Şimdi Ara

Alan Wake's American Nightmare (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
212
Cevap
0
Favori
6.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunun hikaye modunu oynayıp bitirdim. Tabi ilk oyun gibi bir şey beklememek lazım. Gerek hikaye, gerek kurgu, gerekse oyun dinamikleri açısından daha yavan bir oyun. Sanki ikinci oyun çıkana kadar, biz bu Alan Wake'den biraz daha ekmek yiyelim düşüncesiyle çıkarılmış bir oyun gibi geldi. Ama ne olursa olsun, bir Alan Wake sever olarak oyunu oynamak boynumuzun borcu :) Daha henüz Arcade moda bakma şansım olmadı.

Oyunda can sıkıcı bir kısım var, onu da spoiler içerisinde yazayım;
    Aynı oyunu üç kere oynamak sonlara doğru iyice canımı sıktı açıkçası.Hikayeyi başa döndürüp, aynı level tasarımı içerisinde oyunu üç kere oynatarak oynanış süresini uzatmak firmanın tam bir çakallığı.

• Oyun xbla'e geliyor diye grafiklerini baya kismislar god'a gelseydi cok daha iyi olurdu.

Feel True Power

The most powerful console ever!
  • quote:

Orijinalden alıntı: slicer

Oyunun hikaye modunu oynayıp bitirdim. Tabi ilk oyun gibi bir şey beklememek lazım. Gerek hikaye, gerek kurgu, gerekse oyun dinamikleri açısından daha yavan bir oyun. Sanki ikinci oyun çıkana kadar, biz bu Alan Wake'den biraz daha ekmek yiyelim düşüncesiyle çıkarılmış bir oyun gibi geldi. Ama ne olursa olsun, bir Alan Wake sever olarak oyunu oynamak boynumuzun borcu :) Daha henüz Arcade moda bakma şansım olmadı.

Aynı oyunu üç kere oynamak sonlara doğru iyice canımı sıktı açıkçası.Hikayeyi başa döndürüp, aynı level tasarımı içerisinde oyunu üç kere oynatarak oynanış süresini uzatmak firmanın tam bir çakallığı.

en uygun açıklama

Vicdan, yazılmış en kalın din kitabı, en yalın anayasadır.
    En üst mahkeme… En acımasız hâkim…
    Sicilinize göre, en rahatsız yatak veya en rahat yastık…
    GT: labraxx

• quote:

Orijinalden alıntı: slicer

Oyunun hikaye modunu oynayıp bitirdim. Tabi ilk oyun gibi bir şey beklememek lazım. Gerek hikaye, gerek kurgu, gerekse oyun dinamikleri açısından daha yavan bir oyun. Sanki ikinci oyun çıkana kadar, biz bu Alan Wake'den biraz daha ekmek yiyelim düşüncesiyle çıkarılmış bir oyun gibi geldi. Ama ne olursa olsun, bir Alan Wake sever olarak oyunu oynamak boynumuzun borcu :) Daha henüz Arcade moda bakma şansım olmadı.

benim de korktugum buydu zaten, hikayesi hep karmasik oldugundan boyle bisey yaparlar diye korkuyordum ama neyse ya alicaz orasi kesin :)

• Oyunu yaklaşık 6 saatte bitirdim.Remedy bu boyutlara rağmen yapabileceklerinin en iyisini yapmışlar , helal olsun diyorum.Oyun aşırı kolay ve eski Alan Wake havasını,atmosferini yitirmiş bu oyunla beraber.Oyunda ya 1 ya da 2 defa ölmüşümdür.Bomboş bir aksiyon içerisinde ne bir gerilim yaşadım ne de korku.Silahımın mermisi , el fenerinin pilleri dahi bitmedi adımımı atıyorum cephanelik..Fakat yine de bir Arcade oyunu olduğunu unutmamak lazım.Oyun genel olarak fena değildi diyebilirim sonu iyiydi aslında.

Alan wake's journey through the night will continue.

Ashes2Gnashers
  • çok beğenilmemiş oyun anlaşılan.ben de demoda şu topladığın şeyleri falan hikayeyle eşleştirme muhabbetini sevmiştim hikaye güzel akıcak gibi gelmişti.yalnız bana da çok kolay geldi oyun demodan alıcaktım tam bi yorumlara bakiyim dedim almasam düşmesini mi beklesem acaba :D

Orijinalden alıntı: Jokerguy

çok beğenilmemiş oyun anlaşılan.ben de demoda şu topladığın şeyleri falan hikayeyle eşleştirme muhabbetini sevmiştim hikaye güzel akıcak gibi gelmişti.yalnız bana da çok kolay geldi oyun demodan alıcaktım tam bi yorumlara bakiyim dedim almasam düşmesini mi beklesem acaba :D

Yakın zamanda düşeceğini hiç sanmıyorum.

Oyunu dün gece aldım ama daha oynamadım. Tahminlerime ve gelen puanlara/yorumlara göre konuşursam; biraz daha üzerinde çalışılıp, 1600-1800 puana Games on Demand bölümünde satılsa çok daha iyi bir oyun olurdu bence. Tabii bir de Horde benzeri modda co-op olmalıydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 23 Şubat 2012; 23:14:29 >

Feel True Power

The most powerful console ever!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Oyun berbat olmuş gitti 1200 points im.
    Aynı bölümü 3 kere oynuyorsunuz
    resmen sıkıntıdan patladım oynarken hiç uğraşmadıkları çok belli bu oyunu yaparken yazıklar olsun Remedy.

