Şimdi Ara

AKP'ye BİR DAHA OY YOK!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Ambarad

MHP'nin isteklerinin içinde 17/25 aralık soruşturmalarının araştırılması ve üzerine gidilmesi de vardı. Sen eğer kamuoyuna "yolsuzluk yok" algısını benimsettiysen, korkmadan bu işi soruşturman lazım. Hala bundan kaçılıyorsa, demek ki bunların alayı gerçek. Zaten daha meydanlarda 1 kere bile "Biz yolsuzluk yapmadık" diyemediler. Varsa yoksa üstünü örttüler, geçiştirdiler. Şimdi de milliyetçi oyları cebe indirmek için, güya terörle mücadele ediliyor. Daha işe yarar 1 tane adım atılmadı. Tek yapılan Kandil'in bombalanması ve tutuklayıp salmalar.

Aynen öyle. Birinin önerge vs artık ne gerekiyorsa vermesi lazım meclise. Sn.Kılı.daroğlu veya Sn.Bahçeli yaptırması gerek. Yolsuzluğun araştırılmasını biz de istiyoruz. Tabi bazı kesimler yaptığı için istemiyor olabilir. Bu gayet normal onlara göre..

• quote:

Orijinalden alıntı: nayifhakan

En sığ düşünen adam bile bu işte MHP'yi suçlayamaz.MHP'nin şartlarından biri yoksuzlukların ortaya çıkarılması.AKP bu şartı neden kabul etmiyor? ;)

Bunu 26 banka batıran devletin kasasını boşaltan memuruna ödeyecek parası kalmayan bir devlet ve bunun sorumlusu mhp mi söylüyor. Önce kendi kirli yolsuzluk tarihini temilesinler.
    Akp koalisyon kurmak zorunda değildi. Ki abuk sapuk şartları kabul etmedi,
    Akp dışında kalan partiler samimi iseler 3ü koalisyon kurslardı.
    Akp hdpye bakanlık vermiş bu kadar basit düşünmeyin ne olur
    Anayasanın hani şu MHP'nin anayasanın ilk 4 maddesi tartışılamaz denen anayasada yazan birşey seçim hükümetine mecliste ki her parti bakanlık verir,mhp bu duruma kendisi yol açtı güya kendisi bakanlık vermeyerek akp ile hdpyi yanyana getirecek bunu bile göremeyen zihniyet var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: masa70

öncelikle lafıma şu şekilde başlamak istiyorum.. siyasette kimim hangi pezevengin yataktagından çıkacağı belli olmaz...bunu 1995 de ki tansu çillerle veya70 lerdekı ap msp mhp veya 99 daki dsp mhp hükümetleri gibi..kolalisyonu veya 1982 anayasasına göre parlementer sistemdeki başbakan ve cumhurbaşkanı aynı seviyeydi hatta başbakan daha öndeydi..4yıl önce türkiye oylamasına sunulan cumhurbaskanı secımlerıyle beraber 1982 anayasasının sundugu maddeler şu ankı sıstemı karmasık hale getırmıstır..biz suanda başkanlık sistemi (2 tane başknlık sistemi var federallikten bahsetmiyorum örnek olarak fransaya benzer diyebilirim) ve parlementer sistem arasında kalan bir hükümeti bekliyoruz...13 yıldır geçmişten kalma koalisyon hükümetleri örneğinden ve darbe ve muhtıra ve post modern darbelerle gelen bir anayasa var elimizde..ve akp son 5 6 yıldır bu açıgı haklı olarak düzeltmek istiyor..bunuda başkanlık sistemini örnek alarak yapmak istediler ve istiyolar ...bir bakıma makul görüyorum ben çünkü 90 yıldır kolaisyon ve azınlık hükümetleri ya darbeyi getirmiş onunla beraber ekonomık krızlerı yoksullugu halkın ezıldıgı bır ortamı getirmiş..ve bu çift başlılıgıda şeyh edabalının osman beye vasiyetindeki gibi devlet sadece 1 baş tarafından yürütülür çok seslilik sistemi bozar anlayışıyla algılamak daha dogru değil mi?..bunun örnekleri modern demokrası çagında her ulkede mevcut.. suanda guclu olan her ulke..ingiltere kırallıkla yönetiliyor fransa başkalınla rusya da güçlü bir putin amerika yine aynı şekilde bu ülkeler dünyayı yöneten ülkeler...ve hepsindede bir tek adam var..tarihten devam edelim osmanlı selcuklu endulus emevi bizans roma büyük iskender bunların hepsi tek kafayla yönetilen ülkeler..ve hepside anadolunun baharından cıkma zamanında bu bölgeninde getirdiği avantajla dünya gücü olmus imparatorluklar..ilk önce bunu anlmak gerek..demek şu değil..kişisellikten bahsetmiyorum veya şeriatten.. rte gider yerine başkası gelir hesabım o değil.. o da aynı sıkıntıları aynı duraksamayı yaşayacak..bunun tek çıkış yolu bu...hatta yakın tarihimizde bile atatürküde tek kafa olarak düşünebiliriz ki o donemde bir sıçrama yaşadık onun ileri görüşlüğü ve zekasıyla..demek istediğim tam olarak..bunun için akp cumhur baskanlıgından basladı bu duzeltmeye sole acıp bır bak mesela objektıf olarak bir kitap soyluyorum erich jan zuchler modern türkiyenin oluşumu kitabındada değiniyor ve bu kitap bi çok üniversitede ders kitabı olarak anlatılır hata nutuktan sonra en cıddıye alınacak kıtaptır bizim tarıhımizin anlasıması bkaımından..1923den beri bu ülke hep askerler taraıfndan yönetildi her zaman bir cumhurbaskanını halk yerine 500 kişi seçti hatta seçilmek içi zorlandı 1982 deki gibi..yani adamlar temelden bir iş yapıp bizim olan hakkımızı yine bize veridler akpyi ne kadar bazı politikalarda kötülesemde yaptıgı en ıyı ıs budur benım anlayısımda..cunku halk karar vermelı buna 550 kişi değil..şimdi tüm bu çabaları gösteren bir akp koalisyon kurar mı?

