E

Teğmen
28 Ekim 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 84 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Hatay'da A.Y. isimli vatandaş, Valilik önünde kendini yaktı. Uzun süredir işsiz olduğu öğrenilen A.Y. “Çocuklarım aç” diyerek Hatay Valiliği önünde kendini yaktı.
İntihar girişiminde bulunan ve son anda yangın tüpleriyle yapılan müdahale ile kurtarılan A.Y. çocuklarının aç olduğunu ve yaşadığı işsizlik durumundan bunaldığını söyledi.
Olay yerine gelen Hatay İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz ve Valilik Özel Kalem Müdürü olaya müdahale ederek işsiz baba ile konuştu. 
Sağlık ekipleri, A.Y.’nin tedavisini yaparken, üzerine yapışan elbiseleri de keserek çıkardı. A.Y. Hatay Devlet Hastanesi’ne kaldırıldığı öğrenildi.

https://t24.com.tr/haber/hatay-da-uzun-suredir-issiz-kalan-bir-kisi-cocuklarim-ac-diyerek-kendini-yakti,859770
Dün internetim yavaşlaması sonucu TTnet müşteri hizmetlerini aradım. müşteri temsilcisi Hız testi yapmam için beni TTnet Speed test sitesini açmamı istedi. test sonucu 1,75 download 0.15 upload hız çıktı download normal degerlerinde ama upload hızı 50 kbs olması gerekirken 15 gösterdi ve müşteri temsilcisi bana aynen şunu dedi, ( Biz sadece download arızalarına bakıyoruz Upload Türktelekom sorumlulugundadır ) ee ne yapacam dedim - müşteri temsilcisi - turktelekom ofisine gidip bildireceksiniz dedi. çok şaşırdım kızdım neden kızdım biliyormusunuz. ben interneti TTnet den alıyorum Telefon hattını Turktelekomdan internet deyince aklımıza gelen download upload dır . Doğru degilmi arkadaşlar. müşteri temsilcisine söyledim biz interneti sizden alıyoruz TTnet den dedim. ama turktelekom niye niye dieyek adamın üstüne gittim biraz, müşteri temsilcileri motor gibi hep aynı şeyi söylüyorlar Partime üniversiteliler onların suçu yok tabide bu ne şimdi bi çözemedim - ses kayıtları var inanmayan arasın sorsun . bu yazıyı bir ttnet çalışanı okursa anlasın ne çektigimizi. sölicek bişe bulamıyorum arkadaşlar..ben neye dayanarak turktelekoma gidip upload hızım düşük diyecem . adamlar ttnete git demezlermi sizce ?
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 245
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 641 (Bu ay: 20)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 219 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.