Şimdi Ara

AKPLİLER YENİ SEÇİMDE KİME OY VERECEK? AKP'NİN KALESİ SULTANBEYLİ'DE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • AKP nin %59 oy aldığı Sultanbeyli de halkın görüşü, bu şekilde. çoğu kişi yine aynı partiye oy verecek ama akp oy verip te bu sefer Ekrem İmamoğluna oy vereceğim diyenlerde var. Ekrem İmamoğluna oy verdim pişman oldum akp ye oy verecem diyen olmadığına göre Binali Yıldırıma oy vermiş 4 150 000 kişiden sadece %1 i dahi bu hukuksuzluğa isyan edip AKP den dönüp Ekrem başkana oy verse 41500 kişi eder ki 41500 kişi direkt rakipten geçtiği için aradaki fark 82300+13700=96000 fark yapar

biz bu hukuksuzluğu iyi anlatabilirsek çok rahat 500 000 fark atabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozbey08 -- 8 Mayıs 2019; 23:11:23 >

• Burada Ekrem'e sürekli hırsız diyen adam ile Twitterda hırsız Ekrem muhabbeti yapanlar aynı tip işte.

Neden hırsız diyorsun cevap yok...
  • DSP'ye giden 30 bin oyun en az 25 bini de İmamoğluna gidecek, DSP katılsın ya da katılmasın.
    Selim Kotil'in de 30 bin oyu vardı oradan da o katılmazsa 25 bin o katılırsa 15 bin gelir.
    Saadet'ten de gelir 30-40 bin.
  • Dayıların hırsızlığın nasıl yapıldığını bilmeden hırkızlık vağğ diye böğürüyo.... 1 tanesi de desin ki şöyle yapıldı. A haber izleye izleye dolup ortaya çıkıyorlar. Allah böylesi cahil cühelaları bu devleten korusun.
  • Cem kullanıcısına yanıt
    AKP yi komşularınıza,akrabalarınıza iftara,misafirliğe gidin.
    kumandayı elinize alın,uygun boş vakitte a haberi,atv yi tv den silin.
    akrabalarınıza,komşunuza yapabileceğiniz en büyük iyilik bu olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozbey08

AKP yi komşularınıza,akrabalarınıza iftara,misafirliğe gidin.
    kumandayı elinize alın,uygun boş vakitte a haberi,atv yi tv den silin.
    akrabalarınıza,komşunuza yapabileceğiniz en büyük iyilik bu olur.
    Televizyonda kanal kalmaz hocam Tek kanallı çağa dönerler.
  • Sultanbeyli işte ne bekliyorsun çoğu belesçi. Akp sayesinde devlet arazisine konan keneler. 80milyonun hakkına gasp etmişler CHP ye haksızlık edilmiş umurlarında mı olur .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eski ilçem. O hüseyin k. koltuğa zımbalanmış gibi yerleşti. Atlaspark avmsini fetöcülere yaptırdı ama fetö örgüt olunca şak diye değiştirdi safı. Anca seçimlerde ortaya çıkıyor belediye başkanı. Güvenlik personellerinden bazıları canına susamış, kan istiyordu, sivillere laf atarak 2014 te. İstanbulunda en yoksul ilçesidir aynı zamanda. 4+1 eski püskü küçük evin fiyatını 400 binden başlatan pek zeki mütahid noktası. Parasızlık had safhada ama 900 metrede 1 avm var. Nasıl oluyorsa.

