Şimdi Ara

AKP Çok Fena Düşüyor.. (827. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
28.560
Cevap
66
Favori
526.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1406 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 825826827828829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    tek dertleri ceplerini doldurmak ve yaptıkları ortaya çıkmasın diye ne şartla olursa olsun iktidarda kalmak.
    konuya algı yönetimi diyorsunda asıl ağır algı yönetimine kurban giden sensin.
    2023 vizyonuymuş ta bilmemne......pehhhhh

ortada vizyon falan yok.talanın devamı var sadece....

kanal istanbul yapılacakmış diye sevinen çorumdan çıkmamış çorumlu köylüler gibi olmayın yaaa....

akıl biraz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: f@ithline

400 sandelye verelim bu secimde oturun aglayin

geçenlerde bana yazdıklarınla bu mesajın çok çelişkili değil mi demek suç bende ya da bizde değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exnuc

Yalnız burada atladığın kısım şu. Adamın kendisine değil başarısına saygı duy ve kendi başarısızlığında artık bir yüzleş diyor ki sana göre adam zırvalıyor. Oy verenlere göre böyle bir şey söz konusu değil. Ayrıca CHP'nin hangi seçimde "biz başarısız olduk" dediğini duydunuz?

Özetle son kısımda dahil yerinde tespitler.

CHP yi öven olmadı. o ayrı bir rezillik zaten. adamın başarısına mı saygı duyayım . cengiz han şu kadar toprağa sahip oldu dediklerinde ortalığın içine etti katliamlar yaptı ,kültürleri sildi ,tarihi yoketti diyorum. başarısına saygı duydum demiyorum. adam kölelikten cihan imparatorluğuna çıktı ama benim için birşey ifade etmiyor. CHP geçmişinin bedelini ödüyor. darısı AKP nin başına.

• quote:

Orijinalden alıntı: filozofreyiz

sorguçadam, sen de her CHP'li gibi seçim akşamı rezil olacaksın.

SONAR bile yapıştırdı size cevabı. Öyle "şok anket" demekle yetinirsin işte. Daha düne kadar SONAR'a güvenen adamlar, şimdi SONAR manipülatör yeeaaaa diyor. Zavallı halinize gülüyorum :))

Ben SONAR a güveniyorum güvenmezsem buraya koymazdım dimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qantas

quote:

Orijinalden alıntı: eagle16

quote:

Orijinalden alıntı: 4hm3t.#

Uçağa binecek paramız yok adam havaalanını savunuyor.
    Sıfır araba demek ömrümüzün 3-8 yılını krediye bağlayıp zaten düşük hayat standartlarımızı dibe vurmak demek.
    Araba aldın hadi, avrupanın en düşük alım gücüyle en pahalı benzinini sen nasıl alacaksın da bana gelip yol savunuyorsun...

Bunları aklı başında biri nasıl görmez, nasıl bu kadar kör oldunuz?

Sadece thy 2002 den beri yolcu sayısını 6 kat artırdı kim biniyor bu uçaklara

transit yolcular yani gavurlar piniyor.
    sen anadoludaki halk mı biniyor sandın.
    kalk bi fiyatlara bak bakalım izm ist 150tl istiyor

2002 8 milyon ic hat 2013 77 milyon ic hat bilet satılmış ,iç hatlardaki büyüme thynin genel büyümesinin bile çok üstunde

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Akıllı biri olarak önerin nedir ?
  • 4hm3t.# kullanıcısına yanıt
    Çalisip para kazansaydin o zaman. Calisan adam her zaman kazanir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

quote:

Orijinalden alıntı: Exnuc

Yalnız burada atladığın kısım şu. Adamın kendisine değil başarısına saygı duy ve kendi başarısızlığında artık bir yüzleş diyor ki sana göre adam zırvalıyor. Oy verenlere göre böyle bir şey söz konusu değil. Ayrıca CHP'nin hangi seçimde "biz başarısız olduk" dediğini duydunuz?

Özetle son kısımda dahil yerinde tespitler.

CHP yi öven olmadı. o ayrı bir rezillik zaten. adamın başarısına mı saygı duyayım . cengiz han şu kadar toprağa sahip oldu dediklerinde ortalığın içine etti katliamlar yaptı ,kültürleri sildi ,tarihi yoketti diyorum. başarısına saygı duydum demiyorum. adam kölelikten cihan imparatorluğuna çıktı ama benim için birşey ifade etmiyor. CHP geçmişinin bedelini ödüyor. darısı AKP nin başına.

Hocam ne yazık ki CHP değil ama başında kemal bey çok kötü geçenlerde özerklik sözü vermişti bu seferde HDP ile beraber çözüm sürecini ilerletebiliriz demiş.

Aynı rengin laciverti.

