alırlar. Genelde sistem böyle.

* Firmayı arayıp sormakta bir başka seçenek.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba,

Sabiha Gökçen için en ucuz otopark Pendik Blediyesi'ne bağlı Pentaş Otopark, konum olarak ispark'ın hemen yanında.7/24 kamerayla izleniyor ve 15 dk bir Sabiha Gökçen'e ring seferi düzenleniyor.

Eğer orda yer bulmazsanız hemen yanında ispark'a aracınızı bırakabilirsiniz.İspark'ta otomobil için günlük ücret 220 TL.Pentaş'ın fiyatı genellikle ispark'tan 20-30 TL daha düşük ama isterseniz arayıp öğrenebilirsiniz.

Eğer ödemeyi otopark ödemeleri için iade veren bir kartla yaparsanız maliyeti daha da düşürebilirsiniz.(Maximiles Black kredi kartı otopark ödemelerinde %50 indirim sağlıyor)

Saygılarımla.

• Sawparaka cuma sabah 6 gibi biraktim aracimi pazar oglen gibi aldim 600 tl odedim. Servis hemen goturdu donustede pasaport kontrolden sonra aradim cok hizli sekilde geldi. Sahsen cok memnun kaldim. Sabihadan olan ucuslarda kesinlikle tercihim olacaktir artik.

• yaramaz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.