Şimdi Ara

Alan Wake's American Nightmare (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
212
Cevap
0
Favori
6.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Machiavelli. -- 25 Şubat 2012; 22:27:39 >

Orijinalden alıntı: Faithléss

Şunu ilk oyunda yapsalardı ya.

[HTUBE=http://www.youtube.com/watch?v=_j6J_RUzLlI]

Club Foot şarkısını daha önce Goal filmi , Marc Ecko's Getting Up ve aklıma gelmeyen başka yapımlarda da kullanılmıştı , bence başka şarkı seçilseymiş daha iyi olurmuştu belkide.Ha Alan Wake'de kullanılması olmamış mı , olmuş diyebilirim fakat Alan Wake'de tanımadığımız ancak şahane şarkılar dinlemiştik ben Alan Wake sayesinde Poets of the Fall dinlemeye başladım mesela..

Ashes2Gnashers
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arm the Homeless

quote:

Orijinalden alıntı: Faithléss

Şunu ilk oyunda yapsalardı ya.

[HTUBE=http://www.youtube.com/watch?v=_j6J_RUzLlI]

Club Foot şarkısını daha önce Goal filmi , Marc Ecko's Getting Up ve aklıma gelmeyen başka yapımlarda da kullanılmıştı , bence başka şarkı seçilseymiş daha iyi olurmuştu belkide.Ha Alan Wake'de kullanılması olmamış mı , olmuş diyebilirim fakat Alan Wake'de tanımadığımız ancak şahane şarkılar dinlemiştik ben Alan Wake sayesinde Poets of the Fall dinlemeye başladım mesela..

Poets of Fall ile Max Payne'de tanıştım ben.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fallout 3

Ben ilk oyun + DLC + American Nightmare ı oynuyorum hala bir şey anlamadım kardeş

Sen gel ilk oyundan başla.Çok güzel bir hikayesi var,Atmosferi var.Böyle oyunlar kolay kolay gelmez.Hakkını ver

Umarım ingilizcen biraz vardır.

Şu Alan Wake , marketplace'de 2800,3500 puan arasında satılmasa DlC'lerle beraber alıcam fakat kutulu hali varken DLC'leri oynamayıp satmıştım.Çokta merak ediyorum DLC'leri , hikaye adına önemli gelişmeler var mı hocam ?

Hikaye adına bazı kısımları aydınlatan bölümler elbette mevcut DLC'lerde.En azından 1 inci oyundan sonra Alan Wake'in durumunu ve Thomas Zane ile aranda geçen muhabbetlerin hikayeye ışık tuttuğunu söyleyebilirim.

Elbette Alan Wake 2 ye kadar doğru düzgün bir şey söylenmeyecek ama gayet başarılı DLC'ler.

The Signal ve The Writer ı 3 saatte bitirdim toplamda.Kısa olmalarına rağmen,tatmin edici.

Alan Wake's American Nightmare a gelecek olursak dün gece biraz daha baktım ve söyleyebileceğim tek şey adamlar şaheser yaratmışlar.

Arcade oyun bu evet ama arcade olarak bundan daha kaliteli başka bir oyun varmı ben bilmiyorum.Grafikler olabileceğinin en iyisi,Atmosfer hala muhteşem.

Birde hikaye kısmı için Remedy'e tekrar tekrar teşekkür ediyorum.Ellerinde o kadar iyi bir hikaye varki nereye çekseler oraya gider yani.

Tek bir çakallık sezdim oyunda oda beni rahatsız etmedi ama belirteyim (Oyunu henüz bitirmedim)

Aynı mekanları şuan 3 üncü kez oynuyorum.Beni rahatsız etmedi ama daha şekillendirebilirlerdi olayı.Bunuda Arcade olmasına bağlıyorum.Buna rağmen müthiş diyorum.

Not : Verdiğim her bir Point helal olsun Remedy ve Alan Wake'e.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 27 Şubat 2012; 10:32:07 >

• Çok romantikti..
    Intel® Core™ i5 3337U 1.8 Ghz@2.60 Ghz | 4 GB DDR3 1600 Mhz Ram | 13.3" Full HD IPS Dokunmatik LED | 64 GB x 2 / 128 GB RAID0 SSD | 1.3 KG

• Oyunu bitirdim.

