Şimdi Ara

AKP Çok Fena Düşüyor.. (1421. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28.560
Cevap
66
Favori
526.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1406 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14191420142114221423
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • adam algı yönetiyor. işte sizin gibilerde peşinden gitsin. algı yönetiminin düşüncenin yönünün en kolay değiştirilebildiği ülkedeyiz desem yanlış olmaz. tabi düşünemeyen kendi fikirleri olmayan insan sayısı bu kadar fazla olursa koyunların kafasına düşünceyi yerleştirip kendi tarafına çekersin. siz verin akpye oyunuzu 10-15 yıldır milleti sömürdüler arabalardan sigaradan her türlü zıkkımdan %100 vergi alsınlar. sizde dünyanın en pahalı benzinini tüketmeye devam edin. size müstehak bu. sonrada ülkeyi terketmek isteyene canım vatanım ayağı yaparsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Filmadamı -- 19 Ağustos 2015; 21:58:24 >
  • Adam ülkeyi sattı milleti savunuyor ya cahillik var tamamda somut olarak görmek miğdemi kaldırıyor.
  • ya arkadaş şaka gibisiniz nerdeyse ACE ile AKLADINIZ tebrikler size.

amma masumlar ha .. araştırın bakalım operasyon yetkisini Askerden alıp VALİLERE ne zaman verildi.

orda PKK güçlenmesine kim izin verdi .hangi vali burası güvenlidir dedi.

MIT ne iş yapar .hangi vali Diyarbakır Kürdistanın başkentidir ded.

UYUMAYIN UYUTULMAYIN ..

işte böyle kandırdılar..

AKP Çok Fena Düşüyor..

AKP Çok Fena Düşüyor.. AKP Çok Fena Düşüyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: turkeytv

quote:

Orijinalden alıntı: aNTIWIRUS

SENİ YİNE BAŞKAN YAPMAYACAĞIZ !!!!!!

Terörist laflarını gelip buraya yazma TÜRKÜN GÜCÜNÜ GÖRECEKSİNİZ!

Kardeşim bu forumda o kadar çok pkk lı varmış ki insan siyaset yapıldığında anlıyor. Onu geçtim pkk sempatizanlarının mesajları yöneticiler tarafından silinmiyor. Yöneticiler pkk lıları engellemiyor. Vay forumun haline.. Türkün gücünü göreceksiniz yazıyorsun beğeniden cok dislike var. Ah Dh sen neymişsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nofear72

ya arkadaş şaka gibisiniz nerdeyse ACE ile AKLADINIZ tebrikler size.

amma masumlar ha .. araştırın bakalım operasyon yetkisini Askerden alıp VALİLERE ne zaman verildi.

orda PKK güçlenmesine kim izin verdi .hangi vali burası güvenlidir dedi.

MIT ne iş yapar .hangi vali Diyarbakır Kürdistanın başkentidir ded.

UYUMAYIN UYUTULMAYIN ..

işte böyle kandırdılar..

AKP Çok Fena Düşüyor..

AKP Çok Fena Düşüyor.. AKP Çok Fena Düşüyor..

Yol ve hastane yapıldı ama.

• Sorması ayip siz hangi partilisiniz hocam?

• konuyu açan arkadaş akp karşıtıyken şimdi inadına akp diyenlere dönmüş ilginç.
  • Ak troller ters algi olsturdular. Once mahvolacak ulke dediler sonta plan devreye girdi.

Degermiydi su iktidar hirsina.

Mahvettiniz ulkeyi yazık oldu herkese. 90 yillardan ne farki kaldi. Su saatten sonra pkk ile nasil muzakere yapacan. Nasıl bunu millete anlatacan. Fitili ateslediniz ama bunu asla sonduremiyeceksiniz. Lakin fitilin ucu size dayaniyorki sizi dondurecekler

• quote:

Orijinalden alıntı: sangokudbgt

gezi olaylarında pkk bayrakları ile taksimde halay çekenler ak partiliydi değil mi?

yahu adamlar ile çekmediğiniz halay kalmadı, yeri geldi pkk bayrağı apo posteri açtınız, açtırdınız. yok biz açmadık deseniz bile 2mt yanınızda açtılar en iyi ihtimal ile tek bir söz demediniz, tersine cnn'e reportaj verip hükümeti yıpratmak için elinizden geleni yaptınız şimdi akp'mi pkk ile kol kola oldu? şu saatten sonra güldüm ya bu günümde boşa geçmedi sayende teşekkürler

https://www.youtube.com/watch?v=VgaFpdutfyM

Gezide protesto edenlerin PKK baglantisi ile RTEnin emriyle MITin Osloda PKK ile pazarligini ayni kefeye koydun, orda koptum....sen iyi misin, kendinde misin?
    Hala TLnin deger kaybetmesinin bu ulkede yasayanlara eikisi olmatacagini iddia ediyorsun, o zaman soyle ustana dolari 10 TL yapsin zaten kimseyi irgalamiyor de mi?