Ama işte şükür ki medeniyeti savunuyorlar ortacağı savunmuyorlar ve en önemlisi Atamızın emaneti bir parti

• Daha fazla küçültme kendini. Hadi abisi, hadi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rambo_FT

quote:

Orijinalden alıntı: sonofisiris

quote:

Orijinalden alıntı: Rambo_FT

quote:

Orijinalden alıntı: Glacie

Açlık sınırının 3000-4000 lerde dolaştığı ülkede akpli biri bana asgari ücretin mantıklı açıklamasını yapsın yahu, memur sınıfı bile nerdeyse zor geciniyor bu ülkede, yazık yahu okuyup rahat edelim diyorum ama içim o kadar huzursuz ki okuyunca bile rahat edeceğimi düşünmüyorum, işte maalesef sonumuzun belli olmadığı böyle bir ülkede yaşıyoruz, Allah sonumuzu hayır etsin..

Senin açlıktan ölen, ölmek üzere olan, aç gezen çok fakir akraba ve arkadaş tanıdığın var mı?

Benim yok. Ne ilkokul ne lise ne de üniversitede böyle "açlık sınırında" gezen, açlıktan ölmeye yakın kimse görmedim. Akrabalarım arasında da böyleleri yok. Yoksa ben çok lüks şehirlerden mi arkadaşlar edindim? Yok, Ağrı ve Doğubayazıt'tan bu söylediklerimi aktarıyorum. Hatta dün babama sordum "Açlık sınırı diyorlar, senin aç gezen böyle fakir bildiğin biri var mı?" diye sordum, cevabı "Hayır" oldu. Bu ülkede fakirlere yardım yapılmasaydı "açlık sınırı" sözlerinize katılırdım. Ancak bizzat kendi deneyimlerimden yola çıkarak malesef katılamıyorum.

Sizin gibi SÖZCÜ gazetesini sıcağı sıcağına takip eden dayım var her seferinde ağır bir şekilde Ak Partiyi eleştiriyor. Ancak daha bu ayın başında Reno 19 satıp Hyundai i20 aldı. Üstelik bu kişi MEMUR!

Bunu geçelim esnaf kısmına gelelim. Yine tüpçülükle uğraşan aynı zamanda Vestel bayiliğini yapan bir akrabam var. Önceden 50-100 metrekare dükkandan 200 metrekarelik 2 katlı bir dükkana geçti. Bunun dışında sanayide çalışan akrabam şuan bina müteahhiti olmuş durumda. Kaliteli binalar yapıp satıyor. Hatta şuan kendisinin yaptığı binada kalıyoruz.

Lütfen milleti kandırmak için kulaktan dolma bilgilerle gelip burda kimseye hava basmayın. Benim gibi bizzat kendinizin deneyimlediği şeyleri yazın.

ben açlık içinde yaşayan bir aile tanıyorum. yardım yapacaksan özelden mesaj at.

hyundai i20 dediğin b segment ekonomi aracıdır(lüx ve konfor bu araçların fıtratında yoktur). 0 ının ederi 20 25 bin liradır. ancak tayyik önce %18 kdv koyup fiyatı yükseltiyor üstüne %45 daha koyup verginin vergisini alıyor. arac fiyatı 50 binleri geciyor. memur dayın bu koşullarda hyundai i20 alabildiyse cok tasarruflu bir adamdır ve takdiri hak eder. 2 araba fiyatına bir araba alıp tayyiki zengin ederekte siz akplilerden takdir alması gerekir ne de olsa 1 araç kendine bir araç tayyike almıştır.

yine dayının arabası üstünden gidersek rafineriden 1 - 1.2 tl ye cıkan yakıtı vergiler sayesinden 4.5 tan alarak yine tayyike vergi vermeye devam eder her bir kilometrede. yetermi? tabiki yetmez.

dayın 2 senede bir muayene gider, her sene zorunlu trafik sigortası yaptırır, servise gider 2 3 parça değiştirip devlete yine vergi öder. yetermi kesinlikle yetmez. köprü ve otoban yapmaları için verdiğimiz vergilerden oluşturulan yollar için devlete geçiş ücreti öder. ispark denen otopark cetesine haraç verir.

yetermi tabiki yetmez. dayın bir de motorlu taşıtlar vergisi öder. devlet bizi 1.6 motor ve altına mahkum ederek otomobil keyfimize bile burnunu sokmuştur. 1.6 üstü araçlarda vicdansız vergiler uygular. tercih edilen 1.3 ve 1.6 motorlarında vergisini de son yıllarda orantısız olarak artırarak vatandaşı 1.3 1.2 1.1 fındık motorlu araçlara mahkum etmiş özel hayatıma zevkime hobime tutkuma burnunu sokmuştur.

devlet vatandaşın malını teröristlerden, serserilerden, HIRSIZLARDAN koruyamadığı için birde kasko yaptırır. orada da vergi öder öder.... açıkcası dayın tam bir tayyikcidir. değildir ama tayyikcidir. sırf ailesiyle hafta sonu pikniğe, eşe dosta, acil durumlarda hastaneye gidebilmek için aldığı araçla devleti ihya eder.. zavallının sesi cıkınca da muhalefet ediyorsun bi boktan anlamıyorsun derler.

dayını kıskanmak yerine üzülmelisin adamın haline.

diğer örneklerine de bol vakitli bir dönemde alıntı yapacağım.

