Şimdi Ara

AKN kalktıktan sonra turknet hızları akşamları düşmesi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
3
Favori
5.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu arada üst üste iki gündür hızım akşamları hiç düşmedi. 60 mb/s civarında sürekli olarak aldım. Bir tarafımı ısırım en iyisi. Turknet'e kalsa problem onlarda değil,benim pc de veya modemimde idi. Aynı pc hatta ufaklık gecenlerde düşürdü bile. Umarım bu hız sıkıntısız devam eder. Online derslerimi rahat rahat yapabiliyorum.
  • Arkadaşlar hep beraber BTK ya şikayet etmemiz lazım, ben bireysrl olarak şikayette bulunuyorum okuyan ve sorunu olan herkesin BTK ya şikayet mesajı atması lazım. Dalga geçer gibi 2mbit de sabitliyorlar arıyoruz bizim öyle bir kısıtlama gibi yetkimiz yok diyorlar, gerçe artık arasakta ulaşamıyoruz hep bilgisayar çıkıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu akşamda hızım çok düşmedi. Ne oldu da düzeldi bilmiyorum. Sorun santrallerde orası kesin. Cunkü bu arada modem ve pc aynı şekilde kulanıyorum. Kullanıcı kaynaklı bir sorundan hızlar düşmüyor. Bu aralar Turktelekomdan kaynaklı sıkıntılar olduğu söyleniyor. Arapların ne yaptığı belli değil. Fakat bu hız düşüklüğü sorununa kesinlikte Turknet'in yaklaşımı çok kötü. Açıklama yapsalar o da yok. Düzelirse şansa düzeliyor yada arkada bir şey yapıyorlar ve bu yaptıklarını bizlere söylemiyorlar. Umarım bu hız düşüklüğü yaşayanlarınki benim bu 3 gündür düzeldiği gibi düzelirler. Çünkü 2-3 mb ile internet diye birşey olmuyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: chemsul

    bu akşamda hızım çok düşmedi. Ne oldu da düzeldi bilmiyorum. Sorun santrallerde orası kesin. Cunkü bu arada modem ve pc aynı şekilde kulanıyorum. Kullanıcı kaynaklı bir sorundan hızlar düşmüyor. Bu aralar Turktelekomdan kaynaklı sıkıntılar olduğu söyleniyor. Arapların ne yaptığı belli değil. Fakat bu hız düşüklüğü sorununa kesinlikte Turknet'in yaklaşımı çok kötü. Açıklama yapsalar o da yok. Düzelirse şansa düzeliyor yada arkada bir şey yapıyorlar ve bu yaptıklarını bizlere söylemiyorlar. Umarım bu hız düşüklüğü yaşayanlarınki benim bu 3 gündür düzeldiği gibi düzelirler. Çünkü 2-3 mb ile internet diye birşey olmuyor.

    Merhaba, altyapı üzerinden büyük çaplı bir çalışma olduğu için iki aksam hızlarınız düştü. Bu altyapı çalışmaları bittiği için otomatik olarak akşamları yaşadığınız hız sorununuz ortadan kalktı. Bir sorun yaşayan kullanıcılarımız olursa bana PM üzerinden ulaşabilirler. İyi kullanımlar herkese




  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkür ediyorum. Destek olarak sosyal medyada iyi çalışıyorsunuz fakat aynı şeyi teknik birimler için söyleyemeyeceğim. Bu problemin açıklamasını sizin gibi yapsalardı anlayışla karşılayabilirdim. Fakat sürekli sorunu kullanıcıya bağladılar. "Arızanın kapatılmıştır sorun bulunamamıştır" cevabı bana 3 kez üşenmeden verildi. Hatta sorun olarak modeminiz bozuktur, yada pc ye virüs girmiştir gibi bahanelerin arkasına da sığındılar. Bu cevaplar beni adeta çıldırttı.

    Burada herkes Turknet'in bu rekabeti zorlayan çözümleriyle piyasada olmasını istiyor. AKK kaldırmakla çok önemli bir iş yaptınız. Gerçi bunu kaldırırken belliki tam olarak hazır olmadan yaptınız. Yada sahadan gelen teknik veriler sizi yanılttı. Olabilir ben bunu normal karşılıyorum. Fakat dediğim gibi bu sorunlar yaşanırken müşterilerinize "Sorununuzu anlıyoruz, çalışmalarımız devam ediyor. Kısa süre sonra düzelecektir" deseniz daha fazla takdir kazanacaktınız. Ama halan daha bu konuda sorun bildirenlere, sorun yoktur diye dönüyorsunuz.

    Tavsiyem, bununla ilgili bir duyuru yayınlayıp, insanlardan zaman isterseniz daha etik davranmış olursunuz.




