Şimdi Ara

AKN'Yİ KALDIRTTINIZ MUTLU MUSUNUZ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
1
Favori
5.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Tılgın ya da türk telekom'un verdiği modem ile mi bağlantı kuruyorsunuz? O şekilde ise millenicom/netspeed/oris'ten hizmet alabilirsiniz. FTTH ve FTTB/Eth ikisine de hizmet verebiliyorlar.

    Altyapınızı sorgulamak içinhttps://www.milleni.com.tr/fiber-nerede burada il ilçe girdikten sonra bina adını sallama girin. Binayı bulamayacak. Devam et tuşuna basın. İl ilçe sokak apartman şeklinde detaylı sorgulama gelecek. Bu sorgulamayı yaptıktan sonra 100 mbps çıkıyorsa binanızda Türk telekom FTTH, FTTB/Eth vardır ve millenicom/netspeed/oris'ten bu altyapı üzerinden hizmet alabilirsiniz.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok küçük bir kesim dediğin 10.6 milyon Türk Telekom abonesi var



    Ftth kullanan abone sayısı 1.3 milyon.

    Vdsl yani 24 mbps üstü hız kullanan abone sayısı 2.1 milyon.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim sen mi anlamıyorsun yoksa biz mi anlatamıyoruz? Şimdi evinin içine kadar cam dediğimiz turuncu kablo mu giriyor? Eğer o kablo giriyorsa evet hizmet alabiliyorsun. Gpon dediğin olayıda biliyorum. Netspeed kendim abonelik başlattım gpon ve modem getirdiler ücret felanda almıyorlar sadece interneti kapattığında geri teslim ediyorsun. Yani kısacası Vdsl fiber olsun gerçek fiber olsun hepsinde millenicom netspeed oris telekom hizmet verebiliyor.

    Sadece türknet gerçek fiber de hizmet veremez. Yapa alt yapısı olduğu için.
  • 27 Aralık 2016'da çıkan BTK kararında memnun olduğunuz 2-8 arası sınırsız indirme, AKK sonrası hızların yükseltimesi düzenlemenin ilk adımıydı. Aynı düzenlemenin son maddesinde ''AKK uygulamasının'' son bulması için 31 Aralık 2018 tarihi verildi. Söz konusu kurul kararı ile tüketicilerin kazanılmış bir hakkı doğdu. Dolayısıyla biz tekrar bir girişim yapmıyoruz, sadece elde ettiğimiz hakkı gasp etmeye çalışanlara karşı mücadele veriyoruz. Bu mücadelede sizi de yanımızda görmek isteriz.
  • 1 Mayıs kararları esnasında oldu ne olduysa, o zaman gerekli tepki verilmeliydi, aşağıdaki iki konu o zaman açılmıştı.

    1- İSS'lerin BTK Kararlarını Tüketicinin Aleyhine Çevirmesine Dur Diyelim,https://forum.donanimhaber.com/iss-lerin-btk-kararlarini-tuketicinin-aleyhine-cevirmesine-dur-diyelim--125892067#125892067

    2- Bu paketi alacak KERİZ Bekleniyor '25GB Kota 47TL' 2 yıl taahhüt,https://forum.donanimhaber.com/bu-paketi-alacak-keriz-bekleniyor-25gb-kota-47tl-2-yil-taahhut--125931679

    Dahası da var ama buradaki mesajlar okunarak o zamanki tepkiler görülebilir.








  • mcrew kullanıcısına yanıt
    O zaman altyapısı ADSL olan kullanıcılara değişiklik yapılması için şikayette bulunulabilir. Destek de veririm. Şuan tartıştığımız konu altyapısı olan kullanıcılar için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jakosez J kullanıcısına yanıt
    Çok Doğru söyledin neden aklımda gelmedi şimdiye kadar. Sadece TT ek paket getirdi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kontratak kullanıcısına yanıt
    TT olmuştuk hatırlıyorum ama bence yine yetersiz kaldık, özellikle o zamları yaptırmamalıydık, sadece bu karar yüzünden çok fazla zam yapıldı, özellikle ekonomik olan paketlere...