Yazıkların beş para etmez saçma sapan laflardan oluşuyor. Hiçbirine cevap yazmayacağım.

Tayyik diyerek hakaret etmen senin ne kadar küfürbaz ve hakaretçi biri olduğunu kanıtlıyor. Bu forumda ne yazık ki sen ve senin gibi düzeysiz konuşan insanlar var. Seni kaale aldığımdan değil, hakaretlerini yüzüne vurmak istediğimden dolayı alıntılayı bu yazıyı yazma zahmetine girdim. Allah seni ve senin gibi küfür ve hakareti sevenleri ıslah etsin. "Hakaretçi küfürbaz ağzı bozuk kendini bilmez Cahillerle tartışmaya girmem"

hadi canım hadi. şimdi git dersini ödevini yap, okuluna geç kalma. bunları bırak büyüklerin tartışsın. yoksa öyle sus pus kalırsın.

yazdıklarım bu ülkede eli ekmek tutanların yaşadıklarıdır. şu yazdıklarımı otomobil genel bölümüne alıntı yaparak konu açarsın, sorarsın haklı mıdır haksız mıdır diye.

küfür ve hakaret mesajlarım da bulunmuyor. ancak sen böyle düşünüyorsan şikayet et butonu elinin altında. birde tarafsız gözler baksın...

diğer örneklerine de cevap yazmak isterdim ancak, bu kadar sığ bir siyasi görüşe, hayata ve konulara dar pencereden baktığını bilemedim.

cahil derken 2 3 kez düşün. sen henüz vergi sisteminden bir habersin. yeni yetmeler gibi o araba aldı bu şuna biniyor gibi kelamlarda bulunuyorsun. ancak o aracın hükümet yüzünden yürütme maliyetlerinin ne alemde oldugunu bilemiyorsun. sana kalsa araba beyaz esya gibi bişey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-38F9BBB0B -- 29 Nisan 2015; 18:32:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Laboheme

Akıllı biri olarak önerin nedir ?

chp ye oy ver talana dur de....

13 yıldır dini duygularla halkı sömürüp ceplerini doldurdular.
    sanayi yok sovyet tipi toki var sadece.

sağlık eğitim sistemi çökmüş.
    dış politika rezalet.

işsizlik rekor kırmış.

2023 e sadece 8 yıl var.

nerde bu 2023 vizyonu.
    13 yıldır kim iktidarda?
  • quote:

quote:

quote:

Sıfır araba demek ömrümüzün 3-8 yılını krediye bağlayıp zaten düşük hayat standartlarımızı dibe vurmak demek.
    Araba aldın hadi, avrupanın en düşük alım gücüyle en pahalı benzinini sen nasıl alacaksın da bana gelip yol savunuyorsun...

öyle deme hocam köyde eşeğe binemeyenler uçağa biniyor
    kendi gözlerimle gördüm

• quote:

Orijinalden alıntı: Laboheme

25 sente muhtacız diyenleri duydu, imf bizi kurtar diyenleri gördü bu gözler, Türk Lirasında 6 adet 0 gördü bu gözler, ekonomi o zaman mı zirvedeydi de şimdi dibe vurdu ..?

Benzin koymayı unuttukları için devrim otomobillerini hurdacıya satan yöneticileri gördü, uçak fabrikasını kapatanları gördü bu ülke... Üretim yok diyenler, atak helikopterini görmüyorlar sanırım, yerli uçak üretim anlaşmalarını görmüyorlar... Yerli otomobil yapacak babayiğit arıyorum diye yırtınıp duran bir lider var ve karşısında montaj imparatorluğunu kaybetmek istemeyen koç gibi sanayiciler var....

Üniversiteler ilim irfan kapısıdır, iş kapısı değil... İnsan Kaynakları sitelerine girin bakın, binlerce iş ilanı var, ancak televizyon dizilerinin ve internetin manipule ettiği gençliğimiz , maalesef iş beğenmez olmuş... Herkes mezun olur olmaz genel müdür olma sevdasında....