Gayet başarılıydı.10 üzerinden 8.5 verdim ben.İlk oyunun notuda 10 da 10 dur benim için.onun kadar olmasada gayet süper bir oyundur American Nightmare.

Eksi sayılabilecek tek kısmı üstteki mesajımda belirtmiştim ama hataları düzeltmek içinde bunları yapmak eksi olarak görülürse elbette.Ben fazlasıyla tatmin oldum.2 de Horde bölümü oynadım.uzun bir süre horde moduda götürür beni.Herkese tavsiye ediyorum oyunu.

Orijinalden alıntı: bluelabel

quote:

quote:

Ben ilk oyun + DLC + American Nightmare ı oynuyorum hala bir şey anlamadım kardeş

Sen gel ilk oyundan başla.Çok güzel bir hikayesi var,Atmosferi var.Böyle oyunlar kolay kolay gelmez.Hakkını ver

Umarım ingilizcen biraz vardır.

Şu Alan Wake , marketplace'de 2800,3500 puan arasında satılmasa DlC'lerle beraber alıcam fakat kutulu hali varken DLC'leri oynamayıp satmıştım.Çokta merak ediyorum DLC'leri , hikaye adına önemli gelişmeler var mı hocam ?

Engin ebay e bak abicim, ben geçen yaz 10$ civarı almıştım kodu. En fazla 8-10 dolar arası bulursun

Abi şimdi gördüm mesajını , eBay'den kod alıcaktım aklımda vardı fakat satıcıların hiçbiri kodu e-mail'e yollamıyorlar , hepsi prepaid kartını postalıyorlardı o yüzden vazgeçtim.Xbox Live üzerinden aldım , DLC'lerini de satın da aldım.Bir şey sorucam bende daha önce kutulu olarak varken harddiskte kayıtlıydı bilmiyorum sildim mi fakat diyelim halen duruyor Alan Wake harddisk üzerinde , Live'dan satın alınca oyunu yeniden indiriyor mu yoksa hani pass gibi bir şey indirip kayıtlı olan oyundan , oyunu oynayabiliyor muyum ?

Ashes2Gnashers

• @Engin

Bilmiyorum ama, büyük ihtimal tekrar indirir Live üzerinden.
    Steam : Outlaw-E
  • quote:

Ne çabuk unutuldu American Nightmare.Ben hala fırsat buldukça girip Horde modunda kendi rekorumu geliştirmeye çalışıyorum.

Ben de indirme yaparken giriyorum Horde moduna iyi oluyor.Yalnız şu sis atanlar yok mu tam 6x'le bitiricem bölümü çat bi flashbang geliyor , deli etti beni o sis atan koçlar

Ashes2Gnashers
  • quote:

quote:

Ne çabuk unutuldu American Nightmare.Ben hala fırsat buldukça girip Horde modunda kendi rekorumu geliştirmeye çalışıyorum.

Ben de indirme yaparken giriyorum Horde moduna iyi oluyor.Yalnız şu sis atanlar yok mu tam 6x'le bitiricem bölümü çat bi flashbang geliyor , deli etti beni o sis atan koçlar

Onları diğerlerinden hemen ayırman gerekiyor Uzakta sinsi sinsi takılan yaklaşmayan yobazlar onlar oluyor.Diğerleri üzerine depar atıyor zaten Flare Gun öneririm büyük kalabalıkları dağıtman için özellikle bu Yobaz diye adlandırdığım ağzı yüzü mermi ile kapanmış arkadaşlara iyi bir çözüm.Yanına gelen Taken'lar ise başa çıkamayacağın gibiyse Fişeği çıkartıp bırak yere silahını aldığın gibi saldır hepsine.

Fener tuttukça çoğalan Takenlar deli ediyor beni.bir grup geliyor üzerime ilk fener tuttuğum bunlar diyelim bakıyorum 1 iken 2 2 isede 4 oluyorlar insan fıttırıyor.Fenersiz saldırmak bu arkadaşlara en temiz çözüm Hala yeterince zaman ayırmadığımı düşünüyorum.Şöyle oturup 1 günümü versemde tüm bölümlerde Sağlam puanlar yapsam.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.