Şimdi Ara

AKP'li Başkan Vekili: Kadından alacağımız eğitime ihtiyacımız yok!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Trabzon'un Of İlçesi'nde AKP'li Belediye Başkan Vekili Halil Alireisoğlu, müftülük görevlisi Ayşe Yılmaz'ın konuşmasını keserek, "Bizim kadınlardan alacağımız eğitime ihtiyacımız yok" dedi. Mikrofonu kapatan AKP'li Başkan Vekili, "Temelde bayan olduğu için tepki gösterdim. Kadınların konuşacağı yer var, erkeklerin konuşacağı yer var" diyerek kendini savundu!

Yerel gazete Günebakış’tan Aydın Gülleci ve Enis Yıldırım’ın haberine göre, Trabzon İl Müftülüğü ile Afet ve Acil Durum Yönetim Başkanlığı (AFAD) tarafından ortaklaşa yürütülen çalışmanın Of ayağı, şaşırtıcı bir olaya sahne oldu.

Trabzon Of Belediye Başkanlığı’na ait toplantı salonunda din adamlarıyla yapılan toplantının ilk konuşmacısı Ayşe Yılmaz’dı.

Yılmaz konuşmasını sürdürürken, ön sırada oturan AKP'li Of Belediye Başkan Vekili Halil Alireisoğlu, kadın konuşmacıya hitaben, “Sen kimsin de bize vaaz veriyorsun? Bu kadın nereden çıktı? Bu ne iş. Erkekler kadınlardan vaiz mi alırmış? Bizim kadınlardan alacağımız eğitime ihtiyacımız yok” diye bağırdı.

Bununla da yetinmeyen AKP'li Başkan Vekili, Ayşe Yılmaz’ın kullandığı mikrofonunu kapattı, salondan çıktı. Daha sonra salona gelen belediye görevlileri ise ışıkları söndürdü.

KENDİSİNİ "TEMELDE BAYAN OLDUĞU İÇİN TEPKİ GÖSTERDİM" DİYE SAVUNDU

Olayla ilgili açıklama yapan AKP'li Alireisoğlu, müftülük görevlisini “kadın olduğu için konuşturmadığını” kabul etti ve şöyle dedi: “Tepki göstermemin sebebi ortadadır. Başbakana olayı taşıyacağım. Bayanın konuşmasından rahatsız oldum. Temelde bayan olduğu için tepki gösterdim. Bayanların konuşacağı yer vardır, erkeklerin konuşacağı yer vardır. Bu telefonla konuşulacak iş değil. Aklınla o konuyu tartabilirsin.”

AKP'li Başkan Vekili, “Kadınlar nerede konuşur?” sorusuna ise “Geleceksin makamıma, dinleyeceksin beni, anlatacağım sana kadının nerede konuşacağını” karşılığını verdi.

http://www.rotahaber.com/gundem/akp-li-baskan-vekili-kadindan-alacagimiz-egitime-ihtiyacimiz-yok-h593485.html

• Akpli belediyeci doğru söylemiş

Eğitime ihtiyacı yok

Bunu eğitmek deveye hendek atlatmaktan zor

Bunu eğitmeye çalışmak boşa zaman kaybı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sasitmayan akpli durusu.
  • Ulan erkek erkeğe üremenin bir yolu bulunsa da bu kafalar kadından kurtulsa artık.
  • güzelim ülkede ne insanlar ne mevkilere makamlara geliyor bunu seçenlerde suç var birde

• Boş insan...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • simdi bu adam hangi kesimin zihniyetinin bir aynasi. soruyorum size. kimi temsil ediyor bu adam.

• İslam'a göre bi erkek kadından ders dinleyebilir mi yetkili bi arkadaş cevaplarsa iyi olur. Benim bildiğim aynı odada durmaları bile yasak.
  • Kadın doktorlara neden gidip hastalıklarına bir çözüm bulmalarını istiyorlar o halde

• sapık lan bunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: liberum

İslam'a göre bi erkek kadından ders dinleyebilir mi yetkili bi arkadaş cevaplarsa iyi olur. Benim bildiğim aynı odada durmaları bile yasak.

İslam ilim Çinde bile olsa gidip alın der

Kadınla erkeğin yalnız olarak bir odada bulunması uygun görülmedi

Bunların islamdan bile haberi yok

• Ne igrenc dusuncelere sahip igrenc insanimsi gorunen mahluklar var ya

• Nefes israfı
  • Fuzuli yaşam formu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Volpenotte kullanıcısına yanıt
    Malesef bu tipler hala varlar. Ciddi bi linç uygulanmalı ki bi daha böyle aptal düşüncelerini söyleyemesinler.
  • Kendine müslüman diyen deccalist ehli şirk mensuplarına gelsin.Kuran her zamanki gibi içinizdeki pislikleri ifşa ediyor.Gerçekten müthiş.Ataerkil parazitler

Ey insanlar! Biz sizi, bir erkekle bir dişiden yarattık. Ve örfler yoluyla tanışıp kaynaşasınız diye sizi milletlere, boylara ayırdık. Hiç kuşkusuz, Allah katında en seçkininiz, sakınılması gereken şeylerden en çok sakınanınızdır. Allah her şeyi bilir, her şeyden haberdardır.

Hucurat 13
  • Böylerini yıllarca erkek tecavüzcüleriyle bir odaya çıplak şekilde kapatıcaksın her imdat dediğinde ışığı söndürüp mum söndü diyeceksin..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herifin aklı bel altına çalışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blgrçoban

Böylerini yıllarca erkek tecavüzcüleriyle bir odaya çıplak şekilde kapatıcaksın her imdat dediğinde ışığı söndürüp mum söndü diyeceksin..

O son cümlende kullandığını bir daha kullanma rica ediyorum.İkincisinde direk şilayet edeceğim.

Konuyla ilgili, zaten bunların sexist bakış açısını bilmeyen mi var.Oy atan da bunu destekliyor ki oy atıyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.