Şimdi Ara

AKP Çok Fena Düşüyor.. (759. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28.560
Cevap
66
Favori
526.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1406 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 757758759760761
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    El cevap
     AKP Çok Fena Düşüyor..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sarayına metrekaresi 3000 euro'dan mozaik döşetenler KAYNAK soruyor

301 kişinn katili bakana, fakirliğe sabretmek lazım diyen diyanet başkanının altına trilyonluk makam arabası çekenler KAYNAK soruyor

GENEL SAĞLIK SİGORTASI'yla iş bulamayan genci haraca bağlayanlar KAYNAK soruyor

İşsizlik fonunu işsize değil betona gömenler KAYNAK soruyor.

benzini 1 liraya ithal edip üzerine 4 lira vergi koyup vatandaşı soyanlar KAYNAK soruyor

900 lira alan asgari ücretliden gelir vergisi alıp firsy lady'si 4000 liralık çay tavsiye edenler KAYNAK soruyor

v.i.p torpil listeleriyle akrabalarını ballı maaşlarla kalkındıranlar KAYNAK soruyor

zaten fakir olan ülkeye mezhepçi politikalarla 2,5 milyon mülteci sokup vatandaşın parasını elaleme yedirenler KAYNAK soruyor

patetesi, marulu 5 lira yapanlar KAYNAK soruyor

çiftçiyi hayvancıyı vergi yüküyle bitirenler, saman ve hayvan ithal edenler KAYNAK soruyor

daha dün örtülü ödeneği Türkiye tarihinde ilk defa siyaseten sorumsuz cumhurbaşkanına peşkeş ekenler KAYNAK soruyor

memleketin her yerinde tüm okul,arazi ve vakıfları TÜRGEV'e peşkeş çekenler KAYNAK soruyor

kıdem tazminatına fon bahanesiyle el koymaya alışanlar KAYNAK soruyor

taşeronlaşmayla köleliği getirenler, yılda binlerce işçiyi öldürenler KAYNAK soruyor

• Bir zamanlar bende AKP'ye oy vermeyi düşünüyordum, şimdi düşünüyorumda eskiden çok aptalmışım, neyseki bunların gerçek yüzünü gördüm.
  • Konunun maleseef Yarısı goygoy Yarısı ak trollerin kültürel ve siyasal hiç bir bilgilerinin olmamasından dolayı sadece "biz yeneceğiz biz yine yendik biz yeniyoruz" gibi futbol Tarzı muhabbetler ile kendilerini avuttukları mesajlar ile kaynamış. Hangi görüşten olursan ol karşında ki sana argümanlar sunuyorsa siyasal bir zemin de senin de karşı tez sunman gerekiyor. Bu konuda CHP kitlesi oldukça başarılı zira mevcut Hükümet'in neden devam etmemesi konusunda sağlam argümanlar sunuyorlar. Bu kısımı okurken ak tröllerin tabi kendilerini sorgulayacaklarını sanmıyorum zira biliş düzeyi buna müsade etmiyor. Bir Seçmen kitlesi düşünün önlerine ne sunulsa sorgulamadan yiyor.

Yıllarca cemaat Aşkı ile yandılar çıkarlar çatışınca bir anda paralel terör örgütü oldu AKP seçmeni Hemen yuttu bu devlet propagandasını. Hiç sorgulamadı yahu bu paraleli biz büyüttük bu kadar yıllarca koyun koyuna olduk hürmet gösterdik şimdi nasıl terör oldu diye.

Çıkan vahim derece tapeleri bir kere bile sorgulamadı bu Seçmen çünkü önlerine bir paralel diye hedef sunuldu demediler bu evde sıfırlanan paralar ne ayak haram yemek dinimiz de var mı diyen yok.

Toplumu ortadan ikiye Bölen. Bana oy verenler ve vermeyenler olarak iki paydaya ayıran bir lidere dünya lideri dediler bütünleştirici olmayan bir dünya liderini ilk defa Görmüş olduk. Öyle ki arka arkaya gelen komedi gibi 3.sınıf ülkeye yakışan yasaklar ile dünya liderimiz Dünya'ya madara oldu.

