Şimdi Ara

AKP Çok Fena Düşüyor.. (756. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28.560
Cevap
66
Favori
526.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1406 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 754755756757758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ordeniz

ÇİFTÇİ,EMEKLİ VE/VEYA ESNAF ARKADAŞLARIN EKONOMİ YORUMLARInı merak ediyorum, bir iki birşeyler yazarlarsa bazı konularda kafa karışıklıklarını engelleyeceğini düşünüyorum.

Ben emekliyim arkadaşım..

13 senedir Akp iktidarda..

Ocak 2015 zammı 24 TL temmuzda da 22 TL..

Saraya 5 milyar suriyelilere de 5 milyar dolar harcamasını biliyorlar emekliye gelince yok..

Burada yanlışına da doğrusuna da Akp yi destekleyenler var ..

buna demokrasi denmez...

esnafın işi de çok zor...işsizkten bir sürü esnaf kepenk kapatıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ati39 -- 27 Nisan 2015; 12:47:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Waterkill

Chp kazanirsa ulkenin halini dusunemiyorum

AKP Kazanırsa ASIL Biter türkiye.. CHP den neden nefret ediyorsunuz ? .. AKP O kadar yolsuzluk hırsızlık rüşvetçilik .. Yapıyor har vurup harman savuruyor.. Diktatörlük yapıyorlar.. Vergileri yükseltiyorlar açlık sınırı kapıda.. Siyonistlerin kurdugu bir partiyimi savunuyorsunuz ? ülkenin hali zaten AKP geldikten sonra beter oldu.. Oyları çalıp çalıp duruyorlar insanların hakkını yiyorlar..

Bunlara kanmayın.. AKP nin Yaptıkları herşeyi BURAYA YAZARSAM NUTUK YAZMIŞ GİBİ OLURUM. ÜLKEYİ SOYDUKLARI ARTIK YETER.. Yalanlarla dolanlarla milleti kandırıyorlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .ibrahim. -- 27 Nisan 2015; 12:43:19 >
  • Arkadaşlar kusura bakmayın tarafsız yaklaşmaya çalışacam ama sizin savunduğunuz partiler de ahım şahım partiler değil. Ülkemizde o hayallerini kurduğunuz dört dörtlük parti yok maalesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ati39

quote:

ÇİFTÇİ,EMEKLİ VE/VEYA ESNAF ARKADAŞLARIN EKONOMİ YORUMLARInı merak ediyorum, bir iki birşeyler yazarlarsa bazı konularda kafa karışıklıklarını engelleyeceğini düşünüyorum.

Saratya 5 milyar suriyelire de 5 milyar dolar harcamasını biliyorlar emekliye gelince yok..

buna demokrasi denmez...

emekliyim demesini biliyosun ama önceki hükümetleri görmemişsin galiba

ımf li günleri unuttun galiba.5 nilyar dolar gelsin diye çalmadığımız kapı kalmadı

• Ülkemizin durumu çok iyi dimi zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: er36po

quote:

Orijinalden alıntı: KIZILÖTESİİ

Çok İyi dinleyin

Dinledim, izledim, haklıymışsınız
    O kafayla bir de iktidar hayalini kuruyorlar

Fatih'in cenazesi, oğullarının birbirine düşmesi, İstanbul'da ortalığın karışması yüzünden Gebze'de 1 hafta öylece kaldı ve koktu. Bilir misiniz bunu?

• quote:

Orijinalden alıntı: KIZILÖTESİİ

quote:

Orijinalden alıntı: ati39

quote:

Saratya 5 milyar suriyelire de 5 milyar dolar harcamasını biliyorlar emekliye gelince yok..

buna demokrasi denmez...

emekliyim demesini biliyosun ama önceki hükümetleri görmemişsin galiba

ımf li günleri unuttun galiba.5 nilyar dolar gelsin diye çalmadığımız kapı kalmadı

ben imf anlamam arkdaşım ben cebime giren paraya bakıyorum..

elektrik mühendisiyim aldığım emekli maaşım 1.340 TL

Bu iktidar utanmadan sıkılmadan 24 TL zam verdi öyle oldu 1.340 TL

ben yaşadıklarımı yazıyorum burada..imf den banane..

