Şimdi Ara

AKP Çok Fena Düşüyor.. (1422. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28.560
Cevap
66
Favori
526.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1406 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14201421142214231424
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: x2yk

quote:

Orijinalden alıntı: Dodgers

quote:

Orijinalden alıntı: Judge Man

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı

Yahu AKP nin ses kayıtlarında sınıra sahte saldırı yapıp Suriye ye gireceğini dinlemediniz mi? Kendi askerlerimize bomba atacaklardı , maksat suriye savaş başlattı deyip savaş açacaklardı...

Simdi ise şehit haberlerinin kaynağının AKP , MİT olmadığını mı sanıyorsunuz ?
    Bu insanlar tekrar iktidara gelebilmek için askerimizin ölmesini de isteyebilirler .
    Zaten şuan şehit vermek en başta HDP ye yaramaz ..

Para ile besledikleri teröristler askerimize kurşun sıkıyor işte. Amaçları da belli bakın iktidar kurulamadı ne oldu , bakın HDP barajı geçti ne oldu deyip oy almak için yapıyorlar. Bu kadar saf olmayın , bir de AKP ye oy vericem demiş.. Kandırmışlar 1 kişiyi işte , böyle böyle tekrar iktidar olup başkanlık sistemine geçecekler.

yapma bunu

rte düşmanlığın seni pkk sempatizanı yapmış
    azıcık düşünerek yaz şunları

Neden MHP değil de AKP sorabilir miyim? Açtığın konudan utan lale.

pkklılar mhp sayesin bakan olacak günaydın

Ben MHPyi sağ görüşlü biri olduğunu düşündüğüm için örnek verdim, ha ben CHPye attım, elinden gelen herşeyi yaptı, peki kabul oldu mu HAYIR. Şu konuya verdiğimi 1180 likea yazık, keşke silinse bir de konunun yanına parantezle yazdığın yazıya bak utan. Sizin gibi saflar işte böyle AKPye veriyor, bana sakın terör falan deme herşey AKP yüzünden oldu ne olursa olsun o partiye oy atan bana Atatürkü seviyorum demesin Kadir Mısıroğlunu cumhurbaşkanlığı sarayında ağırlayan gavata rağmen. Sen ve senin gibiler bu tutumu sergiledikçe daha HDPnin oyu artar sebebi AKPKK. Ne yapıyorsan yap şu parantezi sil bu konuya like veren insanlar ortak bir görüşe sahip onlara ayıp etme hadi eyvallah.

Ne haliniz varsa görün diyeceğim bu.. Şu yazış şekline bak resmen kan kusuyorsunuz.. her şeyin sorumlusu Ak Parti başka da bir şey bilmezsiniz zaten devam edin böyle yazmaya.. Bu ülke de yüzde 41 görüyor her şeyi ha gelecek seçim olursa bakalım daha mı az görecek daha mı çok onu da zaman gösterecek.. Kardeşim oyunu ver CHP 'ye ver MHP 'ye ver nereye verirsen ver ben bu parti mantığına sahibim dersin o yüzden AKP 'ye oy vermiyorum dersin anlarım eyvallah ta sen CHP veriyorsun diye başka X Partisini suçlayanda da ben çıkar ararım , propaganda yapıyor derim bu kadar basit..

7 Haziran'dan önce de görüşüm aynıydı, Geziden önce de. Atatürk düşmanlığı var mı AKP'de? var. Rejim düşmanlığı var mı? Var, Hırsızlık, Din Tüccarlığı var mı AKP'de var? HDP terörist evet. HDP-AKP Atatürk'ü ve Türkiye'nin bütünlüğünü zerre kadar istemeyen iki partidir aksini iddiaa eden kendisini boğazdan atsın. Madem bu kadar vatanseversin, o zaman AKP'liler CHP'ye oy versin hepsi terör bitsin bakalım. AKP'den önce zibilyon tane HDP'nin uzantısı kapatıldı bunu da araştır.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: captain_turkiye

quote:

Orijinalden alıntı: White Devil

konuyu açan arkadaş akp karşıtıyken şimdi inadına akp diyenlere dönmüş ilginç.

