Şimdi Ara

AKP Çok Fena Düşüyor.. (844. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28.560
Cevap
66
Favori
526.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1406 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 842843844845846
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yüzüksüzefendi

Terbiyesiz herif attığın resimdeki el hareketinin anlamını biliyor musun? Şikayet ettim. Madem bu forumu kullanıyorsun,edepli tartışmayı da öğren. Medeni ol biraz.

7 haziran sonrası daha degisigini yapacağım
     AKP Çok Fena Düşüyor..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ne desteği bilader bana kimse destek olmuyor çevremde ki insanlara hiçbir yabancı gelip destek olmuyor hür irademizle akp ye oy atıyoruz sen neyden bahsediyorsun bana kimse para vermiyor erzak vermiyor nerde bu yabancılar gelsinlerde bizede destek olsunlar ..

bahane aramayın icraat yapın
  • quote:

Orijinalden alıntı: M3K4NS1Z

amaçları yüzde 30 almak seçim kazanmak değil :):)

Ama biz %50 hedef inşallah

• Hani kaynak nerede diyip, yalan yanlış geçmişden dem vuran mahluklar varya......

Onlara kapak olsun........

AKP Çok Fena Düşüyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeniada -- 1 Mayıs 2015; 12:18:02 >
  • efendi peki diğer argo resim ve yorum yapanlarıda şikayet ettinmi ??
  • quote:

ne desteği bilader bana kimse destek olmuyor çevremde ki insanlara hiçbir yabancı gelip destek olmuyor hür irademizle akp ye oy atıyoruz sen neyden bahsediyorsun bana kimse para vermiyor erzak vermiyor nerde bu yabancılar gelsinlerde bizede destek olsunlar ..

bahane aramayın icraat yapın

Yaaa
    akp yuzunen patates te karaborsa oldu seçmene patates dağıtacağız diye ülkede patates kalmadı

• quote:

Orijinalden alıntı: anadolulu1

quote:

Orijinalden alıntı: koleksiyoner

quote:

Orijinalden alıntı: Rambo_FT

AKP Çok Fena Düşüyor..

Vicdan mı? O da ne?

o çocukları buradan tır tır giden ne idüğü belirsiz ''yardım'' malzemeleri, esad 3 günde düşecek deyip savaş çığırtkanlığı yapanlar değil, vatanlarına dönmek mi öldürecek?

gözleriniz kör, vicdanınız kapalı. bu dünyada bi uzuna tapanları allah ıslah etsin

Tir tir silah ta gider roket de gider
    bölgede iran rusya çin ne kadar çıkarı varsa türkiyede çıkarlarını düşünmek zorunda
    türkiyenin çıkarı esed le bir olup yuzbinlerce insanı katletmek değil
    ziraa o mazlum halka sahip çıkarak olur

Gozleriniz i
    kan bürümüş esed gibi

gözleri var görmezler, kulakları var duymazlar. allah bi açgözlü uzun kula tapanları ıslah etsin !!!

yahu tır da silah da gider diyorsun sonra türkiyenin çıkarı insanları katletmek değil diyorsun
    bir de çıkar nerede, kendileri bile milyonlarca mülteci bize kaldı, bm para da göndermiyor diye ağlıyor, petrol kuyusunu ele geçirdiler, benzin 1 tl oldu da haberimiz mi yok.
    ben artık kendi ezikliğini bastırmak için kendilerinden sanıp güç verdikleri milyonlarca dolarla, mercedeslerle, saraylarda gezenlere tapanları allah islah etsin diyorum daha da bişey demiyorum. kula kulluk edenin kalp gözü kapanmış, açarsa allah açar siyasetle olacak iş değil.

• quote:

efendi peki diğer argo resim ve yorum yapanlarıda şikayet ettinmi ??

Bana yazılanlara baksa edenin terbiyenin ne olduğunu bil irdi

• Arkadaşlar bu ANADOLULU1 denilen şeye cevap verip onurlandırmayınız........

Değmez...
  • kaynak arıyosan akpnin icraatlarına bakın ordan örnek verin yoksa hayatta kaynak bulamazsınız :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: anadolulu1

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Rambo_FT

AKP Çok Fena Düşüyor..

