Şimdi Ara

AKP Çok Fena Düşüyor.. (828. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
28.560
Cevap
66
Favori
526.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1406 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 826827828829830
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Akapeye oy veren günaha ortak olur başka izahı yok bunun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aha alın size 2023 vizyonu.....

Dünyada basın özgürlüğünü araştıran Amerikan sivil toplum örgütü Freedom House, yayımladığı 2014 raporunda, Türkiyeyi geçen sene olduğu gibi yine basının özgür olmadığı ülkeler kategorisinde değerlendirdi. Gazetecilerin hayatlarına yönelik tehditler nedeniyle dünyada basın özgürlüğünün geçen yıl da dramatik biçimde azaldığı belirtilen raporda Türkiye, son beş yıl içinde Tayland ve Ekvadorun ardından tüm dünyada basın özgürlüğünde en hızlı gerileyen üçüncü ülke olarak gösterildi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qantas

quote:

Orijinalden alıntı: eagle16

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eagle16

quote:

Orijinalden alıntı: 4hm3t.#

Uçağa binecek paramız yok adam havaalanını savunuyor.
    Sıfır araba demek ömrümüzün 3-8 yılını krediye bağlayıp zaten düşük hayat standartlarımızı dibe vurmak demek.
    Araba aldın hadi, avrupanın en düşük alım gücüyle en pahalı benzinini sen nasıl alacaksın da bana gelip yol savunuyorsun...

Bunları aklı başında biri nasıl görmez, nasıl bu kadar kör oldunuz?

Sadece thy 2002 den beri yolcu sayısını 6 kat artırdı kim biniyor bu uçaklara

transit yolcular yani gavurlar piniyor.
    sen anadoludaki halk mı biniyor sandın.
    kalk bi fiyatlara bak bakalım izm ist 150tl istiyor

2002 8 milyon ic hat 2013 77 milyon ic hat bilet satılmış ,iç hatlardaki büyüme thynin genel büyümesinin bile çok üstunde

demek 2013 te 75 milyonluk ülkede 77 milyon bilet satılmış ha....

süpermiş.

öyleyse çöken sağlık sistemi eğitim sistemi adalet sistemi işsizlik falan hiiiiiç ama hiç mühim değil....

uçalım yeter ki.....

iyi uçuşlar....

chp zihniyeti ülke 75 milyonsa 75 milyondan fazla bilet satılamaz zannediyor [

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• sağlık sisteminin çöktüğüne kesinlikle katılıyorum, bu zorunlu gss denen şey milleti fena etkiledi bu yüzden oylarda büyük düşüş olacağına eminim
  • eagle16 kullanıcısına yanıt
    chp zihniyeti bozuk algı yönetimine dur diyor....

akıl ve zakayı öne çıkarıyor.
    körü körüne biat etmeye karşı çıkıyor...

iyi uçuşlar...
  • Inadina akparti inatina akparti catlayin catlayin ahhaaaa allahin sapları

• CHP'nin genel başkanı Kılıçdaroğlu, 10 aylıkken torununu ssk ya kaydettirmiş, masum bebeğin 2 iş günü hizmeti ve 40 tl geliri var... Bu yolsuzluk değil mi ?
    Sonra Emine Ülker Tarhan vakası var... Parti Grup Başkanıyken "Emine Ülker Tarhan, istifa gerekçesini "CHP yönetiminin vahim tercihlerini değiştirmeyeceğini anladığımdan" diyerek ifade etti." Şimdi sen, yolsuzluğa torununu alet eden ve inkar etmeyen bir lidere rağmen ve daha vahimi kendi grup başkanının bile inanmayarak istifa ettiği bir partiye oy vermemi mi istiyorsun ? Oy tercihine saygı duyarım sevgili arkadaşım, ancak karşı görüşleri "biraz akıl" yada "koyunlar" tarzı küçük görmeler bizim insanımıza yakışmıyor... Başta ki siyasiler kutuplaşmaları körükleyebilirler ancak biz halk olarak bunun karşısında dik durabilmeliyiz... Birbirimizi kırmadan yaftalamadan tartışabilirsek emin ol güzel günler daha yakın olur...

