< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Alan Wake II | PS5 | ANA KONU (25. sayfa)

-
-
Böyle bir şey kanunlarla zorunluluk haline gelse oynayacak oyun bulamayız hocam.
Şöyle bir örnek vereyim remedy özelinde açın bakın isterseniz. Fin firması olduğu halde ne Fince altyazı ne de dublaj var. En az lokalizasyon ile ne kadar kişiye ulaşabiliriz mantığı ile dil desteğine sahipler. Valla ben açıkçası Türkçe destek gelmesine gelmemesinden daha çok şaşırırdım. Şöyle bir düşündüğümüzde disco elysium da bg3 de kimsenin altyazı beklemediği oyunlardı. Tamamen sürpriz yumurta gibi çıktı geldi.
Tr standartlarının çok üstünde maaş alan arkadaşlarım bile halen torrent kullanıyor. Bir şeylerin dijital veya fiziksel kıymetini bilmiyoruz. Dijital ürün olunca sanki ücretsiz kullanılabilirmiş gibi davranıyoruz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erkka -- 31 Ekim 2023; 9:50:6 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
10/10 gerçekten Remedy kadar yaratıcı, yenilikçi başka yapımcı yok. Control de aynı şekilde efsaneydi. Olay yeri inceleme-aksiyon-dedektiflik her şeyiyle mükemmel olmuş.
Yeni oyun diye eski oyuna bir iki makyaj ve görev paketi diye sunulmasına o kadar alışmışım ki afalladım bu oyunu görünce.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İngilizcesi zayıf olanlar oyunu boşuna oynamasın demişti geçen elemanın teki adam haklı herhalde.
Sırf Türkçe sebebiyle ps5 i satıp kasa toplama perileri geliyor bazen. İngilizcemi geliştirmek için kitap okurum. Dil oyunla filmle diziyle gelişmez.
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Dans ve Old Gods of Asgard sahnesi çok efsaneydi hocam. Ben Remedy'nin yapabildiklerine, nasıl hikaye yazdığına hayran kaldım. Oyun clueları takip etmeden ve vermek istediğini anlamadan kesinlikle bitirilecek seviyede değil. Hele clicker ile çözülen bazı bulmacalar var 1 - 1.5 saat oradan oraya koşturduğumu hatırlıyorum. Bir tane daha case vardı bu logolar için fincana bak gibisinden. Fincanın üzerindeki logoları görmemişim 2 saat etrafta logo aradım. :D -
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Hocam ben Alan Wake'in en son crime scene'inde zorlandım. Hem oyunun yorgunluğu üstüme binmişti. Hem de zor geldi. Oraları baya bir internetten baktım. Bir ara oyunu bıraksam mı diye de düşünmedim değil fakat o kadar oynamışım devam ediyim dedim.. -
-
Bende bu kafadayım şahsen zaten oyunlar olmuş 1.000 tl ne olacaksa olsun.
-
Birde Reşident evil 4 gibi tepe , oyun dünyasının en iyilerinden bir oyunla kiyaslaniyor. Inanılır gibi değil.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kendi adıma konuşayım,Bu konuyla ilgili zamanında çok mücadele verdim. Firmalara e-mail’ler attım. Hatta bir oyunda oyun müdürü ile görüştüm. Hatta sizlere abartı gelebilir cd projekt firmasına attığım e-mail’in cyberpunk’ın türkçe gelmesinde katkısı olduğunu düşünüyorum.Onlarda sağolsunlar geri dönüş yaptılar. Neyse artık yaş oldu 40 iş güç derken vakit ayırmak zor oluyor, hayat akıp gidiyor.Kendimce artık Bayrağı gençlere devrettim. Ben inanıyorum ki yapay zeka teknolojisi ile bütün oyunlar türkçe dublaj ve altyazılı olacak. Herkese mutlu oyunlar , teşekkür ederim.
Resident Evil 4 ile kıyas kabul etmez ya. Oyun kısa olmasına rağmen bitiremedim kaç gündür. 45 dakika falan oynuyorum sonra sıkılıp Fifa oynuyorum ya, oyun akmıyor kesinlikle. Atmosfer falan her şey çok güzel ama yürü yürü yürü yeter la biraz aksiyon olsun. 8 saatte 5 -6 tane adam 2 tane de kurt vurdum. İlk oyundan aldığım keyifin yarısını alamadım daha.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Intergalactic_1907 -- 1 Kasım 2023; 16:29:5 >
Benim için tek eksiği herhalde Türkçe olmaması geri kalan herşeyi beğendim diyebilirim. Cat pat anlamak pek yetmiyor :(
-
8 saatte 5-6 adam vurdum diye yorumluyorsanız size göre değil hocam bu oyun. Aksiyon shooter bir oyun değil ki bu korku ve puzzle barındıran dedektiflik oyunu. Herkese hitap etmiyor maalesef ama türü sevenler için bulunmaz nimet
Hocam ilk oyun böyle değildi ama. Bu yürüme simülasyonu olmuş.
-
-
Remedy'e mail atmak mantıklı Türkçe dil desteği için..bulamadım mail adresini sosyal medya hesapları var bilen var mı ?
İlginç olan ilk oyunu türkçe gelip bu oyuna eklenmemesi bir umut olsa nadasa bırakıp türkçe yama beklerim fakat zor gibi 😢 ilk oyunu kim çevirdi acaba
imzamı atıyorum, kusursuz bir oyun olmuş türüne göre. silent hill 2 bekliyordum deli gibi , o açlığımı bile giderdi. oyunu bitirmediyseniz ya da sonlarında değilseniz aşağıdaki videoya bakmayın lütfen, bitirdiğinizi ve belki gözünüzden kaçırmış olabileceğinizi düşünerek paylaştım. pür dikkat oynadığım için ben yakaladım bunu direkt.
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.https://www.youtube.com/watch?v=rhZWownSlcY
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X