Altyazılarda Ukrayna dili var Ama Türkçe Yok.....Ülkemize verilen değer içler acısı. |
Alan Wake II | PS5 | ANA KONU (20. sayfa)

-
-
bu oyunu ps 5 de mi oynamak mantıklı pc de mi ps5 de iyice gömülmüş oyun grafik anlamında
-
Oyun hakkında söylenenlere bakılırsa, PS5 Pro çıkınca bir kere daha bitireceğim gibi geliyor PC tarafında çok uçuk gereksinimler var. Şu anki konsollarda durumun pek parlak olacağını sanmıyorum.
(DF videosunu spoiler yememek için izlemedim. Yüksek gereksinimlerin sebebi, görüntüyü fazla etkilemeden GPU'ya yük bindiren ayarlarsa, o zaman konsolda çok sorun yaşamayız.)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi False King -- 27 Ekim 2023; 5:18:2 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim en çok beklediğim oyun olduğu için içim kıpır kıpır inceleme puanları yüksek geldiği için çok mutluyum yavaş yavaş yeni nesil oturuyor önceki nesilde de 3 sene sonra başlamıştı oyun yağmuru vira bismillah :)
Oyunun hakki pc de oynamak ama sağlam bi pc olucak
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Digital foundry 4090 kartla ps5 i karşılaştırmış. Bayağı fark var arada. :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
O kadar da fark olsun yaw.Sadece ekran kartı ps5 in 2-3 katı fiyatında
ps5 te oynadım çok iyi grafikler. Pc de 4090 ile tabikide daha iyidir.
-
Alan Wake 2 - First 14 Minutes of Gameplay
IGNyoutube
The long awaited sequel to the cult classic has finally arrived with the release of Alan Wake 2. Check out the first 14 minutes of gameplay in 4K! Alan Wake II takes place many years after the story of the first game, and features two playable characters: Alan Wake himself, and an FBI profiler named Saga Anderson. Saga must reconstruct clues in her head to understand the secret of what's happening as Alan continues to try and write his way out of the Dark Place since the end of the first game. The story now ties in with Control, Remedy's previous game, as well.https://www.youtube.com/watch?v=cmy100g2bss -
Net söylüyorum ben böyle grafik en son the order’da görmüştüm, o da dönemi için tabi , gördüğüm en iyi grafikli oyun ! Film karesi gibi her anı.
Ps5de performans modunda nasıl gözüküyor? Bu arada pc için donanım uçuk istiyor, ps5de oynamak daha mantıklı bana kalırsa. Df videosundaki ekran kartı ps5’in 3 katı fiyata satılıyor zaten 😄
perfonmans modu çok iyi sorunsuz
-
Performans modunda sadece çözünürlük farkı mı oluyor arkadaşlar ?
-
Çözünürlük aynı 30 FPS ve 60 FPS .
Oyunu Remedy play tester olarak eylül başında oynamıştım. Uzaktan bilgisayar ile bağlantıyı gerçekleştirip streaming yoluyla oynattırmışlardı. O berbat streamingde bile grafiklerin ne kadar iyi olduğunu anlaşılıyordu. Tabiki oyun ile ilgili paylaşılan harici bilgi vermek de mümkün değil. 1- 1.5 ay dilimi tuta tuta oyunun full sürümünü beklemeye başladım. Grafikler nefis olmuş tahmin ettiğim gibi. Konuya da aşina olduğum için hızlı hızlı bitiririm diye düşünüyorum. Bazı puzzle'lar gözünüzün önünde, genelde puzzlelar için taaa anasının gözüne gidip de backtracking yapmaya gerek yok. Dikkatli bakmanızı öneririm.
-
Ps5'te denedim, grafikler abartıldığı gibi değil, film graini fazlaca var. Spiderman 2'nin net grafiklerinden sonra bu tıraş gibi geldi. Pc'de deneyecem. ps5'e aldık ama
pc'de oynarım, sırf türkçe altyazı ile oynamak için. Zaten salak salak her türlü dil var, türkçe yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GT_55 -- 27 Ekim 2023; 14:28:35 > -
-
Pc ile çok fark var arasinda
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Geçen ay Alan Wake'i tekrar bi oynamıştım. Akşama da buna başlarım. Grafiklerden ziyade hikaye güzeldir inşallah.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X