Hesabı akpli biri almıştır yada trolle bağlamıştır, başka açıklaması olamaz. Bir kişinin fikirleri, görüşleri arasında bu geçişler olmaz. Yazım tarzı bile değişti akp derken ak parti demeye başladı.

AKP demek AK Parti demek Adalet ve Kalkınma Partisi demek aynı şeyler demek değil mi ne olacak AKP dese AK Parti dese ama takılacak bir şey bulunmak isteniyorsa da bulunur maalesef insanların içinde olmasın bu düşünceler işte..

ak parti lafını sadece akpliler kullanıyor. zaten partinin normal kısaltması akp olması gerekirken "si" takısını atarak algı yaratmak için farklı kısaltma kullanıyorlar. akp lafını fanatik olanlar özellikle kullanmıyorlar. bu ayrışmayı kasıtlı olarak yaptılar. ayrıca bu yüzden aşağıda ki durumlar da ortaya çıkıyor:

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yahu AKP nin ses kayıtlarında sınıra sahte saldırı yapıp Suriye ye gireceğini dinlemediniz mi? Kendi askerlerimize bomba atacaklardı , maksat suriye savaş başlattı deyip savaş açacaklardı...

Bu insanlar tekrar iktidara gelebilmek için askerimizin ölmesini de isteyebilirler .

Para ile besledikleri teröristler askerimize kurşun sıkıyor işte. Amaçları da belli bakın iktidar kurulamadı ne oldu , bakın HDP barajı geçti ne oldu deyip oy almak için yapıyorlar. Bu kadar saf olmayın , bir de AKP ye oy vericem demiş.. Kandırmışlar 1 kişiyi işte , böyle böyle tekrar iktidar olup başkanlık sistemine geçecekler.

yapma bunu

Ben MHPyi sağ görüşlü biri olduğunu düşündüğüm için örnek verdim, ha ben CHPye attım, elinden gelen herşeyi yaptı, peki kabul oldu mu HAYIR. Şu konuya verdiğimi 1180 likea yazık, keşke silinse bir de konunun yanına parantezle yazdığın yazıya bak utan. Sizin gibi saflar işte böyle AKPye veriyor, bana sakın terör falan deme herşey AKP yüzünden oldu ne olursa olsun o partiye oy atan bana Atatürkü seviyorum demesin Kadir Mısıroğlunu cumhurbaşkanlığı sarayında ağırlayan gavata rağmen. Sen ve senin gibiler bu tutumu sergiledikçe daha HDPnin oyu artar sebebi AKPKK. Ne yapıyorsan yap şu parantezi sil bu konuya like veren insanlar ortak bir görüşe sahip onlara ayıp etme hadi eyvallah.

Ne haliniz varsa görün diyeceğim bu.. Şu yazış şekline bak resmen kan kusuyorsunuz.. her şeyin sorumlusu Ak Parti başka da bir şey bilmezsiniz zaten devam edin böyle yazmaya.. Bu ülke de yüzde 41 görüyor her şeyi ha gelecek seçim olursa bakalım daha mı az görecek daha mı çok onu da zaman gösterecek.. Kardeşim oyunu ver CHP 'ye ver MHP 'ye ver nereye verirsen ver ben bu parti mantığına sahibim dersin o yüzden AKP 'ye oy vermiyorum dersin anlarım eyvallah ta sen CHP veriyorsun diye başka X Partisini suçlayanda da ben çıkar ararım , propaganda yapıyor derim bu kadar basit..

7 Haziran'dan önce de görüşüm aynıydı, Geziden önce de. Atatürk düşmanlığı var mı AKP'de? var. Rejim düşmanlığı var mı? Var, Hırsızlık, Din Tüccarlığı var mı AKP'de var? HDP terörist evet. HDP-AKP Atatürk'ü ve Türkiye'nin bütünlüğünü zerre kadar istemeyen iki partidir aksini iddiaa eden kendisini boğazdan atsın. Madem bu kadar vatanseversin, o zaman AKP'liler CHP'ye oy versin hepsi terör bitsin bakalım. AKP'den önce zibilyon tane HDP'nin uzantısı kapatıldı bunu da araştır.

