Şimdi Ara

AKP Çok Fena Düşüyor.. (1418. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28.560
Cevap
66
Favori
526.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1406 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14161417141814191420
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AntHC

quote:

Orijinalden alıntı: baymirza

quote:

quote:

konuyu açan arkadaşın böylesine dönmüş olmasına inanamıyorum hesabı çalınmış olmalı. Yapılan herşeyin oy için yapıldığını görmüyor musun?

Komplo teorileri tavan yapmış, kendi fikriyle parti değiştirme olasılığı hiç yok öylemi? Anadan doğma mı CHPli olunuyor arkadaş, pkk ile işbiliriğini görünce yanlış bulmuş değiştirmiş tercihini, ne var bunda bu kadar kabullenilmeyen anlayamıyorum.

balık hafıza pkk ile işbirliği dedi. pkk ile işbirliği görmek istersen dön de şu son bir kaç seneye bakıver.

Hakaret etmeye gerek yok, HDP=Pkk, CHP=HDP, (bkz) "İyi salladık beraber", HDP'ye destek stratajik bir hataydı"

Bir kaç sene içinde olanlar çözüm süreciyle pkk'yı değil onun kandırdığı kürt kardeşlerimizi dağdan indirmek için yapıldı. Hükümetin ermeni asıllı asela devamı pkk'yı yok etmekten başka amacı yoktu. Tayyip düşmanlığından-koltuk uğruna ülkeyi terör örgütüne satan partilerden farklı olarak.

tabi tabi andersondan masallar...

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

konuyu açan arkadaşın böylesine dönmüş olmasına inanamıyorum hesabı çalınmış olmalı. Yapılan herşeyin oy için yapıldığını görmüyor musun?

Komplo teorileri tavan yapmış, kendi fikriyle parti değiştirme olasılığı hiç yok öylemi? Anadan doğma mı CHPli olunuyor arkadaş, pkk ile işbiliriğini görünce yanlış bulmuş değiştirmiş tercihini, ne var bunda bu kadar kabullenilmeyen anlayamıyorum.

balık hafıza pkk ile işbirliği dedi. pkk ile işbirliği görmek istersen dön de şu son bir kaç seneye bakıver.

Hakaret etmeye gerek yok, HDP=Pkk, CHP=HDP, (bkz) "İyi salladık beraber", HDP'ye destek stratajik bir hataydı"

Bir kaç sene içinde olanlar çözüm süreciyle pkk'yı değil onun kandırdığı kürt kardeşlerimizi dağdan indirmek için yapıldı. Hükümetin ermeni asıllı asela devamı pkk'yı yok etmekten başka amacı yoktu. Tayyip düşmanlığından-koltuk uğruna ülkeyi terör örgütüne satan partilerden farklı olarak.

sizin chp veya azda olsa mhp den hiç bir farkınız yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: yusufziya

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

hadi ordan hadi ordan...

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yusufziya

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

hadi ordan hadi ordan...

bane ne amerikadan banane ..

arkadaşım ..

hadi oradan ..

• Hala Akp'ye oy vermeyi düşünen mi var. Adamların ülkede rant sağlamadığı yer yok. Diyanet işleri bile para yiyor. Camiilerde falanca yer için yardım topluyorlar ya nereye gidiyor bu paralar açıklansın. Gidip iki çocuk sevindirmek , aç birini doyurmak daha mantıklı. O parayı bile sarayda kullanıyordur padişah :) . Başkan olmak için ülke evlatlarını öldürten diktatöre destek olan varsa söyleyecek söz yok. Omo yol yoptolar diye savunanlara da bir söz. Ula adam 50 bin TL lik arabadan 20 bin TL vergi alıyor. Tabii ki yapacak yol. Keriz gibi vergi ödüyoruz hala yol var tünel var diye seviniyoruz. Bunlar bunca veballe obur dünyada ne yapacaklar bilen yok. Sarayda yaşamakla olmuyor kefenin cebi yok. Obur tarafa sadece Dünya daki yaptığımız ameller gidiyor. Oğlum paraları sıfırla demekle yetim hakkı yemenin günahı sıfırlanmıyor.

• Seçimde tek başına iktidar olamayınca terörü hortlattılar. Terörü bitirmek falan değil maksat, terörü kullanmak. Seçimden öncesinde ve sonrasında bunlar gerek birinci ağızdan gerekse twitter mesajlarıyla tehdit olarak dile getirilmedi mi? 400 ü vermeyince millet birilerinin dediği gibi huzurumuz kaçırılmadı mı? Kaos ortamı oluşturularak elleriniz bak buna kalktı demeye getirilmiyor mu? Bakın bu ve buna benzer sözler kara bulutlar tarafından direkt olarak dile getirildi. Çözüm süreci neden buz dolabına kondu düşündünüz mü hiç? Neden buz dolabına kondu da tamamen çöpe atılmadı? demek ki birileri istediğini alırsa buz dolabının kapağını yeniden açacak. Yani birileri kendi istikballerini ülkede barışın huzurun sağlanmasından daha ön planda tutuyor görmüyor musunuz?
  • En komiği de Ak Parti her yerden TC ifadesini kaldırmaya çalışırken HDP ve destekçileryle güzel güzel sohbet ederlerken bi anda cemaatte olduğu gibi bi anda birbirlerinin azılı düşmanı olmaları

