Yorumsuz izliyoruz... ![]() “AK Parti’den vekil seçilen HÜDAPAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu:
"Hizbullah ve PKK terör örgütü değildir. Türkiye Cumhuriyeti terör örgütü diyebilir, ben demiyorum"” https://twitter.com/NOnurkuru/status/1659512322329591808?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber |
AKP MİLLETVEKİLİ ZEKERİYA YAPICIOĞLU: PKK ve HİZBULLAH TERÖR ÖRGÜTÜ DEĞİLDİR (!)

-
-
pkk'ya pkk diyormuş hizbullaha da hizbullah diyormuş yahu. duydunuz mu? @set zamanı geçmiş admin. oyun ile bunu mu soktun meclise...
-
Bu adamın boy boy fotoğrafı var cumhur ittifakı ile, açık açık ittifakın içerisinde bir de bu adam.
Şimdi tutup da hdp hede hödö diyenlere soruyorum; bu adam çıkmış pkk ve hizbullah için açıklama yapıyor.
"Gılışdara oy mu verilir yeaaaağ" aynen canım benim aynen
-
Aktroller ölü taklidi mode on.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet milliyetçiler gidip bunlara oy verecek
-
Embabbeli sözde milliyetci arkadaslar nerede?
Ne kaaaaa boş ve sanal bir propaganda,
Neyse, karşı bir propaganda da ben patlatayım;
Adam AKP vekili değil, bir parti başkanı.
Adam AKP vekili bile olsaydı CHP vekillerinden örneğin Sengin Tanrıkulu'ndan milyon kat vatansever çıkar!!! Çünkü PKK HÜDAPAR'ın düşmanı...
CHP genel başkanı; PYD terör örgütü değil, ülkesini savunan bir örgüttür ( ülkesi için savaştığı elbette Suriye değil, Kurdistane)
SELO; APO'nun heykelini dikeceğiz
SELO; Ey Kürt halkı; TSK'nin KOBANİ saldırılarına karşı ayaklanın, ve halk ayaklanır, teröristler masumları katleder, binadan atar, kafalarını ezer..
KILIÇDAROĞLU; Selo'nun terör ile bir ilgisi yok...
YAPICIOĞLU sıradan bir vekil. Üstelik parlamentoda yıllarca olan PKKlı vekillerden biri bile değil ..
KILIÇDAROĞLU ise TÜRKİYE CUMHURİYETi CUMHURBAŞKANI ADAYI
Ne kaaaaa etkili bir propaganda yaptım dimi
Laa biraz yaratıcı olun, bu kadar sığ kalmayın... AKAPE vekili ne demek laaa, böyle mi oy koparacaksınız... Muhaaaaa!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 21 Mayıs 2023; 16:10:31 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Yooo AKP milletvekili adam. AKP listenden girmedi mi oraya? Gelmiş birde ergen ergen gülüş atarak aklınca dalga geçmeye çalışıyor...sizin bu yalan söyleme hastalığınız biz ne yapacağız? Çünkü tedavi olman gerekiyor. Yalan söylemek bir hastalık belirtisidir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DF22259B6 -- 21 Mayıs 2023; 16:36:32 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aynen akp vekilidir kendileri....
Seçimde Akp listesinden akp vekil adayı olarak listede gösterildi.
Akp ve mhp seçmeni bunu sandıkta oy verip seçti.
Akp vekili olarak mecliste Akp sıralarında oturacak
Akp vekili olarak mecliste sırası gelince çağrılacak ve akp vekili olarak yemin edecek.
Yeminini düzgün eder ve vekil olursa, ondan sonra zaman ben sizden ayrılıyorum derse, o zamana kadar akpli vekildir kendileri...
Hiç kıvırmayın, kıvırdıkça daha çok acıtır..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolcum -- 21 Mayıs 2023; 17:1:37 > -
Zamanın adminiymiş olsa olsa zamanın trolü olur.
-
Yukari, yukari en yukari...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
çünkü onlardan yana ne terörü Allah aşkına sizde yani
-
Hizbullah terör örgütü değilse , Yaldız Milbe de İngiltere kraliçesi o zaman...
-
2007'de DTP'yi nasıl parlattılarsa,nasıl söz hakkı verdilerse,nasıl güçlenmesinin yolunu açtılarsa şimdi HÜDAPAR'a bu imkanı tanıdılar.
Bundan bir 10 sene sonra bunlara oy verenlerin ''HÜDAPAR,muhalefeti destekliyor' açıklamalarını görürsek şaşırmayın.
-
-
Videonun devamını,konuşmasının tamamını da yayınlasanıza. İşinize gelmez dimi. Konuşmasının tamamında pkknın doğuda nasıl zalimlik yaptığını,insanları nasıl öldürdüğünü,çocukları Irak ve Suriye'deki kamplara kaçırdığını ailelerinden ayırdığını anlattı. Bu zulümdür dedi.
Ayrıca, Kılıçdaroğlu ve Hüda Par başkanı bu kişi kol kola miting yaptı. Birbirini alkışladılar.
Google'dan bulabilirsiniz.
Akşener Hüda Par ile görüşme yaptı.
Molotofcu DHKPCanan Hüda Par'ı çaya davet etti.(googledan bulabilirsiniz)
7'li masaya alamayınca,Hüda Par Kılıçdaroğlu'na destek vermeyince mi Hüda Par öcü oldu.
HüdaPar pkk için engeldir doğuda. HüdaPar'a en fazla gıcık olan saldıranlar pkk destekçileri.
Gerçekleri bilmeyen Atatürkçü milliyetçi vatandaşlarımızda gaza gelip saldırmakta.
Evet eleştirilecek yönleri var ama pkk destekçilerinin maşası olunmamalı.
Chp'yi Kılıçdaroğlundan kurtaralım, CHP MHP ittifakı bu ülkenin sigortası olacak.
Algı operasyonlarını halk yemeyecek,yemiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Şahane bilgi
-
Bunlar derin devletin adamları. Devlete marjinal güçler lazım ki onu kullanabilsin.
Devlet, bu sebeple HDP'yi de, ılımlı tip Demirtaş'ı da istemiyor.
pkk'ya pkk diyormuş hizbullaha da hizbullah diyormuş yahu. duydunuz mu? @set zamanı geçmiş admin. oyun ile bunu mu soktun meclise... |
Aktroller ölü taklidi mode on.
![]() |
Zamanın adminiymiş olsa olsa zamanın trolü olur. |
Yooo AKP milletvekili adam. AKP listenden girmedi mi oraya? Gelmiş birde ergen ergen gülüş atarak aklınca dalga geçmeye çalışıyor...sizin bu yalan söyleme hastalığınız biz ne yapacağız? Çünkü tedavi olman gerekiyor. Yalan söylemek bir hastalık belirtisidir.
|
Aynen akp vekilidir kendileri.... Seçimde Akp listesinden akp vekil adayı olarak listede gösterildi. Akp ve mhp seçmeni bunu sandıkta oy verip seçti. Akp vekili olarak mecliste Akp sıralarında oturacak Akp vekili olarak mecliste sırası gelince çağrılacak ve akp vekili olarak yemin edecek. Yeminini düzgün eder ve vekil olursa, ondan sonra zaman ben sizden ayrılıyorum derse, o zamana kadar akpli vekildir kendileri... Hiç kıvırmayın, kıvırdıkça daha çok acıtır.. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X