kurar ama bir şartla..sistemin bu hatasını değiştirmek kabul edilemezdir..insanlar bunu tayibin kişisel egosu olarak algılıyor bu çok ynalış..evet cebıne paraları dolduruyor evet 17 25 aralıktakı 4 godomana elesmıyorlar kabul efendım hepsıne kabul..ama bu chp veya mhpnınde aynı seyı yapmayacagı gercegını degıstırmez ..hocam kım gelırse gelsın bugun ben geleyım orya açık konusuyorum bende yerım sende yersın..burda cıkıpta hz ömer adaleti beklemek üstelikte para için meclis üyesi olan bu katıksızlardan aptalca olur bence..

şimdi chp mhp hdp ne dedi? seni başkan yaptımıyacaz..tamam bende istemiyorum rtenın baskanım ben lan egosunu cekmeyı ama bu böle gıtmıyor arkadas buna comak sokmakla olmuyor yurumuyor yurumemıs yukarda tarıhsel olarakda ozetledımgım gıbı..çıkıpta burda altın klozete tkaılmak koltuk sevdasına takılmak çok saçma..evet kabul edıyorum bak cok cıdı soyluyorum bunu adamlar YİYOR USTA.öyle boyle degıl.hemde bunu 900tl maas alan benı okutmak ıcın 50 yasında amelelık yapan kendı babamın vergısıyle yapıyorlar...ama gerçek bir tanedir bunu kaubl etmek gerek...

kürtlere suanda her turlu ozgurlugu sagladılar .. andımızın kaldırılması..tc kaldırılması...kurt yerel kanal..kurtce kuran..kurtce dil egıtımı..kurulan projeler o bolgede ypaılan barajlar ..hayvancılaga verılen destek.. bunlar azınmayacak sey degıl usta bunları sımdıye kadar suanda oten dıngoların hıc bırı yapmadı..kafatası sıyasetcılıgınden baska bısey degıl ypatıkları bana gore...şimdi bu kadar seye ragmen hdp pkkyı yıne destekledı ozerklık dıye ayaga kalktılar ve tayıpde cıkıp orda dur kuheylan dedı olay budur..

şimdi senın madelere bakalım 1 okeydır ..2 de otıkanıyor bu ıste bunu kesınlıkle akp kabul etmez etmemelıde bence..3 oda eyvallah zaten kesın katılıyorum ona 4 o zaten senın dedıgın gıbı barız bellı.. ama temel olan 2 dır suanda ve 2yı kabul etmyen hıc bır partıyle akp koalısyon yapmaz yapmadıda..chp zaten aynı olmakla beraber ayrı bır ıronı yaptılar hem dıyeceksın kı saray neyıme yarar hem de dıyeceksınkı saray canıma yarar.. öle iş mi olur ulan..

her neyse benım ortamdan cıkardıgım cıkaracagımda budur kardes kımın ne dusundugu veya benım soyledıklerımden ne anladıgın veya neye gocundugunda hıc umrumda degıl ..hep beraber daha once 7 hazırandan sonra dedıgım ve tahmın etıgım gıbı yuruyoruz secıme inşalah kim gelecekse gelsın hayırlısından olur ..