Bu iktidarı savunarak ta onun günahlarına ortak oluyorsunuz..

Umarım emekliler ve zar zor geçinenler gönderir bu iktidarı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ati39 -- 27 Nisan 2015; 13:00:25 >

• Chp'ye oy atsanızda dininizi yasayacaksiniz ateist partisi muamelesi yapmaktab vazgecin ana muhalefet'e degilde mhp oy atsan ne olacak yine Akp kazanacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • KIZILÖTESİİ kullanıcısına yanıt
    AKP hükümeti IMF’ye borcun sıfırlandığını sürekli dillendiriyor ancak Türkiye’nin tek dış borç kalemi IMF değil. Türkiye’nin dış borç stoku, AKP’nin iktidara geldiği 2002 yılından bu yana devasa hacimlere ulaştı.
    Merkez Bankası verilerine göre Türkiye’nin brüt dış borç stoku 2012’nin son çeyreğinde 336 milyar 863 milyon dolar oldu. Aynı veri, 2002’nin son çeyreğinde 129 milyar 592 milyon TL idi. Bu da son 10 yılda dış borcun yaklaşık üç kat arttığını gözler önüne seriyor.
    Kamunun dış borcu ise 2002-2012 döneminde yüzde 59.8 arttı ve 64.5 milyar dolardan 103.1 milyar dolara yükseldi. Kamunun kısa vadeli borcu 11 milyar 40 milyon TL, uzun vadeli borcu ise 92 milyar 77 milyon TL oldu.
    Kamunun iç borç stoku da katlandı. 2002’de 155.2 milyar TL olan kamu iç borç stoku, yüzde 163 artışla 2012 sonunda 408.3 milyar TL’ye ulaştı.
    Merkez Bankası’nın dış borcunun 22 milyar dolardan 7.7 milyar dolara gerilerken özel sektörün dış borcu yüzde 425’le artış rekoru kırdı.
    Bu dönemde net 183 milyar dolar büyüyen özel sektör dış borcu 43.1 milyar dolardan 226 milyar dolara çıktı. Özel sektörün dış borcunun 137 milyar 193 milyon TL’sini uzun vadeli borçlar oluşturdu.
    Vatandaşın bankalara borcu 38 kat arttı

AKP döneminde en hızlı artış hane halkının borçluluğunda yaşandı. AKP’nin 10 yıldır uyguladığı ekonomi politikaları nedeniyle reel alım gücü gerileyen halk, borçlanarak tüketiyor. Tüketici kredileri ve bireysel kredi kartları ile yapılan borçlanma 2002-2012 döneminde tam 38 kat büyüdü. Kredi kartlarındaki borç bakiyesi 2002-2012 arasında 4.1 milyar TL’den 68.8 milyar TL’ye yükseldi.
    Mayıs 2013 itibariyle ise mevduat bankalarının verilerine göre tüketici kredileri 201,8 milyar liraya, kredi kartı harcama tutarı da 80,9 milyar liraya ulaştı.

• Arkadaşlar 400. sayfaya gelince hükümet düşücekemiş, yayalım hadi twitterdan, RT RT
    Ayrıca portakal gazıda kullanılmış, toma gösterici ezmiş filan işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GOXIN