• yaş+60 olunca zekan buharlaşmış oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cem

Dayıların hırsızlığın nasıl yapıldığını bilmeden hırkızlık vağğ diye böğürüyo.... 1 tanesi de desin ki şöyle yapıldı. A haber izleye izleye dolup ortaya çıkıyorlar. Allah böylesi cahil cühelaları bu devleten korusun.
    İnek hırsızı kankaları Osman dayı mentörlüğünde söylemişlerdir bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sultanbeyli'de ak parti her zaman önde götürür. Refah partisinden kalma kemikleşmiş bir seçmen kitlesine sahip. Düşünceleri kolay kolay değişmez, ön yargı zaten tavan yapmış. Orada yaşayan halkın çoğunluğu zamanında ucuz yollu arsa sahibi olmuş, 1-2 katlı müstakil daire sahibi ve emeklilik yaşında sözüm ona derdi tasası olmayan insanlardan oluşuyor. Dışarıdan mülteci göçü almış bir semt. Zamanında doğu illerimizden de çok göç eden oldu. Sultanbeyli'de oturmasam da, iş sebebiyle kısa bir süre çalışmışlığım var.

Bir çok yakın akrabam Sultanbeyli'de oturuyor. Eski ak partili olanların bir kısmı, artık ak partiye çok uzaklar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazBüyü -- 9 Mayıs 2019; 1:52:27 >
  • khirkiylik diye duydum 3 kisiden. nerenin toplama kampi bu?
  • Sadece bu tiplere bakarak bile ülkedeki medyanın halk üzerindeki gücünü anlamak mümkün.

İnternet olmasaydı, sosyal medya olmasaydı düşünsenize tek haber kaynağınız a haber ve türevi ve bunların yazılı medyası.

Ciddi manada bir ülkeyi esir almak itiyorsanız medyasını alın, gerisi geliyor.
  • Videoyu izlemedim bile çünkü saçma sapan konuştuklarını çok net biliyorum. İzleyenler söylerse sevinirim : Bir tane bile görüş değiştiren var mı ?
  • Burası lütfen Türkiye olmasın. O nasıl akıl fukarası cevaplar. İddaa var ama sadce boş gevezelik. İçi boş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingofpotatoes

Videoyu izlemedim bile çünkü saçma sapan konuştuklarını çok net biliyorum. İzleyenler söylerse sevinirim : Bir tane bile görüş değiştiren var mı ?
    videoyu seyret var 4-5 kişi. 100 kişiden 5 tanesi dahi fikir değiştirse İmamoğlu çok büyük fark atar çünkü rakipten sana geçecek %1 lik oy %2 lik fark oluşturuyor.
  • CHP %60 oy aldığı ilçeler de değil asıl AKP nin %60 oy aldığı bu ilçelerde seçim çalışması yapması gerek.burada seçim çalışması yapmak inanın insanın sinirlerini çok gerer,ama buralardan devşireceğimiz %1 lik oy bile çok çok önemli.
  • Tiplere bak ya! Bu jenerasyondur bu ulkeyi .ok cukuruna iten. Bunlar olmeden bu ulke duze cikmaz benden soylemesi.

• Birileri bazı şeyler yaptı hissediyorum diyen beyefendinin hissiyatlı seçmenleri.
    Hırısızlıl var
    Nasıl olmuş
    Olmuş işte cehape yönetiminde şurası çöp yığınıydı
    Ama efendim hırsızlık?
    Evet çalmışlar
    Nasıl çalmışlar
    Şimdi bu cehape bu ülkeye bir çivi çakmadı

Yeminle videoyu izlerken Sultanbeyli halkı toplanıp Levent kırca skeçi çekiyor sandım.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozbey08

videoyu seyret var 4-5 kişi. 100 kişiden 5 tanesi dahi fikir değiştirse İmamoğlu çok büyük fark atar çünkü rakipten sana geçecek %1 lik oy %2 lik fark oluşturuyor.

Alıntıları Göster
    Hocam hile hurda yapmayacaklarını bilsem %8-10 farkla İmamoğlu kazanır diyeceğim ama karşımızdakiler düzgün rakipler değiller. Rakipler diyorum çünkü Binali Yıldırım yarışmıyor. Erdoğan, Bahçeli ve Soylu yarışıyor. Karşılarında da halkın desteğini alan ancak CHP içinde yalnız bırakıldığını düşündüğüm Ekrem İmamoğlu var. Bu sefer her türlü yola başvuracaklar, dikkat etmek lazım.

Son olarak : #herşeyçokgüzelolacak

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.