• SENİ YİNE BAŞKAN YAPMAYACAĞIZ !!!!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Judge Man
    Akparti sayesinde adam olanlar rteye sövmeye başlamış

akp sayesinde hakki olmadan adam! olanlar kendini belli ediyor zaten, boyle bi donmeler dolanmalar falan yasaniyor... Kendi kendine adam olanlar sabit, isine gelsede gelmesede gorebiliyor dogrulari kisilik meselesi tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suicide -- 19 Ağustos 2015; 13:55:04 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Seçimde tek başına iktidar olamayınca terörü hortlattılar. Terörü bitirmek falan değil maksat, terörü kullanmak. Seçimden öncesinde ve sonrasında bunlar gerek birinci ağızdan gerekse twitter mesajlarıyla tehdit olarak dile getirilmedi mi? 400 ü vermeyince millet birilerinin dediği gibi huzurumuz kaçırılmadı mı? Kaos ortamı oluşturularak elleriniz bak buna kalktı demeye getirilmiyor mu? Bakın bu ve buna benzer sözler kara bulutlar tarafından direkt olarak dile getirildi. Çözüm süreci neden buz dolabına kondu düşündünüz mü hiç? Neden buz dolabına kondu da tamamen çöpe atılmadı? demek ki birileri istediğini alırsa buz dolabının kapağını yeniden açacak. Yani birileri kendi istikballerini ülkede barışın huzurun sağlanmasından daha ön planda tutuyor görmüyor musunuz?

evet görüyoruz sabah akşam cemaate sövüp
    işler ters dönünce cemaate yalakalık yapan milli görüşçülerden öğrendik görmeyi

arkadaş ben fikir sunuyorum sen bana milli görüşçülerden bahsediyorsun, banane milli görüşçülerden. ben o milli ittifak resmini profil yaptığımda daha Mhp nin ittifaka dahil olup olmayacağı belli değildi. ta o zamandan kalma o profil. Şimdi mhp o ittifaka dahil olsaydı BELKİ meclisteki vekil dağılımı bugün çok daha farklı olacaktı ve çok rahat bir şekilde koalisyon kurulacaktı. BELKİ diyorum çünkü matematiksel hesabını yapmadım, izafi konuşuyorum. Bu operasyonların olacağını aylar öncesinden birisi twitterda yazdı. ama sen ona da bir kulp bulursun şimdi. ben sana şunu söyleyim, ameller niyetlere göredir. bu operasyonlar gerçekten terörü bitirmek için mi yapılıyor sence?

• Sen gerçekten kafayı yemişsin. Meksika modeli başkanlık getireceğiz diye sağda solda bağırıyordu. Örnek aldığımız ülke Meksika. Sen de aslında Meksika yönetimini hak ediyorsun. Keşke Rte başkan olsa da senin gibilerin halini görsem.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Galatasaray101o10

Sen gerçekten kafayı yemişsin. Meksika modeli başkanlık getireceğiz diye sağda solda bağırıyordu. Örnek aldığımız ülke Meksika. Sen de aslında Meksika yönetimini hak ediyorsun. Keşke Rte başkan olsa da senin gibilerin halini görsem.

PKK lılar tutuştu

neymiş seni başkan yaptırmayacağız mış

iyi güzel meksika usulü damuz kavurma yaparız sıkıntı yok

Aaa çok mü üzüldün Başkanın PKK ile ayrı düştü diye. 13 yıldır masalarda, meydanlarda el ele tutuşup ülke pazarlıyordu. Yazık sana da acıyorum tabii bi yerde

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sen gerçekten kafayı yemişsin. Meksika modeli başkanlık getireceğiz diye sağda solda bağırıyordu. Örnek aldığımız ülke Meksika. Sen de aslında Meksika yönetimini hak ediyorsun. Keşke Rte başkan olsa da senin gibilerin halini görsem.

PKK lılar tutuştu

neymiş seni başkan yaptırmayacağız mış

iyi güzel meksika usulü damuz kavurma yaparız sıkıntı yok

Aaa çok mü üzüldün Başkanın PKK ile ayrı düştü diye. 13 yıldır masalarda, meydanlarda el ele tutuşup ülke pazarlıyordu. Yazık sana da acıyorum tabii bi yerde

tamam arkadaşım sen haklısın
    PKK lıları bakan yaptınız ya sırtınız yere gelmez

