Bildirim
AKP Çok Fena Düşüyor.. (842. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Dünyanın her yerinde Afrika'da dahil, bu gibi mülteci durumlarında bunları konuk eden ülke bu insanları kamplarda ve güvenli ortamlarda tutarlar. Türkiye'de ise bu insanların büyük bir kısmı ülkenin içine kaçak olarak dağılmış durumda. Bu ülkede kaçak olarak kalıyorlar, işsizlik derdi çeken bir ülkede ucuza ve kontrolsüz iç gücü oluyorlar. Bazı yerlerde halkı rahatsız edip anarşi yaratıyorlar, bugün İstanbul'un turistik mekanları maalesef bu insanlarla dolu ve toplumu rahatsız ediyorlar. Bu ülkeye vergi vermiyorlar üstüne sağlık hizmetlerinden ücretsiz yararlanıyorlar.
Diğer partilere kaynak nerde diye soran hükümet bugüne kadar 5.7 milyar yani 15.5 milyar TL yi Suriyeli göçmenlere harcadı ve hala harcamaya devam ediyor. Evet insanlıktır bu insanlara kucak açmak; ama bu durum maalesef ülke çıkarlarının ve milletin menfaatlerinin önüne geçti. Bu durum hızlı bir şekilde ekonomik, sosyal ve güvenlik açısından bir mületici sorununa doğru hızla gidiyor.
Ayrıca Suriye'deki sorunu kaşıyanın ve muhalifleri eğitip onlara silah sağlayan devletlerden birinin Türkiye olduğunu herkes biliyor. Onun için uluslararası toplum sadece 300 milyon dolar göndedi ve mültecilere yardım konusuna soğuk bakıyor. Maalesef öngörüsüz dış politikanın acı meyvelerini topluyoruz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Bsybz
Siyaset falan yapmak istemiyorum fakat 13-14 yılda yapılanları görmeyenlere yazıklar olsun
13-14 yılda açlık sınırının asgari ücrete oranı %200 arttı çok haklısınkapitalizm nedir ?sosyalizm nedir?Ekonomi sadece burjuva sınıfına işler işçiler hep aynı yoksul
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Merve7365 -- 30 Nisan 2015; 10:11:37 > -
Osmanlı İmparatorluğunda gerçek anlamda İslamı yaşayan bir devlet mekanizması ilk zamanlar hariç nerdeyse hiç olmadı.Padişahların homofobik ilişkileri ce cinsel sapkılnlığı legalize etmeleri,çeşitli muhtevalardan oluşan alkol portföylerinin; İslam'da gerçek manada yoktur.Ama adam bunları görmezden gelip Mustafa Kemal'in leblebi ve rakısına laf ediyor.Osmanlı'da maalesef Yavuz'un kişisel ihtilafları yüzünden,mücadele ibresi Doğu'ya yönlendirilmiş ve hilafet mekanizması alınmış ve çöküş daha da hızlanmıştır,Teokratik bir yapıya bürünmüş olan imparatorluk İslamı çıkar amaçlı kullanan şarlatan dincilerin elinde oyuncak olmuştur. Halbuki o dönemde batıya çevrilse idi ibre,herşey farklı olacaktı,Şarlken Haçlı İmparatorluğu muhtemelen tamamen bitecekti.İspanya Portekiz sınırlarına dayanacaktır.Bu benim şahsi öngörümdür.
Keza hemen öncesinde Selçuklular'da da bu durum net bir şekilde görülmektedir,ne zaman ki Arap ve Fars kültürü ve İslamı araç olarak kullanmak artış,çöküş ve toplumsal hezeyan beraberinde gelmiştir.Son olarak Sultan Sancar kendini kafeste bulmuştur.
Millet neyin kafasını yaşıyor anlamıyorum cidden.Zaten Osmanlı için ölüp bitenlerin ve Atatürk'e sallayanların argümanları belli.
- 2. Abdülhamit - Osmanlı Tuğrası - Anlamını dahi bilmedikleri Arapça kelimeler ve dini ritüeller - Kurtuluş Savaşı olmadığı yalanı - Mustafa Kemal hakkındaki speküleler - Tabiki Üstadları Kadir Mısırlıoğlunun palavraları.Biat kültürü Türk'lükte yoktur bunu idrak edin.
