Şimdi Ara

AKP'ye BİR DAHA OY YOK!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • MHP'nin 4 maddesini kabul edip koalisyon kursalardı bir daha olabilirdi ama artık yok. Bu ne be kardeş. Sırf MHP veya CHP ile kurmayarak HDP'ye bakanlık veriyorlar ve bunu MHP'ye veya CHP'ye suç atarak yırtmaya çalışıyorlar. Bu nedenle AKP'ye bir daha oy yok...

Bakınca neden MHP'nin 4 maddesini kabul etmiyor diye, apo öcalanın maddelerini kabul ediyormuş meğer. AKP'ye bir daha oy yok...

Artık yetti be. Önceden HDP parti olmadan da meclise giriyordu ama az giriyordu. Şimdi AKP Doğuda HDP'ye oy attı kaptırdı sandığı koruyamadıve HDP parti olarak girdi. Girip iktidarı kaybedince de oraya buraya sataşır oldu. Hiç beklemezdim. Çünkü seçimden önce Dağlarda olmaz bu iş meclise gelin diyordu Snç Erdoğan ama şimdi tam tersini diyor., AKP'ye bir daha oy yok...

Akp'yi parti olarak düşünürdük, Davutoğlu yanlışları giderir en azından büyük yanlışlara karşı gelir diyorduk ama sadece Sn. Erdoğan'dan ibaretmiş.. AKP'ye bir daha oy yok...

Eklemeler;

Şu noktaya dikkat çekeyim ; "MHP, Ak Parti ile hükumet kurması gerekirdi" diyorlar ya, MHP'nin bakanlık isteği falan da yoktu şart olarak. Ve Ak parti gitti MHP'nin yanına koalisyok kuralım diye. Akp ülke çıkarlarına olan şartları kabul etmedi ( Bunlar; Anayasanın 4 maddesinin korunmasını+Yolsuzlukların yargılanmasını+Kimin ne hukuku/görevi varsa onu yapmasını vs... ) bu nedenle kurmadı kolasiyon hükümetini ve ülkeyi hükümetsiz bıraktı Ak Parti. Bu nedenle AKP'ye bir daha oy yok...

Eklemeler 2;

4 maddeye gelince ;

Bence hiçbirni akp kabul edemedi Erdoğan yüzünden.

1-Anayasayı zaten dinlemiyor. Değil mi?
    2-Kendi CB zaten hem de Sn.Davutoğlunu etkisiz sayıyor. Ve kendisi ne istiyorsa onu yapıyor.
    3-Çözüm süreci bitmedi herkesin de dediği gibii. Sadece ara verildi. Rafa kaldırıldı.
    4-Yolsuzluk yapan hiç yargılansın der mi yolsuzluğu?

Ekleme 3;
    Hani istikrar vs çok iyiyse neden 1 ayda ülke batmanın eşiğine geldi? Hani Merkez Bankasında para rezerve edildi vs söylemleri? O kadar iyi yaptıysa AKP ekonomiyi neden 1 ayda ( ki yine hükümette AKP var, daha yeni hükümet kurulmadı ) ekonomi felç duruma dolar 3 tl'ye geldi? Euro 3.35-3.4 TL'yi gördü.. Bu yüzden AKP'YE BİR DAHA OY YOK!!!

Ekleme 4;

Bunu da duydum ya. Daha oy vermeyiz AKP'ye ..
    Recep Bey;
    Türk Lirası'nın dolar karşısında 2.8 seviyesinin altında "değerli", 2.8 seviyesini aşmasının "normal" ve 3 seviyesinin ise "rekabetçi" demiş... AKP'YE BİR DAHA OY YOK!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unnamed Human! -- 22 Ağustos 2015; 13:07:13 >

• Adamlar 4 tane madde sunduk kabul edilmedi dedi. Ne yapsın adamlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -NightFLY

Ak Partiye oy vermesek ne olacak?
    Erken seçimde en kötü %40 oy alacak. Tek başına iktidar olamazsa başladığımız noktaya geri döneriz. Kriz daha da büyüyecektir.
    Hükumet kurulamazsa doların 3 TL'Yİ bulacağı belliydi. Bunları göz önüne alıp ülkeyi başsız bırakmamak adına MHP, Ak Parti ile hükumet kurması gerekirdi. Ancak adamlar hükumette yer almak istemiyorlar.
    Bunlara tek başına iktidar fırsatı versen bile adamlarda ülkeyi yönetecek kabiliyet yok. Seçim hükumetinde bile yer almıyorlar bunların daha neyini destekleyeceksin.