Aynen çünkü siz PKK yı hak ediyorsunuz. Hırsızlarla teröristlerle işimiz olmaz bizim. Siz 2 kulvarı da bizden daha iyi bilirsiniz. 13 yıldır prof oldunuz bu alanlarda.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Seçimde tek başına iktidar olamayınca terörü hortlattılar. Terörü bitirmek falan değil maksat, terörü kullanmak. Seçimden öncesinde ve sonrasında bunlar gerek birinci ağızdan gerekse twitter mesajlarıyla tehdit olarak dile getirilmedi mi? 400 ü vermeyince millet birilerinin dediği gibi huzurumuz kaçırılmadı mı? Kaos ortamı oluşturularak elleriniz bak buna kalktı demeye getirilmiyor mu? Bakın bu ve buna benzer sözler kara bulutlar tarafından direkt olarak dile getirildi. Çözüm süreci neden buz dolabına kondu düşündünüz mü hiç? Neden buz dolabına kondu da tamamen çöpe atılmadı? demek ki birileri istediğini alırsa buz dolabının kapağını yeniden açacak. Yani birileri kendi istikballerini ülkede barışın huzurun sağlanmasından daha ön planda tutuyor görmüyor musunuz?

evet görüyoruz sabah akşam cemaate sövüp
    işler ters dönünce cemaate yalakalık yapan milli görüşçülerden öğrendik görmeyi

arkadaş ben fikir sunuyorum sen bana milli görüşçülerden bahsediyorsun, banane milli görüşçülerden. ben o milli ittifak resmini profil yaptığımda daha Mhp nin ittifaka dahil olup olmayacağı belli değildi. ta o zamandan kalma o profil. Şimdi mhp o ittifaka dahil olsaydı BELKİ meclisteki vekil dağılımı bugün çok daha farklı olacaktı ve çok rahat bir şekilde koalisyon kurulacaktı. BELKİ diyorum çünkü matematiksel hesabını yapmadım, izafi konuşuyorum. Bu operasyonların olacağını aylar öncesinden birisi twitterda yazdı. ama sen ona da bir kulp bulursun şimdi. ben sana şunu söyleyim, ameller niyetlere göredir. bu operasyonlar gerçekten terörü bitirmek için mi yapılıyor sence?

ya ne için yapılacak

azıcık aklını çalıştır CHP den her gün HDP lehine açıklamalar gelir
    MHP sayesinde HDP liler bakan olacak ve sen hala bunlar terörü bitirmek için mi diyorsun

kürtlere haklarını vermekten doğal ne olabilir.
    kürtlerle terörü ayır
    şu anki düşman terör bunu anlayabildin mi
    Akparti kendini bu çözüm süreci denen saçmalığa sokmasaydı değil %50
    %70 i bile çok rahat alırdı.çözüm süreci yüzünden oyları bir nebze dahi artmadı azaldı
    bunu da bil.

bay kamalak

üslubuna dikkat et
    evet mhp chp yüzde yüz beceriksiz meclis başkanını bile seçemediler
    kürtlere hakkını verelim vermeyelim diyen zaten yok.
    ben kürtlerin içinde yaşıyorum sen merak etme.
    kafana göre iftira at izi kalsın mantığın bu mu?
    terör şu anki düşman değil geçmişten beri düşman, hep düşmandı bunu anlayabildin mi?
    operasyonlar vs oy için yapılıyor bunu anlayabildin mi?
    ayrıca ben operasyonların daha geniş kapsamlı yapılmasından, sadece bir iki uçak kaldırıp dağ bombalayarak değil, şehirlerin didik didik edilip teröre ait ne varsa yok edilmesinden yanayım. hiç bir siyasi hesap yapılmadan, operasyonları hiç bir siyasi emele alet etmeden, yalnızca ve yanlızca milletimizin egemenliği için, şanlı bayrağımızın ülkemizin her yerinde dalgalanması için. birilerinin vaziyeti kurtarması için değil anlayabildin mi bay ukala.

• Adama bak AKP'ye giydirirken konuyu AKP olarak açmış şimdi ise ak parti diyeceği tutmuş allah allah
  • Ne savaşı lan terör sempatizanı hainler, ortada mayınlı,pusu kurarak saldıran hain,kalleş bir terör örgütünü var. Savaşmış...

Lan teröristler hdpli belediyenin maaşlı elemanı çıkıyor lan var mı ötesi .. Türkiye'de demokrasi olsa bunlar çoktan kazığa oturtulmuştu işte demokrasi diye ne öğrettilerse başımıza gelenler bu yüzden.
  • Tuhaf. Konudaki hem PKK sempatizanlari hem MHP hemde CHP sempatizanlari bir olmuslar akp ye oy verecegim diyen kisiye ortaklasa saldiriyorlar. Demekki tek dogruyol gercektende AKP imis. :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kugutex -- 19 Ağustos 2015; 16:33:16 >
  • Judge Man kullanıcısına yanıt
    ya cocuk bi kalk git ara forumda butun mesajlarimi, pkk ile ilgili tek sempati uyandiran sey bulursan gel konusalim. yoksa bosa laf salatasi yapma, acilimci seni.

• 
Sayfa: önceki 14161417141814191420
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.