Şimdi Ara

AKP Çok Fena Düşüyor.. (1420. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28.560
Cevap
66
Favori
526.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1406 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14181419142014211422
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nk061

Buradan birisi bana desin ki "AKP şu yüzden kötü."

Ama demagoji ve varsayım yapmadan, tamamen gerçeklerle. Oradan buradan, sosyal medyadan duyma-görme şeylerle değil...

Bekliyorum.

İkiyüzlü oldukları için. Demagoji falan da değil, onlarca örneği var her yerde. Bir de üstüne yüzsüz yüzsüz açıklama yaptıkları için.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ama demagoji ve varsayım yapmadan, tamamen gerçeklerle. Oradan buradan, sosyal medyadan duyma-görme şeylerle değil...

Bekliyorum.

- Terör'e çözüm bulamadı
    - Güçlü bir ekonomimiz yok
    - Dolar olacak 3 lira
    - Eğitim rezalet
    - Demokratikleşme hedefinden ulaşıldı
    - Yandaşlara çekilen peşkeşler
    - Ses kayıtlarında ortaya çıkan yolsuzluklar
    - O yolsuzluklara hiçbir şey yapılmaması, aksine Zarrab gibilerinin devlet tarafından ödüllendirilmesi
    - Saray gibi gereksiz yere paraların harcanması

Çok temel hatlarıyla, her insanın (aslında senin gibiler de dahil) hemen aklına gelen sorunları yazdım buraya. Ülkeyi 13 yıl yöneten partinin anca metro, marmaray gibi yapılarla övünecek durumda olması utanç verici. Ama bir yandan tebrik etmek lazım, sizin gibi seçmen kitlesini iyi kullanıyorlar.

• bakın ak partiye oy vermediniz pkk ortalığı boş buldu koalisyon olacak diye her yeri yakıp yıkıyor her gün şehit haberleri geliyor, döviz artıyor bir düşünün hangi olaydan sonra bunlar olmaya başladı?

Ak parti bu ülkenin temelidir arkadaşlar, geleceğin yönetim şeklinin organize edecek, ülkeyi geliştirecek büyütecek her şeyi yapan partidir. Yokluğunda bir ırak ve suriyeden farkımız kalmaz. %5 oy kaybı ile ne hallere geldik, %10 olmasını düşünemiyorum bile. At gözlüklü olmayın ak partiye oy verin, ülkenin gelişimine destek olun diğer partilere oy atacaklar oy vermesin en azından ak partiye vermiyorsa ülke batma noktasına geldi. ak parti %50 alırken avrupa diz çöküyordu önümüzde yazık
  • Kırmızı Pervane kullanıcısına yanıt
    dovizin artması halkı ilgilendirmiyor arkadaşım öncelikle bunu doğru bilip konuşun lütfen. 6 ay önce galaxy s6 2500tl idi, şimdi 1900tl mesela. sorsan döviz arttı dersiniz her şey ucuzladı bir kere.

ayrıca dikkat ettiysen tl diyorum, türk halkı tl kullanır amerikalılar için önmeli dövizin artması benim zaten dövizim yok 10tl olsa banane 100tl olsa banane ben tl kulanıyorum sonuçta, ayrıca eğitim çok iyi tıp kontenjanları bile boş kalmış eskiden millet tıp okumak için ayilesinden 1000km uzakta yaşardı artık her yer tıp oldu fena mı?
  • Söylem siyasetini bırakalım. 13 yıllık iktidarın yıpranmaması hata yapmaması düşünülemez. İnsan ana babasına bazen isyan ediyor.

PKK, IŞİD ve DHKP-C; AKP'ye intikam yeminleri ediyor ben de vatandaş olarak bu örgütlere karşıyım erken seçimde oyumu AKP'ye vereceğim NOKTA.