Bence de Akp ülkenin çıkarları için 4 maddeyi kabul edip koalisyon kuracaktı. Kursaydı belki devam ederdik ama artık yok. Vermeyeceğim.. Ya düşününce 4 maddeyi neden kabul etmedi? Bence edip kurmalıydı. O partinin seçimden önceki yapmak istedikleri şeylere baktım. bu 4 madde vardı. Bence Akp yanlış yaptı burada. Bir daha vbermeyeceğim. Verdi de ne oldu? dolar 3 ü gördü nerdeyse kaos çıkacak.

• sistem partilerine iyi bir ders vermek lazım. yani meclisteki 4 partiye de. ben şuan şahsen baraj altı bir partiye oy vermeyi düşünüyorum. oyum boşa gidermiş hiç umrumda değil, dolu gitti de ne oldu.
  • mhp diyorki dolmabahçe de pkk nın 20 maddesini kabul ettiler,ama bizim 4 tanecik makul şartımızı kabul etmediler. bir yanda mhp de haklı aslında.
  • MHP'nin 4 maddesi zaten olması gerekenler adamlar şu bakanlık bizde kalacak, dönüşümlü başbakanlık olacak gibi bir istekle gitmedi. Boşuna algı yönetimi yapmayın koalisyonun kurulamamasının nedeni AKP'dir açık ve net.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Surgery

MHP'nin 4 maddesi zaten olması gerekenler adamlar şu bakanlık bizde kalacak, dönüşümlü başbakanlık olacak gibi bir istekle gitmedi. Boşuna algı yönetimi yapmayın koalisyonun kurulamamasının nedeni AKP'dir açık ve net.

Artık ben de öyle düşünüyorum. 4 Maddeye de bakınca zaten demokrasi ülkesinde olması gereken şeyler 3 maddede ve 4. madde de Çözüm sürece ve sonucunu görür olduk.
  • quote:

Erken seçimde en kötü %40 oy alacak. Tek başına iktidar olamazsa başladığımız noktaya geri döneriz. Kriz daha da büyüyecektir.
    Hükumet kurulamazsa doların 3 TL'Yİ bulacağı belliydi. Bunları göz önüne alıp ülkeyi başsız bırakmamak adına MHP, Ak Parti ile hükumet kurması gerekirdi. Ancak adamlar hükumette yer almak istemiyorlar.
    Bunlara tek başına iktidar fırsatı versen bile adamlarda ülkeyi yönetecek kabiliyet yok. Seçim hükumetinde bile yer almıyorlar bunların daha neyini destekleyeceksin.

Şu noktaya dikkat çekeyim ; "MHP, Ak Parti ile hükumet kurması gerekirdi" diyorsun ya, MHP'nin bakanlık isteği falan da yoktu şart olarak. Ve Ak parti gitti MHP'nin yanına koalisyok kuralım diye. Akp Ülke çıkarlarına olan şartları kabul etmedi kurmadı ve ülkeyi hükümetsiz bıraktı. Bu nedenle AKP'ye bir daha oy yok...

• Millet MHP yi suçluyor ama gerçekten sunulan 4 madde ülkenin refahını sağlayacaktı belki de ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ozbey08

mhp diyorki dolmabahçe de pkk nın 20 maddesini kabul ettiler,ama bizim 4 tanecik makul şartımızı kabul etmediler. bir yanda mhp de haklı aslında.

Aslında 3 madde otomatik olarak kabul edilmişti.
    1. Anayasanın ilk 4 maddesine dokunulmaz.
    2. CB ile ilgili olan
    3. Çözüm süreci zaten rafa kaldırıldı.

Sadece 4 bakanın yargılanması kalıyor. Bu konuda anlaşma sağlanabilirdi.
    Koalisyon kurmayı deli gibi isteyen tek parti CHP idi. Diğerlerinin koalisyon kurma isteği olmadığından sadece CHP ile olmadı.
    CHP'Yİ kesinlikle sevmem ama çok olumlu, ılımlı bir siyaset yaptı. Gerçekten Kemal Kılıçdaroğlu'nu ilk kez beğendim. Umarım çizgilerinden hiç sapmazlar.
    MHP'NİN de bu sert tavırlarını beğenmedim. Erken seçimde MHP ciddi oy kaybeder.