Araplardan ezelden beridir her zaman kötülük görmüş bir milettir Türk milleti.
Talas Savaşında,Arapların ..tünü kim kurtardı?Tabiki Türkler kurtardı,yoksa koca Arap yarımadası Çinlilerin eline geçecekti.Ta ordan günümüze gidiyor bu süreç...
Abbasilerin kolladığı ve benimsediği,önemsediği Türklere,Emeviler her türlü kötülüğü yapmıştır.Akabinde de bu durum süregelmiştir.
Şu an bakın Ortadoğu ve Arap coğrafyasına tam bir ziyan,Umre olayı tcari bir mekanizma,şebeke suyunu zemzem diye satıyorlar,kabe çevresi otellerle dolu lüks içinde.Tam bir kapital sistem var anlayacağınız.Adam sosyal anlamda her haltı yiyor,kötülüğü yapıyor; ama Umreye gidince sanıyor ki müslümanlıkta level atladım,günahlarım tamamen affedildi.Bir nevi kendini aklama içine giriyor,keşke bu kadar kolay olsaydı bu işler?
-
zaten internette yazı yazan bir çok partinin seçmeni diğerlerine oranla daha fanatiktir. . AKP nin seçmeni de sureden giriyor köprüden çıkıyor ona bakarsanız. Allahla kul arasındaki bir dinle ilgili herkese dinsiz, gavur, alkolik, ne derseniz söylendi. CHP ye oy verince CHP kazanırsa komşularınız bir anda karakter değiştirmeyecek. herkes aynı kalacak. Cahil insan zaten fanatiklik yapar, gayet normal. Siz neden CHP'yi düşündüğünüzü düşünün, ona göre oyunuzu verin gitsin. Buradakilerin daha yaşı, işi belli değil. -
quote:
Orijinalden alıntı: can_38
Hadi bir saysana yapılanları.Bizde bilelim.......
YOL demi.......
Yol deyip geçme. Yol medeniyet demektir.. Hadi kullanma yolları, hadi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Ne güzel bir Roma dönemi sözüdür. Bu kapitalist dünyada; medeniyet te refahta paradır. Dünyaya ne satıyorsun? onlardan ne alıyorsun? -
SONAR bir önceki araştırmasında Emine Ülker Tarhan'ın Anadolu Partisi'ne %8 çıkartmıştır.
Kemal Bayrakçı, Ulusal TV'ye falan çıkan, Sözcü'de yazan bir adamdı, son bir iki senedir bir fikir değişikliğine gitti sanırım. İşi CHP oylarının altını oymak oldu, tuhaftır. -
-
Patates kıtlık ve savaş zamanı tüketilen bir gıda maddesidir... Her iklimde yetişme şansına sahiptir ve fakirliği temsil eder... Ucuz ve lezzetli olduğu kadar besleyici olmasından dolayı elde kalma ihtimali de yoktur.... BU HÜKÜMET PATATESİ BU HALE GETİRMEYİ NASIL BAŞARDI
Biri bana bunun cevabını verebilir mi.
Açık konuşayım akp denen illetten nefret ediyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: Rambo_FT
Vicdan mı? O da ne?
o çocukları buradan tır tır giden ne idüğü belirsiz ''yardım'' malzemeleri, esad 3 günde düşecek deyip savaş çığırtkanlığı yapanlar değil, vatanlarına dönmek mi öldürecek?
gözleriniz kör, vicdanınız kapalı. bu dünyada bi uzuna tapanları allah ıslah etsin -
quote:
Orijinalden alıntı: muhamnet
quote:
Orijinalden alıntı: Oppenheimer
Son yaptıkları reklam kadar aşağılıklar. Gaz odaları gibi oda kurmuşlar ne demek?! Beyinsiz zihniyetin ürünü bu kadar olur işte. Şerefsizler.
hiç öyle bir oda da istemediğin bir şeye ikna edilmeye çalışıldın mı? benim kardeşim yaşadı o ikna odalarını...
