Şimdi Ara

Akp'li milletvekili: Demirtaş'ın ceza aldığı şartlar ortadan kalktığı için siyasete dönebilir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bugünkü konjonktürde Selahattin Demirtaş'ın ceza aldığı şartlar ortadan kalktığı için Demirtaş'a suçlu muamelesi yapmak doğru olmaz. Siyasete dönebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bunu vatandaşa değil, reis'e söylesin. onu ikna edebileceğini sanmıyorum. kurban etini dağıtanlara yapılanlar ne çabuk unutuluyor? ayaklanma başlatan biz miydik? demirtaş'ın en büyük kabahati bu değil miydi?

• Omurgasızlığa konjonktür der olmuşuz.

• Yapacakları heykel için sıva yapabilecek biri lazım demek ki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilmiyorumartik B kullanıcısına yanıt

spam yaparak, benim adıma yazmışsın. cümleni düzeltmelisin.

• haykoatmaca kullanıcısına yanıt
    Yanlışlık olmuş düzeltemeyiz komple sildim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

resi kelimesini kullanmmış olmak yakınlık duyarak, samimi bulmak anlamına gelebileceği gibi gelmeyebilir de. ben 6 kelimeden birini seçtim. yazmak daha kolayıma geldi. ayrıca merak ediyorsan belirteyim. samimiyetini hala sorgular durumdayım. emin olmak için elbette çevreme de soracağım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • haykoatmaca kullanıcısına yanıt
    Reisı ikna edebilecegini sanmıyorum demen için olan olayları görmüyor ve haber izlemiyor olman gerekir diye düşünüyorum. Bunun samimiyetle alakası yok. Yorumumdan rahatsız olduğun için kaldırdım açıkçası.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

şöyle düşün. forumdaki mesajları herkes okuyor. okunan mesajlar kimine göre sıradan kimine göre de mesaj niteliği taşıyabilir. yani arzu edilen bir şey için çeşitli cümleler kurarak, mesaj iletmek mümkün. aslında bir nevi az önce senin yazmış olduğun gibi bir cümle kurdum ben de.    (ayrıca bir çok söylem değişimleri ve geri adımlar var. bu da bilinen bir durum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haykoatmaca -- 15 Mayıs 2025; 20:8:33 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.