Şimdi Ara

AKN'Yİ KALDIRTTINIZ MUTLU MUSUNUZ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
1
Favori
5.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Aslında konu çok da mantıksız değil, akn kaldırıldığında şuanki altyapının buna hazır olup olmama durumunu bilemiyoruz. Akn yok diye herkes gün boyu indirme yaparsa sıkıntılar ortaya çıkacaktır. Akn kalksın ben de isterim ama önce firmaların altyapılarını daha da iyileştirmeleri gerektiğini düşünüyorum. Yoksa yine mağdur olan biz olacağız.
  • ben kaldırtmadım ayhu bana ne kızıyorsun :)

    kusura bakma ama senin söylediklerin saçma ötesi
    aynı mantıkla sen o zaman hakkını aramak için thh. ve mahkemelere falan da gitme ,çünkü oralarda kaybetme ve zarara uğrama riskin var
    hatta evinden dahi çıkma ,kafana kiremit düşme tehlikesi var
  • AKN'Yİ KALDIRTTINIZ MUTLU MUSUNUZ?
    ne yapmisim ne etmisim diye bir bakayim dedim. AKN li internetten kurtuldugumdan beri ilginc bir sekilde download dusmus. sanirim nasil istesem indiririmin rahatligi insani downloadtan uzaklastiriyor. internet gunluk kullanimi yaz aylari haric en az 8 saat ve youtube vs 1080p 60fps vs sabitte duruyor. bence akn gerektigi gibi kalksa insanlarin data tuketimi bile dusebilir




  • Speednet kullan . Türktelekomunaltyapısı daha hızlı ucuz internet aylardır kullanıyorum. Ne kota var ne şart şurt. Taahhütte yok. Sen enayiysen biz ne yapalim?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Konu sahibi kısaca ben elimi taşın altına koymam siz uğraşın eğer iyi birşey olursa kullanırım kötü olursa size söverim demek istemiş bu zihniyetli insanlardan asla haz almam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lodos denizcisi kullanıcısına yanıt
    tabi tabi akk olmayınca sürekli indirme yaparlar herkeste 200TB hdd varda salla salla... alt yapıdada sorun yok patronlarının aç gözlülüğünden oluyor o... troll-bot...
  • AKN'nin kaldırılmasından sonra internet sağlayıcıları da malesef fiyatlara %100'e kadar zam yapmış gibi duruyorlar.

    Yaklaşık 3 yıldır sorunsuz olarak hizmet aldığım süperonline'dan devam etmem konusunda çekincelerim var. Diğer sağlayıcıların fiyatları daha avantajlı gibi dursa da çok fazla hız-kesilme-kopma problemi yaşandığını okudum forumda biraz gezinince.

    - 80 liraya 50 mbps/100 gb AKN paketini kullanıyorum. Standart kullanım ile ilk 10-12 günde bu kota tükenip 16 mbps'e düşüyor ve ayın kalanında yani 2/3ünde 16mbs kullanmış oluyorum.

    - Şimdi 25mbps'ye kadar AKN'siz süperonline 90 lira fiyat çekmiş, aynı şekilde 35 mbps hız için de 139 lira diyor.

    - Aradığım tek ama tek şey sorunsuzluk açıkcası. 3 yıldır tek bir kez müşteri hizmetlerini aramadım, internetimin kesildiğini hiç anımsamıyorum.

    - Bu mantık çerçevesinde 90 liralık 25mbps paketi beni tatmin edecektir büyük ihtimalle, bir ihtimal 139 liralık paket de düşünülebilir.

    - Oyun oynamıyorum, streaming yapmıyorum, upload yapmıyorum. İşten gelince PCde, telefonda standart takılan bir kullanıcıyım.

    - Bu demek oluyor ki standart kullanıcı için yeni kanun çok avantajlı dursa da internet bazlı iş yapan veya interneti daha kapsamlı randımanlı kullanan arkadaşlar için bu şişirilmiş fiyatlar ile çok zor bir dönem olacağını gösteriyor. Devletin fiyatlar konusunda da alt ve üst limit belirleyip bu fiyatları standardize etmesi şart.