AKP hükümeti IMF’ye borcun sıfırlandığını sürekli dillendiriyor ancak Türkiye’nin tek dış borç kalemi IMF değil. Türkiye’nin dış borç stoku, AKP’nin iktidara geldiği 2002 yılından bu yana devasa hacimlere ulaştı.
    Merkez Bankası verilerine göre Türkiye’nin brüt dış borç stoku 2012’nin son çeyreğinde 336 milyar 863 milyon dolar oldu. Aynı veri, 2002’nin son çeyreğinde 129 milyar 592 milyon TL idi. Bu da son 10 yılda dış borcun yaklaşık üç kat arttığını gözler önüne seriyor.
    Kamunun dış borcu ise 2002-2012 döneminde yüzde 59.8 arttı ve 64.5 milyar dolardan 103.1 milyar dolara yükseldi. Kamunun kısa vadeli borcu 11 milyar 40 milyon TL, uzun vadeli borcu ise 92 milyar 77 milyon TL oldu.
    Kamunun iç borç stoku da katlandı. 2002’de 155.2 milyar TL olan kamu iç borç stoku, yüzde 163 artışla 2012 sonunda 408.3 milyar TL’ye ulaştı.
    Merkez Bankası’nın dış borcunun 22 milyar dolardan 7.7 milyar dolara gerilerken özel sektörün dış borcu yüzde 425’le artış rekoru kırdı.
    Bu dönemde net 183 milyar dolar büyüyen özel sektör dış borcu 43.1 milyar dolardan 226 milyar dolara çıktı. Özel sektörün dış borcunun 137 milyar 193 milyon TL’sini uzun vadeli borçlar oluşturdu.

AKP döneminde en hızlı artış hane halkının borçluluğunda yaşandı. AKP’nin 10 yıldır uyguladığı ekonomi politikaları nedeniyle reel alım gücü gerileyen halk, borçlanarak tüketiyor. Tüketici kredileri ve bireysel kredi kartları ile yapılan borçlanma 2002-2012 döneminde tam 38 kat büyüdü. Kredi kartlarındaki borç bakiyesi 2002-2012 arasında 4.1 milyar TL’den 68.8 milyar TL’ye yükseldi.
    Mayıs 2013 itibariyle ise mevduat bankalarının verilerine göre tüketici kredileri 201,8 milyar liraya, kredi kartı harcama tutarı da 80,9 milyar liraya ulaştı.

KARDEŞ BİRAZ RAHAT OL

HAZİRANDA AKP TEKRAR SEÇİLSİN O ÖZGÜVENLE DOLAR DÜŞECEK BÜTÜN BORÇLAR ÖDENECEKTIR

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Delikanlı Adam kullanıcısına yanıt
    13 senedir bütün borçlarımızın ödendiği gibi mi?
  • Hülooooğğğğggghhh...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GOXIN -- 27 Nisan 2015; 13:15:33 >
  • yaw he he o biraz zor. ak partinin kaybettiğini rüyanızda bile görmeniz zor ondan diyorum yane

seçim sonrası açılan tüm ak parti gidiyor başlıklarını tek tek okumak istiyorum sırf yüzünüzün ifadesini görmek için. çatlayın da patlayın

• ati39 A kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Dediğim gibi,bazı şeyler daha rahat anlaşılabilir.

• quote:

Ortalama eğitim düzeyi ilkokul 2 olan, "kılıçdaroğlu'nun adamları beni öldürmesin" diyen beyne sahip bir seçmen kitlesi için fazla komplike bir yazı olmuş.

Keşke yazının başına "allahın inayetiyle" sonuna "inşallah", aralara fıtrat falan yazsaydınız.

Belki yüzde 50 den okuyan çıkardı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Carmella

Arkadaşlar 400. sayfaya gelince hükümet düşücekemiş, yayalım hadi twitterdan, RT RT

Hocam gerçeği görün artık

AKP %100 kazanacak

• quote:

Orijinalden alıntı: Delikanlı Adam

quote:

Arkadaşlar 400. sayfaya gelince hükümet düşücekemiş, yayalım hadi twitterdan, RT RT

AKP %100 kazanacak

Tam komedisiniz ya her ikinizde aynı zihniyette değil misiniz? Farkedemediniz mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeftEyeNine

quote:

Orijinalden alıntı: anadolulu1

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: anadolulu1

quote:

