< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pisikletçi -- 14 Ekim 2020; 14:13:40 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
AKP oyları düşer diye bekleyenler gelin.

-
-
"babanızın parası olmasa babanızı mı terk edeceksiniz "
Adama sorarlar o zaman "Ecevit'i niye terk ettiniz" diye.
-
ekmek 3 lıra olunca oyle bır satarlar ki
-
düşünenler bekleyenler boş laf salatası, yıllardır neredeyse nokta atışı tahminler yapan anket firması var. şu kanalı izledim böyle düşünüyorlar ehööheöheöhe boş işler.
bu kafayla krallıklar padişahlıklar imparatorluklar hala devam ediyor olurdu? Neredeler? Mezardalar, istersen git bir kontrol et.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redeemertr -- 14 Ekim 2020; 13:5:14 > -
Bir youtube videosunun altındaki yorumlara bakarak herkes AKP destekçisi demek ile AVM'ye bakıp herkes zengin demek tamamen aynı kafadadır. Bir şeyi internette ararsan bulursun. Büyük çoğunluğunun Dünyanın düz olduğuna inandığı topluluklar da bulabilirsin araştırırsan, ama bu tek başına bir şey ifade etmez.
Kimse AKP'nin 0 oy almasını beklemiyor zaten.
-
quote:
Orijinalden alıntı: MRTFR"babanızın parası olmasa babanızı mı terk edeceksiniz "
Adama sorarlar o zaman "Ecevit'i niye terk ettiniz" diye.
Ecevit dümdüz bir adamdı. Milletin nabzına göre şerbet vermeyi beceremiyordu...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Herkes akp destekçisi demek değil ama benim varmak istediğim nokta şu insanları öyle bir manipüle ediyorlar ki insanlar ceplerine dokunsa bile birşey diyemiyor hatta diyenlere saldırıyor. Sadece ekonominin kötü olması durumun değişmesi için yeterli değil insanların da bilinçlendirilmesi gerekiyor.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Pisikletçi
Herkes akp destekçisi demek değil ama benim varmak istediğim nokta şu insanları öyle bir manipüle ediyorlar ki insanlar ceplerine dokunsa bile birşey diyemiyor hatta diyenlere saldırıyor. Sadece ekonominin kötü olması durumun değişmesi için yeterli değil insanların da bilinçlendirilmesi gerekiyor.İnsanların çoğu sandığın kadar bilinçsiz değil. Elbette inanılmaz cahil olanlar da var, ama önemli bir kısmı olaya futbol takımı tutar gibi yaklaşıyor, biz-siz ayrımından çıkamıyor, biz kazanacağız onlar değil diyorlar. Bazı şeyleri görmüyor değil, görmezden geliyorlar. Bir de bu fanatikliğin sosyal tarafı var tabi, biri "taraf" değiştirse tüm ailesine çevresine ve onların ideolojilerine karşı çıkmış olacak.
O yüzden siyaset asla bu kadar fanatikleşmemeliydi, insanların birkaç senede bir gidip oy verdiği, onun dışında işine gücüne baktığı, çok düşünmediği bir şey haline gelmeliydi. Şu an siyasi partiler, seçimler ideolojik görüşten çok daha fazlası, direkt "tarafını seç, savaşa katıl" tadında geçiyor.
Emin ol aralarında gayet zeki, bu işten maddi çıkarı olmayan, olanların da farkında ama "yenilmişlik hissi" istemeyenleri de var, herhangi bilimsel vs konuda tartışsan gayet mantıklı konuşabilirken konu siyasete geldiğinde tüm radarları kapatan.
Bir gün bu dönem de geride kalacak, sonra uzun yıllar sosyolojik çıkarımlar yapılacak, makaleler yazılacak, araştırmalar yapılacak, Türk insanı neden böyle yaptı diye tartışılacak.
-
Kemik kitlesi %20 dır
-
Ne kadar kemik mesela kaç seçim boyu düşmez
İşte dedim ya %20 kemik kitlesi vardır bence. Asla düşmez ama medya tarafsız olursa düşer ancak.
-
Akp kendi kendini yiyip bitirecek.Devlette mevki makam sınırsız değil.Fakat yandaş, yandaşın akrabaları sınırsız.
Reyiz bugün o yüzden çıkıp partiye artık akrabalarınızı almayın dedi zira artık açacak bakanlık, kurulacak yeni birim kalmadı.Şu an koltuklarda oturanlarda birilerinin tanıdığı, yeni geleceklerde.
I.Melih Gökçek'le Bülent Arınç kavgası gibi parti kaynıyor.Ama Allahları var adamlar dışarı hep birlik içindeyiz mesajı veriyor.Bu olayları bilmeyen herkes inanır.Fakat koltuk, rant kavgası her geçen gün büyüyor.