Hala senin orada cayir varmis da orada otlatsalrmis gibi en sig beynin vermeyecegi cevaplardan biktim

Sacmalayanlara yanit vermekle sacmalamalarina engel olamiyoruz, kafalarina RTEyi savunmayi takmislar, almiyor, ne yapsan da.benden bu kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi astortx -- 19 Ağustos 2015; 15:28:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Exnuc

Gezi'den sonrada düşüyordu. Ne hikmetse uçuşa geçti.

Yurtdışında mı yaşıyorsun?
    Erken seçimde oyum CHP'ye

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • şuradaki yorumlara, toplumdaki havaya bakılırsa hdp=pkk olmuş ve bunlara müthiş bir nefret başlamış. toplum mühendisliği en vahşi yöntemlerle yapılıyor ve adamlar gerçekten çok başarılı şapka çıkarmak lazım. ancak tüm bunlara rağmen aklı başında biraz olsun gündemi takip eden vatansever, milliyetçi, eşitlikçi, özgürlükçü bir insan eğer tutup da oyunu inadına akepeye atacağını söylüyorsa ben bunda kesinlikle art niyet ararım. bugüne kadar çeşitli sebeplerle akepe ye muhalif olan birisi şimdi tepki olarak yada başka bir nedenle oyum akp ye derse bu kesinlikle daha önce samimi olmadığını gösterir. gel gör ki artık böyle yozlaşmış, dönekleşmiş, duyarsızlaşmış, menfaatperest olmuş bir millete daha iyisi de layık değildir. nasılsak öyle yönetiliyoruz...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sangokudbgt

dolar ile euro ile borçlanan adam zengin adamdır zaten dostum, zengine koymaz böyle şeyler. zengini halktan saymam ben zaten. zengin gider borcunu öder cebinde kalan parayla bmw, mercedesini alır yine. sokakta bir ton görüyoruz pejodan fazla bmw var maşallah.

borcu artınca onun sıkıntısı benim değil, ben hayatımda döviz kullanmadım hep tl ile alışveriş yaptım. (aliexpress'ten 1-2 şey aldım o kadar onuda bankaya tl ödedim)

iphone fiyatını dovizden değil kar marjını arttırmak için arttırdılar bilmeden konuşmayalım. döviz artmadan önce her şey pahalıydı şimdi ucuz

Hahahaha

Ben de bu adamlar nasıl bu kadar oy alıyor diyodum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Judge Man

quote:

Orijinalden alıntı: Dodgers

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı

Yahu AKP nin ses kayıtlarında sınıra sahte saldırı yapıp Suriye ye gireceğini dinlemediniz mi? Kendi askerlerimize bomba atacaklardı , maksat suriye savaş başlattı deyip savaş açacaklardı...

Simdi ise şehit haberlerinin kaynağının AKP , MİT olmadığını mı sanıyorsunuz ?
    Bu insanlar tekrar iktidara gelebilmek için askerimizin ölmesini de isteyebilirler .
    Zaten şuan şehit vermek en başta HDP ye yaramaz ..

Para ile besledikleri teröristler askerimize kurşun sıkıyor işte. Amaçları da belli bakın iktidar kurulamadı ne oldu , bakın HDP barajı geçti ne oldu deyip oy almak için yapıyorlar. Bu kadar saf olmayın , bir de AKP ye oy vericem demiş.. Kandırmışlar 1 kişiyi işte , böyle böyle tekrar iktidar olup başkanlık sistemine geçecekler.

yapma bunu

rte düşmanlığın seni pkk sempatizanı yapmış
    azıcık düşünerek yaz şunları

Neden MHP değil de AKP sorabilir miyim? Açtığın konudan utan lale.

