|
Bildirim
|
Sayın Erdoğan: Filistine yardım onca yardım ettin,adamlar İsraillilerle birlik olup Barış Pınarı'nı protesto etti.
![]() Azerbaycan kardeş dedik o bile doğalgazı Rusya'dan 3 kat pahalıya kaktırdı,kaktırmaya devam ediyor. http://www.patronlardunyasi.com/haber/Bu-nasil-kardeslik-Turkiye-Azeri-gazina-Avrupa-nin-iki-kati-para-oduyor/228830 Vatandaşın sırf seni seçmedi diye,tanzim satışları kaldırttın ve asıl cezalandırdığın vatandaş,Ekrem Bey ve Mansur Bey değil... |
Milleti düşünseler , kaybettikleri belediyelere kamu bankalarını kapatmazlardı. Gerçi kamu bankaları da dışardan aldığı krediyi bizlere iteliyor. İnsanlarda hizmet edebilmek adına , tüm bu engel olunmalara rağmen krediyi asıl alınması gereken yerden çok daha uygun faizlerle alıyor.
Sormanız gereken soru , milleti düşünüyorlar ise adamların her işine tüm kamu olarak hatta ve hatta belediye meclisindeki çoğunluk olarak niye engel oluyorlar? Cevap basit , anlayabilene... |
Ülkenin anasını ağlattılar gelecek için umut edenlere bekleyenlere çabalayanlara bugünlerde geçer diyenlere acıyorum çünkü bu ülkenin bir geleceği yok bozdular tamamen.
Osmanlı sevdalısı araplaşmak için can atan köle olmak kula kulluk etmek bir köpekten farkı olduğunu hissetmeyenlerle dolu bir tek tasması takılmamış kişilerle dolu bu ülke, ülkenin geleceğinide sattılar.1 asır önce ölmüş tarih olmuş bir sömürge imparatorluğuna sevdalanan akılsızlarla dolu ülke osmanlıda halk perişandı bir osmanlının dağılma sürecine bakın isyanlar eksik olmamış neden mi çünkü sarayda şatafat devam ederken halk ağır vergiler altında ezilmiş bilmeme anlatabildim m.Osmanlıya asıl sevdalanan tepedekiler hanedan olmak isteyenler asıl bu halk denen kitleye ne oluyor anlamış değilim o hanedanlık dışardan veya gökten gelen para ile geçindirmiyor yapmıyor sarayları sizin paranızla yapıyor emeğinizle ama sorgulayacak kadar yoz kadar akıl yok halkın büyük çoğunluğunda. |
halkla inatlaşarak siyaset yapılmayacağının tarihte bir çok örneği var, böyle olunca halk bizi cezalandırmasınlar diye oy vermeyecek mi zannediyorlar anlamıyorum. Devir iletişim çağı artık, belediyeler neler yaşadıklarını seçmene açıkladıkları sürece bu durum iktidarın oy kaybından başka işe yaramaz çok net
|
bestanealtcizgi zaten açıklamıs çünkü Tr'de tasarruf oranı az , az olmasının bir sebebi paramızın az olması ise diğeri de devlete güvensizlik.Hani falanca banka sendikasyon kredisi aldı diyorlar ya o paralar hep yurtdısı.
Ak Parti tüm iktidarı boyunca kendi belediyelerini kayırdı , bugün Basaksehir'e akan (oturdum ve mülküm var) para ciddi seviyede.Daha stad soygunu geçen açıklandı.Sonuç bana göre fiyasko , yol kenarı ısıklandırmaları bile yanmayan tonla yer var, sosyal hayat diplerde. |
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|