Bakalım herkesin hakkında hayırlısı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
halkın çoğu hayatında tape sözcüğünü bile duymadı hiç. bakın, "tapelerin montaj olduğunu düşündüler" demiyorum, "tapeleri duydular ama merak edip izlemediler" de demiyorum. "tape diye bir sözcük bile hiç duymadılar" diyorum.
kısacası, halkın tabanı genellikle uzun yıllar boyunca hep gündemden bihaber olarak yaşarlar ve standart kalıplarla oy verirler. Tayyibi seven kitle dümdüz oy vermeye devam eder ama ciddi bir kitlesi de sırf ekonomiden dolayı oy vermeyi bırakacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 14 Ekim 2020; 21:34:35 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İlk seçim dönemi başka parti gelse bile şuan fetö gibi her yerdeler yapılan iyi şeylere çomak sokmaya çalışacaklar. Birde bunların paralı trolleri aç kalınca ne yapacaklar
Diğer bir soru ise muhalefet partileri biz iktidara gelince böyle yapacağız yolsuzlukla böyle savaş vereceğiz devletin milletin malina vergisine böyle sahip çıkacağız diye bir söylemini duymadım bence muhalefet bunları dile getirmeli
Saçmalık Akp belediyeler kaybederkende bunu söyleyen zır cahiller yokmuydu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut291 -- 14 Ekim 2020; 14:18:9 >
Düşer mi hükümetten düşecekler inşallah diğer seçime. Erken seçim yapmamalarının nedeni oylarının yerle bir olmasıdır. İnternet trollerini görüp yorum yapmak ne demek :D
-
Insallah doğrudur Konda bir çok seçim sonucu ile ilgili yakın anket sonuçlarına ulaşmıştı. %25 diyorlar ama benim subjektif tahminim %30 alırlar gibi geliyor. Tek başına iktidar yalan ama orasi kesin.
Her insanın bu dünyaya 1 kere geldiğini ve sadece bir kere genç olduğunu düşünürsek.
Milyonlarca gencin gençliğini yaşaması gereken yaşta ülkenin geleceği ve kendi geleceği hakkında endişe etmeleri çok acı bir durum. Bu gençlerden şanslı olanlar alanlarında iş bulup günlerinin büyük bir kısmını işte çalışarak geçirecek kalan zamanın büyük bir kısmı ise işteki yorgunluğu atmak ile geçecek. Yalnızca hafta sonları tatil(!) Yapabilecekler. Peki ya diğerleri günde 10 saat asgari ücret ile haftanın 6 günü çalışacaklar 7. Gün ise ancak hafta içerisindeki yorgunluğunu atabilecek.
Ailelerinden gelirleri yoksa ev almak hayal olacak. Araba almaya yeltenen olursa yıllarca biriktirip kendi babası yaşındaki arabayı ancak alabilecek.
Peki Avrupalı araba almak veya hayatını yaşamak için ne kadar çalışması gerekiyor.
Kim 1 kere geleceği hayatı böyle yaşamak ister?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pisikletçi -- 14 Ekim 2020; 15:56:17 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
Abdullah çiftçinin videosunun altına yorum yazanlar haklı doğru, bende öyle düşünüyorum. malum iktidar partilerine oy verenler çok mu farklı düşüncede biri ülkenin çoğunluğu ile seçilmiş haklı başkan, diğer ise daha konuşmadan bi haber, 10 larca seçim kaybetmesine rağmen yinede koltuğu bırakmayıp parti başkanı olarak seçilen biri.
RTE nin hala yaptıklarını konuşmaya bile deymez, nankör kesime ne dersen de nafile, işiniz gücünüz araba alamamak, rahib bransın ve birçok örnekte olduğu gibi ekonomik yaptırımlar mağlesef bu ülkenin bazı kesimleri için herzaman hükümetin suçu olarak görülüyor, şaşırmıyoruz.
evet dış güçlerin oyunu bunu dünya biliyor, ztn abd ve ab ülkeleri gibi güçlü devletlerin savaşmaktan önce ki en büyük kozu ekonomik yaptırımlardır, zaten zibilyon kere hem ülkemizi hemde iran,libya gibi müslüman ülkeleri ekonomik yaptırım uygulayan ve tehdit eden yine bu ülkeler, bugün iranın da parasının pul olmasının sebebi bu ekonomik yaptırımlar olduğu ztn söylemeye gerek yok. hala ne aradığınızı ne umut ettiğinizi bilmiyorum ama evet dolar,euro daha çok çıkacak ne zamana kadar taa ki bu ülke dinin değişerek Hristiyan olması ve abd ab maşası olduğu zaman. bunları kabul edersek ancak ozmn her istediğinizi alırsınız.
ekonomik durumlardan bende rahatsızım tabi ama durum bu. bu hükümet yerine başka hükümet de gelse muhalefet partisi gibi abd ab eteklerini öpünce de dolar euro düşer, bakın sn ekrem imamoğlu ibb yi aldıktan 1 sene sonra abd den hibeyi kaptı ama karşılığı ne orası muamma.