  • Yaklaşık 2 yıldır devam eden aboneliğimi son 2 haftada akşamları bana yaşattığı mide ağrısı sebebiyle sonlandırma kararı aldım şu sürekli meşgul çalan fax olayını da aşabilirsem rahat bir nesef alacağım, böylece klasik türk zihniyeti sonradan da olsa çıkmış oldu yani şaşırmadım. AKN bitti dedikleri gün esas AKN yi uygulamaya başladılar, turknet te kalan diğer arkadaşlara sabırlar dilerim.
  • chemsul kullanıcısına yanıt
    Teknik ekip işin detayına inmeden, yüzeysel olarak olaya bakınca böyle oluyor işte. TT xdsl otomasyon sisteminden hat değerlerinize bakıyor, sorun yok deyip kapatıyor. Hat değerleri sadece dslam ile modem arasındaki bağlantıyı gösterir. Omurgadaki sorunu hat değerleri üzerinden yorumlayamazlar.
  • 5 saatlik uğraş sonucu iptal faksını gönderebildim ama nasıl, oto.tek. modlu faks cihazım 4 saat denemesine rağmen bir türlü faks gönderemedi, kırtasiyeci komşum farklı zamanlarda en az 6-7 kez denedi gönderemedi ki sistem turk.net abonesi telefondan gelen çağrıları revize ediyor bilginize akabinde abone olmayan farklı bir numaradan tek seferde aldı faksı. Bu işlere art niyet bulaşınca insan kendisini iyi hissetmiyor o değil 20 kere aradım hala dalga geçer gibi hattınızda sorun yok diyorlar yahu 21. yy da yaşıyoruz bir kaç gün gibi çok kısa bir sürede binlerce insan aynı sorun nedeniyle forumda, şikayet sitelerinde konu açıyor buna rağmen aynı cevapların verilmesi zaten samimi görünmüyor bence kendi ayaklarına sıktılar 3 kuruş fazla verip kafamın ağrımayacağı bir firma seçeceğim en mantıklı görüneni bu benim için.
  • Bende tam bu konuyu açmaya gelmiştim.Bu hız nedir arkadaş 50 mbs sorunsuz alıyordum son bi kaç haftadır gece hızı 0,27 mbs dalga geçer gibi hız testi yapmaya speedteste bile girilmiyor.Bu nasıl bir hizmettir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akşamları yaşanan bu sorun gerçekten artık sıkıntı vermeye başladı. Normal bir hız düşümü olsa yine kabul edilebilir. Ancak bazen öyle bir hal alıyor ki herhangi bir sayfaya girmek mümkün olmuyor. AKN geri gelse daha mı iyi olacak acaba?
  • Arkadaşlar sorun yaşayan bütün kullanıcıları BTK'ya şikayet etmeye çağırıyorum, forumdan yazarak hiç birşey elde edemeyiz ben BTK'ya ve şikayetvar.com a yazdım sizde en azından BTK'ya yazınki mağduriyetimizi gidersinler!!!
  • cemodinho1 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, performans sorununuzla ben ilgileneyim. GSM numaranızı PM üzerinden iletir misiniz?
  • dusunur71 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, sorununuzu inceleyip size detaylı bilgi vermek isterim. GSM numaranızı PM üzerinden iletir misiniz?
  • şu an hızım 4 mbit. hattımın desteklediği hız 50 mbit. Turknet yapma bunu.

    AKN kalktıktan sonra turknet hızları akşamları düşmesi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huzyin67 -- 12 Ekim 2017; 23:56:59 >
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Sizde bir şey rica etsem özel değilse firmada göreviniz ve biriminiz nedir?

    xdsl, ttoys, broadman kullanım yetkiniz var mıdır?

    (Bunlar Türk Telekomun İss'lere sağladığı alt yapı programlarıdır, tt service id üzerinden tüm bilgilere erişim sağlamaya imkan tanır )

    Müşteri temsilcisi arkadaşların bu ekran yetkileri varmıdır bilgi ve eğitim verilmişmidir.

    Çünkü bunlardan kesinlikle haber yok gibi bir çalışma sisteminiz var.

    Bazı çok net sorularıma hiç cevap vermiyorsunuz.

    Müşteriler konusunda ayrım mı var?

    Türk neti yaptıkları için destekliyorum abone olup kullanmak ve ücretini düzenli ödemek istiyorum, ama maalesef ayın 9'undan beri bekliyorum. Neden?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ronaldinho26 -- 13 Ekim 2017; 1:20:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • akk kalktığından beri snr db lerim felç hızda bile değilim geri getirin akk yi pc başında ömür gençlik tüketen ergenlere öğrencilere yarnamazsınızbütün gün yükleniyorlardır torrente...şurda işten güçten bir akşamları bakıyoz oda zehir oluyor yeminle belli altyapı yetmiyor..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 13 Ekim 2017; 1:22:42 >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt
    bölge bölge santrallerdeki bant genişliklerini arttırmaya çalışıyorlar diye biliyorum son röportajda Sinan Bey öyle demişti inşallah sizin orası da en kısa sürede düzelir
  • İşten eve geliyorum ve akşamları Netflix üzerinden bir film izleyeyim diyorum ama maalesef mümkün olmuyor. saat tam 20:00 da ping süreleri 500 lere çıkıyor ve internet hızıda 1 mbit ler de dolanıyor saat 23:00 a kadar böyle gidiyor ondan sonra hızlar normale dönüyor. yazıktır ya insanların bir keyfi var onunda içine ediliyor açıkcası bu sorunlar ne zaman düzelecek düzelmeyecek ben bu akşamda keyifli bir film izleyemeyeceksem iptal ettireceğim türk.net i bir çok tavsiye ettiğim arkadaşımda iptal ettirecek.
  • huzyin67 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşamış olduğunuz hız sorununun nedenini öğrenip size detaylı bilgi verebilmem için hizmetinize ulaşamam gerekmektedir. GSM numaranızı PM üzerinden iletir misiniz?
  • watcherb kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşamış olduğunuz sorun için üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Hizmet incelemelerinizi yapabilmemiz için GSM nuamranıza ihtiyacım var. PM üzerinden GSM numaranızı iletir misiniz?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.