Şimdi Ara

Akp, Mansur Yavaş'a Oy Atan Eryaman Semtindeki Otobüs Hattını Kaldırarak Halkı Cezalandırdı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
123
Cevap
2
Favori
27.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
207 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Milletten tokadı yediler hala akıllanmadılar.

Umarım seneye erken seçim olur da yaptıkları bu zulmün cezasını alırlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E19076E5A

halkı cezalandırırlarsa kendileri kaybeder. şu an 2002 öncesi kendilerine yapıldığını savundukları ayrımcılığı muhaliflere yapıyorlar.
    Kat be kat fazlasını....
  • İstanbul’da Marmaray’da normal saatlerde trenin içinde nefes alamıyoruz.Bu belki hattın uzatılmasıyla ilgili olabilir.Kötü düşünmek istemiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende bu 541 no. lu otobüs nerede diyorum..? oğlum ümitköye okula onunla gidiyordu.... 3 gündür otobüs yok diyor..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elmadağ da 3 gündür su yoktu, yeni geldi.
  • Birde ampullere koyun derler adamın biri bir haber (aslı var mı belli bile değil) atıyor sizlere kaynak olarak insta adresi atıyor. Sizlerde inanıp diğer cenabı eleştiriyorsunuz. Güldüm ki ne güldüm. :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yenimahalle/demet te iki araç birnirine çarptı. Akp gitmeden son hamlelerini yapıyor. Allah'tan Fethi Yaşar var. Bu arada gerçekten severim kendilerini. Saygıda kusur ettiysek affola.

• Abimin düğünü orda olmustu etimesgutta gecen sene. Ordan akpye oy cikmiyacagini biliyodum XD

• Mazbatayı aldı mı daha

• adam mazbatasını bile almadı ne saçmalıyorsunuz ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-57AA54F79

Kime ne yapmışlar allah askına
    Mustafa Kemal vefat ettikten sonra 38-50 yılları arasını objektif olarak bir araştır bakalım düşünsene ondan sonra hiç tek başına iktidara getirilmiyorsun 70 yıl olmuş Tayyip Erdoğan değil ondan önce chp hiç iktidar olabilmiş mi? Olamaz olamayacakta halk 12 yıl neler çektiğini iyi biliyor ben körü körüne tayyip Erdoğana oy veren biri de değilim hatta istanbul ve Ankaranın hatta yaşadığım kent olan Adana’nın akp tarafından kaybedilmesi de çok güzel oldu biraz çalışan adamlar geçer en azından

• İşte bu zihniyet, oy vermeyene hizmet yok zihniyeti büyükşehirleri kaybetti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hekim Bey

Chp ne zamandan beri kendinden olmayanı kucaklıyor ben hatırlamıyorum

Alıntıları Göster
    Sizin kucakladiginiz gibi mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: ozbey08

bir CHP belediye başkanı olanların açıklamasına bak bir de bu akp belediye başkanlarının yaptığına bak.

CHP diyorki bie oy vermeyenlere de eşit şekilde hizmet götüreceğiz hatta o bölgelere 1 tık daha fazla hizmet götüreceğiz diyor.

akp ise bize oy vermeyene hizmet te yok diyor.

işte zihniyet farkı.
    deleted

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM -- 12 Temmuz 2021; 11:53:9 >

• Lütfen bunları görmezden gelmeyelim ki yazdiklarinizin değeri olsun

• halk otobüsü taşımacılığı büyükşehıre bağlı değil mı?
    burada tüm ilçelere otobüs taşımacılığını büyükşehır beledıyesı yapıyor
  • Oy yoksa hizmet verilmez mantığında bir parti, 2003 seçimleri için, bizlere zulm ediyorlar, biz eziliyoruz ayırımcılık şöyle böyle diyerek ağlayarak bu günlere geldi. Şimdi ise bazı illerde seçim tekrarlansın diyorlar bazı yerlerde sayımı beğenmedik üçüncü kez sayılsın diyorlar. Ve açık açık oyla halkı tehtid ediyorlar.

Bu mu demokrasi anlayışı, bu mu millet iradesi anlayışı. Balkondan millet iradesi dendi her seçimde. Bu seçimde neden milletin iradesini hiçe sayıyorsunuz ?
  • İşe 521 ile gidip geliyordum, ve hiç bir zaman boş görmedim o otobüsleri. Artık nasıl gideceğim bilmiyorum, kaldırılmasında mantık yok bence

• Kim derdi birgün ülkücüler chpli olacak diye :) İmamoğlunun icraatlerine bakılırsa, farklı kesimleri kucaklamayı değil, farklı kesimleri chplileştirmeyi başarmış görünüyor. Sağlam bir vizyon ve üstün bir yetenek.
  • Benim nicki görenler seçim konusuna 31 Mart gecesi yazdıklarımı hatırlıyordur. Ben demiştim edebiyatın sevmiyorum. Sadece kısa bir özet geçiyorum.

Belediye seçiminde ferahlık ve kaliteli hizmet isteyen görüşü ne olursa olsun o an iktidarda kim varsa ona vermelidir.

Bu seçime mahsus tek çare seçime gitmemekti, muhalif vatandaşlarımız "ders vereceğini" , iktidarın altına muhalif belediye başkanı seçerek bir halt yediğini zannetti büyük çapta yapmadılar.

Analitik taktik düzeyde doğru bir muhalif vatandaş en büyük örgütlü dersi genel seçimde vermelidir. Eğer iktidarın altına -kaliteli de olsa- zıt adam koyarsan onu harcamaya varacak olan çarkı kendi elinizle döndürmeye başlarsınız. Yanlış yaptınız.

Geçti borun pazarı.

Şimdi şunu söylüyorum ;

Bu sadece bir başlangıç.

Belki de -korkum odur- önsöz.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.