Bir youtube videosunun altındaki yorumlara bakarak herkes AKP destekçisi demek ile AVM'ye bakıp herkes zengin demek tamamen aynı kafadadır. Bir şeyi internette ararsan bulursun. Büyük çoğunluğunun Dünyanın düz olduğuna inandığı topluluklar da bulabilirsin araştırırsan, ama bu tek başına bir şey ifade etmez. Kimse AKP'nin 0 oy almasını beklemiyor zaten. |
"babanızın parası olmasa babanızı mı terk edeceksiniz " Adama sorarlar o zaman "Ecevit'i niye terk ettiniz" diye. |
düşünenler bekleyenler boş laf salatası, yıllardır neredeyse nokta atışı tahminler yapan anket firması var. şu kanalı izledim böyle düşünüyorlar ehööheöheöhe boş işler. bu kafayla krallıklar padişahlıklar imparatorluklar hala devam ediyor olurdu? Neredeler? Mezardalar, istersen git bir kontrol et. |
Ecevit dümdüz bir adamdı. Milletin nabzına göre şerbet vermeyi beceremiyordu... |
ekmek 3 lıra olunca oyle bır satarlar ki |
Abdullah çiftçinin videosunun altına yorum yazanlar haklı doğru, bende öyle düşünüyorum. malum iktidar partilerine oy verenler çok mu farklı düşüncede biri ülkenin çoğunluğu ile seçilmiş haklı başkan, diğer ise daha konuşmadan bi haber, 10 larca seçim kaybetmesine rağmen yinede koltuğu bırakmayıp parti başkanı olarak seçilen biri. RTE nin hala yaptıklarını konuşmaya bile deymez, nankör kesime ne dersen de nafile, işiniz gücünüz araba alamamak, rahib bransın ve birçok örnekte olduğu gibi ekonomik yaptırımlar mağlesef bu ülkenin bazı kesimleri için herzaman hükümetin suçu olarak görülüyor, şaşırmıyoruz. evet dış güçlerin oyunu bunu dünya biliyor, ztn abd ve ab ülkeleri gibi güçlü devletlerin savaşmaktan önce ki en büyük kozu ekonomik yaptırımlardır, zaten zibilyon kere hem ülkemizi hemde iran,libya gibi müslüman ülkeleri ekonomik yaptırım uygulayan ve tehdit eden yine bu ülkeler, bugün iranın da parasının pul olmasının sebebi bu ekonomik yaptırımlar olduğu ztn söylemeye gerek yok. hala ne aradığınızı ne umut ettiğinizi bilmiyorum ama evet dolar,euro daha çok çıkacak ne zamana kadar taa ki bu ülke dinin değişerek Hristiyan olması ve abd ab maşası olduğu zaman. bunları kabul edersek ancak ozmn her istediğinizi alırsınız. ekonomik durumlardan bende rahatsızım tabi ama durum bu. bu hükümet yerine başka hükümet de gelse muhalefet partisi gibi abd ab eteklerini öpünce de dolar euro düşer, bakın sn ekrem imamoğlu ibb yi aldıktan 1 sene sonra abd den hibeyi kaptı ama karşılığı ne orası muamma. |
Düzgün bir üslup ile bu konuyu tartışmak isterim. Ben sizin aksinize bütün ab ve abd nin bize düşman olduğunu düşünmüyorum. 21. Yy Devletler sadece çıkarlarını düşünüyor bence . Biz de çıkarlarımızın uyuştuğu devletler ile eyy Avrupa deyip düşman olmak yerine çıkarlarımız doğrultusunda işbirliği yapsak çok mu kötü olurdu. Veya rahip konusunda elimizde tutamadık dolar yükseldiği ile kaldı. Başka bir strateji izlenebilirdi.
Diğer bir mesele ise aşırı israf ve devletin parasını yandaşlara yedirmek.bu konuda zıt düşeceğimizi sanmıyorum |
Akp kendi kendini yiyip bitirecek.Devlette mevki makam sınırsız değil.Fakat yandaş, yandaşın akrabaları sınırsız.
Reyiz bugün o yüzden çıkıp partiye artık akrabalarınızı almayın dedi zira artık açacak bakanlık, kurulacak yeni birim kalmadı.Şu an koltuklarda oturanlarda birilerinin tanıdığı, yeni geleceklerde. I.Melih Gökçek'le Bülent Arınç kavgası gibi parti kaynıyor.Ama Allahları var adamlar dışarı hep birlik içindeyiz mesajı veriyor.Bu olayları bilmeyen herkes inanır.Fakat koltuk, rant kavgası her geçen gün büyüyor. Bakalım herkesin hakkında hayırlısı. |
Benzer içerikler
- 25 yaşında hakim olunur mu
- adnan menderes uçak fabrikasını neden kapattı
- fissler boykot mu
- kul hakkı ile ilgili ayetler
- merkez bankasının dolar satması ne demek
- mavi taksi
- byd yeni model
- 5080 fiyat
- stanley geri çağırma
- 2024 en çok satan arabalar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X