Şimdi Ara

AKP Çok Fena Düşüyor.. (758. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28.560
Cevap
66
Favori
526.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1406 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 756757758759760
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Delikanlı Adam

quote:

Orijinalden alıntı: SultanApex

Dolar kurunun kontrolü, Tayyip'i dinlemeyip faize müdahale etmedikçe merkez bankasının elinde olmaz. ABD Merkez Bankası'nın iki dudağı arasındayız, faiz arttırırsa dolar 3 TL yi geçer. Sorun özgüven değil, ABD dışı piyasada bulunan dolar miktarı ve bunu çağırmaya hazırlanan ABD merkez bankası... Global ekonomide ve bizim gibi güçsüz para birimi olan ülkelerde kuru yurtdışı piyasa berlirler. Tek silahınız faiz, o da maalesef Tayyip tarafından istenmiyor...

Kardeş zaten doların 2 tl civarı falan olması Türkiye açısından da iyi olmaz 2.50 - 2.55 civarlarında olması en iyisidir

guru konuştu

• ulan sloganınızda hayır yok ergen seni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi envc1 -- 27 Nisan 2015; 14:14:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.Samed.Y

AKP Çok Fena Düşüyor..

Hazinede para olduğunu kim söyledi. 1 trilyon dolar para olsa zaten gidip tüm borçlarını kapatırsın.
    Yazık size...

• Bu konuyu trollemek çok zevkli oluyor
    Sazanı ve cahili bol buranın
  • quote:

AKP NEDEN GÜÇLENİYOR ??
    el cevap

AKP Çok Fena Düşüyor..

BANA DEMİRELİN ECEVİTİN NECET SEZERİN bir tane böyle fotoğrafını bulun hadi bakalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GOXIN

Neden iyi olmayacaktır? Açıklayabilecek misiniz? Gerçekten merakımdan soruyorum.

Senin TL olarak aldığın maaş Amerikanın alacağı dolar üzerinden fiyatlandırılan şeyler.

Mesela dolar düşerse amerikada ki adamların elinde daha fazla dolar olur ve örnegin atıyorum iphone telefonu 500 dolarken 750 dolar dan fiyatlandırılır bundan da en çok sen etkilenirsin.

YANİ DOLARIN ARTIP ARTMASI ÖNEMLİ DEĞİL. ÜRETİM YAPABİLMEK ÖNEMLİ. BİZ YETERİ KADAR YAPAMADIGIMIZ İÇİN DOLAR ARTIYO ALLAH KRİZ ÇIKICAK FALAN DERSENİZ ASLINDA DOLARIN ARTMASININ EKONOMİYE FAYDASINI BİLMEZSİNİZ

AMA EN İYİ 1 DOLAR = 2.5 TL olması

Adam dolarin artmasini iyi birsey saniyor Allah kahretsin sizi ve sizin gibileri

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GOXIN

Neden iyi olmayacaktır? Açıklayabilecek misiniz? Gerçekten merakımdan soruyorum.

Senin TL olarak aldığın maaş Amerikanın alacağı dolar üzerinden fiyatlandırılan şeyler.

Mesela dolar düşerse amerikada ki adamların elinde daha fazla dolar olur ve örnegin atıyorum iphone telefonu 500 dolarken 750 dolar dan fiyatlandırılır bundan da en çok sen etkilenirsin.

YANİ DOLARIN ARTIP ARTMASI ÖNEMLİ DEĞİL. ÜRETİM YAPABİLMEK ÖNEMLİ. BİZ YETERİ KADAR YAPAMADIGIMIZ İÇİN DOLAR ARTIYO ALLAH KRİZ ÇIKICAK FALAN DERSENİZ ASLINDA DOLARIN ARTMASININ EKONOMİYE FAYDASINI BİLMEZSİNİZ

Şurada kalsın şu.

• quote:

quote:

AKP NEDEN GÜÇLENİYOR ??
    el cevap

AKP Çok Fena Düşüyor..

BANA DEMİRELİN ECEVİTİN NECET SEZERİN bir tane böyle fotoğrafını bulun hadi bakalım

Ananida al git lafini kim demistir git arastir bakalim akboy

• quote:

AKP NEDEN GÜÇLENİYOR ??
    el cevap

AKP Çok Fena Düşüyor..

Tarafsızlığı üzerine namusu şerefi üzerine yemin etmiş cumhurbaşkanı sakallı bi dedeye sarılınca akp mi güçleniyor.

Keşke somada yakını ölen birini bizzat döverkenki fotoğrafını da koysaydınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi superegoid -- 27 Nisan 2015; 14:27:12 >

• 7 Haziranda oyum tabi ki ak partiye. Eğer chp tabanı kendilerini akıllı,ilerici ilan ettikleri ve ak partiye oy verenleride salak, koyun olarak gördükleri müddetçe bu böyle devam edecek.
    Chp tabanı eğer kemal kılıçdaroğlunun vaatlerine inanıyorsa, bu milletin yıllardır eleştirdikleri demirel,ecevit vs,den ne farkları olacak.
    Chp sadece parasal vaatlerle öne çıkıyor. Bu mu sizin ilericilik ve çağdaşlıktan anladığınız?
    Çözüm süreci, yeni anayasa vs konularda beğenmediğiniz bu parti taşın altına elini soktu.

