Şimdi Ara

Alan Wake's American Nightmare (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
212
Cevap
0
Favori
6.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaklaşık bir saattir oynuyorum oyunu.Arcade ve tabi ki boyutunun düşük olması nedeniyle bazı kısmalar yapmış yapımcı , fakat bu boyuta rağmen en iyi oyun olmuş diyebilirim.Silahlar oyuna başlar başlamaz çeşitleniyor hangisini kullansam diye şaşırdım.Ayrıca mermi sıkıntısı olmayacak gibi çünkü bütün cephaneyi tekrar doldurabileceğimiz yerler var.Bazı yerlerde ise çantalar içinden belirli manuscript karşılığı silah açabiliyoruz.Onun dışında takenlar ilk oyunda ürkütücü sözler söylerdi şimdi ise hiç bir gerginlik olmadan boş bir aksiyon yaşanıyor bu kötü olmuş.Hikaye aralarında ki efsane müziklerde yok artık.Çok fazla beklentilere girmenizi önermem fakat şu anda arcade katagorisinin en iyisi olmuş.

Ashes2Gnashers
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluelabel

quote:

Orijinalden alıntı: raptor94hazer

1200 ms point ne kadar?

1200 points alırsan 30 TL civarı ama, 4200 points alırsan 23-24 TL'ye gelir.

Hocam biraz konu disi olacak ama o nasil oluyor ? Bende almayi dusunuyorum ama 4200 points xboxda 25 TL ye denk gelmiyor ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: The Shorh

quote:

quote:

1200 ms point ne kadar?

Hocam biraz konu disi olacak ama o nasil oluyor ? Bende almayi dusunuyorum ama 4200 points xboxda 25 TL ye denk gelmiyor ?

4200 points 85 TL civarına satılıyor. Buradan yola çıkarak, 1200 points de 25-26 TL'ye denk geliyor demek istemiştim:)

quote:

1200 ms point ne kadar?

Nerde 23-24 tl 4200 points?

quote:

1200 ms point ne kadar?

Basitmiş :D

quote:

Nerde 23-24 tl 4200 points?

4200 puan değil o fiyata. 4200 puan alırsan, 1200 puanı 23-24 tl ye getirmiş olursun anlamında söylemiş bluelabel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buyukbaba -- 22 Şubat 2012; 17:22:27 >
    Cömertlikte akarsu gibi ol. Şefkatte güneş gibi ol. Kusur örtmekte gece gibi ol. Öfkede ölü gibi ol. Tevazuda toprak gibi ol. Müsamahada deniz gibi ol. Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
  • Ayak üstü Nuclear'den 4000 Kod satın aldım.kendisinede teşekkür ederim.hızlı alışveriş oldu.

Listeye attım hemen american's nightmare'i şimdi dışarı çıkıyorum arkadaşlarla.Gelince hemen yumulup fikirlerimi yazarım.
  • Oyunu almak icin xbox.com dan paypal hesabimla microsoft point almaya calisiyorum ama hata veriyor :( normalde kullandigim bir paypal hesabi bu ve kredi kartimda da limit var. Asagidaki hatayi veriyor bir fikri olan varmidir : Your payment instrument could not be authorized. Please contact your provider, or try a different payment option.

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

Umarım kutulu da çıkar

1 sene sonra belki 2-3 oyunla birlikte çıkabilir. Sana o kadar tavsiyede bulunmuştum dinlemedin...

Orijinalden alıntı: DasheriM

quote:

Umarım kutulu da çıkar

1 sene sonra belki 2-3 oyunla birlikte çıkabilir. Sana o kadar tavsiyede bulunmuştum dinlemedin...

Donma sıkıntısı falan çok yaygınmış o yüzden pek ilgimi çekmedi tavsiye

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DasheriM

quote:

Umarım kutulu da çıkar

Donma sıkıntısı falan çok yaygınmış o yüzden pek ilgimi çekmedi tavsiye

Valla ben başta 2 kere reset sıkıntısı çekmiştim onu da ufak bir ayarla düzelttim. Başka da donma yaşamadım...

• Donma falan olmazseguruya yaptirirsen millet bitiriyor 120ye vurmuslar achi

Tavsiye verelim dedik, ortalık karıştı iyi mi

Bende şaşırdım abi nasıl oluyor felan dedim :D sonra dank etti :) şu anda o kadar param yok mecbur 1200 alacağım.Ama şu izlenimleri bir tam olarak alsam :) birde alan wake 1 şu anda pcde var demi?

Edit:alsam yerine akşam yazmışım.t9 azizliği :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HedoTurkoglu -- 22 Şubat 2012; 21:33:26 >

quote:

Tavsiye verelim dedik, ortalık karıştı iyi mi

Bende şaşırdım abi nasıl oluyor felan dedim :D sonra dank etti :) şu anda o kadar param yok mecbur 1200 alacağım.Ama şu izlenimleri bir tam olarak akşam :) birde alan wake 1 şu anda pcde var demi?

Evet var.
  • Ya indirdik American Nightmare'i ondan öncede the signal ve the Writer'ımı bitirsem diyip başlayamadım.onlarıda indirdim.BU seferde Nightmare modunda başlamıştım oyuna tekrar bitireyim diye 5 inci episode da kaldım.Bu seferde ona döndüm.Sonra DLC ler ve sonra American Nightmare'a geçeceğim.Yolum uzun.

Orijinalden alıntı: Fallout 3

Ya indirdik American Nightmare'i ondan öncede the signal ve the Writer'ımı bitirsem diyip başlayamadım.onlarıda indirdim.BU seferde Nightmare modunda başlamıştım oyuna tekrar bitireyim diye 5 inci episode da kaldım.Bu seferde ona döndüm.Sonra DLC ler ve sonra American Nightmare'a geçeceğim.Yolum uzun.

Hocam bi soluklan:)
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.