İkna odasını gaz odasına benzetmek Holokost'ta ölenlere hakarettir. Benim sıkıntım orada. her türlü düşünce dğiştirttmeye olan baskıya karşıyım ancak bunun anlatılma yöntemi bu değil anlatılma yeri bu değil.Eğer varsa tabii. -
Milli ittifaka vereyim oyumu diyorum gelip burayı okuyorum sonra, akp den başkası yalan moduna sokuyorsunuz adamı.
Biliyorum ki seçimden sonra burada kimse kalmayacak...
değişmeyecek iki şey chp nin 25 mhp nin 15 bandında kalacak olması.
Hdp den şüpheliyim tek.
Ak parti tek başına iktidar... Çabuk geçse bari şu günler. -
quote:
Orijinalden alıntı: Ahmeteyup
Şu cevabın kişiliğinin seviyesini gösteriyor zaten. Saplandığın maddi dünyadan, manevi şahısların, hele ki ledün ilmini anlamanı zaten beklemiyorum. Ama yıllardır Osmanlı'ya attığınız iftiralar gün geçtikçe ortaya çıkıyor. Senin gibi şahsiyetler gözünü kapayacaktır o konuda yapacak bir şey yok..
“İslâmiyet güneş gibidir üflemekle sönmez. Gündüz gibidir: göz yummakla gece olmaz. Gözünü kapayan, yalnız kendine gece yapar.”
Muhtemelen akp ye oy veriyorsun.
Çünkü akp de maddi dünyaya saplanmış kimse yok.
Dünya malına tamah etmeyin diyen islama inandıkları için, çok iyi birer müslüman oldukları için, yönettikleri halk 900 lira emekli Maaş alırken kendilerine milyar dolarlık, 1000 odalı saraylar yaptırmazlar.
Amerika başkanında, yani dünyanın en büyük ülkesinin yöneticisinde olan uçaklardan almazlar.
Hele hırsızlık hiç yapmazlar.
Mutlaka bu partinin yöneticileri için de bir yorumunuz vardır.
Manevi dünyayı anlamalarını bekliyor musunuz bu insanlardan da.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
AKP Amerika tarafından yönetiliyor diyen kaç kişi var?
Amerika'nın gözü güneydoğudaki petrol yataklarındadır. Ülkeye eyalet sistemi getirilerek buraya hakim olmak isteniyor. bunu daha kolay yapabilmesi içinde buranın kürtlerin himayesi altına geçmesini istiyor resmi olarak. kürtleri kolay kandırarak buradaki petrol yataklarına hakim olacaklardır. AKP ile bunu açık açık çok fazla yapamıyorlar. iç savaş çıkar korkusundan dolayı AKP buna pek yanaşmıyor ama kürtler buna sıcak bakacaklardır. sonuçta petrolü vererek amerikayı yanlarına alacaklardır ve Türkiye'ye karşı daha sağlam ayakta duracaklardır bu şekilde. -
He kardeşim, TKP'ye atarım, attığım oy direk AKP'ye gider. Hadi sana kolay gelsin. -
Kesinlikle Amerika tarafından başa getirilmiş, ve yönetilmektedir. Erdoğan ve Gül'ün açık ve net olarak defalarca ifade ettiği gibi BOP(büyük ortadoğu projesi)'un bir parçası olarak yaratılmıştır. Fakat üzerilerine düşen görevi layıkıyla yerine getirememiştir. Son zamanlarda izlediğimiz AÇILIM SAÇMALIĞI ve ERMENİ Politikası direk BOP'un gereğidir. AKP ve destekçileri açık ve net olarak Amerika'nın uşaklığını yapmaktadır, aynen Suudi Arabistan gibi. -
İnsanlar o kadar mal olmuş ki tuttuğunun arkasında bile duramıyor.Adam mhp şu yüzdelerde yaşasın diyor sonra chp yaşasın diyor oğlum dönek olmayın akp'liyseniz akp chpli iseniz chp'yi savunun bu kadar dönek olmayın Akp gitsin diye çoluğunuzu çocuğunuzu keseceksiniz neredeyse.
-
Karayolları işçilerine kadro verildi. Az önce Başbakan açıkladı. Umarım bu çekişmeler vatandaşa yarar daha çok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X