Yasaklara değinmişken yıllarca mağdur Edebiyatı yapan sokak Tarzı siyaset üslubunu benimseyen sürekli eyy hitabı ile kendini sorgulamaktan uzak Başkalarını suçlayan bir hükümet ile Yılları devirdik. Bu Seçmen kitlesi için seçim kazanmak bak yine yendik nidaları atmak dışında ülkenin geleceği imiş PKK ile pazarlık imiş hiç bir şey umrunda değildi. Hükümet ne dese Vahiy gelmiş gibi kabül eden kitleyi Kabataş yalanında da gördük :)

Yeni Türkiye den de oldukça umutluyuz tabi önce anayasa mahkemesi devletin cinsel pozisyonunu belirledi aksi türlü video ve görüntü barındıran için hapis cezası kararı çıktı zaten sosyal medyaya savaş açmış bir hükümet var sürekli Kapatılan siteler yasaklar en sonda bugün "lan" demenin suç olduğu kararını öğrenmiş olduk. Bunların yanında iç güvenlik paketi ek olarak sabah saat 5 te Cumhurbaşkanı'na Örtülü Ödenek vermeyi yasalaştıran maddenin geçmesi. Ak saray Örtülü Ödenek altın hamamlar varken utanmadan aktröller meydana çıkıp kaynak nerede diyorlar :) bu ülke de Karşı görüş olmak artık imkansız hale geldi. Bütün yasaklar toplumun marjinal diye nitelenen kesimine hitaben çıkıyor Avrupa ve dünya da her birey eşit haklara sahip iken Türkiye toplumu kapalı bütün sosyal ilişkilerine yasak konulmuş köleleştirilmiş birer robot haline getirmeye Çalışıyor sonra da utanmadan dünya liderimiz var diyoruz hangi dünya lideri kafasını vatandaşın özgürlüklerini gasp etmeye takar ? Hangi devlet sürekli milletinin yatak odasına karışmaya Çalışır ?

Bu Yüzden ki bu zamana kadar hiç CHP ye oy vermemiş ben "Yaşanacak Türkiye" sloganını çok Anlamlı bulduğum için CHP ye oy vereceğim. Evet artık yaşanabilir yasakların değil özgürlüklerin olduğu korku imparatorluğunun olmadığı bir Türkiye istiyoruz bu Yüzden gelin oy verin gitsinler yasakları zorbalıkları ve yedikleri haramlar ile.

• superegoid S kullanıcısına yanıt
    Ne güzel yazmışsınız

Yeri gelince dünya büyüğüyüz, duble yollar, marmaraylar... asgari ücretten vergi alma deyince OLMAZ
    Saray devletin ihtişamıdır de, en lüks arabaları al, yeni uçak ısmarla... emekliye zam deyince OLMAZ
    Suriyelileri vergisiz yaşat, 6 milyar dolar harca, silah yardımı yap... benzinde vergiye azalt deyince OLMAZ
    Elmasta vergiyi kaldır, Rıza Sarraf gümrüksüz altın taşısın, bakanın yüz bin euroluk saat taksın... ama kobiye kredi deyince OLMAZ
  • odtu bahar senligi iptali

adim adim arabistana ceviriyorlar ulkeyi. bir zamanlar icki sokulmuyordu bu senliklere, o bahane ediliyordu simdi de tumden kaldiriliyor. var mi baska yasak?

ha sakarya'da da senligi basacaklarmis tipine boru dosedigimin araplari. yaparlar. ne de olsa ulkeyi bu hale getirdi birileri.

• quote:

Orijinalden alıntı: LivingDeads69

odtu bahar senligi iptali

adim adim arabistana ceviriyorlar ulkeyi. bir zamanlar icki sokulmuyordu bu senliklere, o bahane ediliyordu simdi de tumden kaldiriliyor. var mi baska yasak?

ha sakarya'da da senligi basacaklarmis tipine boru dosedigimin araplari. yaparlar. ne de olsa ulkeyi bu hale getirdi birileri.

Evet gerçekten böyle bir etki var.

Hadi ekonomi kötü falan, bu durumlar geçer ama.

Kültür gerçekten tepe takla aşağıya gidiyor.

İyice Ortadoğululaştı ülke.

Kadın cinayetleri, tecavüz artışları....vs.

Tam barbar kültürlere döndü.

Terkedicem ülkeyi yakında.

• quote:

Orijinalden alıntı: Beybifeys

quote:

Kardeş zaten doların 2 tl civarı falan olması Türkiye açısından da iyi olmaz 2.50 - 2.55 civarlarında olması en iyisidir

quote:

Neden iyi olmayacaktır? Açıklayabilecek misiniz? Gerçekten merakımdan soruyorum.

quote:

Senin TL olarak aldığın maaş Amerikanın alacağı dolar üzerinden fiyatlandırılan şeyler.

