Şimdi Ara

Akp, Mansur Yavaş'a Oy Atan Eryaman Semtindeki Otobüs Hattını Kaldırarak Halkı Cezalandırdı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
2
Favori
27.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
207 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Burda saçma saçma haberler yapmayın . Cezalandırsa Çankaya yı cezalandırır ama her imkan Çankaya da . Akp ye oy veren Altındağ , Mamak vb ise kötü durumda .

Bir de koyun dersiniz . Yahu şu habere inananlar ne peki . Soruyorum size . Gerçi tarafsız yorum yapan olmaz!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1lac -- 6 Nisan 2019; 0:57:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • akpye oy verenlere çok güzel bir ceza evet, dığer vatan haini saydıkları aydın kesim ise biraz dişini sıkacak, cumhuriyet de böyle kazanıldı direnmeye devam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scaleo -- 6 Nisan 2019; 1:0:0 >
  • Eryaman da oturmaktan gurur duydum. Seçim sonuçları ile bir kez daha gördüm ki aklı selim insanların yaşadığı bir yerde oturuyormuşum. I love Eryaman :)) Ayrıca hangi kesimi cezalandırdılar acaba? Kendilerine oy veren makarnacıları mı, yoksa gelir düzeyi yüksek kesimi mi? Gelir düzeyi yüksek kesim zaten otobüse binmez eryaman da, adam biner arabasına gider :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aytac001 -- 6 Nisan 2019; 1:25:17 >
  • Eryaman zaten her daim CHP ye oy vermiştir ama en iyi hizmeti onları almıştır daha Eryaman'ın neresi olduğunu bilmeyen aydın kardeşlerimiz yorum yapmışlar hemen. Ankara'ya yeni ÖHO lar alındıktan sonra belediye otobüsleri komple azaltılıp yerine bu ÖHO lar her 10 dakikada bir hizmet vermeye başladı (AKP kalesi Sincan'da 511 ÖHO 13 dakikada bir kalkıyor). Öyle ki belediye otobüsleri sabah ve akşam nadir aralıklarla sefere başladı kalkış saatleri EGO da yazıyor. Bu uygulamaya benim gördüğüm 541 Eryaman ve 511 Sincan dahil.

Eminim bu konuyu açanların derdi 'bilim/teknoloji' ama sorgulamaktan ve araştırmaktan acizler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibocan06 -- 6 Nisan 2019; 1:29:9 >
  • Cümlenin sonunda sallamasan iyiydi,Pursaklarda niye kaldırsın ki,yüzde 82 oy almış iktidar..
    Bunları bırakın da jet hızıyla kaldırılan tanzim çadırları yazın bari,Bim de,a101 de 2 tl olan patates soğan...5 lira oldu anında..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 6 Nisan 2019; 8:41:18 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizden olmayan yansın diyorlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ürüng ayıg toyon kullanıcısına yanıt
    o günleride göreceğiz inşallah.
  • Allah, bu milleti menfaat peşinde koşanlardan, torpilcilerden, halk düşmanlarından, koltuk sevdalılarından korusun.

• AKP artık güvenini yitirmiştir. Amaçlarının ne olduğunu herkez artık görsün. İnsanları korkutarak, cezalandırarak iyice dikdatörleştiklerini ıspat etmişlerdir. Herkesin bunu çok çok iyi görmesi gerekiyor. 2023'teki genel seçimlerde halk hakettikleri cezayı mutlaka verecektir.
  • Sabah sınava gittim minübüs gelmese gidemeyecektim.Her durakta 10-15 kişilik sıra 541 bekliyor .Gelmiyor da.Bundan önce de 541 sorunlu bir hattı.Sincana 4-5 otobüs geçerken burada geçmiyordu.Anlamadığım ,Etmesgutun eryaman dışındaki kısımları çok kötü olmasına rahmen aynı belediyeyi seçmişler.Eryamanda yatırım olmamasına rahmen çok iyi durumda.

• Aferin böyle devam et...

Devam et ki sonun gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Bu da Zeydan reyiz. Helal olsun adama. Eskinin pisliğini kendine kitlemesinler diye böyle yapmış. Ekrem başkan da bunu yapabilir tabi dosya imha işlemi bitmeden mazbatayı alabilirse :)

Adana böyleyse İst. sayımı bitmez.