• quote:

Orijinalden alıntı: spawn_hayalet

Inadina akparti inatina akparti catlayin catlayin ahhaaaa allahin sapları

2023 vizyonu hakkında düşüncelerin nedir?
    nedir bu vizyon .
    bilgilendirirsen seviniriz.
  • Tam bi provokotorsun sen beyin yoksunu

• quote:

Orijinalden alıntı: Laboheme

CHP'nin genel başkanı Kılıçdaroğlu, 10 aylıkken torununu ssk ya kaydettirmiş, masum bebeğin 2 iş günü hizmeti ve 40 tl geliri var... Bu yolsuzluk değil mi ?
    Sonra Emine Ülker Tarhan vakası var... Parti Grup Başkanıyken "Emine Ülker Tarhan, istifa gerekçesini "CHP yönetiminin vahim tercihlerini değiştirmeyeceğini anladığımdan" diyerek ifade etti." Şimdi sen, yolsuzluğa torununu alet eden ve inkar etmeyen bir lidere rağmen ve daha vahimi kendi grup başkanının bile inanmayarak istifa ettiği bir partiye oy vermemi mi istiyorsun ? Oy tercihine saygı duyarım sevgili arkadaşım, ancak karşı görüşleri "biraz akıl" yada "koyunlar" tarzı küçük görmeler bizim insanımıza yakışmıyor... Başta ki siyasiler kutuplaşmaları körükleyebilirler ancak biz halk olarak bunun karşısında dik durabilmeliyiz... Birbirimizi kırmadan yaftalamadan tartışabilirsek emin ol güzel günler daha yakın olur...

ya kardeşim bırak torunu torbayı,40 yıl önceyi bırak evinde 30milyon yuroyu sıfırlayamayan kim onu söyle.

sen hiç 30 milyon euroyu bir arada gördün mü?

bu kadar cahal olmayın yazıktır.

• Hocam bu fasitlik değil.

Aslında hepimiz bir boydan geliyoruz.Baştaki arkadaş milleti kutuplastirdigi için böyle oldu.

Kendisinin Turklukle alakası yoktur.

Bu ülke bir zamanlar aynı yanlışı yaptı. Sağ ve sol tarafların amacı ülkeyi daha iyi bir yere getirmekti.Fakat yapılış şekilleri ve örnek aldığı değer-ilke-kisiler farklıydı.

Arada 2-3 dönme olmasaydı belki 3 oradan 3 buradan gitmezdi.

HDP nin barajı geçmesini dilerim.Şu anda hiçbir parti AKP ile koalisyon yapmaz.

Ancak HDP barajı asamazsa AKP tek başına iktidar olur.

• yasasin akparti. inadina akparti chp li cahukker sizi

• quote:

Orijinalden alıntı: Yukki

quote:

25 sente muhtacız diyenleri duydu, imf bizi kurtar diyenleri gördü bu gözler, Türk Lirasında 6 adet 0 gördü bu gözler, ekonomi o zaman mı zirvedeydi de şimdi dibe vurdu ..?

Benzin koymayı unuttukları için devrim otomobillerini hurdacıya satan yöneticileri gördü, uçak fabrikasını kapatanları gördü bu ülke... Üretim yok diyenler, atak helikopterini görmüyorlar sanırım, yerli uçak üretim anlaşmalarını görmüyorlar... Yerli otomobil yapacak babayiğit arıyorum diye yırtınıp duran bir lider var ve karşısında montaj imparatorluğunu kaybetmek istemeyen koç gibi sanayiciler var....

Üniversiteler ilim irfan kapısıdır, iş kapısı değil... İnsan Kaynakları sitelerine girin bakın, binlerce iş ilanı var, ancak televizyon dizilerinin ve internetin manipule ettiği gençliğimiz , maalesef iş beğenmez olmuş... Herkes mezun olur olmaz genel müdür olma sevdasında....

Peşkeş, torpil, yolsuzluk maalesef millet olarak içimize işlemiş durumda... Bir çok hükumet gördüm (sağ ve sol), yeğeni banka batıranları mı ararsınız, iskigate skandalını mı, örtülü ödenekleri mi... Bu hükumet dönemin de de devam etti maalesef bu durumlar... Ancak ben hükumetleri suçlamak yerine genel anlamda kendimizi sorgulama taraftarıyım... Eminim çoğumuz elektrik faturası kuyruğundan tutun da, hastane sırasına, maç bileti kuyruğundan tutun da çocuğunuzu işe sokma derdine derman bir tanıdık aramışsınızdır... Önce kendimizi düzelterek başlamalıyız mücadeleye.