Vicdan mı? O da ne?

o çocukları buradan tır tır giden ne idüğü belirsiz ''yardım'' malzemeleri, esad 3 günde düşecek deyip savaş çığırtkanlığı yapanlar değil, vatanlarına dönmek mi öldürecek?

gözleriniz kör, vicdanınız kapalı. bu dünyada bi uzuna tapanları allah ıslah etsin

Tir tir silah ta gider roket de gider
    bölgede iran rusya çin ne kadar çıkarı varsa türkiyede çıkarlarını düşünmek zorunda
    türkiyenin çıkarı esed le bir olup yuzbinlerce insanı katletmek değil
    ziraa o mazlum halka sahip çıkarak olur

Gozleriniz i
    kan bürümüş esed gibi

gözleri var görmezler, kulakları var duymazlar. allah bi açgözlü uzun kula tapanları ıslah etsin !!!

yahu tır da silah da gider diyorsun sonra türkiyenin çıkarı insanları katletmek değil diyorsun
    bir de çıkar nerede, kendileri bile milyonlarca mülteci bize kaldı, bm para da göndermiyor diye ağlıyor, petrol kuyusunu ele geçirdiler, benzin 1 tl oldu da haberimiz mi yok.
    ben artık kendi ezikliğini bastırmak için kendilerinden sanıp güç verdikleri milyonlarca dolarla, mercedeslerle, saraylarda gezenlere tapanları allah islah etsin diyorum daha da bişey demiyorum. kula kulluk edenin kalp gözü kapanmış, açarsa allah açar siyasetle olacak iş değil.

Iran in askerleri suriye de insanları katlederken es edin zalimleri insanlığı yok ederken bakacağız heee
    vah garibim vah
    gerçekten

• dikkat ederseniz seçimle ilgili bir şey söylemedim. zaten bana aşırı derecede mantıksız geliyor. kimin kaç oy alacağı zaten şu an bile belli. Amerika'da hazır zamanı gelince uygulamaya konacak. yani bu parti akp olmuş, mhp hdp chp olmuş veya xyz partisi olmuş problem değil, parti adı önemli değil. zaten başa geçen abd den icazet almış bir parti olacak. şu at gözlükleriyle yalan yanlış birşeyler söylemeye çalışmıyor musunuz bir de traji komik bir durum.

oyun bitti, bitti ama kimin için bitti? TR parçalanmak üzere. Ordu mu kaldı neyle bozacan oyunu?

Bir de gelip burada Esat kendi vatandaşlarını öldürüyor diyorsunuz. Adam dış mihrapların örgütlerine karşı ülkesini korumaya çalışıyor, buna tam gücü yetmiyor, dışardan ülkesine getirilmiş örgütler sivilleri katlediyor, siviller de kaçacak yer arıyor, olay bundan ibaret. Eğer ki bilmiyorsan belirtelim Esat kendi halkından %88 oy aldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yukki -- 30 Nisan 2015; 12:27:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: can_38

Arkadaşlar bu ANADOLULU1 denilen şeye cevap verip onurlandırmayınız........

Değmez...

Teşekkür ler ilk sen onurlandir din sizin onurunuz bu kadar
     AKP Çok Fena Düşüyor.. AKP Çok Fena Düşüyor.. AKP Çok Fena Düşüyor.. AKP Çok Fena Düşüyor.. AKP Çok Fena Düşüyor.. AKP Çok Fena Düşüyor.. AKP Çok Fena Düşüyor.. AKP Çok Fena Düşüyor.. AKP Çok Fena Düşüyor..

• şey dediğin bir insan unutma zaten bu ayrımcılığınız yüzünden bir adım ileri gidemiyorsunuz.
  • Her seçim öncesi aynı kurgu, her seçim sonrası aynı hayal kırıklığı.
    Yaşı 35'ten fazla ve siyaseti saltanat gibi babadan oğula geçen bir alışkanlık olarak görmeyen herkes bilir ki,
    Bu millet Ak Parti ile ayağa kalkmıştır.
    Son 5 yıldır her türlü oyuna, her türlü çabaya karşı yıkılamamıştır.
    Ve her ne hikmetse kendini 'Mahalle Baskısı' mağduru, özgürlükleri elinden alınmış gören,
    Bu şekilde lanse eden insanlar,
    Sadece Ak Partiye oy verdiği için insanlara 'Koyun, Makarnacı, Gerizekalı' damgası vurabilecek kadar özgür,
    Ve baskıcı kalabilmişlerdir !