Bazıları konuşur AK parti yapar. Kısa ve net.

• Delikanlı Adam kullanıcısına yanıt

• quote:

Orijinalden alıntı: Rocky Balboa®

quote:

quote:

AKP NEDEN GÜÇLENİYOR ??
    el cevap

AKP Çok Fena Düşüyor..

Ananida al git lafini kim demistir git arastir bakalim akboy

Sende araştırırsan o adamın kadrolu eylemci olduğunu öğrenirsin.

• quote:

quote:

AKP NEDEN GÜÇLENİYOR ??
    el cevap

AKP Çok Fena Düşüyor..

amcaya sarılınca mı oy vereceksin. Bebek falan da öpsün. Göstermelik her şeye oy vereceksiniz.. Marifetmiş gibi de yazmış gaza gelerek.

"AKP BU YÜZDEN GÜÇLÜ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"

• Vize uyguladığımız ülkelerde İsrail ve Filistinin durumuna bakın ve ondan sonra meydanlarda insanımızdaki Filistin hassasiyetinin nasıl sömürüldüğünü müşahede edin:http://www.mfa.gov.tr/yabancilarin-tabi-oldugu-vize-rejimi.tr.mfa
    Kendi ağızlarından bir itiraf daha verelim :http://www.haberefor.com/haber/ak-partili-vekilden-il-disi-aday-elestirisine-hirsiz-deseydiniz-daha-mi-iyiydi-151047.html

Buyrun şimdiki CB ta o zamandan akpye neden oy verilmeyeceğini anlatmış:

buyrun bu da cabası

milletvekilliği öyle çok paralı iş değilmiş

şu rezillik bile tek başına yeter

Adalarımız Yunan adası oldu

İşte vatandaşın durumu

AKP Çok Fena Düşüyor..

http://www.sondevir.com/gundem/279332/erdogan-1993te-baskanlik-icin-ne-dedi.html
     AKP Çok Fena Düşüyor..

Daha söylenecek çok söz yazılıp çizilecek tonlarca şey varda arif olana bu kadar yeter bence.

• ŞU TEPEDEN BAKAN CHP LİLERE UYUZ OLUYORUM

GELİŞİM PROJELERLE İCRAATLA ÇALIŞMAKLA OLUR BOŞ KONUŞMAKLA DEĞİL

AKP = ICRAAT YAPAR

CHP = ANCA BOŞ KONUŞUR

OYLAR AK PARTI YE

• quote:

CHP NEDEN KAZANAMIYOR ???

AKP Çok Fena Düşüyor..

CHP neden kaybediyor Demirel veya Bahçeli CHP üyesi diye mi?
    Rezil etmeyin bu kadar kendinizi. Koyduğun fotoğrafa bak önce.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turkforce -- 27 Nisan 2015; 14:42:15 >

• valla.

Adam diyor chp parasal vaadleriyle öne çıkıyor diye.

Ulan işte zenginiz zenginiz, dünyanın bilmemkaçıncı ekonomisiyiz, dünyanın yeni süper gücüyüz demiyor musunuz.

Chp de diyor ki madem öyle bu zenginlikten halka da pay düşsün.

Biraz da halk hissetsin bu süper güç olmayı.

Bakanlar başbakanlar hergün biraz daha lüks biraz daha büyük biraz daha yeni olanı kullanmıyorlar mı?

Kullanıyorlar.

E ulan biraz da halk sebeplensin işte bu zenginlikten.

Yok abi. Adamlar hayır halka verilmesin, kaynak yok diyor.

Adam emekli maaşına 24 lira zam istiyor, iki maaş ikramiye değil.

Var mıdır böylesi bir halk daha yeryüzünde.

• quote:

ŞU TEPEDEN BAKAN CHP LİLERE UYUZ OLUYORUM

GELİŞİM PROJELERLE İCRAATLA ÇALIŞMAKLA OLUR BOŞ KONUŞMAKLA DEĞİL

AKP = ICRAAT YAPAR

CHP = ANCA BOŞ KONUŞUR

OYLAR AK PARTI YE

Muhaliflerin nasıl bir çalışma yapmasını bekliyorsun.
    Vergileri muhalefet mi topluyor? Bütçeyi muhalefet mi yapyıor?

• akp yine kazanacak besbelli zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Litendria -- 27 Nisan 2015; 14:59:44 >
  • quote:

Kardeş zaten doların 2 tl civarı falan olması Türkiye açısından da iyi olmaz 2.50 - 2.55 civarlarında olması en iyisidir

quote:

quote:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beybifeys -- 27 Nisan 2015; 14:58:01 >

• 
Sayfa: önceki 756757758759760
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.