Sonuç olarak Türkiye dünden kötü değil, ayağı çukurdaydı ve söz sahibi değildi... Ayağını çukurdan çıkarmaya ve söz sahibi olmaya çalışıyor... Yapıcı muhalefetle bu gayet mümkün... Kim ne derse desin; emekliye ikramiye ve mazot yardımı gibi günü kurtarmaya yönelik bir vizyona sahip küçük düşünen ana muhalefet partisinin vaatlerine kanacağıma, 2023 hedefini koyan ve vizyonunu belli eden bir partiye oy vermeyi tercih ederim... Ülkemi çok seviyorum ve Ak Partiye oy veriyorum...

Son sözüm bu başlığı açan arkadaşa: "AKP Çok Fena Düşüyor" oldukça iddialı bir başlık. Benim acizane görüşüm, algı yaratmaya yönelik açılmış... Ancak bu tarz bir algı bu siteyi kullanan arkadaşlar arasında zor yaratılır... Zira az çok okuyup yazan insanlar var burada. Bu tür çalışmaların eğitim ve zeka seviyesinin daha düşük ortamlarda yapılması, daha verimli sonuçlar doğurur...

çok değil 5 sene içinde TR bilmem kaça bölündüğünde de bunları yazabilecek misin acaba?

o zaman da çok iyi böldüler hiç acımadı dersin değil mi?

hala 2023 diyor bir de utanmadan

Hocam yazdıklarımı baştan aşağı bir kez daha okudum; utanılacak bir kelime bulamadım... Yine de sizi kıracak bir kelime kullandıysam özür dilerim.

• quote:

25 sente muhtacız diyenleri duydu, imf bizi kurtar diyenleri gördü bu gözler, Türk Lirasında 6 adet 0 gördü bu gözler, ekonomi o zaman mı zirvedeydi de şimdi dibe vurdu ..?

Benzin koymayı unuttukları için devrim otomobillerini hurdacıya satan yöneticileri gördü, uçak fabrikasını kapatanları gördü bu ülke... Üretim yok diyenler, atak helikopterini görmüyorlar sanırım, yerli uçak üretim anlaşmalarını görmüyorlar... Yerli otomobil yapacak babayiğit arıyorum diye yırtınıp duran bir lider var ve karşısında montaj imparatorluğunu kaybetmek istemeyen koç gibi sanayiciler var....

Üniversiteler ilim irfan kapısıdır, iş kapısı değil... İnsan Kaynakları sitelerine girin bakın, binlerce iş ilanı var, ancak televizyon dizilerinin ve internetin manipule ettiği gençliğimiz , maalesef iş beğenmez olmuş... Herkes mezun olur olmaz genel müdür olma sevdasında....

Peşkeş, torpil, yolsuzluk maalesef millet olarak içimize işlemiş durumda... Bir çok hükumet gördüm (sağ ve sol), yeğeni banka batıranları mı ararsınız, iskigate skandalını mı, örtülü ödenekleri mi... Bu hükumet dönemin de de devam etti maalesef bu durumlar... Ancak ben hükumetleri suçlamak yerine genel anlamda kendimizi sorgulama taraftarıyım... Eminim çoğumuz elektrik faturası kuyruğundan tutun da, hastane sırasına, maç bileti kuyruğundan tutun da çocuğunuzu işe sokma derdine derman bir tanıdık aramışsınızdır... Önce kendimizi düzelterek başlamalıyız mücadeleye.

Sonuç olarak Türkiye dünden kötü değil, ayağı çukurdaydı ve söz sahibi değildi... Ayağını çukurdan çıkarmaya ve söz sahibi olmaya çalışıyor... Yapıcı muhalefetle bu gayet mümkün... Kim ne derse desin; emekliye ikramiye ve mazot yardımı gibi günü kurtarmaya yönelik bir vizyona sahip küçük düşünen ana muhalefet partisinin vaatlerine kanacağıma, 2023 hedefini koyan ve vizyonunu belli eden bir partiye oy vermeyi tercih ederim... Ülkemi çok seviyorum ve Ak Partiye oy veriyorum...

