Şimdi Ara

Alan Wake's American Nightmare (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
212
Cevap
0
Favori
6.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: myze

quote:

Orijinalden alıntı: BadGuy

Bir Alan Wake bir de Heavy Rain, bu nesilde en begendigim oyunlar arasinda ama ne yazik ki ikisinin de satis rakamlari dusuk.

Alan Wake'i oynadıktan sonra niçin az sattığını anlıyorum da Heavy Rain için isyanlardayım :(

ne alakası var.Alan wake kötü bir oyun mu?Bu nesilde oynadığım en iyi oyunlardandır alan wake.Bu oyunlar single olduğu için fazla satmıyor maalesef

quote:

Orijinalden alıntı: raptor94hazer

quote:

quote:

Bir Alan Wake bir de Heavy Rain, bu nesilde en begendigim oyunlar arasinda ama ne yazik ki ikisinin de satis rakamlari dusuk.

Alan Wake'i oynadıktan sonra niçin az sattığını anlıyorum da Heavy Rain için isyanlardayım :(

ne alakası var.Alan wake kötü bir oyun mu?Bu nesilde oynadığım en iyi oyunlardandır alan wake.Bu oyunlar single olduğu için fazla satmıyor maalesef

bence çok iyi bir oyun değil, zaten satışlarıyla hakettiğini buldu. bu arada sevmediğim oyunu yazarken sen ya da başkasına sormuyorum, sormam da

Sevmiyorum demekle iyi bir oyun değil (yani kötü bir oyun) demek arasında fark var. Alan Wake kesinlikle hakettiği kadar satamadı. Bu neslin en iyi oyunlarındandır, oynanışının kendini tekrar etmesi haricinde hiçbir kusuru yoktur, atmosferi eşsizdir. Heavy Rain'in daha iyi olduğu gerçeğini kabul etmekle birlikte Alan Wake'in hakettiği kadar sattığına kesinlikle katılmıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Eli Wallach

quote:

quote:

quote:

quote:

bence çok iyi bir oyun değil, zaten satışlarıyla hakettiğini buldu. bu arada sevmediğim oyunu yazarken sen ya da başkasına sormuyorum, sormam da

Sevmiyorum demekle iyi bir oyun değil (yani kötü bir oyun) demek arasında fark var. Alan Wake kesinlikle hakettiği kadar satamadı. Bu neslin en iyi oyunlarındandır, oynanışının kendini tekrar etmesi haricinde hiçbir kusuru yoktur, atmosferi eşsizdir. Heavy Rain'in daha iyi olduğu gerçeğini kabul etmekle birlikte Alan Wake'in hakettiği kadar sattığına kesinlikle katılmıyorum.

Oynanış kendisini tekrar etsede , o atmosfer içinde onu farkedemiyorsunuz bile..Oyun kötüdür saygı duyarız düşüncenize fakat hakettiği kadar satamadığı aşikar.Arcade yerine dlclerle birlikte devam şeklinde kutulu oyun yapsalardı belki daha iyi olurdu , arcade olunca kafada ki soru işaretleri bir türlü gitmiyor elbette ..

Ashes2Gnashers

• quote:

hocam bir de şöyle bir durum var, yıllarca beklentileri yükseltti remedy, ertelendi defalarca filan, oyunun türü, çıkacağı platformlar dahi değişti. şimdi bu kadar bekleyince, beklememe değecek bir şey ararım ben, remedy'den max payne kalitesi beklerdim ama olmadı. şayet bu kadar şişirilmeden, beklentiyi yüksek tutmadan oynasaydım herkesten çok ben sahip çıkardım. ya alan wake gibi güzel bir oyun oynadım, arada kaynadı, hakettiği şöhreti bulamadı derdim ama malesef grafikte biraz zayıf kaldı mesela. konu da ilgi çekici olmakla birlikte, lanetli kasaba filan, in the mouth of madness filmini izleyince insan konu resmen çalıntı diyor. işte bunlar hep olağanüstü bir oyun beklediğimiz için oldu, en azından bende.