Orijinalden alıntı: fikret3968

Akp ye oy verenler şaşıyorum aklınıza hala ona buna çamur atıp yapılanları örtmeye çalışıyorsunuz yazık neyi neyle savunuyorsunuz geçmişi gelecekle ülke tarihinin en büyük yolsuzlukları talanı bu insanlar tarafından yapıldı herşey ortada hiç birinden de aklanmadınız tayyip in konuşma kaydını bile harf harf montajmışlar denildi bunada inandınız aferim size siz hala ona buna çamur atın gidin koyun gibi oy vermeye devam edin takım tutar gibi parti tutun ülkemi? aman boş ver biz baştayız zaten dersiniz geçersiniz aferim
    Tarihe hırsız olarak geçtiniz bile istediğiniz kadar oy alın o leke üzerinizden asla çıkmayacak

8 seçimdir ak partiye oy verdim yine vereceğim

Tayyip erdoğan ne çalmış nereden nereye kime kaça satmış

Not :hırsızlık veya çalma birilerinin malını o kişi veya kurumdan kimsenin haberi madaN alıp başka yerde değerlendirme satma gibi işlere denir

İftira atmak günahtır
    iftira atan insan karşısındaki o işi yapmamissa

İftirayı atan kişiye o gunah islenir ve cehennem de yanar

Cunki kul hakkına girer

AKP'ye oy verebilirsiniz ama şunları da tekrar hatırlatmak isterim.

Camii de içki içtiler...
    Kabataşta baş örtülü kızımıza saldırdılar.
    Elimizde video kayıtları var Cuma günü yayınlayacağız. Üzerinden 13256484654 Cuma geçti hala yok... ve daha niceleri.

Camiye girerken besmele ile girilir edep yahu diye bunlara denir

Bak tuborg mu tekel mi efes mi lazım
     AKP Çok Fena Düşüyor.. AKP Çok Fena Düşüyor..

"Camide içki içilmedi" diyen imam 7 kez sürüldü ya. İnsaf edin.

Demek ki hayatını dine adamış bu Imam Kardeş bir yalancıymış, resmi paylaşan arkadaşımız ise daha iyi biliyor imam'dan.

Bu resmin farklı versiyonları var, birisinde bu teneke raf üstünde, diğerinde ise halı üstünde. Bu teneke ise yandaş basın oraya gelince ortaya çıkıyor. Bari aynı yerde çekselerdi resmi.

Al bak camii de kola içmişler, senin resmin büyük hali

AKP Çok Fena Düşüyor..
    "https://store.donanimhaber.com/c4/9a/b0/c49ab0ea0ae82cac782c6540bd19d7e9.Jpeg" resimleri linki kopyalıp açın

Bak bu da senin tuborg gezintiye çıkmadan önce, hani halı üzerinde ya,

AKP Çok Fena Düşüyor..
    "https://store.donanimhaber.com/00/1d/61/001d61f844f5c1f6c6f46493167000d0.jpg" resimleri linki kopyalıp açın

Ulan buradan beyninize, zihniyetinize, zekanıza, anlayışınıza küfür etmek istemiyorum ama anladın sen beni. Hani türk filmlerinde vardı, yakalanırlar, çantaları alınır sonra aaaa çantanın içinden bir poşet esrar çıktı. ULEN OLAY ANININ GÖRÜNTÜSÜ VAR MI ??? YOK, sonradan çekilmiş resimlere gezmeye çıkmış, oradan oraya gezen tuborg da koyarsın, prezervatif de koyarsın. BEYIN BEDAVA ama işte...

AL IZLE VİCDANSIZ AL İZLE; BAK CAMİİ DE GRUP SEKS VİDEOSU , ulen velev ki dine saygısı olmayan bir insan camii de içki içti, ALLAH ONUN BELASINI verir, aşağıda seyret, Allah kimlerin belasını verecek daha, "zulüme sessiz kalan DİLSİZ ŞEYTAN'dır"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aerospace -- 27 Nisan 2015; 13:39:29 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Delikanlı Adam

quote:

AKP %100 kazanacak

Tam komedisiniz ya her ikinizde aynı zihniyette değil misiniz? Farkedemediniz mi?

Yoo ikimizde biliyoruz seni kandırdık

• 
Sayfa: önceki 754755756757758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.