Spoiler içine alsaydın keşke, bir kaç mesaj yukarıda ben öyle yaptım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slicer -- 23 Şubat 2012; 15:26:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Oyun berbat olmuş gitti 1200 points im. Aynı bölümü 3 kere oynuyorsunuz resmen sıkıntıdan patladım oynarken hiç uğraşmadıkları çok belli bu oyunu yaparken yazıklar olsun Remedy.

Öncelikle oyunun Arcade olduğunu belirtmekte fayda var.Remedy'e hak veriyorum böyle yapmalarına çünkü eğer
    3 bölümü tekrar oynamamak yerine yeni bölüm tasarımları yapsalardı bu oyunun God game'e kadar yolu olurdu..
    Ama adamlar yine de yapabileceklerinin en iyisin yapmışlar , hangi Arcade oyunda bu kadar müthiş grafikler mevcut ? Hadi hepsini geçtim zaten başından beri Alan Wake's American Nightmare Arcade oyunu olmayı hak etmiyordu.Yine de adamlar Night Springs'in bir bölümünü oyun yapalım bunu Arcade katagorisinde satalım gibi bir fikirden yola çıkarak yapmışlar ve tabi ki hikayeyi biraz daha aydınlatmaya.Ha belki de oyunun ismi Alan Wake değilde başka bir şey olsaydı beğenebilirdik fakat isim de önemli olunca beklentileri bu derece karşılamaması doğal..

Ashes2Gnashers

• Oyunun hikaye kısmını bitirdim ben de,Alan Wakein kendi tarzından çok uzak ve kısa bi oyun olmuş.Smg ve Assault mertliği bozmuş resmen,Allahtan para vermeden oynuyorum. Ama grafikler sanki daha bi güzeldi,gölge ışık olayını baya bi zorlamışlar."Call Of Wake:History Repeats" böyle bi ismi olsa daha güzel olurdu.
  • 1-2 saat oynadım dün. Boyutunu düşünürsek grafikler çok iyi, bazı kutulu oyunlardan daha iyi hem de. İlk oyundaki gerilimden eser yok yalnız. Silah çeşitliliği ve her yerde mermi olması sayesinde tabii:) Kontroller de biraz daha rahat geldi bana. 1 kere de Arcade oynadım, güzel olmuş. Belli bir süre idare edecek gibi Arcade.

Bu arada, 1200 puana satılan, 1.3 GB boyutunda Arcade oyunu olduğunu unutmadan değerlendirirsek daha iyi olur
    Steam : Outlaw-E
  • Signal ve Writer bitti arada Battlefield 3 attım birde.

Yarın American Nightmare zamanı.DLC ler kısmende olsa bu arada hikaye için kafanızda birşeyleri şekillendirmenize yardımcı oluyor.Kısa olmalarına rağmen tuttum.tavsiye ederim.

Başladım Story moduna.Öncelikle dikkatimi çeken ilk şey renk paleti oldu.Alan Wake'in o ciddi ürkütücü havası gitmiş hafiften cıvıl cıvıl hafif gerilim ama daha çok aksiyona kaymış gibi bir oyun edası verdi.Rahatsız oldummu ? hayır.Alan Wake havası Sonuçta Arcade olarak ayakta tutulmaya çalışılmış.Kutulu yada GOD olsaydı böyle olmazdı zaten.

Açıkcası oyuna girip 2-3 dakika durup hemen çıkıp Horde Modunda Cemetery bölümüne girdim.Birtek o açıktı zaten.

Horde modundan açıkcası ben çok umutluyum.Hikayeyi bitirsemde Alan Wake in olduğu her türlü şeyle ilgilennmekteyim.Kısaca oyundan önce Horde moduna daldım biraz.Sanırım biraz kolay olmuş.Hatırı sayılır bir puanla sabah yaptık Alan Wake ile.

Ben Alan wake adı altında ne çıksa beğeneceğim için Bu oyunuda beğendim.

Diğer Horde bölümleri açıldıkça ve Hikaye moduna başlayıncada açıkcası bu oyununda hastası olacağıma eminim.

• ilk oyun oynanmadan bu oynansa anlaşılır mı?

Sen gel ilk oyundan başla.Çok güzel bir hikayesi var,Atmosferi var.Böyle oyunlar kolay kolay gelmez.Hakkını ver

Umarım ingilizcen biraz vardır.

Orijinalden alıntı: Fallout 3

Ben ilk oyun + DLC + American Nightmare ı oynuyorum hala bir şey anlamadım kardeş

Sen gel ilk oyundan başla.Çok güzel bir hikayesi var,Atmosferi var.Böyle oyunlar kolay kolay gelmez.Hakkını ver

Şu Alan Wake , marketplace'de 2800,3500 puan arasında satılmasa DlC'lerle beraber alıcam fakat kutulu hali varken DLC'leri oynamayıp satmıştım.Çokta merak ediyorum DLC'leri , hikaye adına önemli gelişmeler var mı hocam ?

Ashes2Gnashers

• quote:

Orijinalden alıntı: Arm the Homeless

quote:

Orijinalden alıntı: Fallout 3

Ben ilk oyun + DLC + American Nightmare ı oynuyorum hala bir şey anlamadım kardeş

Şu Alan Wake , marketplace'de 2800,3500 puan arasında satılmasa DlC'lerle beraber alıcam fakat kutulu hali varken DLC'leri oynamayıp satmıştım.Çokta merak ediyorum DLC'leri , hikaye adına önemli gelişmeler var mı hocam ?

Engin ebay e bak abicim, ben geçen yaz 10$ civarı almıştım kodu. En fazla 8-10 dolar arası bulursun

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.