Sana göre var bana göre yok bitti.. Tamam gelelim CHP madem bitirdi terörü ama fakat lakin madem bitiren bir parti var terörü kanayan yarayı durdurmuş şimdi bu parti gelecek seçim de yüzde 50 'lerle hatta yüzde 80 'lerle niye gelmiyor o zaman ha demek ki biten bir şey yok millet kusmuş artık koalisyonlara hükümet düşmelerine demiş yeni bir parti var ve o da AKP olmuş millet inanmış iktidar olmuş bir daha bir daha bir daha tam 7 seçim 8. de oldu sadece hükümet kurulamadı yasaların sayesinde..

Gelelim ne diyoruz 30000 'i geçen şehidimiz var (mekanları cennet olsun şehitlerimizin) terör ne zaman çıkmış tahmini 84 yılları diyor kitaplar internet arşivler AKP 'den sonra kaç şehidimiz var yaklaşık 14 yıl da şu kadar şimdi bakarım ben saçma oluyor anlıyorum ama toplama çıkarma ile şehidi yan yana koyuyorsun diyeceksin ama kusura bakma da 30000 şehidi AKP zamanında vermedik biz o yüzden o partiler niye başa gelemiyor hala göremiyorsanız sen inanmaya devam et yok Atatürk düşmanlığına Gezi 'ne biz de yolumuza devam edelim..

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

yapma bunu

Sana göre var bana göre yok bitti.. Tamam gelelim CHP madem bitirdi terörü ama fakat lakin madem bitiren bir parti var terörü kanayan yarayı durdurmuş şimdi bu parti gelecek seçim de yüzde 50 'lerle hatta yüzde 80 'lerle niye gelmiyor o zaman ha demek ki biten bir şey yok millet kusmuş artık koalisyonlara hükümet düşmelerine demiş yeni bir parti var ve o da AKP olmuş millet inanmış iktidar olmuş bir daha bir daha bir daha tam 7 seçim 8. de oldu sadece hükümet kurulamadı yasaların sayesinde..

Gelelim ne diyoruz 30000 'i geçen şehidimiz var (mekanları cennet olsun şehitlerimizin) terör ne zaman çıkmış tahmini 84 yılları diyor kitaplar internet arşivler AKP 'den sonra kaç şehidimiz var yaklaşık 14 yıl da şu kadar şimdi bakarım ben saçma oluyor anlıyorum ama toplama çıkarma ile şehidi yan yana koyuyorsun diyeceksin ama kusura bakma da 30000 şehidi AKP zamanında vermedik biz o yüzden o partiler niye başa gelemiyor hala göremiyorsanız sen inanmaya devam et yok Atatürk düşmanlığına Gezi 'ne biz de yolumuza devam edelim..

Halk istedi koalisyonu, partiler yapamadı koalisyonu bu kadar net ama sen gidip bana AKP olmalı dersen gülerim, terör AKP tek başına iktarda olsa olmasa da olan birşey, HDPlilerle kucak kucak olmaya ne dersin? Bu arada ben CHP-MHP arasında kalan bir seçmenim ayrıca, parti sempatizanlığı yapmıyorum, sadece AKP seçilsin erken seçimde demek güldürdü. Dolar yükselmiş falan filan, Gezi Parkı zamanı "oooo doları yükseltti bu geziciler" demek iyiydi tabi.

• erken seçim de oyum mhp ye ,en başından beri kıvırmadan sabit bir görüş sergilediler. pkk ve yandaşları ile koalisyon yapmayacağız dediler,akpye şartlarını sundular kabul edilmeyecek gibi de değildi şartlar ne yani niye korkuyosunuz ki 4 tane bakanın yargılanmasından ? demek ki ucu başkalarına dokunacak. hainlikte sınır tanımayan bir adamın arkasından koştuğunuz için bu vatan sizleri affetmeyecek,karanlık günlerimiz geldiğinde savaşta evladın şehit düştüğünde keşke karşılarında olsaydım diyeceksiniz ama çok geç olacak.

pkk ile müzakere olmayacağını bu adamların nerde ne zaman ne yapacağı belli değil inş anlamışsınızdır bunu.