pkklılar mhp sayesin bakan olacak günaydın

Ben MHPyi sağ görüşlü biri olduğunu düşündüğüm için örnek verdim, ha ben CHPye attım, elinden gelen herşeyi yaptı, peki kabul oldu mu HAYIR. Şu konuya verdiğimi 1180 likea yazık, keşke silinse bir de konunun yanına parantezle yazdığın yazıya bak utan. Sizin gibi saflar işte böyle AKPye veriyor, bana sakın terör falan deme herşey AKP yüzünden oldu ne olursa olsun o partiye oy atan bana Atatürkü seviyorum demesin Kadir Mısıroğlunu cumhurbaşkanlığı sarayında ağırlayan gavata rağmen. Sen ve senin gibiler bu tutumu sergiledikçe daha HDPnin oyu artar sebebi AKPKK. Ne yapıyorsan yap şu parantezi sil bu konuya like veren insanlar ortak bir görüşe sahip onlara ayıp etme hadi eyvallah.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yahu AKP nin ses kayıtlarında sınıra sahte saldırı yapıp Suriye ye gireceğini dinlemediniz mi? Kendi askerlerimize bomba atacaklardı , maksat suriye savaş başlattı deyip savaş açacaklardı...

Bu insanlar tekrar iktidara gelebilmek için askerimizin ölmesini de isteyebilirler .

Para ile besledikleri teröristler askerimize kurşun sıkıyor işte. Amaçları da belli bakın iktidar kurulamadı ne oldu , bakın HDP barajı geçti ne oldu deyip oy almak için yapıyorlar. Bu kadar saf olmayın , bir de AKP ye oy vericem demiş.. Kandırmışlar 1 kişiyi işte , böyle böyle tekrar iktidar olup başkanlık sistemine geçecekler.

yapma bunu

Ben MHPyi sağ görüşlü biri olduğunu düşündüğüm için örnek verdim, ha ben CHPye attım, elinden gelen herşeyi yaptı, peki kabul oldu mu HAYIR. Şu konuya verdiğimi 1180 likea yazık, keşke silinse bir de konunun yanına parantezle yazdığın yazıya bak utan. Sizin gibi saflar işte böyle AKPye veriyor, bana sakın terör falan deme herşey AKP yüzünden oldu ne olursa olsun o partiye oy atan bana Atatürkü seviyorum demesin Kadir Mısıroğlunu cumhurbaşkanlığı sarayında ağırlayan gavata rağmen. Sen ve senin gibiler bu tutumu sergiledikçe daha HDPnin oyu artar sebebi AKPKK. Ne yapıyorsan yap şu parantezi sil bu konuya like veren insanlar ortak bir görüşe sahip onlara ayıp etme hadi eyvallah.

Ne haliniz varsa görün diyeceğim bu.. Şu yazış şekline bak resmen kan kusuyorsunuz.. her şeyin sorumlusu Ak Parti başka da bir şey bilmezsiniz zaten devam edin böyle yazmaya.. Bu ülke de yüzde 41 görüyor her şeyi ha gelecek seçim olursa bakalım daha mı az görecek daha mı çok onu da zaman gösterecek.. Kardeşim oyunu ver CHP 'ye ver MHP 'ye ver nereye verirsen ver ben bu parti mantığına sahibim dersin o yüzden AKP 'ye oy vermiyorum dersin anlarım eyvallah ta sen CHP veriyorsun diye başka X Partisini suçlayanda da ben çıkar ararım , propaganda yapıyor derim bu kadar basit..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x2yk -- 20 Ağustos 2015; 2:51:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: FlexTR

90 sene laiklik elden gidiyor cumhuriyet dinledin yetmedi mi?

Çok güzel cevap vermişsin kardeşim aynen 90 yıl laiklikle uyutulduk şimdi (ben öyle düşünmüyorum ama tutturmuşsunuz Allah , din sömürüsü ile güdülüyorsunuz cümlesi bunlarında dilinde) madem öyle biraz da böyle yaşayın o zaman daha 75 yılınız var..

Tekrar helal olsun kardeşim çok sağlam cevap..
  • quote:

Orijinalden alıntı: White Devil

konuyu açan arkadaş akp karşıtıyken şimdi inadına akp diyenlere dönmüş ilginç.

Hesabı akpli biri almıştır yada trolle bağlamıştır, başka açıklaması olamaz. Bir kişinin fikirleri, görüşleri arasında bu geçişler olmaz. Yazım tarzı bile değişti akp derken ak parti demeye başladı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kırmızı Pervane

quote:

Orijinalden alıntı: nk061

Buradan birisi bana desin ki "AKP şu yüzden kötü."

Ama demagoji ve varsayım yapmadan, tamamen gerçeklerle. Oradan buradan, sosyal medyadan duyma-görme şeylerle değil...

Bekliyorum.