2şer 2şer basın eksileri. Hak tektir.
  • montevo kullanıcısına yanıt
    15 senedir pkk nın hiç mi suçu yok da Akp ye yükleniliyor
  • sangokudbgt kullanıcısına yanıt
    çok komiksiniz be, tehdit ediyor akli sira garibim :D
    bu yalanlara karnimiz tok, delikten supurmeyin dedikleri adama mi diz cokuyordu avrupa. avrupa ona "yav he he" diyordu o da size is yapmis gibi yutturuyordu.
    Memleketin duzeni sizin yuzunuzden bozuldu, biraz palazlaninca temeliyle oynamaya kalktiniz ama yemedi yediniz tokati. Simdi o aciyla ortaligi karistirip panik havasi yaratiyorsunuz sadece... Sizin gibilerinin zihniyetinde padisahliga donup millet tekrar ummete donusecegine yikilsin bu ulke. Problem degil gercek Turk milleti yenisini kurar, hemde icindeki pislikleri temizleyerek.

• fox5578 kullanıcısına yanıt
    önceki hükümetlere her konuda atar yaparken sıkıun tı çıkmıyordu şimdi ne oldu?örgütün toparlkanabilmeis için 2 kere süre kazandıran ben değilim.askeirn operasyon yapmasını valilik onayına bağlayan benim üst kat komşum değil,pkk ile görüşüp sonra görüşmedik daha sonra ben görüşüyorum bana sorun diyen de fırıncı ahmet dayı değil,özerk kürdistan olduk diye duyuru yapanda grölanddaki kutup ayıları değil ve bu kadar onları boş veren kanadada ki elalem değil.kim bunlar hakkatten?
  • quote:

Bekliyorum.

forumdaş sana 5.Şuayı okumanı tavsiye edebilirim. Sorun aslında akp değil daha çok bir şahsın farkında olmadan temsil ettiği bir durum ile ilgili. Burda uzun uzun yazmayayım şimdi. 80 sene evvek yazılmış zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sangokudbgt

dovizin artması halkı ilgilendirmiyor arkadaşım öncelikle bunu doğru bilip konuşun lütfen. 6 ay önce galaxy s6 2500tl idi, şimdi 1900tl mesela. sorsan döviz arttı dersiniz her şey ucuzladı bir kere.

ayrıca dikkat ettiysen tl diyorum, türk halkı tl kullanır amerikalılar için önmeli dövizin artması benim zaten dövizim yok 10tl olsa banane 100tl olsa banane ben tl kulanıyorum sonuçta, ayrıca eğitim çok iyi tıp kontenjanları bile boş kalmış eskiden millet tıp okumak için ayilesinden 1000km uzakta yaşardı artık her yer tıp oldu fena mı?

Kardeş yıllardır bu forumdayım, eğer trollemiyorsan şayet böyle mantıksız bir mesaj görmedim sanırım.

Dövizin artması nasıl halkı ilgilendirmez? Doğru düzgün eğitimin olmadığı ülkede ithalatla uğraşan adam ne yapacak? Ya da bir şekilde borcunu dolarla, euro ile ödeyen adam ne yapsın şimdi? Borcu 1 senede % 50 artacak düşün yani.

Telefon örneğini açıklamam gerek yok zaten, ona bakacak olursa iphone fiyatları arttı, demek ki telefona talep yokmuş o kadar.

O her yere açılan tıp kontenjanlarını hakkında da şunu söyleyeyim. Umarım bir gün 200.000'ci olup özel okulla tıp bitiren bir doktor'a işin düşer de görürsün o zaman.