Son sözüm bu başlığı açan arkadaşa: "AKP Çok Fena Düşüyor" oldukça iddialı bir başlık. Benim acizane görüşüm, algı yaratmaya yönelik açılmış... Ancak bu tarz bir algı bu siteyi kullanan arkadaşlar arasında zor yaratılır... Zira az çok okuyup yazan insanlar var burada. Bu tür çalışmaların eğitim ve zeka seviyesinin daha düşük ortamlarda yapılması, daha verimli sonuçlar doğurur...

Umarım asgari ücrete muhtaç kalırsın.

Ayrıca ne üretimi ne gelişiminden bahsediyorsun? O helikopterin projesi bile AKP'den önceye dayanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IslakBanyoTerliği -- 29 Nisan 2015; 19:07:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: spawn_hayalet

yasasin akparti. inadina akparti chp li cahukker sizi

2023 vizyonu hakkında düşüncelerin nedir?
    nedir bu vizyon .
    bilgilendirirsen seviniriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: filozofreyiz

sorguçadam morardın mı :D

---

Ahahaha CHP'ye yakınlığıyla bilinen ve en son seçimi doğru tahmin eden SONAR şirketini, verdiği sonuçlar ile şu an tüm CHP'liler topa tutuyor :DD

AKP.......43.0
    CHP.......26.1
    MHP......17.2
    HDP........9.6
    SP...........1.8
    VATAN....1.6
    Diğer.......0.7

https://twitter.com/AHakanBayrakci/status/593326254129950720

E bu sonuç zafermi yani ?
    akp tam 7 puan düşmüş mhp 4 puan yükselmis chpde 0.2 puan hdp %0.4 daha alsa akp tek başına iktidar olamıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schmerzhaft -- 29 Nisan 2015; 18:05:32 >

• quote:

hala mı başörtüsü kardeşim yaaa.
    ayıptır.

millet aç işsiz....

örtü mü doyuracak bu milleti.

Bro senin yaşın kaç, yada sen sol yönetim zamanını biliyormusun? Yada şöyle yazayım şimdi koalisyon diyeceksin DSP-MHP-ANAP"57. Cumhuriyet Hükûmeti Koalisyon yönetimi" o zamanlar Türkiye'nin durumunu biliyormuydun? Sorsan tek başına iktidar mıydı diyeceksin?

Ülkenin parası sıfırlandı, bankalar hortumlandı, depremden gelen paralar 1 ay olsun memurun maaşına harcandı, ülke borç yatağına saplandı, her doğan çocuk 11.000 TL "Eski para ile 11 milyar" Borçlu doğdu...!

Şuan dünya krizdeyken ne hakla herkez işsiz aşsız nidaları atıyorsunuz anlamadım, CHP- DSP zamanında ülkeye çivi dahi çakılmadan nasıl oldu kasalar boşaldı işsizlik hat safhadaydı... Dur ben ozaman görüneni açıklayım anayasa kitabı yere düştü ülke krize girdi adamların bağladığı bu...!

Ve daha önceleri, Türkiye'nin bir çok üniversitesine PKK bayrakları girdi, daha giren bazı şeyleri burada yazamıyorum ama "BAŞÖRTÜLÜ BACILARIMIZ GİREMEDİ"

Bu zamana kadar CHP zihniyeti DSP zihniyeti dünyanın vaatlerini verdi hangisi yaptı?

Deniz baykal bu ülkenin en namuslu insanı dediniz...! Gerçekten öyle çıktı

Şimdide yolda yürümesini bilmeyen daha merdivenin aşağı mı iniyor yukarımı çıkıyor onu bilmeyen Kılıçdarkızı Kemal Ülkeyi havalara uuracak vaadlerine inanıyorsunuz.

