Altyazılarda Ukrayna dili var Ama Türkçe Yok.....Ülkemize verilen değer içler acısı. |
|
bu oyunu ps 5 de mi oynamak mantıklı pc de mi ps5 de iyice gömülmüş oyun grafik anlamında |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi False King -- 27 Ekim 2023; 5:18:2 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
_____________________________ |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
O kadar da fark olsun yaw.Sadece ekran kartı ps5 in 2-3 katı fiyatında < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
BE WATER MY FRİEND...
|
Alan Wake 2 - First 14 Minutes of Gameplay ![]() The long awaited sequel to the cult classic has finally arrived with the release of Alan Wake 2. Check out the first 14 minutes of gameplay in 4K!
Alan Wake II takes place many years after the story of the first game, and features two playable characters: Alan Wake himself, and an FBI profiler named Saga Anderson. Saga must reconstruct clues in her head to understand the secret of what's happening as Alan continues to try and write his way out of the Dark Place since the end of the first game. The story now ties in with Control, Remedy's previous game, as well. https://www.youtube.com/watch?v=cmy100g2bss |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
BE WATER MY FRİEND...
|
Performans modunda sadece çözünürlük farkı mı oluyor arkadaşlar ? |
Berren ve Bahren ve Cevven
|
Oyunu Remedy play tester olarak eylül başında oynamıştım. Uzaktan bilgisayar ile bağlantıyı gerçekleştirip streaming yoluyla oynattırmışlardı. O berbat streamingde bile grafiklerin ne kadar iyi olduğunu anlaşılıyordu. Tabiki oyun ile ilgili paylaşılan harici bilgi vermek de mümkün değil. 1- 1.5 ay dilimi tuta tuta oyunun full sürümünü beklemeye başladım. Grafikler nefis olmuş tahmin ettiğim gibi. Konuya da aşina olduğum için hızlı hızlı bitiririm diye düşünüyorum. Bazı puzzle'lar gözünüzün önünde, genelde puzzlelar için taaa anasının gözüne gidip de backtracking yapmaya gerek yok. Dikkatli bakmanızı öneririm. |
Ps5'te denedim, grafikler abartıldığı gibi değil, film graini fazlaca var. Spiderman 2'nin net grafiklerinden sonra bu tıraş gibi geldi. Pc'de deneyecem. ps5'e aldık ama pc'de oynarım, sırf türkçe altyazı ile oynamak için. Zaten salak salak her türlü dil var, türkçe yok. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GT_55 -- 27 Ekim 2023; 14:28:35 > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |