Şimdi Ara

Alanya Long Beach Otel - Balayı Tatili için Lütfen Fikir verirmisiniz ? Az zamanım kaldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
3.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Alanyada ki Long beach otel den yer ayırtmadan önce siz sevgili forum dostlarıma danısmak ıstedım,vardır gidenleriniz bilenleriniz balayı için düşünüyoruz kısmetse tavsiye ediyormusunuz temiz mi yemekleri güzel mi ?? Bi el atın kardeşlerim ocagınıza dustum ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lexx -- 14 Mayıs 2009; 17:06:23 >

ahhhhh AHHHHHH

ohhhhhhhhhhhhhhhh
  • Yok hocam üzülme yok ta , fiyat = performans bakımından giden birisinden duymak istediğim bir iki şey var onun dusuncesı sardı benı 1500 ytl verıcem bu aksam erken rezervasyonla o bakımdan az da vaktım kaldı o yuzden aglamak lıyım :)
    Otele gitmedim ama senin yerine biraz araştırma yaptım. Resimler şahane (ne kadar gerçeği yansıtır oda muamma). Fiyatları yüksek ve otel el değiştirmiş linkte bir şikayet var ne kadar güvenilir onuda sana bırakıyorum.
    Geçen yaz tatilinde yine Alanyada Maritim Alantur oteline bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine gitmiştim ve memnun kalmıştım, yemekleri olsun temizliği olsun, çalışanların müşteriye karşı davranışları olsun çok güzeldi.

http://www.sikayetvar.com/svf-sikayet-full-Long+beach+otel-0-0-0--323207-.html

• Teşekkür ederim hocam sağolasın bu şikayet sitelerini okumaktan zaten paranoya basladı kimi iyiy yazıyor kimi kötü yazıyor keşke giden birisinden biraz acıklayıcı bişeyler duyabılseydım ,tekrar teşekkurler koktay hocam

Orjinalden alıntı: lexx

Teşekkür ederim hocam sağolasın bu şikayet sitelerini okumaktan zaten paranoya basladı kimi iyiy yazıyor kimi kötü yazıyor keşke giden birisinden biraz acıklayıcı bişeyler duyabılseydım ,tekrar teşekkurler koktay hocam

O paranoya değilmidir adamı çıldırtan
    Ben oteli beğendim git bi şansını dene memnun kalırsan tavsiye edersin. İnşallah seneyede biz balayına gideriz.

• Arkadaşım balayına Alanya'yamı gidilir,yenge orda kafanı kırmasın sen ruslara falan bakarken,riskli bence...

Ben olsam Tibet yaylalarına çıkardım,hem meditasyonda iyi yapılır oralarda...
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: cluberrr

Arkadaşım balayına Alanya'yamı gidilir,yenge orda kafanı kırmasın sen ruslara falan bakarken,riskli bence...

Ben olsam Tibet yaylalarına çıkardım,hem meditasyonda iyi yapılır oralarda...

ya ben onu hiç düşünmemiştim , bizim hatunda çok kıskançtır,napsam bilmem ki :)

temmuz ayında 1 gece 1 gunduz konakladım

benim hosuma gitti 120 liraya kalmıstım ben 2 kişilik standart oda da

acık büfede cesit bol ancak her gun aynı yemek mi cıkıyor bilemem cunku 1 gun kaldım ayrıca sivrisinek olayına yabancıysanız yanınıza kesinlikle sinek ilacı alın

alanya da hangi otel olursa olsun sivrisinek vardır...

ama benim tavsiyem alanya balayı için güzel bir yer değil...

ölüdeniz i tavsiye ederim sahil tarafından ödellere bak

otel belcehan var ölüdeniz de cok buyuk bir otel değil ancak denize sıfır cok buyuk bir kompleks değil ve balayı için müthiş bir yer ayrıca ekonomik

ben beach hotel tarafında kaldım zaten 2 side aynı cadde de 1i daha fazla lüks diğeri daha nezih...

tavsiye ederim
    http://www.belcehanhotel.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Anor~ -- 14 Mayıs 2009; 17:54:17 >

• Belcehan otel 01.07.2009 dan ıtıbaren konaklama yapılıyor galıba sitesinde öncesi yazmıyor dostum :( 1200 civarı butcem var işte zar zor yol ile birlikte 1400-1450 ye cıkabılır varsa tavsiyeniz söyleyin long beach öncelikli fakat başak bir yerde olabilir ne zormus bu otel bulması abicim
  • Geçenlerde forumdan biri aşağıdaki linkteki otele gitti.Gayette memnundu.Nispeten yeni açılan bir otel.Bir sor bakalım kaç para imiş şu anda. ( Kışın 60-90 TL birşeydi).Bu otel yüksekte.Sivrisinek derdi yoktur hem.

http://www.goldcity.com.tr/

Yukarıdaki otelde güzele benziyor.Uzun bir kumsalı var.Dibinde çay var zaten.Sahili de geniş.Başka bilgim yok.
  • ustad mutluluklar dilerim,
    alanya'da balayı yapılacak bir bölge değil,
    tercihini bellek teki otellerden yaparsan daha güzel olur.

Sun Blade 150; 64 Bit'lik Sparc işlemci 550 MHz or 650 MHz UltraSPARC ; 8 GB. RAM ; 350 GB disk ; 2-D/3-D graphics options for multi-display support Unix-Solaris 8 (5/03)
    SGI® Origin® 350 ;32 CPUs in single operating system; 4 64-bit PCI-X slots 73GB system drives; IRIX
  • evet bence de alanyaya gitmen şart mı ? belek yada kemer balayı için daha uygun olur. doğal güzellikler görmek istiyorsan tercihin bence fethiye olmalı

Metal Gear Solid 4 | Battlefield 3
  • Balayı için tercih edilir mi bilmiyorum ama Tatilde turizm rehberlerinin şurada yazdıklarına göre Sağlık ve Konferans konusunda iyi bir otelmiş. Fakat bildiğim kadarıyla temiz bir otel manzarası sayesinde romantik tatil içinde tercih edilebilir.
  • Eğer bu havalarda gidecekseniz bence Alanya iyi seçim değil. Bu mevsimde iyi bir tatil yapmak istiyorsanız Mısır tercih edilebilir. Hem fiyatları çok ucuz, hemde Kızıldeniz adında dünyanın en güzel dalış merkezlerinden biri olan bir denizi var, dalışlar da gayet ucuz. Deniz gayet temiz, oteller hakkında tam olarak bilgim yok ama genelde 5 yıldızlı otellerin fiyatı gayet uygun...
    Bana sorarsanız Mısır'a gidin, hem vize sorunu da yaşanmaz. Dalış da yaparsınız; gerçekten muhteşem bir duygu suyun altında sevgiliyle başbaşa kalmak :)
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.