Bence hiçbirni akp kabul edemedi Erdoğan yüzünden.

1-Anayasayı zaten dinlemiyor. Değil mi?
    2-Kendi CB zaten hem de Sn.Davutoğlunu etkisiz sayıyor. Ve kendisi ne istiyorsa onu yapıyor.
    3-Çözüm süreci bitmedi sizin de dediğiniz gibi. Sadece ara verildi. Rafa kaldırıldı.
    4-Yolsuzluk yapan hiç yargılansın der mi yolsuzluğu?

• Ak parti Mhp ile koalisyon yapsaydi intihar etmis olurdu.Zaten cogu kürt oyunu kaybetti bu sefer elindekinden de olurdu.Abi beb bu akp yi anlamiyorum.%2 lik milliyetci oy alacam diye %6lik kürt oylarini kaybetmek nedir?ki milliyetci oyu da alamadi.Rte milliyetci triplere girmeyip chp mhp ye yuklense su an %45-46 ile iktidardi Hdp paraj altiydi

• MHP vatan millet hesabı yapamadı,kendi parti çıkarlarının derdine düştü. CHP ise hükümet kurup seçim öncesi verdiği vaatlerin en azından 4-5 tanesini hayata geçirmenin derdine düştü.
    chp bu uğurda oy kaybını da göze almıştı.
    CHP seçimden sonraki tavrıyla oyu en çok hakeden parti,ama Şu CHP içine yuvalanmış sosyalist kürtçüler varya onlar işi bozuyor. CHP Ecevit zamanındaki gibi hem solcu hem milliyetçi olabirse oyları toplayacak,ama sağdan devşirme siyasetçi transferiyle sağdan oy alabileceğini sanıyor.

CHP yapması geren Muharrem İnce genelbaşkan olmalı,milliyetçi sol politika izlemeli bak o zaman oy patlamasına.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Unnamed Human!

quote:

Şu noktaya dikkat çekeyim ; "MHP, Ak Parti ile hükumet kurması gerekirdi" diyorsun ya, MHP'nin bakanlık isteği falan da yoktu şart olarak. Ve Ak parti gitti MHP'nin yanına koalisyok kuralım diye. Akp Ülke çıkarlarına olan şartları kabul etmedi kurmadı ve ülkeyi hükümetsiz bıraktı. Bu nedenle AKP'ye bir daha oy yok...

Hocam başa dönelim.
    HDP'NİN %10 barajını aşması için hepsinin el birliğiyle çalıştığını biliyoruz. (MHP dahil)
    Tek başına AK Parti hükumeti kurulamayınca herkesin isteği şuydu; CHP+MHP+HDP koalisyon kurar Ak Parti'nin yolsuzluk dosyalarını açığa çıkarıp yüce divana çıkaracaklardı. Sonrada Ak Parti'den kurtulup tekrar seçime gidilecekti.
    Böyle bir plan vardı. Bunu çok tartıştık.
    Hiç Ak Partili bir hükumetten bahsetmedik.
    Bugüne kadar Ak Parti'nin hükumeti devam ettirmesi bile büyük birşeydir. Adamlar ülkeyi başsız bırakmadı.
    Koalisyon kurulamamasını sadece Ak Partiye yükleyemezsiniz. Sonuçta Ak Partisizde bir çözüm vardı.

En baştan cevap vereyim.

Yanlış 1- CHP'yi bilmem belki vermişlerdir. Belki vermemişlerdir ama MHP ve CHP oylarını arttırıp nasıl diğer tarafa oy verecek?
    Yoksa %9 oy kaybeden bir parti mi oy verecek?

Yanlış 2-2 Partinin isteği o olabilir ( CHP+HDP ) ama MHP'nin isteği başından beri tek başınaydı ve maddeleri de belliydi iktidar olursa.. Zaten bunları koalisyon şartı olarak da söyledi ve bunlara bakınca HEPSİ Demokratik ülkede olmak ZORUNDA olan şeyler..

