Şimdi Ara

Akp, Mansur Yavaş'a Oy Atan Eryaman Semtindeki Otobüs Hattını Kaldırarak Halkı Cezalandırdı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
2
Favori
27.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
207 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bazı hatları özel otobüslere peşkeş çekmek için kaldırıyorlarmış. Belediye otobüslerine şöför alımı yapmıyorlarmış. Bunun yanında da hiçbir iş yapmadan maaş alan bir ton insan varmış belediyede.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 521-5 evimin önünden geçiyor eğer kaldırdılar ise İYİKİDE ETİMESGUT BELEDİYESİNDE MHYYE BU SEFER OY VERMEMİŞİM ELİM KIRILAYDIDA BİR ÖNCEKİ SEÇİMLERDE DE MHPYE VERMESEYDİM. BU nasıl milletçilik bu düpedüz hainlik vatana millete hainlik. lanetler olsun.
  • 521-5 sincan değil eryaman ve fatihe gider. Optimum kavgaşağını geçtikten sonra eski aile yaşam merkezinin oradan sağa doğru döner eryaman spor tesislerine kadar gittikten sonra migros devlet mahallesi eryaman evleri, ay sitesi, şeklinde eryamanda devam eder en son eryaman mahallesi çıkışı devrimler caddesi üzerinden bahtışen sokağın bitiminden fatişe doğru sola döner bu arada 15e yakın durak vardır. Bilginizi kontrol edin derim. Ayrıca bu otobüs ile ben evimden 40 45 dakika gibi bir sürede aştıye gidebiliyor iken ring otobüsü ile 1 saat 20 dakika sürede ancak gidebiliyorum. BU bölgenin insanı olarak 521 gibi bir otobüs sadece gece 10 dan sonra boş gidiyor o da akp nedeniyle kızılayı korusaydı sabaha kadar otobüs koysan yeri olan bir hattır 521-5. Belediyenin otobüsü zaten ring 521 ümitköy metroya milleti savurtur geri döner. Umarım öğretebilmişimdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E19076E5A

halkı cezalandırırlarsa kendileri kaybeder. şu an 2002 öncesi kendilerine yapıldığını savundukları ayrımcılığı muhaliflere yapıyorlar.
    Bizim halk o kadar kör ki otobus hattını CHP kaldırdı sanırlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wtwt24 W kullanıcısına yanıt
    Ayaş kavşağına gidersin belki sincan fatih köprüsünün orda...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OggyOgg

Seçimin ertesi günü niye kaldırıyorlar peki? Aynı biçimde Eryaman'daki 541 hattı da sorunlu artık, seferler azaltıldı. Burdaki seçmen kırılgan seçmendi ve bu seçim çok yüksek oy oranı çıktı Mansur Yavaş'a.
    Bu açıklamada belirtilen otobüs ise 30 dk'da bir ya geliyor ya gelmiyor...

Hatta az daha Mhp'nin kalesi Etimesgut bile gidiyor Eryaman yüzünden. Çankaya zaten merkezi yer otobüs olsa ne olur olmasa ne olur, oturanlar da genel olarak zengin kitle...

Bak güzel kardeşim , Ankara Altındağ Karapürçek akp seçmeninin olduğu baskın bir yer . Orada da 322 numaralı otobüste sıkıntı oldu bu hafta . Herkes bu hattın geri gelmesini istiyor . Peki bunu açıkla bakalım . Bu neden kaldırıldı.

• quote:

Orijinalden alıntı: aduket atan adam

Bazı hatları özel otobüslere peşkeş çekmek için kaldırıyorlarmış. Belediye otobüslerine şöför alımı yapmıyorlarmış. Bunun yanında da hiçbir iş yapmadan maaş alan bir ton insan varmış belediyede.
    Eger ," bu adam;
    Çalmaz, durust calışır, herkesin hakkını gozetir, her yere hizmet götürür ve o kadar güveniyorumki çaldıklarınıda ben ödeyeceğim" dediginiz bir bel baskan adayi varsa bizim aileden 5 oyu garanti ediyorum.

• 521-5 Fatih Gop Eryaman Evleri hattıdir hat fatih hareket noktasindan yönlendirilir bu hattın yolcusu küçümsenemeyecek kadar fazladir ,pik saatlerde neredeyse boş araç bulamazsiniz hangi akla hizmet ettinizde kaldirdiniz,lakin işin siyasi boyutu varmidir bilemiyorum? AHOK şoförleri kendi isteğiylede çekilmiş olabilirler zira 521 hattinda calisan araclar yeni açılan ege mahallesi oran sitesi gibi hatlara kaydirildi şuan için ring araçları ile ulaşım saglanmaktadir 521 EGO pik saatlerde 20 dakika gün içi 30 dakikada bir araç veriliyor. Belediye yönetimi değişecek sayın mansur yavaş EGO bölge müdürlukleriyle mutlaka gorüşecektir umutsuz olamaylim.

• Bak hele hadsizlere,sanki insanlara dünyanın hiç bir yerinde olmayan bir mükafat veriyorlar.Paranı alıyorsun üstüne fatura işleri ile kendine büyük pay alarak haksız kazanç alıyorsun.Sonrada halka gönüllü olarak para kazanmadan hizmet vermişsın gibi geri alıyorsun. Bu halkı asagilamaktir.Sen hiç bir hizmete layık değilsinde biz yinede hizmet veriyoruz anlamına gelmektedir.