• Ben 521'i gunluk kullanan biri olarak cidden Eryaman icim sasirdim bayagi Baya gurur verici bir tablo. AKP tarafindan ideolojimiz icin nefret edilmek bana gore seref vericidir.

Ben Bilkent metroya gittigim icin Umitkoy'e giden otobuse biniyorum cok fark olmadi ama Kizilay'a gitmek artik zorlasacak. Zaten 530 532 511 512 gibi Sincan'a giden otobusler neredeyse 2 dakikada bir gecerken 521 45 dakikada bir ayakta bile duracak yer olmayarak geciyordu. O zamanlardan belliydi ne icin 521 seferlerini azalttiklari. Simdi direk kaldirmislar.

Cocuk gibi aglarlar anca Forumdaki aktroller de maasini alamayacak. Kac hafta oyalayabileceklerini saniyorlar acaba mizikci hukumet. Bu yaptiklarina AKP secmenleri bile kiziyor. Onumuzdeki secimlerde demek ki CHP adayi cb olsa kim bilir neler yapacaklar siz dusunun.

• Mansur başkan göreve başlasın vatandaşa uçak indirir
  • quote:

Orijinalden alıntı: multiTYRT

Ben 521'i gunluk kullanan biri olarak cidden Eryaman icim sasirdim bayagi Baya gurur verici bir tablo. AKP tarafindan ideolojimiz icin nefret edilmek bana gore seref vericidir.

Ben Bilkent metroya gittigim icin Umitkoy'e giden otobuse biniyorum cok fark olmadi ama Kizilay'a gitmek artik zorlasacak. Zaten 530 532 511 512 gibi Sincan'a giden otobusler neredeyse 2 dakikada bir gecerken 521 45 dakikada bir ayakta bile duracak yer olmayarak geciyordu. O zamanlardan belliydi ne icin 521 seferlerini azalttiklari. Simdi direk kaldirmislar.

Cocuk gibi aglarlar anca Forumdaki aktroller de maasini alamayacak. Kac hafta oyalayabileceklerini saniyorlar acaba mizikci hukumet. Bu yaptiklarina AKP secmenleri bile kiziyor. Onumuzdeki secimlerde demek ki CHP adayi cb olsa kim bilir neler yapacaklar siz dusunun.
    Yüksek oy aldıkları yerlere hatları yağdırıyorlar ama az vakit kaldı, Mansur Yavaş bu sorunu çözecektir umarım.

Bu arada olaya bazı paralı elemanlar yalan demiş. Buyursunlar:

Akp, Mansur Yavaş'a Oy Atan Eryaman Semtindeki Otobüs Hattını Kaldırarak Halkı Cezalandırdı

• 1lac kullanıcısına yanıt
    Seçimin ertesi günü niye kaldırıyorlar peki? Aynı biçimde Eryaman'daki 541 hattı da sorunlu artık, seferler azaltıldı. Burdaki seçmen kırılgan seçmendi ve bu seçim çok yüksek oy oranı çıktı Mansur Yavaş'a.
    Bu açıklamada belirtilen otobüs ise 30 dk'da bir ya geliyor ya gelmiyor...

Hatta az daha Mhp'nin kalesi Etimesgut bile gidiyor Eryaman yüzünden. Çankaya zaten merkezi yer otobüs olsa ne olur olmasa ne olur, oturanlar da genel olarak zengin kitle...

Akp, Mansur Yavaş'a Oy Atan Eryaman Semtindeki Otobüs Hattını Kaldırarak Halkı Cezalandırdı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OggyOgg -- 6 Nisan 2019; 14:53:25 >

• sadece o değil ki 530 532 seferlerinide azalttılar .Üstüne ümitköy güzergahına bagladılar insanlar tıklım tıkış gidiyor sacma sapan iş yapıyorlar.
  • iyide cidden 521 kalktımı?ben ankara'ya gidince ona biniyordum sincan fatih'e gitmek için.ha minibüs ilede gidiliyor diyorlar ama ben sabah saatinde fatih'e giden minibüs hiç görmedim.
  • Enver demirele vermeselerdi keşke, celal aydın %3 le kaçırdı başkanlığı.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.