Şimdi Ara

Akp, Mansur Yavaş'a Oy Atan Eryaman Semtindeki Otobüs Hattını Kaldırarak Halkı Cezalandırdı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
123
Cevap
2
Favori
27.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
207 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ankarada tanzim çadırlarının kaldırılmaya başlanması
  • Ben Çayyolun'da oturuyordum. Zamanında İ. Melih Gökçek bu bölgeleri Yenimahalle'den alıp alakası olmayan Çankaya'ya bağlamıştı. Sebebini sanırım tahmin edebiliyorsunuzdur. Bakunin "Hukuk iktidarların fahişesidir" diye boşuna dememiş.
  • Farketmez Mansur Başkan işbaşı yapınca tekrar koyar otobüsü.
  • Merak etmeyin benzeri İzmir de yıllardır yapılıyor zaten. Karabağlar, uzundere, gültepe taraflarına hep en eski otobüsler verilirken, balçova, narlıdere, bostanlı gibi ilçelere hep en yeni otobüsler verilmiştir. Kamunun malını kendi işine geldiği gibi kullanan kim varsa sürünsün inşallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: paradiso35

Merak etmeyin benzeri İzmir de yıllardır yapılıyor zaten. Karabağlar, uzundere, gültepe taraflarına hep en eski otobüsler verilirken, balçova, narlıdere, bostanlı gibi ilçelere hep en yeni otobüsler verilmiştir. Kamunun malını kendi işine geldiği gibi kullanan kim varsa sürünsün inşallah
    keşke seçimden önce de böyle ılımlı tavır takınsaydın da hiç tartışma yaşanmasaydı forumda. katılıyorum, kim cebini dolduruyorsa ve vatandaşına eşit hizmet vermiyorsa sürünsün, boğazından çıksın. Belediye, parti farketmez.
  • Şimdi bile yalan haberde başarılısınız. Ya basın elinizde olsa neler olurdu kimbilir

• asau kullanıcısına yanıt
    Verdiğim linke bile tıklamaktan acizsin. Orda o bölgenin insanlarının serzenişleri bulunmakta. Üstelik suçu Mansur Yavaş'a bile atanı var.

Bu arada yalan haber dediğin böyle olur, aradan kaç Cuma geçti bizler unuttuk!

Akp, Mansur Yavaş'a Oy Atan Eryaman Semtindeki Otobüs Hattını Kaldırarak Halkı Cezalandırdı
  • quote:

Orijinalden alıntı: OggyOgg

keşke seçimden önce de böyle ılımlı tavır takınsaydın da hiç tartışma yaşanmasaydı forumda. katılıyorum, kim cebini dolduruyorsa ve vatandaşına eşit hizmet vermiyorsa sürünsün, boğazından çıksın. Belediye, parti farketmez.

Alıntıları Göster
    Dostum aslında ben ılımlıyım da bazı yorumları görünce insanlıktan çıkıveriyoruz, İktidarı elbette bizde eleştiriyoruz ama herşey tadında olmalı birini eleştirirken kendi tarafındakini görmezden geldiler mi insan çıldırıyor ve bu sefer sanki yanlışı savunuyormuşuz gibi hava oluşuyor. Rantçının bin türlü ce zasını versin, böyleleri şekere konan sinek gibi nerede rant varsa oradıdırlar iktidar değişince bunlar da bukelamun gibi renk değitirirler, gün gelir muhafazakar olurlar başka gün solcu, demokrat, ateist, kemalist vb yani her kılığa girerler. Günün adamıdırlar. Münakaşanın faydası olmadığını düşünüyorum zaten ne demişler " Dostla münakaşa dostluğu azaltır, düşmanla münakaşa düşmanlığı arttırır" neyse çok uzattım kusura bakma

• 541 5 dakika bir bomboş gelip geçiyordu seferlerinin azalması iyi olmuş biz tıklım tıklım gidiyoruz bazen 2-3 otobüsden sonra binebiliyorum
  • Kalkıp kalkmadığı hakkında bir şey diyemeyeceğim ancak öğle saatlerinde 12-13 arası bu otobüsün hareket saati 11dk da bir olarak uygulamada gözükmektedir. Geçen gün durağa gittiğimde bir kişi 15dkdır gelmedi demesi üstüne tamı tamına 40dk totalde 55dk boyunca gelmemiştir daha sonra da gelip gelmediğini bilmiyorum (521-5) ve hatta da otobüs gözükmemektedir. Eski 521 (Ümitköy metro hattı) geldi ve onunla gitme durumunda kaldım. Ve bu 521 sadece metro hattına giden otobüs öğle saatlerinde boş sayılır çünkü kızılaya gidecekler tercih etmez 521-5 varken ancak tıklım tıklımdı körüklü otobüs olmasına rağmen. Fatihe giden bir sürü otobüs mevcut fakat eryamanda 521-5 harici o kısma giden bir otobüs mevcut değil mevcutsa da ben bilmiyorum söyleyin ona binelim bari.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deniz006

akp mitinglerinde belediye otobüsleri oradan buradan bedava zorla tehditle insan topluyordu
    Yani?