Peşkeş, torpil, yolsuzluk maalesef millet olarak içimize işlemiş durumda... Bir çok hükumet gördüm (sağ ve sol), yeğeni banka batıranları mı ararsınız, iskigate skandalını mı, örtülü ödenekleri mi... Bu hükumet dönemin de de devam etti maalesef bu durumlar... Ancak ben hükumetleri suçlamak yerine genel anlamda kendimizi sorgulama taraftarıyım... Eminim çoğumuz elektrik faturası kuyruğundan tutun da, hastane sırasına, maç bileti kuyruğundan tutun da çocuğunuzu işe sokma derdine derman bir tanıdık aramışsınızdır... Önce kendimizi düzelterek başlamalıyız mücadeleye.

Sonuç olarak Türkiye dünden kötü değil, ayağı çukurdaydı ve söz sahibi değildi... Ayağını çukurdan çıkarmaya ve söz sahibi olmaya çalışıyor... Yapıcı muhalefetle bu gayet mümkün... Kim ne derse desin; emekliye ikramiye ve mazot yardımı gibi günü kurtarmaya yönelik bir vizyona sahip küçük düşünen ana muhalefet partisinin vaatlerine kanacağıma, 2023 hedefini koyan ve vizyonunu belli eden bir partiye oy vermeyi tercih ederim... Ülkemi çok seviyorum ve Ak Partiye oy veriyorum...

Son sözüm bu başlığı açan arkadaşa: "AKP Çok Fena Düşüyor" oldukça iddialı bir başlık. Benim acizane görüşüm, algı yaratmaya yönelik açılmış... Ancak bu tarz bir algı bu siteyi kullanan arkadaşlar arasında zor yaratılır... Zira az çok okuyup yazan insanlar var burada. Bu tür çalışmaların eğitim ve zeka seviyesinin daha düşük ortamlarda yapılması, daha verimli sonuçlar doğurur...

çok değil 5 sene içinde TR bilmem kaça bölündüğünde de bunları yazabilecek misin acaba?

o zaman da çok iyi böldüler hiç acımadı dersin değil mi?

hala 2023 diyor bir de utanmadan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yukki -- 29 Nisan 2015; 18:34:02 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

2002 8 milyon ic hat 2013 77 milyon ic hat bilet satılmış ,iç hatlardaki büyüme thynin genel büyümesinin bile çok üstunde

demek 2013 te 75 milyonluk ülkede 77 milyon bilet satılmış ha....

süpermiş.

öyleyse çöken sağlık sistemi eğitim sistemi adalet sistemi işsizlik falan hiiiiiç ama hiç mühim değil....

uçalım yeter ki.....

iyi uçuşlar....

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sorguçadam

quote:

SONAR bile yapıştırdı size cevabı. Öyle "şok anket" demekle yetinirsin işte. Daha düne kadar SONAR'a güvenen adamlar, şimdi SONAR manipülatör yeeaaaa diyor. Zavallı halinize gülüyorum :))

Kıvır kıvır. Şimdi güveniyorum ayaklarına girdin değil mi ? Euro 3'e, AK Parti %30'a diye yazan nenemdi değil mi ? Her CHP'li gibi sen de kıvır. Çevresindeki herkes AK Parti'yi eleştirince, AK Parti'nin %30'larda oy alacağını sanan hard çocuk seni.

Hadi yoluna bas git şimdi.

AKP 40 civarı alır görmüyo musun anketi

• quote:

Orijinalden alıntı: sorceress

Daha fazla küçültme kendini. Hadi abisi, hadi.

Kimin kendini küçülttüğü ortada sen hiç merak etme
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Kıvır kıvır. Şimdi güveniyorum ayaklarına girdin değil mi ? Euro 3'e, AK Parti %30'a diye yazan nenemdi değil mi ? Her CHP'li gibi sen de kıvır. Çevresindeki herkes AK Parti'yi eleştirince, AK Parti'nin %30'larda oy alacağını sanan hard çocuk seni.

Hadi yoluna bas git şimdi.

AKP 40 civarı alır görmüyo musun anketi

Kelime oynu mu yapıyorsun ? Orada AK Parti'ye yakın bir araştırma şirketi, bunu dikkate alın diye belirttin. Konuyu açtığından beri AK Parti %30 alacak. Koalisyon kurulacak diyen sen değil misin ? Millet görsün nasıl R attığını :)

Öyle bişey demedim sadece düşebilir dedim AKP en az %40 alacak sonar öyle diyor ben daha nasıl inkar edeyim

bilimsel ve tarafsız bir araştırma

• 1 Sterlin = 4.10 TL arkadaşlar. Hadi hayrını görün. Türk parasının yakında basıldığı kağıt kadar değeri kalmayacak.

• CHP ve Zihniyetini İstemiyoruz !
  • cepAnkara C kullanıcısına yanıt
    hala mı başörtüsü kardeşim yaaa.
    ayıptır.

millet aç işsiz....

örtü mü doyuracak bu milleti.
  • 
Sayfa: önceki 825826827828829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.