Mesela dolar düşerse amerikada ki adamların elinde daha fazla dolar olur ve örnegin atıyorum iphone telefonu 500 dolarken 750 dolar dan fiyatlandırılır bundan da en çok sen etkilenirsin.

YANİ DOLARIN ARTIP ARTMASI ÖNEMLİ DEĞİL. ÜRETİM YAPABİLMEK ÖNEMLİ. BİZ YETERİ KADAR YAPAMADIGIMIZ İÇİN DOLAR ARTIYO ALLAH KRİZ ÇIKICAK FALAN DERSENİZ ASLINDA DOLARIN ARTMASININ EKONOMİYE FAYDASINI BİLMEZSİNİZ

AMA EN İYİ 1 DOLAR = 2.5 TL olması

KIMSENİN VERECEK CEVABI YOK ÇÜNKÜ GERÇEKLER YÜZLERİNE TOKAT GİBİ ÇARPIYOR

Anca diye smile atarsınız

• Bence siz gelin oy verelim kalsınlar!!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: husocan11

7 Haziran da oyum Ak partiye.

umarım oy kullanamazsın
  • Kendilerine dindar diyen kesim şenliklerden farklı görüşten eğlenceden neden bu kadar korkar anlamış Değilim.

• HDP'nin yeni reklamı AKP'yi ve özellikle Tayyip'i çok kızdıracak gibi. Ben kısaca S.D demiş :)

HDP'nin yeni reklam filmi

AKP Çok Fena Düşüyor..

• kardeş üzülerekde olsa sana katılıyorum bazı insanlarımız dindar olarak geçiniyor zannediyor ama tasavvufi bir yaşamdan islami bir yaşamdan çok uzaklar ama bunu bir kesime indirmek çok yanlış
  • quote:

Orijinalden alıntı: husocan11

quote:

Orijinalden alıntı: Rocky Balboa®

quote:

Orijinalden alıntı: A.Samed.Y

quote:

Orijinalden alıntı: A.Samed.Y

AKP NEDEN GÜÇLENİYOR ??
    el cevap

AKP Çok Fena Düşüyor..

BANA DEMİRELİN ECEVİTİN NECET SEZERİN bir tane böyle fotoğrafını bulun hadi bakalım

Ananida al git lafini kim demistir git arastir bakalim akboy

Sende araştırırsan o adamın kadrolu eylemci olduğunu öğrenirsin.

Zaten sizin dışınızda herkes kadrolu eylemci, terörist.

• Ulan madem sevmiyon defol git ülkeden git Arabistan'da yaşa bu devleti Atatürk kurdu git Osmanlıdan kalan nere varsa orada havla

• quote:

Orijinalden alıntı: HeLL_yEAHH!

O değilde şu ankarada oylar öyle bi çalındı ki buna aracı olanların sülalesi skyim

ban gelecek. the elder scrolls skyrim de bence
  • Yalnız seçmen profili için bile şu başlık yeterli.

1- Muhalif seçmen:

"X sebepten ötürü y şekilde olduğundan AKP'ye oy verilmemeli. Çünkü Z tarihinde T gazetesinde görebileceğimiz habere göre blablablabla"

2- AKP seçmeni:

"İTAAT ET GOYDUH MU GÖMECEĞEZ SOHTUHMUDU RTE HOPLATACAH BATLATACAHAZ HEPİĞZİ ADAM OLUN SUSUN MAFEDECEZ AĞZIĞA AĞZIĞA VURACAĞAZ ZUAHAHA MUAHAHAHA HUAHAHA"

[...]

Önemli not: Dini hassasiyetleri önemsediğini iddia eden 2. grup.

Başka yorumum yok hakim bey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pretended -- 27 Nisan 2015; 15:28:07 >
  • Çok da umrumda susma sustukça sıra gelecek arkadaşım sende bir bireysin hakkını arayacaksın 12 senedir mahvettiler skandal herşey KPSS lys eğitim sağlık millet aç be aç

• Ankara seçimleri için hala sinirliyim bu Melihin bu şehrin hala başında olması Yalova ve Ağrı'da Hatay'da Oyların 4-5 kere sayılması ama ankarada hemen yskdan ret yemesi bu nedir arkadaş bu nedir

• Emeklisine senede iki maaş ikramiye verince çöken Süpergüç

• 
Sayfa: önceki 757758759760761
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.