Akp'li hükümetten bahsetmediler doğru olabilir ama verdik de ne oldu? Yine alamadı. Bundan sonra da vermem zaten... Sen ülkenin çıkarlarına olan maddeleri kabul etmeyip koalisyon kurmuyorsun ve sonradan hdpye oy kaptırıyorsun dıoğuda ek olarak doğuda ve birçok yerde sandık güvenliğini sağlayamayıp oy çaldırıyprsun hdp'ye. Ardından gel MHP-CHP yaptı de ... Geç kardeş bunları. Artık gözümüz açılıyor. İnşallah benden sonrakiler de görecek.

• quote:

MHP vatan millet hesabı yapamadı,kendi parti çıkarlarının derdine düştü. CHP ise hükümet kurup seçim öncesi verdiği vaatlerin en azından 4-5 tanesini hayata geçirmenin derdine düştü.
    chp bu uğurda oy kaybını da göze almıştı.
    CHP seçimden sonraki tavrıyla oyu en çok hakeden parti,ama Şu CHP içine yuvalanmış sosyalist kürtçüler varya onlar işi bozuyor. CHP Ecevit zamanındaki gibi hem solcu hem milliyetçi olabirse oyları toplayacak,ama sağdan devşirme siyasetçi transferiyle sağdan oy alabileceğini sanıyor.

CHP yapması geren Muharrem İnce genelbaşkan olmalı,milliyetçi sol politika izlemeli bak o zaman oy patlamasına.

4 maddeye bakınca öyle demiyor ama?

Bence yanlış yaptığımız nokta Ak Partiye vermek.

Eğer ülke çıkarını isteseydi, zaten ülke için hayırlı olan 4 maddeyi kabul edip MHP ile koalisyon kurardı.

• En başından beri oyalamaya çalıştıkları ortaya çıktı. Tek başına hükumet kurmak dışında seçenekleri olmadığını düşünüyorlar. CHP de koalisyon hakkında konuşmadık demişti.
  • Unnamed Human! kullanıcısına yanıt
    öncelikle lafıma şu şekilde başlamak istiyorum.. siyasette kimim hangi pezevengin yataktagından çıkacağı belli olmaz...bunu 1995 de ki tansu çillerle veya70 lerdekı ap msp mhp veya 99 daki dsp mhp hükümetleri gibi..kolalisyonu veya 1982 anayasasına göre parlementer sistemdeki başbakan ve cumhurbaşkanı aynı seviyeydi hatta başbakan daha öndeydi..4yıl önce türkiye oylamasına sunulan cumhurbaskanı secımlerıyle beraber 1982 anayasasının sundugu maddeler şu ankı sıstemı karmasık hale getırmıstır..biz suanda başkanlık sistemi (2 tane başknlık sistemi var federallikten bahsetmiyorum örnek olarak fransaya benzer diyebilirim) ve parlementer sistem arasında kalan bir hükümeti bekliyoruz...13 yıldır geçmişten kalma koalisyon hükümetleri örneğinden ve darbe ve muhtıra ve post modern darbelerle gelen bir anayasa var elimizde..ve akp son 5 6 yıldır bu açıgı haklı olarak düzeltmek istiyor..bunuda başkanlık sistemini örnek alarak yapmak istediler ve istiyolar ...bir bakıma makul görüyorum ben çünkü 90 yıldır kolaisyon ve azınlık hükümetleri ya darbeyi getirmiş onunla beraber ekonomık krızlerı yoksullugu halkın ezıldıgı bır ortamı getirmiş..ve bu çift başlılıgıda şeyh edabalının osman beye vasiyetindeki gibi devlet sadece 1 baş tarafından yürütülür çok seslilik sistemi bozar anlayışıyla algılamak daha dogru değil mi?..bunun örnekleri modern demokrası çagında her ulkede mevcut.. suanda guclu olan her ulke..ingiltere kırallıkla yönetiliyor fransa başkalınla rusya da güçlü bir putin amerika yine aynı şekilde bu ülkeler dünyayı yöneten ülkeler...ve hepsindede bir tek adam var..tarihten devam edelim osmanlı selcuklu endulus emevi bizans roma büyük iskender bunların hepsi tek kafayla yönetilen ülkeler..ve hepside anadolunun baharından cıkma zamanında bu bölgeninde getirdiği avantajla dünya gücü olmus imparatorluklar..ilk önce bunu anlmak gerek..demek şu değil..kişisellikten bahsetmiyorum veya şeriatten.. rte gider yerine başkası gelir hesabım o değil.. o da aynı sıkıntıları aynı duraksamayı yaşayacak..bunun tek çıkış yolu bu...hatta yakın tarihimizde bile atatürküde tek kafa olarak düşünebiliriz ki o donemde bir sıçrama yaşadık onun ileri görüşlüğü ve zekasıyla..demek istediğim tam olarak..bunun için akp cumhur baskanlıgından basladı bu duzeltmeye sole acıp bır bak mesela objektıf olarak bir kitap soyluyorum erich jan zuchler modern türkiyenin oluşumu kitabındada değiniyor ve bu kitap bi çok üniversitede ders kitabı olarak anlatılır hata nutuktan sonra en cıddıye alınacak kıtaptır bizim tarıhımizin anlasıması bkaımından..1923den beri bu ülke hep askerler taraıfndan yönetildi her zaman bir cumhurbaskanını halk yerine 500 kişi seçti hatta seçilmek içi zorlandı 1982 deki gibi..yani adamlar temelden bir iş yapıp bizim olan hakkımızı yine bize veridler akpyi ne kadar bazı politikalarda kötülesemde yaptıgı en ıyı ıs budur benım anlayısımda..cunku halk karar vermelı buna 550 kişi değil..şimdi tüm bu çabaları gösteren bir akp koalisyon kurar mı?