Seni anlıyorum, sen de benim GT 5'de yaşadığım travmayı yaşamışsın. Çok fazla ertelendiği ve beklentinin yükseltildiği de doğru. Oyunu beğenmeyebilirsin ama hikayesinin özgünlüğüne ve grafiklerine laf etmen beni senin oyunu oynamadığını ya da ayık kafayla oynamadığını düşünmeye sevkediyor. Zirâ oyunun grafikleri son derece iyi, hikaye desen -senin de dediğin gibi- lanetli kasaba gibi nüansları başka yerlerden devşirmesine rağmen özgün bir hikaye (en azından ben daha önce hiç rastlamadım), seslendirmeler, müzikler hepsi çok iyi, oyun çok iyi bir kere. Oyunu beğenmemeni anlayabilirim ama grafiği zayıf demek olmaz, zirâ beğenip beğenmemek kişiden kişiye değişen izâfî bir olay ama grafik dediğin şeyi herkes aynı algılar, oyuna baktığımızda aynı şeyi görürüz. Grafiği zayıf demekle herkesin ak dediğine kara demiş oluyorsun. Belki üzerinden uzun zaman geçtiği için aklında farklı kalmış olabilir, tekrar bir oyuna göz atmanı öneririm.

• quote:

Yahu termos toplayıp, fenerle zombi öldürdük. Bu mudur ya? Bizim işhanındaki çaycının boşları toplarken gerilimli hikayesi de oyun olsun o zaman. Hele o konser alanındaki savunmalar filan, ortada dj vardı...komik ya, ciddiyetsiz.

Termosları toplamak zorunda değilsin, bunlar multisi olmayan oyunlarda oynanabilirliği artırmak için konan küçük Challenge'lardır, bunlar her SP oyunda bulunur, mesela yakın zaman önce bitirdiğim Batman: AA'da da Riddler Challenges vardı, senin oyun başında daha fazla vakit geçirebilmen için var onlar, istemezsen hiç ilgilenmezsin. O fenerle öldürdüklerin Taken'dı, zombi değil, Taken'lar Darkness tarafından ele geçirilenlerdi, onları Darkness'dan sıyırıp ölümlü hâle getirebilmek için önce fenerimizle müdahale ediyorduk. Konser alanındaki savunma da en yaratıcı sahnelerdendi, ciddiyetsizlik falan söz konusu değil, çok garipsin gerçekten.

quote:

oyun oynama o zaman çok gerçekçi gözünde çocuk kayboluyo saçma sapan şeyler bunlar inanmıyoruz

Bu doğru bir yaklaşım değil.

• Alan Wake'i sevmedim desen anlayacağım yok saçma ciddiyetsiz demek bir de bunları Alan Wake gibi bir oyuna demek

STEAM ID
    ORIGIN:Bandoper
    uPlay: Bandoper32
    PSN:bandoper
  • bende ps3 de var xbox360da ve ps3 de uncharted xbox360dada alanwake harika

quote:

Orijinalden alıntı: Eli Wallach

quote:

quote:

quote:

quote:

hocam bir de şöyle bir durum var, yıllarca beklentileri yükseltti remedy, ertelendi defalarca filan, oyunun türü, çıkacağı platformlar dahi değişti. şimdi bu kadar bekleyince, beklememe değecek bir şey ararım ben, remedy'den max payne kalitesi beklerdim ama olmadı. şayet bu kadar şişirilmeden, beklentiyi yüksek tutmadan oynasaydım herkesten çok ben sahip çıkardım. ya alan wake gibi güzel bir oyun oynadım, arada kaynadı, hakettiği şöhreti bulamadı derdim ama malesef grafikte biraz zayıf kaldı mesela. konu da ilgi çekici olmakla birlikte, lanetli kasaba filan, in the mouth of madness filmini izleyince insan konu resmen çalıntı diyor. işte bunlar hep olağanüstü bir oyun beklediğimiz için oldu, en azından bende.

Allah aşkına grafik ve bekleneni vermedi mi?Sadece gülüyorum senin ne amaçla yazdığın belli konuna dön bence.Tamam sevmezsin anladık ama.Saçma,yok termos toplamalar,sürekli zombi öldürme.Kusura bakmada sen max payne gibi bir oyun beklerdim diyorsun max paynede adam öldürmekten başka birşey mi yapıyoruz.Max payne zaten mükemmel bir oyun ama alan wake bu nesilde çıkan en iyi oyunlardan gerek atmosfer,oynanış,grafik herşey olsun gayet güzel.Bu yersiz laflarını hak etmiyor.Bu oyunlar dediğim gibi single olduğu için satmıyor.Birde şunun etkisi var.Tabi sen bunu düşünebildin mi bilmiyorum ama xbox yıllardır kopya oyun destekleyen bir konsol.Milyonlarca oyuncu korsan kullanıyor.Kopya kullananlarda single bir oyunu doğal olarak kopya alıyor.Yani biraz mantıklı düşünmek gerek.İngilizcen olduğu düşünmüyorum.Çünkü olsa filmin konusunu da anlardın ve o her topladığımız sayfaların hikaye ile ne kadar iyi desteklendiğini görürdün.Yani bu oyuna bunları diyemezsin.Bu konsolda oynadığım en iyi 3 oyundan biridir.O laf ettiğin kendimizi müzik eşliğinde çiftlikte savunduğumuz yerde oyunun en zevkli en zor yerlerinden biriydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HedoTurkoglu -- 13 Kasım 2011; 17:32:54 >