Bu zamana kadar dindar insanları aşağalayan CHP zihniyeti kısaca Din düşmanı CHP ve destekçileri artık çözümü froum sitelerinde arar olmuş belki sizin için açlık var sıkıntılısınız bilmiyorum ama şuan biz iyiyiz siz ozamanlar bir şey yok dediğiniz gibi biz diyoruz hiç bir şey yok her şey güllük gülüstanlık,
    şuan sopa ezilenlerin eline geçti ama sadece baştakilerin elinde zamanında CHP-DSP zihniyetlerin yaptığı gibi vatandaşın eline vermediler

Herkez oyunu istediği partiye vermekte özgür bizde engelleme yok

SAPINA KADAR AKP

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ziel34

quote:

sorguçadam morardın mı :D

---

Ahahaha CHP'ye yakınlığıyla bilinen ve en son seçimi doğru tahmin eden SONAR şirketini, verdiği sonuçlar ile şu an tüm CHP'liler topa tutuyor :DD

AKP.......43.0
    CHP.......26.1
    MHP......17.2
    HDP........9.6
    SP...........1.8
    VATAN....1.6
    Diğer.......0.7

https://twitter.com/AHakanBayrakci/status/593326254129950720

E bu sonuç zafermi yani ?
    akp tam 7 puan düşmüş mhp 4 puan yükselmis chpde 0.2 puan hdp %0.4 daha alsa akp tek başına iktidar olamıyor

Sen de çocuksun. Biz orada zafer mi ilan ettik ? Biz orada CHP'nin en doğru, en güvenilir gördüğü anket şirketinin bile bu durumda sonuç çıkardığını, CHP'nin, yani senin gibi çocukların umutlanmamasını söyledik. Gerçekten çocuk olduğun kadar, okuma sıkıntın da var.

21 yaşındaki yetişkin birisine çocuk dedinya sana daha bir şey demiyorum

• quote:

Zaten şuan Akepeden ne çekiyorsak 2002 öncesi iktidarlar yüzünden bir de senin gibi Türkiye yi hala 15 sene öncesiyle kıyaslayanlar yüzünden çekiyoruz.

Sen adam gibi istihdam sağlayacaksın ne demek iş beğenmiyorlar? 3 kuruşa insan yerine konmadan beni çalıştırsalar ben de çalışmam. İnsanlık onuruna saygı diye bir şey var. Sen devletsin hem istihdam sağlayacaksın hem de ihraç edebileceğin markalar üreteceksin. Verdiğin maaşın brütü ile neti arasında da uçurum olmayacak. Verdiğimiz vergileri harcarken az ileri görüşlü olacaksın. 3 koyuyorsan 5 döneceğini bilerek yatırım yapacaksın. Ekonomini düzelt yolu havaalanını öyle yap.

Artık öğrencilerin açıkta kalma korkuları yok. Her yer üniversite. 200bindn mühendis alıyor senin üniversiten. Bu adam mezun olunca nerde iş yapacak? İşsizliği 4 yıl ötelemekten başka ne işe yarıyor. Ha sen fabrikalar kurup bunlara istihdam sağlasaydın tabiki taktir ederdik üniversiteleri. Ama garibanlar okuduğu 4 yıl ile kalıyorlar. Boşa giden 4 yıl.

Alım gücü neden avrupanın en düşük 1-2 ülkesinden biri?
    Neden en pahalı benzini eti vs. Biz alıyoruz?
    Neden fahiş vergiler veriyoruz?
    Yatırımlar hep gösteriş için gidiyor. Yolsuzluğa gidiyor. Makam arabalarına gidiyor. Bakan uçaklarına gidiyor. Bunlar senin benim vergimden kesiliyor. Zoruma gidiyor yemin ederim.

Artık Türkiye yi 15 yıl öncesiyle değil günümüz ülkeleriyle kıyaslayın. Haksızlığa göz yumdukça sömürülmeye devam edeceğiz.

Son olarak; ben de chp ye vermeyeceğim oyumu. Sırf halk paraya aç diye onlar da böyle popülist vaatlerle oy telaşesindeler. Ama oyumu akepeye verip kendi topuğuma da sıkmam. Sen de Akepenin hataları olduğunu düşünüyorsan oy verme ki bişeyleri düzeltmeleri gerektiğini anlasınlar.. Madem başımızdan atamıyoruz yola sokalım de mi? Görevimiz de bu zaten milletçe.

• cepAnkara C kullanıcısına yanıt
    geç bunları turabicim yaaa....yaşanan hırsızlıkları rüşvetleri görüyoruz....

2 milyon suriyeliyi bu milletin başına bela edenler kimlerdir?

la bu da mı chp zihniyyyyyetii....
  • 
Sayfa: önceki 826827828829830
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.