kurar ama bir şartla..sistemin bu hatasını değiştirmek kabul edilemezdir..insanlar bunu tayibin kişisel egosu olarak algılıyor bu çok ynalış..evet cebıne paraları dolduruyor evet 17 25 aralıktakı 4 godomana elesmıyorlar kabul efendım hepsıne kabul..ama bu chp veya mhpnınde aynı seyı yapmayacagı gercegını degıstırmez ..hocam kım gelırse gelsın bugun ben geleyım orya açık konusuyorum bende yerım sende yersın..burda cıkıpta hz ömer adaleti beklemek üstelikte para için meclis üyesi olan bu katıksızlardan aptalca olur bence..

şimdi chp mhp hdp ne dedi? seni başkan yaptımıyacaz..tamam bende istemiyorum rtenın baskanım ben lan egosunu cekmeyı ama bu böle gıtmıyor arkadas buna comak sokmakla olmuyor yurumuyor yurumemıs yukarda tarıhsel olarakda ozetledımgım gıbı..çıkıpta burda altın klozete tkaılmak koltuk sevdasına takılmak çok saçma..evet kabul edıyorum bak cok cıdı soyluyorum bunu adamlar YİYOR USTA.öyle boyle degıl.hemde bunu 900tl maas alan benı okutmak ıcın 50 yasında amelelık yapan kendı babamın vergısıyle yapıyorlar...ama gerçek bir tanedir bunu kaubl etmek gerek...

kürtlere suanda her turlu ozgurlugu sagladılar .. andımızın kaldırılması..tc kaldırılması...kurt yerel kanal..kurtce kuran..kurtce dil egıtımı..kurulan projeler o bolgede ypaılan barajlar ..hayvancılaga verılen destek.. bunlar azınmayacak sey degıl usta bunları sımdıye kadar suanda oten dıngoların hıc bırı yapmadı..kafatası sıyasetcılıgınden baska bısey degıl ypatıkları bana gore...şimdi bu kadar seye ragmen hdp pkkyı yıne destekledı ozerklık dıye ayaga kalktılar ve tayıpde cıkıp orda dur kuheylan dedı olay budur..

şimdi senın madelere bakalım 1 okeydır ..2 de otıkanıyor bu ıste bunu kesınlıkle akp kabul etmez etmemelıde bence..3 oda eyvallah zaten kesın katılıyorum ona 4 o zaten senın dedıgın gıbı barız bellı.. ama temel olan 2 dır suanda ve 2yı kabul etmyen hıc bır partıyle akp koalısyon yapmaz yapmadıda..chp zaten aynı olmakla beraber ayrı bır ıronı yaptılar hem dıyeceksın kı saray neyıme yarar hem de dıyeceksınkı saray canıma yarar.. öle iş mi olur ulan..

her neyse benım ortamdan cıkardıgım cıkaracagımda budur kardes kımın ne dusundugu veya benım soyledıklerımden ne anladıgın veya neye gocundugunda hıc umrumda degıl ..hep beraber daha once 7 hazırandan sonra dedıgım ve tahmın etıgım gıbı yuruyoruz secıme inşalah kim gelecekse gelsın hayırlısından olur ..