• quote:

Orijinalden alıntı: 1lac

Bak güzel kardeşim , Ankara Altındağ Karapürçek akp seçmeninin olduğu baskın bir yer . Orada da 322 numaralı otobüste sıkıntı oldu bu hafta . Herkes bu hattın geri gelmesini istiyor . Peki bunu açıkla bakalım . Bu neden kaldırıldı.

Alıntıları Göster
    Hocam mesele bu değil bu hat dolu çalışıyor. Boş olsada küt diye kaldırsalar. bir sürü laf ettim bende daha 4 5 günn önce 3 tane geçmesi gereken otobüs 50 dakika sonra geldi durağa, söför eksik otobüler var dedi, gelince düzelecek herşey zaten o yüzden ego nun cep telfonu uygulamasında da doğru düzgün gözükmüyoruz dedi. tamam dedim uzatmadım konuyu. Aradan 3 4 gün geçmedi hattı kaldırmışlar belkide bindiğin en son 521-5 otobüsüydü. Duyuru yaz deki bu sebepten ötürü hizmet kaldırılacaktır. veya deki 521-5 te 6 tane otobüs var 3 taneye indiriyoruz. İşin siyasi sebebi var olsa gerekki yangından mal kaçırır gibi iş yapılıyor. Bence başka bir açıklama yok. Şöföre sorduğum gün şöför demezmiydi 521-5 seferleri kaldırılıyor belediye otobülseri devam edecek diye adamla 2 3 dakika konuştum bu otobüsler nerede nden 3 otobüs gelecek vakitte zar zor 1 tane geldi diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: osmanefeozkan

Hocam mesele bu değil bu hat dolu çalışıyor. Boş olsada küt diye kaldırsalar. bir sürü laf ettim bende daha 4 5 günn önce 3 tane geçmesi gereken otobüs 50 dakika sonra geldi durağa, söför eksik otobüler var dedi, gelince düzelecek herşey zaten o yüzden ego nun cep telfonu uygulamasında da doğru düzgün gözükmüyoruz dedi. tamam dedim uzatmadım konuyu. Aradan 3 4 gün geçmedi hattı kaldırmışlar belkide bindiğin en son 521-5 otobüsüydü. Duyuru yaz deki bu sebepten ötürü hizmet kaldırılacaktır. veya deki 521-5 te 6 tane otobüs var 3 taneye indiriyoruz. İşin siyasi sebebi var olsa gerekki yangından mal kaçırır gibi iş yapılıyor. Bence başka bir açıklama yok. Şöföre sorduğum gün şöför demezmiydi 521-5 seferleri kaldırılıyor belediye otobülseri devam edecek diye adamla 2 3 dakika konuştum bu otobüsler nerede nden 3 otobüs gelecek vakitte zar zor 1 tane geldi diye.

Alıntıları Göster
    hocam karapürçek Türkiye nin en büyük mahallesi diye biiyorum. Kızılaya gidebilmeniz bazı kişiler için olağanüstü bir şey çünkü sabahları full çekiyor . Bu dediklerinizin hepsi benim örneğimle birebir uyuyor. Dediğim gibi o mahalle de Akp seçmeni fazla ama hatta sıkıntı var . Bu hafta oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: burakgibiyim

Ayaş kavşağına gidersin belki sincan fatih köprüsünün orda...
    hangi hat ile gideceğim?521 kalkmamış zaten sadece özel halk otobüsleri kalkmış,zaten hepsi kartlı olduğu için sorun yok demektir.olmadı 517 vardı onunla gideriz.
  • Kanıtlarda paylaşılan okullardan birisi benim oy kullandığım okuldu ve otobüs kıtlığını ciddi anlamda görüyoruz. Sabah saatlerinde normalde en fazla otobüsün geçtiği zamanlarda otobüs sayıları azaldı, kuyruklar arttı.
    Allahınızdan bulun ne diyeyim keşke halkımız balık hafızalı olmasa

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Normal olmayan bir durum olduğunu duraklardaki kalabalıklardan anlayabiliyoruz.

Bunu benim öğrenciliğimdeki seçimlerde de yapmışlardı. Artık binemiyorum, geç kalacakmışım gibi oluyor, midem çok bulanıyor, travma oluşmuş. Günlerce -10 -20 derece soğuklarda sabah 6larda çıkıp da 9.40 derslerine yetişemediğimi hatırlıyorum. İnsanın yaşama hevesini kırıyor, ne yaparsan yap toparlayamıyormuşsun, yetişemiyormuşsun gibi oluyor.

Sabredin, bir şeyler düzelsin diye dua ediyoruz, çaba gösteriyoruz. İnşallah güzel olacak.
  • gittikçe batıyorlar hiç merak etmeyin . .çırpındıkça batmaktan öte birşey bu çirkeflikten batıyorlar artık
  • ozbey08 kullanıcısına yanıt
    Tıpkı eskilerin kendilerine yaptıkları gibi

Devran dönmüş ya cidden

• Adnan Menderes kafası işte ne bekliyorsunuz ? Adnan Menderes de Kırşehir'i ilçe yapmıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingofpotatoes

Adnan Menderes kafası işte ne bekliyorsunuz ? Adnan Menderes de Kırşehir'i ilçe yapmıştı.
    Ağzımdakileri püskürtecek kıvamda güldüm bilmiyordum bu olayı :D
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.