şu konudaki en aklı başında yorum.

• quote:

O dönem Koray Aydın yargılandı ve suçsuz bulundu.Ama MHP'yi suçlayanın da hırsız AKP'nin sempatizanı olması çok madidar.

Selamunaleyküm,paraları hallettim babacığım.

Komik işte yargılandı ceza almadı. Düzmece mahkemeler. Zaten o dönemde kimse ceza almadı devletin kasasını çaldı boşalttı adamlar ama kimse ceza almadı trajikomik bir durum. Bugün devletin kasası ne durumda acaba tabi devletin kasası doldu dahada dolacak asıl hırsızlar iftira çamur atıp tekrar başa gelecek tekrar devletin kasasını boşaltmak için.

• ESKİ BİR ÜLKÜÇÜ OLARAK ERKEN SEÇİMDE OYUM UZUN'A .
    YETER ARTIK YETER BU TOPRAKLARI CİHANGIR SOLCULARI DEGİL ANADOLU ÇOCUKALRI YÖNETMELİ . BANA GÖRE ŞUAN OY VERİLCEK 2 LİDER VAR BİRİ UZUN DİĞERİ SELO DUR.

• quote:

Zaten benim için ha AKP ha HDP.İkisi de yok olup gidecek sonunda.

Hdp yi bilemem ancak ŞANLI AK PARTİM daha uzun bir süre Allah ımı izniyle başımızda olacak. Sayın başbakanım sayın cumhurbaşkanım için canımı vermeye çoktan hazırım biz böle biliriz eski türklrde böyleydi devlet büyügü için canınını verirdi . ALLAH UZUN ADAM A KOLAYLIK VERSİN. ERKEN SEÇİMDE ONU BAŞKAN YAP-TI-RA-CA-ĞIZ !

• quote:

Orijinalden alıntı: Awendel

quote:

Hdp yi bilemem ancak ŞANLI AK PARTİM daha uzun bir süre Allah ımı izniyle başımızda olacak. Sayın başbakanım sayın cumhurbaşkanım için canımı vermeye çoktan hazırım biz böle biliriz eski türklrde böyleydi devlet büyügü için canınını verirdi . ALLAH UZUN ADAM A KOLAYLIK VERSİN. ERKEN SEÇİMDE ONU BAŞKAN YAP-TI-RA-CA-ĞIZ !

Tarihi 2002 de başlayan ve ilk icraaatleri terör idamını kaldırmak olan ardından çözüm süreci denen zırvalıklarla ülkede pkkya destek veren partinin ŞANI.. AKP'YE BİR DAHA OY YOK... ARTIK GÖRÜYORUZ BUNLARI....

• Bugune kadar AKP'ye verdiğim oylar için şuanda kendinden utandım. Faruk bey açıklama yapmış memura zam var diye, peki bu zam alan memur İMAM acaba seneye bu zamanlarda alıcağı 4.000 TL yi hak ediyor mu ? Babamın bundan sonra, Araba vergisini 200 TL yerine TAM 700 TL vericeğini öğrendim.
    Yak arkadaş böyle olmaz bu iş birdaha AKP'YE OY YOK !!!

• quote:

+1
    Zaten bu 2 parti aynı hiçbir farkları yok. İkiside vatan haini.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ml_csd_ds

quote:

+1

+1

AKP'ye BİR DAHA OY YOK!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: nofear72

quote:

Orijinalden alıntı: ml_csd_ds

quote:

+1

+1

AKP'ye BİR DAHA OY YOK!!!

Bizi kandırdılar diye diye oy veriyorlar. Davutoğlu yapmaz dedik. O da aynı çıktı.. AKP'YE BİR DAHA OY YOK!!!

• Unnamed Human! kullanıcısına yanıt
    ama bu sefer yemin billah tövbe ediyorlar bir daha söz yapmıyacaklarmış bi 10 yıl daha lazımmış
  • bende mhpye oyumu vermeyeceğim yetti artık.chp düşünüyordum o da gözümden düştü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkerinanç

bende mhpye oyumu vereceğim yetti artık.chp düşünüyordum o da gözümden düştü.

Aynne oylar bu sefer MHP'ye.. 10 yıl hatta 12 yıl oldu verdik AKP'ye yeter. Bir daha AKP'YE OY YOK...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.