Bildirim
Alan Wake's American Nightmare (2. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: cryptdlg
quote:
Orijinalden alıntı: Tha_Boss*
bu oyun için xbox alasım var, ama...
Benimde xbox i aldigimda ilk edindigim oyunlardan di. Ama beklediğimi bulamadım, artık ne bekliyosam !
Hele yeri değil ama Geow ların alayı yatıyor.
aynen
_____________________________ psn: sefa-yuksel -
quote:
Orijinalden alıntı: Donnie.Brasco
quote:
Orijinalden alıntı: Eli Wallach
Bu oyun ilk oyunun devamı mâiyetinde mi olacak? Yoksa Alan Wake ismiyle piyasaya sürülecek bir Arcade oyun mu?
evet bende anlamadım tam olarak.
oyun harika gerçekten bi solukta bitirmiştim.
buna cevap veren olmadı bende merak ettim.Çünkü son zamanlarda keyifle oynatan oyunlardan biriydi.Bir mafia 2 birde alan wake.Keyifle bitirdim_____________________________ -
İlk SS yayınlanmış. Süper gözüküyor!

Bu oyun ek paketmi ayri bir oyunmu ? _____________________________ -
ayrı bir oyun bu _____________________________ -
Live dan arcade olarak satilacakya dandik oyun gibi geldi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: mazlum62
Live dan arcade olarak satilacakya dandik oyun gibi geldi
Alakası yok. Oyun gayet süper olacak. adamlar ilk oyunda muhteşem şeyler yaptı ama 1 milyon gibi düşük bir rakamda sattı. Bunun yerine daha az maliyet gerektircek şekilde oyunu sunuyolar_____________________________ -
herşey güzel olacak orası kesin birşey ama oyun yapımcıları hala kalas surat şekli yapmaktan bıkmadılar. Bu oyunun zaten tek eksiği grafik anlamında karakterlerin yüzlerinin kütük gibi olması onun dışında mükemmel zaten _____________________________ Oyun Oynamayi HERKES Beceremez. J-RPG Master
Final Fantasy Fun Club PSN:Kazuya1981 (HK) Final Fantasy Forever
Her Final Fantasy Oyununun Geçtiği Dünya Haritası , Karakterleri ve Hikayesi Farklı Biçimde Tasarlanmıstır , Hiçbir Seriyle Kıyaslanamaz. https://bozukanalog.wixsite.com/website/bozukanalog
Yaşa Mustafa Kemal Paşa Yaşa -
quote:
Orijinalden alıntı: zack06
herşey güzel olacak orası kesin birşey ama oyun yapımcıları hala kalas surat şekli yapmaktan bıkmadılar. Bu oyunun zaten tek eksiği grafik anlamında karakterlerin yüzlerinin kütük gibi olması onun dışında mükemmel zaten
Zack ico konusunda sana soru sordum ona bir bakar misin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 
-
quote:
Orijinalden alıntı: Dennis Jr
quote:
herşey güzel olacak orası kesin birşey ama oyun yapımcıları hala kalas surat şekli yapmaktan bıkmadılar. Bu oyunun zaten tek eksiği grafik anlamında karakterlerin yüzlerinin kütük gibi olması onun dışında mükemmel zaten
bende cevap yazmıştım sen bakabilirmisin :)_____________________________ Oyun Oynamayi HERKES Beceremez. J-RPG Master
Her Final Fantasy Oyununun Geçtiği Dünya Haritası , Karakterleri ve Hikayesi Farklı Biçimde Tasarlanmıstır , Hiçbir Seriyle Kıyaslanamaz. https://bozukanalog.wixsite.com/website/bozukanalog
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Dennis Jr
quote:
bende cevap yazmıştım sen bakabilirmisin :)
Kusura bakma CVP var diye uyarı gelmeyince fark etmemiştim CVP için teşekkürler peki d&r saki fiyatı nedir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dennis Jr -- 11 Kasım 2011; 21:45:27 >_____________________________ 
-
işte ona dikkat etmedim dikkatimi çeken çıkmış bütün oyunlarla birlikte bütün collection paketlerininde olduğuydu. Şaşırdım açıkcası ötv artınca bütün oyunların gelmesine :) _____________________________ Oyun Oynamayi HERKES Beceremez. J-RPG Master
Bildiğimiz arcade oyunlar gibi olmaz umarım.
_____________________________ -
-
Remedy, Alan Wake den kolay kolay vazgeçmez çünkü Ms gerekli desteği veriyor bunu kendileri açıklamıştı.
Yeni gelecek oyundan sonra kısmetse Alan Wake 2'nin resmi duyurusunu yaparlar diye düşünüyorum. İkinci oyunda eğer ilk oyun gibi uzun sürmez ve Ms diğer oyunlara yaptığı sağlam reklam kampanyalarını yaparsa bu sefer satışları patlatabilirler._____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: mRt_007
Remedy, Alan Wake den kolay kolay vazgeçmez çünkü Ms gerekli desteği veriyor bunu kendileri açıklamıştı.
Yeni gelecek oyundan sonra kısmetse Alan Wake 2'nin resmi duyurusunu yaparlar diye düşünüyorum. İkinci oyunda eğer ilk oyun gibi uzun sürmez ve Ms diğer oyunlara yaptığı sağlam reklam kampanyalarını yaparsa bu sefer satışları patlatabilirler.
Bir yerde okuduğum habere göre , Remedy her ne kadar oyunun 2. serisini çıkartmak istesede MS buna biraz karşı çıkıyor gibiymiş sebebi ise 1. oyuna sürekli dlc istemesiymiş. Ne kadar doğru bilemem gelsin bunuda oynarız :)_____________________________ Oyun Oynamayi HERKES Beceremez. J-RPG Master
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: mRt_007
Yeni gelecek oyundan sonra kısmetse Alan Wake 2'nin resmi duyurusunu yaparlar diye düşünüyorum. İkinci oyunda eğer ilk oyun gibi uzun sürmez ve Ms diğer oyunlara yaptığı sağlam reklam kampanyalarını yaparsa bu sefer satışları patlatabilirler.
Bir yerde okuduğum habere göre , Remedy her ne kadar oyunun 2. serisini çıkartmak istesede MS buna biraz karşı çıkıyor gibiymiş sebebi ise 1. oyuna sürekli dlc istemesiymiş. Ne kadar doğru bilemem gelsin bunuda oynarız :)
Bende okumuştum ama MS hikayeyi bir süre daha DLC ile devam ettirmek istiyor tabi aradan uzun zaman geçti yavaş yavaş ikinci oyun için bilenmeye başlamışlardır
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
Hızlı