• Alan Wake çalıntı değil içinde Call Of Cthulhu ve başka bir sürü hikayelerden esintiler taşıyor.Grafikleri kötü hiç değil oldukça yeterli evet kendini tekrar edip duruyor ama atmosferi konuyu işleyişi harika zaten Remedy'de bunların üstüne gitmiş daha çok.Heavy Rain kadar iyi bir oyun değil tabi ki ama hak ettiğini bulamadı.

STEAM ID
    ORIGIN:Bandoper
    uPlay: Bandoper32
    PSN:bandoper
  • hem ps3 hem de xbox sahibi olarak alan wake'in şimdiye kadar oynadığım en iyi oyunlardan biri olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. umarım dvd olarak da çıkar. yoksa yeni bir xbox bile aldırabilir bu oyun bana.
  • alan wake'e çamur atan fanatikden öte birşey değildir,bu güne kadar ki görülmüş en iyi gölgelendirme ve ışıklandırmaya sahip ilk 3 oyundan biridir,konu oynanış zaten 10 numara oyun kendini tekrar ediyor diyenlerde durup düşünsünler oyun içinde ne bekliyorlar ki farklı olarak tabi ki hep aynı türden düşmanlar geliyor çünkü onlar kasabanın insanları koca devler falan gelecek değil ya,oyun tam bir film gibi başka böyle bir oyun varsa buyrun yazında bilelim

Oyuna gelecek olursak alan wake atmosfer olarak hayatımda oynadıgım en guzel oyunlardan birtanesi, boyle sahane oyunun kesinlikle devamının gelmesi lazım.

Bir Kere Girerseniz, Bir Daha Asla Geri Dönemezsiniz...
  • XBLA ne oluyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: KubilayHakan

XBLA ne oluyor?

Xbox live oluyor bir kismi ama sondaki a yi bende cozemedim

• quote:

XBLA ne oluyor?

Xbox live oluyor bir kismi ama sondaki a yi bende cozemedim

• quote:

XBLA ne oluyor?

Xbox Live Arcade oluyor.

quote:

According to the developer, Alan Wake's American Nightmare will be 4-5 hours long. In an interview with Gametrailers, Remedy's Oskari Hakkinen said that the DLC would be "something between four and five hours, maybe a little more depending [on] how much you explore the optional story content."

So assuming that's just the single player campaign, which is what it certainly sounds like, there's still the solo Horde/COD zombie mode called "Fight 'til Dawn" to contend with, which should certainly tack on a few more hours to the game at least.

No price point has yet to be released for American Nightmare, but Microsoft has confirmed that if you buy it and the other three games (I Am Alive, Nexuiz, and Warp) in their House Party promotion that you'll get a rebate of 800 MS points.

Kaynak :http://www.qj.net/xbox-360/news/alan-wakes-new-dlc-will-be-4-to-5-hours-long.html
    Yaşa Mustafa Kemal Paşa Yaşa

• Konu başlığını Alan Wake's American Nightmare olarak değiştirirsen iyi olur.

quote:

Well it seems that even you master race gamers can grab a copy, as the title is coming to Steam in February. Probably one of the shortest time frames in between announcement and release.

Along with the announcement, Remedy’s community manager’s post also gave out the system requirements:

OS: Windows Vista or Windows 7 (see below for Windows XP)
    PROCESSOR: A dual core processor is required:
    • AMD: Athlon X2 2.8GHz
    • Intel: Core 2 Duo 2GHz
    MEMORY: 2 GB
    HARD DRIVE: 8 GB
    VIDEO CARD: DirectX 10 compatible or later with 512MB RAM
    • AMD: ATI Radeon 3650, 4450, 5550, 6450 or higher (per series)
    • NVIDIA: GeForce 8600GT, 9500GT, GT120, GT430, GT520 (per series)
    SOUND CARD: DirectX 9.0c compatible
    INPUT: Mouse and keyboard, Xbox360 controller also supported

You can check out the forum post over here.

Are you looking forward to the release? If I pick it up then it will be my first time playing the game, despite being excited about it since first seeing a trailer back before the PS3’s release.

http://www.qj.net/pc-gaming/news/alan-wake-coming-to-steam.html
    Yaşa Mustafa Kemal Paşa Yaşa

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.