    Her zaman söyledim tekrar söylüyorum: Amaç uygun fiyatlı internet olmalı her zaman, en düşük paket kampanyalı/taahhütlü olmasına rağmen 41TL'den başlıyor ve bu çok yüksek, paketler 20TL gibi bir fiyattan başlarsa(AKK kararları öncesi 21TL'ye 16Mbps AKK'li tarife vardı diye hatırlıyorum) diğer tarifeler buna oranlanarak daha makul fiyatlara çekilebilir diye düşünüyorum.
  • mcrew kullanıcısına yanıt
    FTTH için çok küçük bir kesim dedim. Çoğunluk ADSL VDSL sonuçta.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türk telekom çalışanının konusu.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arseyus kullanıcısına yanıt
    Sen anlamıyorsun kardeşim. Önce FTTB GPON'u öğren ondan sonra tartış. Türk Telekom MDU'ya kadar fier getirdiği sisteme GPON diyor. Müşteri hizmetleri söyledi. 100 kere FTTB dedim. FTTB ne demek?? Fiber to the building demek. O ne demek? Binaya kadar fiber demek. Peki binaya kadar fiber olduğunu söylüyorsam daireye fiber kablo gelebilir mi? Hayır. VDSL ne demek? Sokağa kadar fiber demek. Sen bana VDSL ve FTTH örneklerini verdin. İkiside değil. Anlatabildim mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Expecto Patronumm -- 17 Kasım 2018; 18:32:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EnemyTerritory E kullanıcısına yanıt
    Sorgulayayım ama apartmana tek fiber kılı geliyor. Oda Türk Telekom'un Ericson MDU'suna takılı. Fotoğrafını da çekme fırsatı bulmuştum.
    AKN'Yİ KALDIRTTINIZ MUTLU MUSUNUZ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Expecto Patronumm -- 17 Kasım 2018; 18:25:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet mutluyuz, devamı gelecek. Akn Kota vb herşeye karşıyız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar birkaç kullanıcı gece uygulamasının devam edeceğini söyledi. Zaten böyle bir uygulamayı sadece TT yapacak. Fiyat azaltmaya çalışırsanız destek veririm tabii ancak bu saatten sonra sadece Türk Telekom böyle yapıyor diye şikayetlere devam etmeniz boş olur. Bazı arkadaşların dediği gibi kimse kafanıza silah dayamıyor. Gidin başka İSS'lere. Kullanın gerçek sınırsızınızı. Millenicom da gayet iyi fiyatlara veriyormuş. Derdiniz ne o zaman?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Millenicom/netspeed/oris'te Türk telekom FTTH yazıyor ancak FTTB/Eth'de destek veriyorlar. Forumda FTTB/Eth üzerinden kullanan vardı. Fiber denince akla FTTH geldiğinden FTTH yazdıklarını düşünüyorum.

    Millenicom'un sitesinden ilk mesajımda yazdığım gibi(site/apartman adı sallama olacak, aratınca bulamayacak. Devam et kısmından detaylı arama yapacaksınız.) aratırsanız ve 100 mbps çıkarsa bu o evde FTTH ya da FTTB/Eth altyapısı olduğu anlamına geliyor. Türk telekom fiber üzerinden hizmet veren operatörlerden hizmet alabilirsiniz. (Millenicom/oris/netspeed)

    Millenicom dışında türk telekom altyapısını sorgulayan alternatif sorgu siteleri:

    https://www.internetaltyapisorgulama.com/altyapi/abone/fiber-nerede.html (100 mbps çıkarsa yine aynı şekilde FTTH ya da FTTB/Eth var. )

    https://www.extranet.com.tr/altyapi/ (Fiber altyapı çıkarsa yine FTTH ya da FTTB/Eth olduğu anlaşılıyor.)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnemyTerritory -- 17 Kasım 2018; 19:07:47 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Aleyhimize olacak şekilde sözleşmede değişiklik yapamazlar, bilgilendirmedeki uygulama 2018 için lehimize olsa da 2019 için aleyhimizedir. THH de hakkımızı her türlü alırız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blindfire -- 17 Kasım 2018; 19:12:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Millenicom 1 Aralık itibariyle bütün paketleri için AKN'yi tamamen kaldırıp gerçek sınırsıza çeviriyor. Keşke bu hareketi ana isslerden de görebilseydik de ana issleri kullanan arkadaşlar mağduriyet yaşamasalardı.
  • Gece sınırsız olması zaten bu forumda başlatılan AKN'ye hayır çalışmalarının bir sonucu. Yoksa 50GB AKN ile standart 3Mbps ile devamdı.
    Firmaların çakallık yapıp yasada açık arayıp bunu kullanmaya çalışması kullanıcıların suçu değil, başlığınız sanki suçu kota istemeyenlere atıyor gibi olmuş.
    Burada suçlu gayet açık ve belli, altyapıya yatırım yapmadan mevcut altyapı ile sadece kar yiyerek oturmak isteyen firma patronları.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.