ya tamam cahillik yada değil de koskoca sitenin bi tane bile editörü yokmu ki düzeltsin.ayrıca eleman hi-fi bölümü yerine modifiye araç bölümüne açmış konuyu.bufurrr ne yaw hala kopuom walla
quote:
Orjinalden alıntı: pirate_1905
Apollo mu oha yani :s
daha çok konuşrken diyorlar
haparlo diye diye apollo olmuş dillerde dalga geçmiyorum vallaha billaha duydum böyle diyen de nerde duydum onu unuttum işte
The Aprantice nerde şorolo muhabbet var sende ordasın
Ama gülmekten yarıldım ilanı görünce. Belki gülüncek bişey olmayabilir ama senin bana bu ilanı yüzüme söylediğin anı düşündüm birden..
Yaa adam minibüsçüdür, ilkokul mezunudur, okuyamamıştır...Nerden bilsin o adam wooferı, hoparlörü, apolloyu...Adamın kafasında bin bir türlü geçim derdi var belki. Burada gülünecek birşey varsa o da ilanı düzeltmeden koyan editörlerdir...
quote:
Orjinalden alıntı: Yazılımcı Online
quote:
Orjinalden alıntı: pirate_1905
Apollo mu oha yani :s
daha çok konuşrken diyorlar
haparlo diye diye apollo olmuş dillerde dalga geçmiyorum vallaha billaha duydum böyle diyen de nerde duydum onu unuttum işte
tabi war ya philips e pilibis diyende var da benim takıldığım konu nie düzeltmio koskoca site
quote:
Orjinalden alıntı: Dj AnGeL Of AnGeL 99
The Aprantice nerde şorolo muhabbet var sende ordasın
Ama gülmekten yarıldım ilanı görünce. Belki gülüncek bişey olmayabilir ama senin bana bu ilanı yüzüme söylediğin anı düşündüm birden..
ya okumayı bilmiyosan bari zımbırtının üzerindeki adını yaz bufur tivitır
Birtane araba ilanında da ayırbag var ama batlak diyordu
quote:
Orjinalden alıntı: forious
Birtane araba ilanında da ayırbag var ama batlak diyordu
bide satılık yerine satlık kiralık yerinede kirlik yazanıda var.
benım anneannede hoperlore apollo dıyor(apollolaraın sesını kıs azcık)onun bır arkadası var ufak radyo almöıs bana soruyor ıı mıdır dıye bugun fılipis marka radyo aldım nasıldır oglum tabı anneannemın 00.00.1932 (oda ayrı bır olay)dogumlu oldugunu hatırlatırım hatta banka ıslemı ıcın subeye gıtmıstık ordakı bayan anneanneme annenızın kızlık soyadı dıye sormustu anneannem o zmn soyadı fln yoktu demsıtı ne gulmustuk yaw allah uzun omur versın enterasan ınsandır anneannem bazen bızle dans fln eder evde bu yasında
quote:
Orjinalden alıntı: TALHA BIN UBEYDULLAH
okadarda komik değil
senin koyduğun memed emmi kanal 7 videosundan daha komik ama