çözüm süreci sevdasına 800 tane dhkpcliyi serbest bırakırken bişey yoktu şimdi mi aklınız başınıza geldi ? cemaatte sizi kandırdı,pkk da öylemi ? siz ne aptal bir hükümetmişsiniz be kardeşim.
  • Yazdıklarımı kimse okumayacak ama yazayım.İster inanın ister inanmayın TSK şu anda dünyanın en iyi askeri oluşumlarının arasında.Eğer bugün terörü bitiremiyorsa bilin ki gücünü kullanmıyor ya da kullandırtmıyorlar.Nedeni açık.Sizce isteseler bitiremezler mi her şeyi?Bitirebilirler ama ne yazık ki o işler öyle yürümüyor.Malum parti korku politikası uyguluyor.Farkında olmadan dışarıdan alınan mesajlarla aslında bir nevi buna hazırlanıyorsunuz.Daha doğrusu buna itiliyorsunuz.Bu ülkede 75 milyon kişi yaşıyor ama hepsi birbirinden ayrı.Her geçen gün insanlar ayrılıyor.Televizyon bundan kurtulmanın yolu olarak dolaylı olarak da olsa malum partiyi öne çıkarıyor.Yapabileceğimiz bir şey yok.Halkımız cahil,cahil olmayanda diğerlerine katılıyor
  • AKP den CHP ye 1 oy geliooo. Bi hükümet kuramayan adamlar mı ülkeyi yönetecek hepsini ıslak odunla vuracan 550 sini
  • akp ile bdp seçim hükümeti kuruyor hayırlı olsun.
  • Akp=Pkk

Birbirinden farkı olmayan 2 terör örgütü...
  • Dolar 7 kurus artti mutlu musunuz gezicilerden geldikleri nokta dolarin 1 tl lik artisi bizi etkilemez sonra bize neden riyakar diyorsunuz derler sizin gibilere firildak derler de demiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oy moy hikaye. euro doviz kuru ne kadar oldu acaba biri yazabilir mi

• jonywayt J kullanıcısına yanıt
    dolar 2.96 euro 3.30 pabucumun baskani sag olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dolar 3 TL !
  • quote:

Orijinalden alıntı: suicide

dolar 2.96 euro 3.30 pabucumun baskani sag olsun.

peki ne oldu 1 haftada 2.75 den 2.96 ya cikti dolar. yani cebimozdeki paranin alim gucu %10 daha dustu. hatretle izliyorum yasananlari. ulkeyi bu duruma getirenler utansin diyecegim ama yuz katir derisi oldugundan ne utanacaklar...

• Atatürkün partisi her pkk cenazesinde baş köşede tebrik ediyorum.

• jonywayt J kullanıcısına yanıt
    ya benimsin ya kara topragin mantigi iste. Ele geciremiyorsam yok edeyim diyorlar. Bu kadar basit.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akp ülkeyi kaosa sürüklüyor resmen...
  • Büyük Usta ne demek istiyor bir 19dakikanızı ayırın da izleyin lütfen;
    http://video.star.com.tr/album/haber/709324/1/Guncel

Tüm Dünya için Ak Parti bir nimettir. Değerlendirebilirsek ne mutlu.
    Değerlendiremezsek te keyfimiz bilir. Eski rezilliklerle yaşamaya devam eder gideriz.
  • Bir tek akp değil chpsi mhp si hepsi ülkeyi bu duruma sürükleyenler arasında. Cebe para atmak yerine vatan için çalışsalar bu hükümeti kursalardı böyle berbat bir hale gelmezdik
  • Akp ye oy verenler yarattigi ulke ile gurur duysun.

• 
Sayfa: önceki 14201421142214231424
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.