- Terör'e çözüm bulamadı
    - Güçlü bir ekonomimiz yok
    - Dolar olacak 3 lira
    - Eğitim rezalet
    - Demokratikleşme hedefinden ulaşıldı
    - Yandaşlara çekilen peşkeşler
    - Ses kayıtlarında ortaya çıkan yolsuzluklar
    - O yolsuzluklara hiçbir şey yapılmaması, aksine Zarrab gibilerinin devlet tarafından ödüllendirilmesi
    - Saray gibi gereksiz yere paraların harcanması

Çok temel hatlarıyla, her insanın (aslında senin gibiler de dahil) hemen aklına gelen sorunları yazdım buraya. Ülkeyi 13 yıl yöneten partinin anca metro, marmaray gibi yapılarla övünecek durumda olması utanç verici. Ama bir yandan tebrik etmek lazım, sizin gibi seçmen kitlesini iyi kullanıyorlar.

Her şeye lafım var da sadece şuna yazacağım eğer AKP ile CHP ve MHP iş birliği yapmaya kalksın o zaman konuşurum dedim yazmadım ama yazayım CHP ile MHP 'liler bana hiç mesaj yazmasın "Ses kayıtlarında ortaya çıkan yolsuzluklar" a cevabım CHP ile MHP ne zaman AKP ile koalisyon kurmak için oturup konuştular ise ses kayıtları muhabbeti o zaman düşmüştür kimse laga luga yapmasın bana madem yolsuzluğun peşindesin neden AKP ile masaya oturuyorsun o zaman sizde yolsuzluk yapanla aynı kefede yer almış olmuyor musunuz o yüzden ne zaman AKP ile CHP ve AKP ile MHP masaya oturduysa ses kayıtları sadece bir söylemle gelip söyle gitmiştir adı üstünde siyaset böyle bir şey çıkar ses kayıtlarını ortaya sonra seçmenini arkana al çal babam çal..

• quote:

Orijinalden alıntı: x2yk

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

yapma bunu

Ne haliniz varsa görün diyeceğim bu.. Şu yazış şekline bak resmen kan kusuyorsunuz.. her şeyin sorumlusu Ak Parti başka da bir şey bilmezsiniz zaten devam edin böyle yazmaya.. Bu ülke de yüzde 41 görüyor her şeyi ha gelecek seçim olursa bakalım daha mı az görecek daha mı çok onu da zaman gösterecek.. Kardeşim oyunu ver CHP 'ye ver MHP 'ye ver nereye verirsen ver ben bu parti mantığına sahibim dersin o yüzden AKP 'ye oy vermiyorum dersin anlarım eyvallah ta sen CHP veriyorsun diye başka X Partisini suçlayanda da ben çıkar ararım , propaganda yapıyor derim bu kadar basit..

Sen kafayı yemişsin. Bu kadar net. Bence her şeyin sorumlusu AKP değil, direkt RTE'dir. Her gün onun yüzünden insanlar ölüyor, ekonomi krize doğru koşuyor. 400 vekil verin bu iş huzur içinde çözülsün dedi, vermedik ülkeyi felakete sürüklüyor. Bunu anlamamak için kör olmak lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: captain_turkiye

quote:

Orijinalden alıntı: White Devil

konuyu açan arkadaş akp karşıtıyken şimdi inadına akp diyenlere dönmüş ilginç.

Hesabı akpli biri almıştır yada trolle bağlamıştır, başka açıklaması olamaz. Bir kişinin fikirleri, görüşleri arasında bu geçişler olmaz. Yazım tarzı bile değişti akp derken ak parti demeye başladı.

AKP demek AK Parti demek Adalet ve Kalkınma Partisi demek aynı şeyler demek değil mi ne olacak AKP dese AK Parti dese ama takılacak bir şey bulunmak isteniyorsa da bulunur maalesef insanların içinde olmasın bu düşünceler işte..
  • quote:

Orijinalden alıntı: literaturca2

quote:

Orijinalden alıntı: x2yk

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

yapma bunu

Sen kafayı yemişsin. Bu kadar net. Bence her şeyin sorumlusu AKP değil, direkt RTE'dir. Her gün onun yüzünden insanlar ölüyor, ekonomi krize doğru koşuyor. 400 vekil verin bu iş huzur içinde çözülsün dedi, vermedik ülkeyi felakete sürüklüyor. Bunu anlamamak için kör olmak lazım.

Ya bırak ya kafayı yemedim sana da böyle itham da bulunmayacağım insanın içi fesat olduktan sonra kendini göremiyormuş anca RTE 'leri görür işte yeter bu sana..

• 
Sayfa: önceki 14191420142114221423
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.