• FlexTR F kullanıcısına yanıt
    standart akp yandaşı.yine mağdur peşine din allah kitap
  • suicide kullanıcısına yanıt
    gezi olaylarında pkk bayrakları ile taksimde halay çekenler ak partiliydi değil mi?

yahu adamlar ile çekmediğiniz halay kalmadı, yeri geldi pkk bayrağı apo posteri açtınız, açtırdınız. yok biz açmadık deseniz bile 2mt yanınızda açtılar en iyi ihtimal ile tek bir söz demediniz, tersine cnn'e reportaj verip hükümeti yıpratmak için elinizden geleni yaptınız şimdi akp'mi pkk ile kol kola oldu? şu saatten sonra güldüm ya bu günümde boşa geçmedi sayende teşekkürler

https://www.youtube.com/watch?v=VgaFpdutfyM

• Kırmızı Pervane kullanıcısına yanıt
    dolar ile euro ile borçlanan adam zengin adamdır zaten dostum, zengine koymaz böyle şeyler. zengini halktan saymam ben zaten. zengin gider borcunu öder cebinde kalan parayla bmw, mercedesini alır yine. sokakta bir ton görüyoruz pejodan fazla bmw var maşallah.

borcu artınca onun sıkıntısı benim değil, ben hayatımda döviz kullanmadım hep tl ile alışveriş yaptım. (aliexpress'ten 1-2 şey aldım o kadar onuda bankaya tl ödedim)

iphone fiyatını dovizden değil kar marjını arttırmak için arttırdılar bilmeden konuşmayalım. döviz artmadan önce her şey pahalıydı şimdi ucuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: sangokudbgt

dolar ile euro ile borçlanan adam zengin adamdır zaten dostum, zengine koymaz böyle şeyler. zengini halktan saymam ben zaten. zengin gider borcunu öder cebinde kalan parayla bmw, mercedesini alır yine. sokakta bir ton görüyoruz pejodan fazla bmw var maşallah.

borcu artınca onun sıkıntısı benim değil, ben hayatımda döviz kullanmadım hep tl ile alışveriş yaptım. (aliexpress'ten 1-2 şey aldım o kadar onuda bankaya tl ödedim)

iphone fiyatını dovizden değil kar marjını arttırmak için arttırdılar bilmeden konuşmayalım. döviz artmadan önce her şey pahalıydı şimdi ucuz

• astortx kullanıcısına yanıt
    dışardan otu alan adamın sorunu bunlar, her yer yeşillik her yer çayır ülkemizde. ot bulamayan gelsin bizim aşağı mahallede gırla var. dışardan saman getirip organik diye et satıyolar markette görüyorum 2 katı normal fiyatın alan düşünsün ben normal ete devam
  • montevo kullanıcısına yanıt
    90 sene laiklik elden gidiyor cumhuriyet dinledin yetmedi mi?
  • nk061 kullanıcısına yanıt
    Aklima ilk gelen.. Ergenikon Balyoz gibi sahte islerle bu ulkede onemli mevkude olan masum kisileri yillarca hapis yatirmalari, hapisde insanlari oldurmeleri...oradan buradan, medyadan duyma-gorme degil. Sen yatsan iyi mi olurdu?

Bagimsiz yargi, parellel falan filan deme, onlari da aciklamak zorunda kalirsin..

Yazarken biri daha aklima geldi, neden Osloda PKK ile pazarlik yaptiniz...

Bitmez eger sen onlari melek gibi hatasiz goruyorsan cok buyuk cikarin vardir...cunku beyin yikanmasi da bir yere kadar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi astortx -- 19 Ağustos 2015; 13:32:21 >
  • sangokudbgt kullanıcısına yanıt
    Pkk liyla halay cekeni yatirip benzetsinler bana gore sorun yok ama sehide kelle, katile sayin diyeni, davulla zurnayla terorist karsilatana, tskyi kusa cevireni, barzaniyle gulup egleneni, kendi cocugunu askere bile gondermeyip milletin evladi uzerinde soz sahibiymis gibi konusanada aynisini yapsinlar mi?

• Arkadaşlar boşuna tartismayalim. Bizim düşmanımız AKP CHP MHP değil. Bizim düşmanımız ülkemizi bölmeye çalışan teröristler. Bunlara karşı elimizden geldiğince mücadele edelim. Prim verdirmeyelim bu o. çocuklarına.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FlexTR F kullanıcısına yanıt
    o zamnalar çocuktum gerekli cevabı veremedim haliyle
  • 
Sayfa: önceki 14181419142014211422
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.