Devlet yönetmek zor iştir vesselam.
    Duygusallık kaldırmaz, zaafiyet gösterilemez.
    Sonra ABD Başkanı karşısında iki büklüm kredi dilenmek zorunda kalırsın.
    Milletine gönül rahatlığıyla verebildiğin(!) kömürü, yağı, makarnayı,
    Reçeteyle, zorla vermeye başlarsın!

Karnımız tok, ekonomi iyi tamam da!
    Özgürlüğümüz yok(!)
    Bundan 15 sene öncede özgürlüğün yoktu,
    Sadece karnın aç olduğu için, farkında değildin.

• quote:

Orijinalden alıntı: LeftEyeNine

Din iman diye ölen adamlara yakışıyor mu böyle ahlaksız terbiyesiz paylaşımlar.

Dışınız imam da içiniz pis ya.

İsteyene layık olduğu şekilde davranırım

İnek bile zehirli mantarla zehirsizi ayırt ediyor Allaha şükür biraz algı derecemiz olduğunun göstergesi dir di r

• sonarın anketi doğrumu çok yüksek oylar %43
  • quote:

Orijinalden alıntı: apocahpto1

Her seçim öncesi aynı kurgu, her seçim sonrası aynı hayal kırıklığı.
    Yaşı 35'ten fazla ve siyaseti saltanat gibi babadan oğula geçen bir alışkanlık olarak görmeyen herkes bilir ki,
    Bu millet Ak Parti ile ayağa kalkmıştır.
    Son 5 yıldır her türlü oyuna, her türlü çabaya karşı yıkılamamıştır.
    Ve her ne hikmetse kendini 'Mahalle Baskısı' mağduru, özgürlükleri elinden alınmış gören,
    Bu şekilde lanse eden insanlar,
    Sadece Ak Partiye oy verdiği için insanlara 'Koyun, Makarnacı, Gerizekalı' damgası vurabilecek kadar özgür,
    Ve baskıcı kalabilmişlerdir !

Devlet yönetmek zor iştir vesselam.
    Duygusallık kaldırmaz, zaafiyet gösterilemez.
    Sonra ABD Başkanı karşısında iki büklüm kredi dilenmek zorunda kalırsın.
    Milletine gönül rahatlığıyla verebildiğin(!) kömürü, yağı, makarnayı,
    Reçeteyle, zorla vermeye başlarsın!

Karnımız tok, ekonomi iyi tamam da!
    Özgürlüğümüz yok(!)
    Bundan 15 sene öncede özgürlüğün yoktu,
    Sadece karnın aç olduğu için, farkında değildin.

İrtica hortladı

Unuttun galiba

Laiklik ne oldu

Artık bu millet uyandı

• Yukki Y kullanıcısına yanıt
    kardeş ordu yerinde parçalanmadı senin düşüncen eski sistem olduğu için düşünemiyorsun şimdi olan olayları idrak edemiyorsun .kardeşim verdiğin örneğe bak suriye nerde türkiye nerde türkiye dünyanın en büyük 20 ülkesi arasında suriye nerde? verdiğin örneklere dikkat et

at gözlüğü takan sensin yukarda bahsettim düşüncen sabit .yenilikçi değilsin ileri görüşlü değilsin eski nasılsa yenide öyle devam etsin diyorsun yani vesayet ideolojisi .burda akp ye oy vermek değil mesele ben her partiyi dinlerim her siyasetçiyide dinlerim .hala 40 sene önce siyaset yapmış kişi mv adayı olmuş.

söylermisin ne yaptıki ben ona yine oy vereyim ?ayıp yahu
  • quote:

Orijinalden alıntı: brokenwings

Ya tam AKP'den vazeceyim diyorum forumun başındaki CHP vaatlerini görüyorum içimdeki ses sen yine AKP ye ver diyor

AKP nin çaldığı çırptığı şeylere bak ve tekrar içindeki sesi dinle. CHP MHPye atasın gelmiyorsa boş at veya sana en yakın gelene at daha iyi. Hiç değilse görüşün doğrultusunda atarsın. Dİni sömüren, devleti sömüren partiye atmamış olursun.
  • 
Sayfa: önceki 842843844845846
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.