  • https://shiftdelete.net/turk-telekom-kotasiz-tarifelerini-acikladi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu fiyatlar sonrası netspeed, millenicom gibi firmalarda büyük bir abone artışı olur. Bunun sonucunda devletin abone sayısı az diye verdiği destek son bulur. Böylece uugun fiyatlı hızlı kotasız internet tüm İSS lerde hayal olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • her ay 1 tb'lık ne yapıyorsun? hayır yani gerçekten merak ediyorum bu kadar kullanımı neye harcıyorsun diye. steam'den ps store'dan bu kadar oyun alacağını düşünmüyorum. bence bluray ya da 4k- 3d gibi filmleri indirip hdd'ye depolayan ve izlemeyen çılgın birine benziyorsun.
    o kadar insanın emeğinin kaymağını ye sonra gel böyle konu aç, senin gibilerden akn konusunda da çok vardı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BoraNb

    Hocam o kampanyalar olmasa 100 mbit olan hızını 24'e değil; 3mbit'e düşmeye devam edecekti onu da hatırlatırım. :)
    Şimdi 4mbps'ye 60TL verince mutlu olman gerektiğini de hatırlatalım.
  • Knisath kullanıcısına yanıt
    Hocam firma art niyetliyse biz ne yapalım? İnsanların hakkını araması suç mu?

    Mücadelemize devam etmemiz gerekiyor. Bakın tepkiler üzerine Türk Telekom, ilgili tarifeleri sitelerinden kaldırdı şu anda.

    Neler olacak bilemem, ama mücadele etmeden hiç bir şey kazanılmıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BoraNb

    Hocam firma art niyetliyse biz ne yapalım? İnsanların hakkını araması suç mu?

    Mücadelemize devam etmemiz gerekiyor. Bakın tepkiler üzerine Türk Telekom, ilgili tarifeleri sitelerinden kaldırdı şu anda.

    Neler olacak bilemem, ama mücadele etmeden hiç bir şey kazanılmıyor.
    Art niyetli ise arkasından dolanıp iş yapacaksın. Bu ülkede bu işler böyle yürüyor.

    Mücadele ettiniz de ne oldu ? 4mbps'ye 60TL fiyat biçtiler. Tepkiler gelince kaldırmışlar, herhangi bir şeye kanıt değil. Göz görmeyince gönül katlanırmış. Siz de öyle düşünüyorsunuz.

    300GB kota ile 50mbps alan 125TL verirken, 50mbps 50GB alan 70-80TL vererek, 1 ocak 2019'dan sonra aynı interneti kullanacak.

    Daha fazla ödemeye razı gelen müşterisini soyarken, daha az para müşterisi de aynı hizmeti alacak. Zamanında m.vekili, daha uygun, her şeyi düşünülmüş istekler yapmak yerine, sadece akk'siz dediğiniz için bütün bunlar oluyor.

    2016 konusunu açıp bakın, bugünün geleceğini yazdığım mesajların hepsine komikli şakalı espiriler, hakaretler gelmişti. Ne oldu ? Biz haklı çıktık. Düşünmeden yapılan işin sonucu bu oldu. Bütün suçu telekomda aramayın.




  • Superonline fiyatları ortada. Onada tepkiler yağdı ama birşey değişti mi? Hayır. Şu an Milleniye geç diyenlere yazıyorum. Herkes geçerse fiyatlar orda da artacak. Anlatmak istediğim bu. Uzun vadeyi düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Holy Templar kullanıcısına yanıt
    1 tb ne yaptığımın konuyla ne alakası var?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayrıca anlamıyorum ben bu konuyu görüşlerinizi almak için açtım. İlk mesajda da belirttim. Öngörülerimi paylaştım. Siz gelmişsiniz bu kadar insan olmasa 3 mbps kullanırdın diyorsunuz. Tamam çabalarınız sonucu AKK gevşetildi ama buradaki şikayetim gelecek fiyatlar. Sonuçta AKN kaldırılınca fiyatlarla ilgili iyileştirilme olacağından bahsedilmedi. Zaten kotasız tarifeler aynı fiyata vardı. AKN'den memnun olduğumu söylüyorum olay bu. Hoş olmasada BENİM İÇİN katlanılabilir bir durum. Keşke AKN'nin kalmasını savunan benim kafadaki insanlar toplansaydı da bu konuda daha ciddi adımlar atılsaydı. Adamlar bana hala yurtdışını gösteriyor. Ona bakacak olursak yurtdışında herşey daha uygun. Arabası, eti, elektronik cihazı say say bitmez. Bu kadar yazının üzerine hala Milleniyi netspeed i tavsiye etmeyin. Unutmayın ki abone sayıları artınca onların da fiyatları uçacak. Donanımhaber youtube kanalında Milleni yetkilisi devletin destek verdiğini söyledi. Ben buna dayanarak çıkarım yapıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Expecto Patronumm

    1 tb ne yaptığımın konuyla ne alakası var?
    o beğenmediğin akn kalksın oluşumu olmasa sen çok görürdün 1 tb kullanımı, en azından bir şeyler için uğraşılıyor
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.