• quote:

sistem partilerine iyi bir ders vermek lazım. yani meclisteki 4 partiye de. ben şuan şahsen baraj altı bir partiye oy vermeyi düşünüyorum. oyum boşa gidermiş hiç umrumda değil, dolu gitti de ne oldu.

Sizin gibi düşünenler yüzünden rte cumhurbaşkanı akp iktidar aman bir oydan iktidar mı değişecek diyenler olmasaydı eğer şuan akpden kurtulurduk lütfen oyununa sahip çıkın bir oyla ülke değişebilir

• Yolsuzluk konusunda o kadar ciddi iseler kursunlar CHP ve hdp ile hesabını sorsunlar. Neymiş çizgileri varmış
    O kadar çizginiz vardı da 99'da kafatasçılarla hükümet mi kurulur diyen Rahşan Ecevit partisi ile neden hükümet kurdunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: braveheartgs43

Yolsuzluk konusunda o kadar ciddi iseler kursunlar CHP ve hdp ile hesabını sorsunlar. Neymiş çizgileri varmış
    O kadar çizginiz vardı da 99'da kafatasçılarla hükümet mi kurulur diyen Rahşan Ecevit partisi ile neden hükümet kurdunuz

Sanırım anlamak istemiyorsunuz. Akp'ye verdik ne oldu?
    1999 da MHP'ye verdik o zaman gitti kurdular koalisyonu onlarla. Yaptılar yanlışı, çizgilerini bozdular ve ceza verdik 2002 de barajı geçirmedik. Ha iyi mi yaptık? 1 seçimliğine iyi gibi göründü. Sonra yine verdik AKP'ye. Baktık güzel göründü. İflasın ardından. Yine verdik. Ama her şeyin bir sonu vardır. Bir daha vermeyeceğiz ama. Son 4 yılda gözle görünü iyi gibi yaptıkları şeylerin ardından hep kötü şeyler çıktı. vs. Sn. Davutoğlu geldi iyi yapar dedik ne oldu? Etkisiz eleman. O yüzden vermeyeceğiz bir daha AKP'ye.

Demokrasi ülkesinde olması gereken şeylere karşı çıkıyor o Recep bey. Bu yüzden onun kontrolündeki şeylere yani AKP'ye artık OY MOY YOK...

Hani istikrar vs çok iyiyse neden 1 ayda ülke batmanın eşiğine geldi? Hani Merkez Bankasında para rezerve edildi vs söylemleri? O kadar iyi yaptıysa akp ekonomiyi neden 1 ayda ( ki yine hükümette AKP var, daha yeni hükümet kurulmadı ) ekonomi felç duruma dolar 3 tl'ye geldi? Euro 3.35-3.4 TL'yi gördü.. Bu yüzden AKP'YE BİR DAHA OY YOK!!! Neden MHP'ye yöneldin dersen, Duruşları dolayısıyla. pkk'lı teröristlerin partisi olan HDP'den uzak durdukları ve seçimden önce ne söyledilerse şimdi de onu söyledikleri için. Ha şunu da söyleyeyim , Sn.Bahçeli yüzünden bazen tereddüt yaşasam da içinde çok değerli kişiler olduğu için MHP'ye atacağım. AKP gibi bir daha Türk Milliyetçiliğini ayaklar altına alan partiyle AKP'yle işim olmaz/olmayacak...

• MHP'nin isteklerinin içinde 17/25 aralık soruşturmalarının araştırılması ve üzerine gidilmesi de vardı. Sen eğer kamuoyuna "yolsuzluk yok" algısını benimsettiysen, korkmadan bu işi soruşturman lazım. Hala bundan kaçılıyorsa, demek ki bunların alayı gerçek. Zaten daha meydanlarda 1 kere bile "Biz yolsuzluk yapmadık" diyemediler. Varsa yoksa üstünü örttüler, geçiştirdiler. Şimdi de milliyetçi oyları cebe indirmek için, güya terörle mücadele ediliyor. Daha işe yarar 1 tane adım atılmadı. Tek yapılan Kandil'in bombalanması ve tutuklayıp salmalar.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.