• Ankara'da yaşayan bir olarak yapmamışlar demem, ama emin de olamam...

Mansur Başkan bundan sonra ilgilenecektir. Varsa bir haksızlık çözer.
  • Sen nerede oturuyorsun?
    521-5 çalışıyor.
    Arkadaşlara sordum 541'de normal.
  • Dostum malesef olaylardan o kadar uzaksın ki, propaganda yapmak için doğru, yanlış ne bilgi varsa yazmışsın.541 ler Ocak'ın sonunda kaldırıldı, sadece 541-5 hattı çalışıyordu. İnsanlar bu durumdan rahatsız olunca 541 seferini sabah ve akşam seferlerini eklediler. Yani seçimler ile hiçbir alakası yok. Ha, bu değişikliği desteklemiyorum, 541-5 i kullanmak tam bir rezalet oldu. Onun dışında 521-5 hattının kaldırılmasının da siyasi bir nedenle olduğunu düşünmüyorum çünkü öyle olsaydı yeni hatları eklemezlerdi herhalde? Sonuçta dostum senden ricam her şeyi siyasete bağlamadan önce bi araştırıp doğrusunu öğrenmen :)
    Yeni hatlarla ilgili kaynak:

• Bu durum yıllar yıllar önce GOP/Kırkkonaklarda yapılmıştı.

GOP'nin Çankaya'ya bakan yamacı lüks semttir. Arkadaki vadiye bakan yamacı Kırkkonaklar, gecekondu semti idi. GOP'de zaten çok düşük oy alan milli görüşçüler, çok büyük bir hızla Kırkkonaklarda da oy kaybetti. Her oy kaybetmesinde Melih Başgan otobüsleri, dolmuşları azalttı. Ancak, hem G.O.P'den, hem Yıldız'dan doğru, artan talep sebebi ile, Kırkkonaklar hızla yapılaştı. Gecekondu mahallesi küçüldükçe küçüldü. Şu anda 10 - 15 gecekondu belki vardır. Arsa sahibi gecekonducular 2'şer 3'er daire sahibi oldu. Oralarda yaşayan insanlar zaten kalburüstü hale geldi... Sonuçta da, Melih'in azalttığı otobüsler, dolmuşlar, kimseye dokunmamaya başladı. Çünkü arabamız vardı.

GOP çevresinde otobüse binenler genelde öğrenciler ve hizmet personelidir. Caddedeki bir işletmede çalışıyordur, işine gidip geliyordur... GOP'da yaşayan insanları otobüs/dolmuş seferi azaltma olayı neredeyse hiç etkilemedi. Bunlar yaşanırken ben öğrenci idim. Dolmuşlar, otobüsler balık istifi olurdu. Önüne GOP otobüsü çıkarsa binersin. Çıkmazsa Seyran otobüsüne binersin. Seyranbağları sapağında inersin. Orada öbek olan güruh ile taksiye 5 kişi doluşur, yokuşu çıkar, kendi sokağının başında inersin. Bugünün parası ile bir 2 lira da taksiye verirsin. İş biter. Umurunda bile olmaz. Melih başgana "yaptın da ne oldu?" diye söversin. Düşünüyorum. Çok da iyi oldu.

GOP bölgesinde Melihe atılan oy %20'lerden, %6-7'lere kadar geriledi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kril

Bu mesaj silindi.
    Chp ne zamandan beri kendinden olmayanı kucaklıyor ben hatırlamıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: ürüng ayıg toyon

Bunlar bu kafayla devam edecekler anlaşılan ve böyle giderse iktidardan da gidecekler.
    bence yeni gelen başkan kaldırdı sanacaklar ve işte geldiler gördük diyecekler
  • buradan vergi almayın o zaman? böyle saçmalık olamaz
  • -YORUMSUZ-
    Habertürkwww.haberturk.com
    En düşük oyu aldığı yere gitti
    https://www.haberturk.com/tunc-soyer-en-dusuk-oyu-aldigi-mahalleyi-ziyaret-etti-2422660

• KendineAteist kullanıcısına yanıt
    Ankara'da tüm otobüsler kartlı oldu üstelik. Metrodan normalde otobüslere aktarma yok ama metrodan özel halk otobüsüne binersen ya da tam tersi olursa 1 TL aktarma alıyor artık. Bunu da Mansur Yavaş'a yıkarlar.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.